Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГосподин Каролев не с рогите. Синята линийка е България. от 2006 г (около +5.5%) върви все надолу и през 2009 стига до( -6% ) Или през цялото управление на тройната коалиция този показател е спадал. В момента се движи право нагоре докато европейските са с по висока абсолютна стойност но са насочени надолу. Извод. че по време на управлението на Герб Икономиката се възстановява и ръста е нараснал от -6 до +1% Да не забравяме ,че съм трейдър и ТА ми е до болка познат.
Прав ли съм?
П.С. В ЕС има дългова криза. Не знам в БГ да има дългова криза. Може и да има, пък аз да не съм я забелязал, ама все си мисля, че дългът ни е около 17% от БВП.Last edited by vladimir.karolev; 24.08.2012, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи щур ли си , жена ми е даскалица и купила нова кола точно преди да отидем на море!
Сгълчах я здраво, а тя ми вика какво толкова с хонорарните ми ще си я плащам
Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/Че те по еФтини от колело
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЩо така бе Миме? Ами в една от моите подопечни фирми. строим ново хале 150000 лв ,че поръчките ни скочиха 2 пъти. ще назначаваме 15 нови работници. В най големият обувен завод в Бг са заринати от поръчки. Чорбаджиите на едната ми фирма стоят един палт за около 500 хил. другият макентош си прибра за миналаъа година 400 ооо девидент. Нямам една фалирала фирма. г-н Каролев ще каже че пак извадката е случайна. и не е достоверно. Пардон. Единият ни магазин под наем го освободиха преди 2 месеца .ноза сметка на това м-тел нае един друг магазин и сегапак само един е без наематели от 1 месец.
Живееш в най-бедния квартал а имаш един завод, две фабрики,три кооперации, четири магазина и милион китайци за работници .........
Намали пиенето и малко уважавай форумците.....Каролев е нов тука, него ако искаш го уважавай, но ние си те знаем......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи щур ли си , жена ми е даскалица и купила нова кола точно преди да отидем на море!
Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/Важното в случая Лорде е, хонорарните и те й да са си хонорарни
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениечунчо, моловете и китайското карго сринаха произовдителите на обувки от среден и дребен калибър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеИзвинявай, но ти коя графика гледаш? Аз постнах тази:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Как ще пада ръст на БВП по време на тройната коалиция? Дори и да има леки колебания, той остава над 5% устойчиво, което е МНОГО над средното за ЕС и света.
ГЕРБ идват и се мотаем около нулата, под средното за ЕС и света. Няма какво да се коментира повече освен методиките на ГЕРБ за изчисление, но те съветвам тях да не почваме да ги коментираме
Прав ли съм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениечунчо, моловете и китайското карго сринаха произовдителите на обувки от среден и дребен калибър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе ти верно ни вземаш за малоумни тук. Кое семейство с 1600 кинта доход ще си купи нова кола? Че и 2
Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЩо така бе Миме? Ами в една от моите подопечни фирми. строим ново хале 150000 лв ,че поръчките ни скочиха 2 пъти. ще назначаваме 15 нови работници. В най големият обувен завод в Бг са заринати от поръчки. Чорбаджиите на едната ми фирма стоят един палт за около 500 хил. другият макентош си прибра за миналаъа година 400 ооо девидент. Нямам една фалирала фирма. г-н Каролев ще каже че пак извадката е случайна. и не е достоверно. Пардон. Единият ни магазин под наем го освободиха преди 2 месеца .ноза сметка на това м-тел нае един друг магазин и сегапак само един е без наематели от 1 месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеаз живея в най бедният квартал -работническият. и нямам познат, които да е зле. Най зле от мойте познати са двама лекари семийство с около 1600 лв месечен доход и двама учители с около 1400 +200лв от наем или пак 1600 . даскалите купиха за 5 години 2 нови автомобила на лизинг . Единият го изплатиха. Защо така не мога да мерна някой беден та да му помогна с каквото мога. Явно са бедни ама горди и не казват.
А за твърдениято по долу дай да видим някои цифрички. Там е истината. във фактите. другото са приказки от селски вечеринки. и ако може сравнено примерно с Италия, с Испания, с Португалия с Гърция, и да видим нашето лошо правителство как се справя.
Каква сума ще отпуснеш и какви документи ти трябват и ти уреждам до 100 К човека до три дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГ-н Каролев, НДСВ хванахте тренд предпоставен от ОДС, а и "международната обстановка"бе благоприятна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеhttp://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm
Театро играят значи?
През 2008 г във фирмата работеха 360 души.
Сега работят 100 души.
Колко ли са щастливи тези дето ги уволнихме? Сигурно като теб!Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 22:29.
Коментар
Коментар