IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=mechobikov;1059294190]
    Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение

1. Шофьора на началника на ДС Григор Шопов действително е бил негово доверено лице. Разбираш ли. Няма как на пост министър на вътрешните работи на комунистическото правителство на ГЕРБ да бъде допуснато лице което да не е от елитното комунистическо котило.
    2. Факта, че правосъден министър Диана Ковачева е дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП какво ти говори. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
    3. Разбираш ли велики логико, че трябва да четеш "Логика" и "Реторика", щото иначе споровете с тебе са тегави. Разбираш ли момче младо, че съгласно точка 2, двете парти БСП и ГЕРБ спят в едно легло, правят секс и се обичат.
    4. Наглите ти лъжи, че Станишев, Първанов и Доган са наврени в кучи гъз ги разправяй на баба си. Това не може да бъде вярно, щото гарван гарвану око не вади. Едно бутнато (или небутнато) барбекю, според тебе ако е навиране в кучи гъз, да ти имам логиката.
    5. Не излизат заедно на избори за да се хвърли прах в очите на народа. Ама народа вече не е прост и ясно ги разбра, че пърдят в едно гърне и се карат само за пред хората
    6. Ето и едно видео за Бойко Борисов, който поразително прилича на любимия ти бай Ганю, в Германия. За да видиш присмеха, с който го приемат, като премиер - мутра там. http://youtu.be/gv_3xi_-NGg
    А и още нещо, не си прехвърляй вашите грехове на нашите глави моля. Ти постоянно обиждаш, а Стамболов дори си изтърва нервите и ме наклевети, че съм престъпник. Това ако не е argumentum ad hominem здраве му кажи. Така, че комунисти и комсомолци от ГЕРБ истината е ваш враг и вие ни нападате с клевети и се опитвате да ни сплашите. Кажи на аверчето си Стамболов да не клевети, опонентите си с цел да ги сплаши.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059294190]

1. Шофьора на началника на ДС Григор Шопов действително е бил негово доверено лице. Разбираш ли. Няма как на пост министър на вътрешните работи на комунистическото правителство на ГЕРБ да бъде допуснато лице което да не е от елитното комунистическо котило.
      2. Факта, че правосъден министър Диана Ковачева е дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП какво ти говори. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
      3. Разбираш ли велики логико, че трябва да четеш "Логика" и "Реторика", щото иначе споровете с тебе са тегави. Разбираш ли момче младо, че съгласно точка 2, двете парти БСП и ГЕРБ спят в едно легло, правят секс и се обичат.
      4. Наглите ти лъжи, че Станишев, Първанов и Доган са наврени в кучи гъз ги разправяй на баба си. Това не може да бъде вярно, щото гарван гарвану око не вади. Едно бутнато (или небутнато) барбекю, според тебе ако е навиране в кучи гъз, да ти имам логиката.
      5. Не излизат заедно на избори за да се хвърли прах в очите на народа. Ама народа вече не е прост и ясно ги разбра, че пърдят в едно гърне и се карат само за пред хората
      6. Ето и едно видео за Бойко Борисов, който поразително прилича на любимия ти бай Ганю, в Германия. За да видиш присмеха, с който го приемат, като премиер - мутра там. http://youtu.be/gv_3xi_-NGg
      Ти само това ли можеш? Да обясняваш всичко с конспиративни теории и хвърляне на прах в очите на народа? Разочароваш ме Мечкобиков. Очаквах повече от теб.
      И все пак не си отговорил:
      Защо не гласуват заедно и нямат коалиции? Защо червените през месец искат вот на недоверие и газ пикаят? Защо имат коренни противоречия по всички основни въпроси, които разделят леви и десни?
      Дали сега пак се радваме на гения на Доган, на неговите корупционни кръгове от фирми и как той си разпределяше баницата и комисионите на прочут хидромелиоратор?
      Дали продължават тихите задкулисни заменки на хиляди декари за 3 милиарда за наши хора? Дали продължават зам. министрите да си гушкат по половин милион народна пара? Дали пак са ни спрели еврофондовете? Ужас!!! - на високо интелигентните социалисти от сой да им спрат фондовете. Некадърност! Безхаберие и корупция - това е лицето им! А простите ГЕРБ-ери ги усвояват и строят магистрали и то в най-голямата криза.
      Дали България е като Румъния и Унгария, задлъжнели яко от харчовете на господата социалисти? /Защото са социалисти и нищо не никне след тях./
      Тези тъпаци от ЕНП - как не са прозрели, че ГЕРБ и БСП са един дол дренки и са приели ГЕРБ в ЕНП?
      Как ли пък Меркел се среща с Борисов щом е мутра и бандит???? Тя или е политически луда или службите и нищо не струват. Или ще кажеш, че и Меркел е червена, защото е била гедерейска комсомолка? Нали това е твоята демагогска логика?
      Дали бандитите и килърите, съветници на Първанов и БСП продължават да си отвличат всеки месец и грабят по магистралите? Дали трактора пак си рекетира и бие и е съветник в ДАНС? Дали България е все така изолирана, защото Станишко и Първанов бяха канени само в Москва и Казахстан?
      Дали продължава шуро-баджанащината на батко и братко, които под благия надзор на министрите изкрадоха милиони и заради тях ни спряха еврофондовете.

Ето на тези въпроси си отговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
        да те таковам в старото куче...софистите са били истинските приностители на знание,които са били победени от догматиците,произведени ТОЧНО от БИВШ СОФИСТ-сократ!
        лошото име на сифистите идва от сократовия ученик-платон,чийто диалог "сократ-протагор" обвинява софистите в манипулатори,защото протагор казал на сократ,че истината не била еднаква за всички....
        и ако не знаеш, днешния академизъм е нищо повече от платонически догматици,отъждествяващи фактите по платоническа логика,демек догма,следстието от което е "факт" ,изчепатен през техните очи като знание,базиращо се на ДОГМАТИЧЕСКИ ОТЪЖДЕСТВЕНИ ФАКТИ!!!!!
        демек тва,което ти днес учиш и ти се казва,че е вярно НЕ СА РЕАЛНИТЕ ФАКТИ,а факти,пречупени през гаменската логика на така наречените днешни академични философи.....
        другия момент е,че завещаната ни история е факти за софистите ,само то гледната точка на техните противници-платонистите!
        нямаш инфо за софистите от тяхна гледна точка..... а само от техните противници....и твърдението на платон,че са манипулатори,защото истината не била една и съща за всички,е достатъчно доказателство къв идиот е бил платон (абсолютист) и къв гений е бил протагор(релативист) ..... демек опитвайки се да набеди протагор ,платон го прави толкова наивно,че се издава къв идиот е.
        ама тва за хора като мен и попър.... за "main streem academics" , тези с кокошите мозъчета,липсата на прозрение в следствие на антискепитцизъм води до съгласие...
        или както талеб нарича този вид заблуда-ефекта на вратовръзката.....
        ефект на съгласие поради известност ,вместо логическо обмисляне на фактите....

ще ти обясня кво имам предвид с един мой любим пример ,щото съм сигурен,че и твоя мозък е образУван академично:

ако наеба жена ти,имаме събитие....случка... ФАКТ!
        факта е,че съм наебал жена ти!
        сега,ква е истината? само да ти кажа нещо,което също не разбираш,а само знаеш-кво е истината разбираш ли? истината е база факти,отъждествени през кокошото ти мозъче...или вие академиците викате знание за едно,на друго викате истина,ама не разбирате ,че те са фундамента на философията,която е трансфериране на информация в знание,чрез отъждествяване на фактите по логически път (квто разбира се нямате,или по точно имате грешен)

вече имаме знание,или истина-твойте жена е наебана от мен.......
        ха са да видиме истината една ли е както твърди платон
        , или е различна за всеки,както твърди "лошия" софист и манипулатор протагор:

1.ти ще си обиден ,ще търсиш възмездие....
        2.жена ти и аз -истината за нас е релативна и зависи от това,дали ти ще разбереш или не!
        щом сме го направили,значи сме го отъждествили като правилно....обаче се надяваме,че ти няма да знаеш.... а разбереш ли,истината за нас търпи промяна-жена ти ще почне да съжалява,аз ще почна да съжалявам....или колкото и да е странно отъждествяването (истината) на дадено събитие (факт) зависи от НАБЛЮДАТЕЛИТЕ В НЕГО! и тва не е само в прелюбодеянието,ами и навсякъде другаде,просто ти давам този физичеки пример,че той за мен се е доказал като най добър "софизъм"
        та до тук- оценката на истината за постъпката от пелюбодеянието на жена ти зависи от наблюдателя....
        сега да видим кои са наблюдателите-те зависят от обществената догма,която колегите ти от съседния университет дето се догматизират академически по психология , наричат "социялни норми" , което е нищо повече от смесица от традиция,която сама по себеси е наследствена догма + етика,която пък е академичната догма,дето някои с вратовръзки ти казват кво би трябвало да е правилно,въпреки,че дори и те самите не се придържат към тях,НО твърдят,че се придържат.....
        или с прости думи (истиската истина) ,а не академичната догма, как биха реaгирали съседите ти,ако научат и те за тази случка,факт,събитие?каква истина те те ПРОИЗВЕДАТ в главите си платонически?
        ами обществената истина,колкото и да ти е странно ще е различна от истината,която ти,аз и жена ти виждаме в тази случка, а разликите в истината зависят от егоцентичността на обществото....
        и тук ще пропусна да обяснявам неща като подъзнален страх ,изразен,чрез съзнателно отъждествяване за криене на комплекси,изрзено като лицемерие...че пак ще се изреждате да ме обвинявате в антибългарщина..... но горе долу съседите ти в банишора ще отъждествят събитието,като че аз съм плейбой,жена ти е курва,а ти си тъпанар.

всяко общество е различно в отъждествяването на фактите в ... ИСТИНА .. например във франция нито ти ще си мислиш за този факт ,както ще си мислиш като бгетовец,нито жена ти,нито аз ,НИТО обществото ще ни отъждествява по къвто и да е начин......
        ако пък сме в иран,тогава на нас нищо няма да ни правят-нито аз,нито ти сме виновни,ама жена ти ще я убият с хвърляне на камъни,което на теб ти се стува абсурно,но не и на иранците.....

или кво е заключението? ами то е,че истината зависи от наблюдаетелите в нея,както и тяхната философия (превръщане на инфото в знание) ....
        или едно и също нещо за теб може да е добро,за мен да е лошо ,да бате пешо да е безсмислено ......

и кво е заключението на това заключение? ами то е,че платон е крадеца,викащ дръжте крадеца!
        чрез твърдението си,че протагор е манипулатор с изкривяване на истината,платон сам доказва тъпанарщината си,удивителното тук е, че съверменния фолософски академизъм,взимайки страната на платон и произвеждащ догма ,че софистите са манипулатори доказва,че ако искаш да си умен,ходи да учиш,ако искаш да си интелигентен,не ходи да ти промиват мозъка и да ти убиват логиката и пространственото мислене с заливане с инфо,което трябва да го назубриш,без да мислиш върху него!

а кво е заключението на заключението на заключението?
        ами то е,че с тия заучени фрази моа да се правиш на академичен бабаит в бан или в климент охридски и подобни места ,където академичното шарлатансво е взело превес,но не и на места,където има хора,които знаят истинската история......

демек,тъпанарски заключения можеш да представиш само на тъпанари като теб......
        Не съм сигурен, че наистина познаваш истинската история.
        Тъжно е да се види в този форум още един умник и неразбран гений на вулгарната философия, който твърди че истината е различна за всеки, но се стреми да наложи своята истина върху всички и който не е съгласен с него бил тъпак.
        Май не разбра, че става въпрос за софизма като начин на аргументация?

Аргументите и на двамата ви са насочени към личността, а не към идеите, тезите и оценка на действията. Казано е по делата им ще ги познаете.
        Но не, Мечкобиков размахва списък и твърди, че няма значение какво прави правителството щом има в него министри, които преди 20 и повече години са били членове на БКП или техни близки са били такива. Това ги правело един дол дренки с БСП.
        Това е типичният софизъм - Argumentum ad hominem, или аргумент насочен към личността. Това е похватът да се атакува личността или мотивите на човека, защитаващ някоя идея, а не самата идея. Най-явният пример за това е, когато едната страна на спора откровено нападне другата, „Опонентите ми са просто някакви фашисти!” или просто „Ти си глупак!”

Друг не по-малко често срещан пример е атакуването на информация, чрез нападки към източника й, „Всички знаем, че Плевнелиев е бил секретар на ДКМС. Защо да му вярваме, че сега има десни убеждения.” или „Ти винаги си бил с по-нисък успех от мен в училище. Откъде накъде ще ми обясняваш какво е еволюция?!”

Argumentum ad hominem е също така особено често срещан, когато защитниците на едната страна ще бъдат облагодетелствани, ако идеята, която прокарват, стане реалност. Из медиите това се наблюдава, когато има спорове за данъци, акцизи и ограничения на цени. Въпросът обаче е не защо една страна защитава идеята, а дали аргументите и са валидни.

Ad hominem е невалиден аргумент, защото мотивите и характеристиките на страната, защитаваща някоя теза, нямат отношение към самата теза. Независимо дали опонентът или мотивите му ни харесват или не, това, което той твърди, може да е съвсем вярно и точно. Гротескно лоши употреби биха били: „Стивън Хокинг е просто някакъв недъгав тип в инвалидна количка. Няма как да приемам твърденията му в сложна и засукана област като астрофизиката.” или „Вие искате да дам на този полуидиот, Дерек Паравичини, да свири на пиано?!"
        Приемлива употреба

Възможно е да бъде приемливо да използвате ad hominem с реторична цел като „утежняващо вината обстоятелство”. Например:

„Големите вериги магазини лобират за прокраване на нови изисквания за качество на оборудването за съхранение на хранителни стоки. Те твърдят, че искат да защитят потребителите от некачествени и развалени храни. Самите големи магазини, които покриват новите изисквания, не предоставят по-добро качество стоки, даже напротив. Целта им не е подобряването на качеството, а заличаването на дребните конкнурентни търговци, които не могат да си позволят новото оборуднване.”

Това беше теза, последвана от оборване на тезата и argumentum ad hominem.

Също така може да е приемливо да обърнете argumentum ad hominem към идеята на опонентите си, а не към тях самите. Връщайки се на първия пример, „Аргументите на опонентите ми са фашистки.”...и защо не, в спор с подходящ тон: „Аргументите ти са глупави.”?

Като аргумент сам по себе си този похват, естествено, е лош и безсмислен. В повечето случаи използването му ще е нож с две остриета и, ако някоя страна бъде уличена в използването му (което уличаване също би било argumentum ad hominem) това само ще утежни нейното положение, като я накара да изглежда зле в очите на наблюдателите.

Относително трудно е човек да се отърси от argumentum ad hominem. В нас - хората - е заложено, че справянето с груба сила работи, а той е именно това. Завистта също може да подтикне човек към подобни нападки и нерядко използването му води до грозни сцени.

Коментар

• [QUOTE=Werter;1059294161]
          Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Хехе колко трогателно!!! Синът на шофьора на ДС продължава борбата за комунизъм и под прикритието на ГЕРБ установява червена диктатура отново. Тук средният кюстендилец трябва да се разплаче и да реши че всички са маскари. Нищо оригинално Мухо, пардон Мечкобиков, бай ти Ганя го е казал отдавна, за да оправдае, че е готов да бъде с всички за келепиреца и далаверката. При теб причината е друга.
          А и ти изглежда си бил подозрително близък с Григор Шопов и ДС, за да ти сподели, че след Т.Ж. най-много доверява на шофьора си. Смях.
          Няма идеални хора и идеално управление, но да твърдиш че ГЕРБ и БСП са един червен дол дренки е смешно. Ако е така, тогава защо навряха Станишко, Първанко и Доган в кучи гъз? Защо не гласуват заедно и нямат коалиции? Защо червените през месец искат вот на недоверие и газ пикаят? Защо имат коренни противоречия по всички основни въпроси, които разделят леви и десни?
          Дали сега пак се радваме на гения на Доган, на неговите корупционни кръгове от фирми и как той си разпределяше баницата и комисионите на прочут хидромелиоратор?
          Дали продължават тихите задкулисни заменки на хиляди декари за 3 милиарда за наши хора? Дали продължават зам. министрите да си гушкат по половин милион народна пара? Дали пак са ни спрели еврофондовете? Ужас!!! - на високо интелигентните социалисти от сой да им спрат фондовете. Некадърност! Безхаберие и корупция - това е лицето им! А простите ГЕРБ-ери ги усвояват и строят магистрали и то в най-голямата криза.
          Дали България е като Румъния и Унгария, задлъжнели яко от харчовете на господата социалисти? /Защото са социалисти и нищо не никне след тях./
          Тези тъпаци от ЕНП - как не са прозрели, че ГЕРБ и БСП са един дол дренки и са приели ГЕРБ в ЕНП?
          Как ли пък Меркел се среща с Борисов щом е мутра и бандит???? Тя или е политически луда или службите и нищо не струват. Или ще кажеш, че и Меркел е червена, защото е била гедерейска комсомолка? Нали това е твоята демагогска логика?
          Дали бандитите и килърите, съветници на Първанов и БСП продължават да си отвличат всеки месец и грабят по магистралите? Дали трактора пак си рекетира и бие и е съветник в ДАНС? Дали България е все така изолирана, защото Станишко и Първанов бяха канени само в Москва и Казахстан?
          Дали продължава шуро-баджанащината на батко и братко, които под благия надзор на министрите изкрадоха милиони и заради тях ни спряха еврофондовете.

tnm

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...asiat/?ref=rss

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059294090]

2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Хехе колко трогателно!!! Синът на шофьора на ДС продължава борбата за комунизъм и под прикритието на ГЕРБ установява червена диктатура отново. Тук средният кюстендилец трябва да се разплаче и да реши че всички са маскари. Нищо оригинално Мухо, пардон Мечкобиков, бай ти Ганя го е казал отдавна, за да оправдае, че е готов да бъде с всички за келепиреца и далаверката. При теб причината е друга.
              А и ти изглежда си бил подозрително близък с Григор Шопов и ДС, за да ти сподели, че след Т.Ж. най-много доверява на шофьора си. Смях.
              Няма идеални хора и идеално управление, но да твърдиш че ГЕРБ и БСП са един червен дол дренки е смешно. Ако е така, тогава защо навряха Станишко, Първанко и Доган в кучи гъз? Защо не гласуват заедно и нямат коалиции? Защо червените през месец искат вот на недоверие и газ пикаят? Защо имат коренни противоречия по всички основни въпроси, които разделят леви и десни?

Коментар

• Добре дошъл Асене,

Остави ги защитниците на комунистическа партия ГЕРБ. За тях логиката и истината са врагове. На единия като му доказах с думи прости, че ГЕРБ е тоталитарна партия си изтърва нервите и ме наклевети за престъпление, което не съм извършил. А другия така изнасилваше истината и логиката, че всички участници му се присмяха на скудоумието.

Би ли помогнал с идеи как да извием ръцете на СВИНСТВАЩИЯ политически елит, и да въведем колкото може повече пряка демокрация в българската политика.

Как да ги изметем и да си върнем държавата ???
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                  Хехе, много си падам по такива велики и умни "прозрения".
                  И предполагам много се гордееш от полета на софизмите си.
                  Като "старо куче" си наясно за какво говоря, но за младите ето повече информация:
                  "Софизмите, като аргументативен похват, нямат за цел намирането на истината. Те са средство за печелене на спорове чрез замаскирането на лоши и невалидни аргументи като добри чрез хитроумни уловки в речта или в общоприетия начин на мислене. Използвани неволно или нарочно, софизмите се срещат често в споровете, особено от страна, която усеща, че няма други средства на разположение и използва грешни, невалидни и глупави аргументи."
                  Хехе, много си падам по такива велики и умни "прозрения".
                  И предполагам много се гордееш от полета на софизмите си.
                  Като "старо куче" си наясно за какво говоря, но за младите ето повече информация:
                  "Софизмите, като аргументативен похват, нямат за цел намирането на истината. Те са средство за печелене на спорове чрез замаскирането на лоши и невалидни аргументи като добри чрез хитроумни уловки в речта или в общоприетия начин на мислене. Използвани неволно или нарочно, софизмите се срещат често в споровете, особено от страна, която усеща, че няма други средства на разположение и използва грешни, невалидни и глупави аргументи."
                  да те таковам в старото куче...софистите са били истинските приностители на знание,които са били победени от догматиците,произведени ТОЧНО от БИВШ СОФИСТ-сократ!
                  лошото име на сифистите идва от сократовия ученик-платон,чийто диалог "сократ-протагор" обвинява софистите в манипулатори,защото протагор казал на сократ,че истината не била еднаква за всички....
                  и ако не знаеш, днешния академизъм е нищо повече от платонически догматици,отъждествяващи фактите по платоническа логика,демек догма,следстието от което е "факт" ,изчепатен през техните очи като знание,базиращо се на ДОГМАТИЧЕСКИ ОТЪЖДЕСТВЕНИ ФАКТИ!!!!!
                  демек тва,което ти днес учиш и ти се казва,че е вярно НЕ СА РЕАЛНИТЕ ФАКТИ,а факти,пречупени през гаменската логика на така наречените днешни академични философи.....
                  другия момент е,че завещаната ни история е факти за софистите ,само то гледната точка на техните противници-платонистите!
                  нямаш инфо за софистите от тяхна гледна точка..... а само от техните противници....и твърдението на платон,че са манипулатори,защото истината не била една и съща за всички,е достатъчно доказателство къв идиот е бил платон (абсолютист) и къв гений е бил протагор(релативист) ..... демек опитвайки се да набеди протагор ,платон го прави толкова наивно,че се издава къв идиот е.
                  ама тва за хора като мен и попър.... за "main streem academics" , тези с кокошите мозъчета,липсата на прозрение в следствие на антискепитцизъм води до съгласие...
                  или както талеб нарича този вид заблуда-ефекта на вратовръзката.....
                  ефект на съгласие поради известност ,вместо логическо обмисляне на фактите....

ще ти обясня кво имам предвид с един мой любим пример ,щото съм сигурен,че и твоя мозък е образУван академично:

ако наеба жена ти,имаме събитие....случка... ФАКТ!
                  факта е,че съм наебал жена ти!
                  сега,ква е истината? само да ти кажа нещо,което също не разбираш,а само знаеш-кво е истината разбираш ли? истината е база факти,отъждествени през кокошото ти мозъче...или вие академиците викате знание за едно,на друго викате истина,ама не разбирате ,че те са фундамента на философията,която е трансфериране на информация в знание,чрез отъждествяване на фактите по логически път (квто разбира се нямате,или по точно имате грешен)

вече имаме знание,или истина-твойте жена е наебана от мен.......
                  ха са да видиме истината една ли е както твърди платон
                  , или е различна за всеки,както твърди "лошия" софист и манипулатор протагор:

1.ти ще си обиден ,ще търсиш възмездие....
                  2.жена ти и аз -истината за нас е релативна и зависи от това,дали ти ще разбереш или не!
                  щом сме го направили,значи сме го отъждествили като правилно....обаче се надяваме,че ти няма да знаеш.... а разбереш ли,истината за нас търпи промяна-жена ти ще почне да съжалява,аз ще почна да съжалявам....или колкото и да е странно отъждествяването (истината) на дадено събитие (факт) зависи от НАБЛЮДАТЕЛИТЕ В НЕГО! и тва не е само в прелюбодеянието,ами и навсякъде другаде,просто ти давам този физичеки пример,че той за мен се е доказал като най добър "софизъм"
                  та до тук- оценката на истината за постъпката от пелюбодеянието на жена ти зависи от наблюдателя....
                  сега да видим кои са наблюдателите-те зависят от обществената догма,която колегите ти от съседния университет дето се догматизират академически по психология , наричат "социялни норми" , което е нищо повече от смесица от традиция,която сама по себеси е наследствена догма + етика,която пък е академичната догма,дето някои с вратовръзки ти казват кво би трябвало да е правилно,въпреки,че дори и те самите не се придържат към тях,НО твърдят,че се придържат.....
                  или с прости думи (истиската истина) ,а не академичната догма, как биха реaгирали съседите ти,ако научат и те за тази случка,факт,събитие?каква истина те те ПРОИЗВЕДАТ в главите си платонически?
                  ами обществената истина,колкото и да ти е странно ще е различна от истината,която ти,аз и жена ти виждаме в тази случка, а разликите в истината зависят от егоцентичността на обществото....
                  и тук ще пропусна да обяснявам неща като подъзнален страх ,изразен,чрез съзнателно отъждествяване за криене на комплекси,изрзено като лицемерие...че пак ще се изреждате да ме обвинявате в антибългарщина..... но горе долу съседите ти в банишора ще отъждествят събитието,като че аз съм плейбой,жена ти е курва,а ти си тъпанар.

всяко общество е различно в отъждествяването на фактите в ... ИСТИНА .. например във франция нито ти ще си мислиш за този факт ,както ще си мислиш като бгетовец,нито жена ти,нито аз ,НИТО обществото ще ни отъждествява по къвто и да е начин......
                  ако пък сме в иран,тогава на нас нищо няма да ни правят-нито аз,нито ти сме виновни,ама жена ти ще я убият с хвърляне на камъни,което на теб ти се стува абсурно,но не и на иранците.....

или кво е заключението? ами то е,че истината зависи от наблюдаетелите в нея,както и тяхната философия (превръщане на инфото в знание) ....
                  или едно и също нещо за теб може да е добро,за мен да е лошо ,да бате пешо да е безсмислено ......

и кво е заключението на това заключение? ами то е,че платон е крадеца,викащ дръжте крадеца!
                  чрез твърдението си,че протагор е манипулатор с изкривяване на истината,платон сам доказва тъпанарщината си,удивителното тук е, че съверменния фолософски академизъм,взимайки страната на платон и произвеждащ догма ,че софистите са манипулатори доказва,че ако искаш да си умен,ходи да учиш,ако искаш да си интелигентен,не ходи да ти промиват мозъка и да ти убиват логиката и пространственото мислене с заливане с инфо,което трябва да го назубриш,без да мислиш върху него!

а кво е заключението на заключението на заключението?
                  ами то е,че с тия заучени фрази моа да се правиш на академичен бабаит в бан или в климент охридски и подобни места ,където академичното шарлатансво е взело превес,но не и на места,където има хора,които знаят истинската история......

демек,тъпанарски заключения можеш да представиш само на тъпанари като теб......

Коментар

• Стамболов, днес когато аз недвусмислено доказах, че БСП и ГЕРБ са от един червен дол дренки, ти си изтърва нервите и ме наклевети, че съм извършил престъпление. Аз не съм си трил постовете защитнико на БСП и ГЕРБ и ДПС. Чакам да цитираш мой пост с който да докажеш, че съм извършил престъпление по член 162 от НК или да ми се извиниш.

Ти си изтърва нервите Стамболов, защото ти точно това искаш да прикриеш. Но не мина днес номера защитнико на комунисти !!!

Чакам извинение за наглата клевета Стамболов !!!
                    tnm

Коментар

Мухобиков,
                      Не бъди нахален, този пост не беше към теб, а и този списък, който нищо не доказва, вече си го пращал.
                      При 1 милион члена на БКП и още толкова на ДКМС - всеки нормален и читав е минал от там или има родители членове и е щял да мине с желание или без. Без да членуваш нямаш възможност за развитие. Не минаваха единиците дисиденти, тези с лош класов произход /толкова любим на теб признак/, за психиатрията, криминалните, пияниците, лузърите, нашите по-прости другари от земеделската партия и т.н. Такава беше системата.
                      По-добре ти си признай за комунистите в родата и тежненията към партията кърмилница. Старо куче си, добър комсомолец - самоотвержено стоиш на амбазурата и размахваш списък. Хехе.
                      Важното е по-скоро какви позиции защитаваш, за кого гласуваш, кои са твоите приятели сега и най-важното какви ги вършиш
                      Разбрахме против кого си, но така и не казваш за какво и за кого си.
                      Ами колкото пъти ме обидиш защитнико на комунисти, толкова пъти ще пращам този списък. Защото списъка казва истината, а именно, че ГЕРБ и БСП са от един комунистически дол дренки.

А честито пак списъка да се научиш да не обиждаш бате Мечо

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                      Last edited by mechobikov; 08.08.2012, 21:21.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Удоволствието да победим БСП в референдум за Белене е неописуемо
                        Моля ви, господа либерасти или думократи - не вкарвайте референдума във вашия политически цирк.

Засега има само събрана подписка за референдум.
                        Какви ще бъдат въпросите в него - трябва да се обсъди всенародно.

Второто удебеление стои много по-високо от първото.

Айде да бъдем първо българи, първо народ, а след това да си мерим оцветените пишки.
                        ?
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Така е, в. Дума са по-добри от Сугарев, те най-добре знаят. И те агитираха за правилния човек Калфин, както ти.
                          Сугарев е кученце на верижка, плюнко, недорасъл юноша, неосъзнато грамофонче/телефонче.
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Пич мечкобойков, не бъди нахален, моят пост не беше за теб.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Бе вий младите как не разбирате бре. ГЕРБ, БСП и ДПС са от един червен дол дренки.

Омръзна ми да се повтарям ама заради тебе:

5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                            10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                            12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                            Мухобиков,
                            Не бъди нахален, този пост не беше към теб, а и този списък, който нищо не доказва, вече си го пращал.
                            При 1 милион члена на БКП и още толкова на ДКМС - всеки нормален и читав е минал от там или има родители членове и е щял да мине с желание или без. Без да членуваш нямаш възможност за развитие. Не минаваха единиците дисиденти, тези с лош класов произход /толкова любим на теб признак/, за психиатрията, криминалните, пияниците, лузърите, нашите по-прости другари от земеделската партия и т.н. Такава беше системата.
                            По-добре ти си признай за комунистите в родата и тежненията към партията кърмилница. Старо куче си, добър комсомолец - самоотвержено стоиш на амбазурата и размахваш списък. Хехе.
                            Важното е по-скоро какви позиции защитаваш, за кого гласуваш, кои са твоите приятели сега и най-важното какви ги вършиш
                            Разбрахме против кого си, но така и не казваш за какво и за кого си.

Коментар

• Стамболов, или цитирай мой пост, който да е съставомерен по член 162 от НК или си признай, че си клеветник, и ми се извини.

Като губиш, защото партията ти е тоталитарна и управлява кекаво, поне запазвай достойнството си и не клевети най безсрамно опонентите си !!!
                              tnm

Коментар

Е Бате Пешо,
                                Все пак не ми отговори дали си закопнял за школуваните изказвания на БСП функционерите, за непрестанната мисъл за хората /разбира се нашите хора/ и за ораторските качества на Царя? За сбирките на Доган, неговите кръгове от фирми и как той си разпределяше баницата и комисионите на прочут хидромелиоратор?
                                А това не е ли безпардонност и арогантност?????
                                Не знам за кои заповеди говориш, но едва ли си закопнял за тихите задкулисни заменки на хиляди декари за 3 милиарда, за раздадените 10 милиона на медии, за да сиги напазаруваме. За дадените на г-жа Йосифова на тъмно милиони за лобиране, а тя по случайност сега е в леглото на Станишко. За тихите сделки за военно оборудване, за тихото шумолене на стоте милиона лихвите за Боингите, за стотиците милиони за Сименсите, и другите скелети от гардероба, които още не сме изплатили. За рапортуването, че батко и братко са наши момчета и нищо кой знае какво не е станало, нищо че под надзора на министрите изкрадоха милиони и заради тях ни спряха еврофондовете.
                                Бе вий младите как не разбирате бре. ГЕРБ, БСП и ДПС са от един червен дол дренки.

Омръзна ми да се повтарям ама заради тебе:

tnm

Коментар

Working...
                                X