IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Работата е дебела щом Стамболов остана след работно време Явно от Центъра са издали спешна директива всички да се събират под знамената ....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Не искам мафията да ме управлява!!!
      Но ти работиш за мафията щом цитираш в.Дума и агитираш за Калфин.

А Плевнелиев всеки ден доказва че е достоен президент

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Така е, в. Дума са по-добри от Сугарев, те най-добре знаят. И те агитираха за правилния човек Калфин, както ти.
        Ами като го гледам Плевнелиев, за стотен път се убеждавам, че съм бил прав,когато съм агитирал за Калфин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Е тогава защо ръсиш помия върху демократично избраното си правителство и страна си.?????????????????????????
          Не искам мафията да ме управлява!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Напротив много добре се оправям в кризата но тая милиционерска безпардонност и простотия ме дразни.Тези хора са объркали управлението на държавата с управление на милицията.Тази работа с издаване на заповеди няма да стане.
            Тези пък заключения как ги направи със помощта на кои факти точно.А за заповедите от къде ти падна, кажи ни..
            Тия неща за които спомена долу Верт са верни, но до идването на Герб.
            И е така и БСП винаги е била в кръвта на властта със пенсионерите и милиардите си заграбени от бащите ни, много са се привързали със властта нещо последните 65г. зада говорите за тях и още повече да ги сравнявате с ГЕРБ.
            Слаба логика е това и лъжлива има за цел да върне пак тях на власт.
            Last edited by Вътрещаря; 08.08.2012, 18:49.

Коментар

Я дай да видим, по коя статистика заплатите растат- кога за последно са увеличавани заплатите -на учители, ченгета, военни, и др. от бюджетната сфера, само на чиновниците от министерствата ги вдигнаха напоследък.... А да не го говорим за пенсиите, не са индексирани от 3 години.
              Колкото до моята заплата ти не бери грижа, отдавна не съм на заплата!!! Имам си акъл в главата, за да не чакам на заплатите на на Станишев, Борисов или Дянков...
              Голословни твърдения, колега.
              Наистина се надявам да се занимаваш бизнес, защото това, което пишеш повече прилича на Янка Такева от синдиката научителите. Тук все пак сме хора, които разбираме от икономика и статистика.
              Ето ти детайлна информацията, включително и за учителите:
              http://www.nsi.bg/ORPDOCS/Labour_1.1.2.1.xls

А това е обобщената:
              (левове)*
              Форма на собственост Месеци
              I II III
              *Обществен сектор 734 753 769
              *Частен сектор 714 706 748

Растежът на средната работна заплата и в частния и държавния сектор е 4.7% само за първите три месеца на тази година.
              А не би трябвало, защото е криза за бизнеса и годишната инфлация е под 3%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                Бате Пешо,

Не е много ясно какво наричаш милиционерски бичкии, вероятно си раздразнен и не се оправяш с кризата, защото едва ли си падаш по хубавите стари времена, когато Трактора рекетираше, колеше и бесеше и командваше ДАНС, а Сергейчо му пращаше докладите за национална сигурност - вероятно му е и козирувал. Сигурно си мечтаеш за по 2-3 отвличания на месец и за грабежите по магистралите или за топлите срещи на любимия ти вътрешен министър Петков с Галевите, или за килъра-съветник на Първанов или за топлата връзка на Кирил Добрев със сръбските килъри и контрабандните парички през граница, или за митничарските селища?
                Напротив много добре се оправям в кризата но тая милиционерска безпардонност и простотия ме дразни.Тези хора са объркали управлението на държавата с управление на милицията.Тази работа с издаване на заповеди няма да стане.

Коментар

Е какво да цитирам поета Едвин Сугарев , на който ти непрекъснато се позоваваш ...
                  Така е, в. Дума са по-добри от Сугарев, те най-добре знаят. И те агитираха за правилния човек Калфин, както ти.

Коментар

Я дай да видим, по коя статистика заплатите растат- кога за последно са увеличавани заплатите -на учители, ченгета, военни, и др. от бюджетната сфера, само на чиновниците от министерствата ги вдигнаха напоследък.... А да не го говорим за пенсиите, не са индексирани от 3 години.
                    Колкото до моята заплата ти не бери грижа, отдавна не съм на заплата!!! Имам си акъл в главата, за да не чакам на заплатите на на Станишев, Борисов или Дянков...
                    Е тогава защо ръсиш помия върху демократично избраното си правителство и страна си.?????????????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      То по-добро за четене от в."Дума" няма

Те от БСП най-добре я разбират демокрацията
                      Е какво да цитирам поета Едвин Сугарев , на който ти непрекъснато се позоваваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                        Статистиката показва, че в България заплатите растат доста бързо и в частния и държавния сектор, второто е за съжаление.
                        А и Дянков май може да влияе на доста малка част от заплатите. В моите фирми Дянков не се бърка.
                        А твоята заплатка вероятно я е замразил Станишев - май трябва да се стараеш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Аз за Дилетанта мислеф !!!
                          Смешен си в заключенията си които си изброил долу.
                          Много малко от тях имат логика.А тя на БСП беше, че о Той Дянков си тръгва до няколко месеца или там подобните ви помии.
                          Ето такива са ви мненията повечето тук.Та то вие с това социалистическо мислене/шизофрения/ не само нямате управия, а и угодия.
                          Last edited by mibova; 08.08.2012, 18:16.

Коментар

• Welter, който и да ти е шефа, кажи му че е некадърник и че не управлява добре!

Коментар

1. Ти може да казваш много работи, но в ГЕРБ позицията на лидера определя позицията на членовете !!! Все пак трябва да се придържаме към истината. Следователно ГЕРБ е тоталитарна партия
                              2. Като ти свършиха аргументите почна с престъпните си клевети. Цитирай ако обичаш мой пост с който аз насаждам омраза и насилие или си признай че си клеветник !!!
                              3. Всеки има право да слуша когото си поиска, но аз препоръчвам да бъдат слушани внимателно всички специалисти.
                              4. Законът си е закон. Което е добре за БАНДИТА, не винаги е добре за народа.
                              5. Ами цяла България знае как баба Бриджит Бардо сви сармите на Бойко Борисов, само ти, политическия коментатор не знаеш. Не е ли странно ???
                              1.Логически следва че истина е това и само това, което казва мечобиков. И после аз съм бил тоталитарен
                              2. Засега ще бъда много скромен и ще пусна само това
                              Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ако умееше да мислиш правилно, като истински българин, щеше да ти стане ясно, че като се съгласявам с отговора на колегата, значи и моя отговор е същия. Ти си живо доказателство, че евреите не можете да мислите правилно !!!
                              Става за чл.162
                              3.Препоръчвам само тези специалисти, които нямат конфликт на интереси
                              4.Натрапливата ти квалификация към Бойко Борисов е израз на безсилие и предчуствие за загуба
                              5.Цяла България изобщо не се интересува от Бриджит Бардо.

Коментар

Истината боли
                                Хехе, много си падам по такива велики и умни "прозрения".
                                И предполагам много се гордееш от полета на софизмите си.
                                Като "старо куче" си наясно за какво говоря, но за младите ето повече информация:
                                "Софизмите, като аргументативен похват, нямат за цел намирането на истината. Те са средство за печелене на спорове чрез замаскирането на лоши и невалидни аргументи като добри чрез хитроумни уловки в речта или в общоприетия начин на мислене. Използвани неволно или нарочно, софизмите се срещат често в споровете, особено от страна, която усеща, че няма други средства на разположение и използва грешни, невалидни и глупави аргументи."

Коментар

Working...
                                X