If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Владо, аз смятам, че вие носите огромна вина, въпреки че вашето правителство беше най-успешното на прехода. Вината лично на царя е, че лансира ББ в политиката и му позволи да виси в праймтайма на телевизиите непрекъснато. Това е лъжицата катран във вашата каца с мед.
Една от малкото теми, по които предпочитам да не говоря. Надявам се да ме извиниш.
Дните май бяха 800. И по графиката на БВП си личи "оправянето".
Само не рзбрах какво смяташ, че ще стане - че ЕС отново ще влезе в дълбока рецесия, а ние ще се извисим с +5%?
Не знам за какви изобщо успехи говориш с ръст на БВП около нулата и растящи незаети. Цялата риторика на ГЕРБ е пълен абсурд.
Владо, аз смятам, че вие носите огромна вина, въпреки че вашето правителство беше най-успешното на прехода. Вината лично на царя е, че лансира ББ в политиката и му позволи да виси в праймтайма на телевизиите непрекъснато. Това е лъжицата катран във вашата каца с мед.
Господин Каролев, когато НДСВ дойде на власт искахте 700 дни за да ни оправите и ни "оправихте" Засилката на спада започва в 2008 и едва ли новото правителство е можело да вземе мерки които с вълшебна пръчка да обърнат тренда на спада за няколко месезца. Въпреки всичко това правителство само за 1 година обърна тренда и в момента той е възходящ ,докато за ЕС е в корекция. Не очаквах толкова елементарен отговор.
ГЕРБ засилиха кризата през между ноември 2009 и март 2010. Дянков успя тогава да срути икономиката ни съвсем излишно. само откровено идиотското му управление за тези 5-6 месеца ни струва повече като изгубен растеж от всичките кражби на всичките правитлества за последните 10 години.
действията на Дянков тогава бяха тотална глупост и пълна неграмотност. напрактика направи всичко на обратно на нужното.
Господин Каролев, когато НДСВ дойде на власт искахте 700 дни за да ни оправите и ни "оправихте" Засилката на спада започва в 2008 и едва ли новото правителство е можело да вземе мерки които с вълшебна пръчка да обърнат тренда на спада за няколко месезца. Въпреки всичко това правителство само за 1 година обърна тренда и в момента той е възходящ ,докато за ЕС е в корекция. Не очаквах толкова елементарен отговор.
Дните май бяха 800. И по графиката на БВП си личи "оправянето".
Само не рзбрах какво смяташ, че ще стане - че ЕС отново ще влезе в дълбока рецесия, а ние ще се извисим с +5%?
Не знам за какви изобщо успехи говориш с ръст на БВП около нулата и растящи незаети. Цялата риторика на ГЕРБ е пълен абсурд.
Дори по герберската стъкмистика броят на заетите в производството пада, а официалната безработица расте. По герберската стъкмистика.
КАК тогава се възстановява икономиката?
Може да има предвид, че се възстановява спрямо 2009 - финансовата криза. Което си е така Въпросът е с какъв темп и да не вземем пак да глътнем вода в рецесия Че сме на половин процент
Драги, мандатът на Тройната Коалиция свършва през 2008 година с положителен ръст на БВП (и то много положителен). ГЕРБ започват през 2009 година. Навсякъде по света имаш възстановяване, т.е нормално е БВП да се подорбява от световната криза насам. Въпросът е защо е под средното за ЕС и света. И няма какво да коментираме накъде вървят линийките, щото го извървяха. Мандатът им свърши. Да го мислят следващите. Освен ако си мислиш, че светът ще влезе в рецесия през 2012? Щото в БГ ще имаме ръст около нулата (след методиките, които не ги коментираме). Така че няма да сме над линийката на света. Относно линийката на ЕС... голям съспенс ще има до последно. Дали социализмът на ЕС или корупцията н ГЕРБ ще успеят да направят по-голяма съсипия.
П.С. В ЕС има дългова криза. Не знам в БГ да има дългова криза. Може и да има, пък аз да не съм я забелязал, ама все си мисля, че дългът ни е около 17% от БВП.
Господин Каролев, когато НДСВ дойде на власт искахте 700 дни за да ни оправите и ни "оправихте" Спада започва от 2006 г(1 година- 365 дни след като на власт е тройната коалиция) а засилването на спада започва в 2008 и едва ли новото правителство е можело да вземе мерки които с вълшебна пръчка да обърнат тренда на спада за няколко месезца. Въпреки всичко това правителство само за 1 година обърна тренда и в момента той е възходящ ,докато за ЕС е в корекция. Не очаквах толкова елементарен отговор.
Не са. И ти знаеш, че не са. При пряка демокрация има много повече избори, избори за всичко, и хората много по бързо придобиват опит. Освен това много по бързо качествените хора се забелязват от останалите. Нима мислиш, че децата и внуците на ЦК на БКП са най качествените българи - не са.
Освен това, ти я разбираш реториката по добре от мен и знаеш, че дори и да докажеш противоречие в думите ми, това не е аргумент в полза на представителната демокрация, тъй като обратното на противоречие е също противоречие.
Ако не ме разбираш какво ти казвам, замени в обвинението си в противоречие думата пряка с думата представителна, и думата решения с думата кадърни управляващи.
Много пъти съм го водил този спор. Просто няма нито един аргумент който да е в полза на представителната демокрация, и не е възможно да има.
Колега, с цялото ми уважение към темата, разбираш, че тя към момента е дребнотемие. Самият етнически и възрастов състав на БГ (без да съм расист, но с оглед обективните статистики за образованието на етносите и bias-а на пенсионерите) са ти достатъчна пречка за критично количество референдуми.
Дори по герберската стъкмистика броят на заетите в производството пада, а официалната безработица расте. По герберската стъкмистика.
Гледай сега аз познавам един той беше без работа, ама вече си намери
Ха ха, култово! Важното в случая Лорде е, хонорарните и те й да са си хонорарни
Абе евал съм и хонорарите. Били извън заплатката! Я па се заинатих и рекох, ся ке тътрим до морето със старата ми "Астра" щото е на газ. А твоя хуй-дай ще гние на тротоаря!, макар и нов
Ти щур ли си , жена ми е даскалица и купила нова кола точно преди да отидем на море!
Сгълчах я здраво, а тя ми вика какво толкова с хонорарните ми ще си я плащам
Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/
Вярно е , че жените са загадка за мъжете....Лорде, сигурен ли се , че жена ти е учителка....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Защо смяташ, че щом при представителна демокрация, народът не може да си избере кадърни управляващи, ще взема компетентни решения при пряка демокрация? Това са противоречащи си твърдения.
Не са. И ти знаеш, че не са. При пряка демокрация има много повече избори, избори за всичко, и хората много по бързо придобиват опит. Освен това много по бързо качествените хора се забелязват от останалите. Нима мислиш, че децата и внуците на ЦК на БКП са най качествените българи - не са.
Освен това, ти я разбираш реториката по добре от мен и знаеш, че дори и да докажеш противоречие в думите ми, това не е аргумент в полза на представителната демокрация, тъй като обратното на противоречие е също противоречие.
Ако не ме разбираш какво ти казвам, замени в обвинението си в противоречие думата пряка с думата представителна, и думата решения с думата кадърни управляващи.
Много пъти съм го водил този спор. Просто няма нито един аргумент който да е в полза на представителната демокрация, и не е възможно да има.
Коментар