Първоначално изпратено от vladimir.karolev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКоментирам графиката, нищо не съм казал. Вижда се че по времето на НДСВ е стабилна и даже малко ръст. Идват БСП 1995 яко надолу Ваньо Костов яко нагоре- БСП 0т 2006 надолу и 2008 яко надолу Герб силно нагоре. Нали затова сте я публикували за да я анализираме. Какви са тези мръсни думи?
Т.е. по времето на трите правителства преди имаме относителни стабилни растежи
Коментар
-
Балансьор на кое точно? Иначе може да ми балансира лявата и дясната топка просто защото е жена!
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде и един въпрос и от мен....
Кунева е ваша издънка . Смятам че следващото правителство ще е многопартиино ,какви са и вижданията за управлението ,защото може да стане балансьор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВладо, позволявам си да те нарека така, спри да пишеш, щото някои тролове се напиха и ще почнат да ти водят гарез. Радвам се че избра инвестора за интересни обсъждания в областта на политиката и икономиката. Надявам се да не спираш да пишеш, както и твои политически съмишленици или опоненти. Благодаря за компетентните мнения!
И да, излизам вече. До утре вечерта или Понеделник
Лека на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГЕРБ засилиха кризата през между ноември 2009 и март 2010. Дянков успя тогава да срути икономиката ни съвсем излишно. само откровено идиотското му управление за тези 5-6 месеца ни струва повече като изгубен растеж от всичките кражби на всичките правитлества за последните 10 години.
действията на Дянков тогава бяха тотална глупост и пълна неграмотност. напрактика направи всичко на обратно на нужното.Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 22:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГосподин Каролев, когато НДСВ дойде на власт искахте 700 дни за да ни оправите и ни "оправихте" Засилката на спада започва в 2008 и едва ли новото правителство е можело да вземе мерки които с вълшебна пръчка да обърнат тренда на спада за няколко месезца. Въпреки всичко това правителство само за 1 година обърна тренда и в момента той е възходящ ,докато за ЕС е в корекция. Не очаквах толкова елементарен отговор.
май, забрави за бюджетните излишъци - тия дни това май, коментирахте с Димка, мисля,...за комунистите колко некадърни били или пък за умишлено надценяване, за да се разпореждат после с парите задбалансово
вие така и с дълга
Борисов орева пространството как царистите(които го направиха главсек) му оставили дълг и как всичко му било ок, ако не трябвало сега милиард да плаща
ама, ето ги и числата, дето Борисов няма как да изманипулира (копирам си поста ми от преди време)
говорейки за дълга, ето ги фактите, а дали не е можело и по-добре, вероятно, но е факт доброто управление, спомняш си, че имаше и изкупувания
Плащания по външния държавен дълг 2001 - 2011 години:
2001г....-...1179.8 млн. евро
2002.....-.....802.4 млн. евро
2003.....-.....661.9 млн. евро
2004.....-...1189.9 млн. евро
2005.....-...2143.8 млн. евро
2006.....-.....926.1 млн. евро
2007.....-.....953.4 млн. евро
2008.....-.....680.7 млн. евро
2009.....-.....321.8 млн. евро
2010.....-.....315.2 млн. евро
2011.....-.....304.3 млн. евро
Към края на 2001 г. външният дълг на България е в размер на 9672.9 млн. евро.
* * *
В края на 2009 г. номиналният размер на външния държавен дълг възлиза на 3289.8 млн. евро.
Размерът на външния държавен дълг в края на 2010 г.
възлиза на 3373.5 млн. евро.
Номиналният размер на външния държавен дълг към края на декември 2011г. възлиза на 3487.6 млн. евро.
Цялата информация е от МФ.
През последните 3 години, наред с регулярните плащания, задлъжняваме с повече от платеното.
Вътрешният дълг също нараства с над 2 млрд. лв....отделно фискалния резервLast edited by съни(тя); 24.08.2012, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде и един въпрос и от мен....
Кунева е ваша издънка . Смятам че следващото правителство ще е многопартиино ,какви са и вижданията за управлението ,защото може да стане балансьор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеЕдна от малкото теми, по които предпочитам да не говоря. Надявам се да ме извиниш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКоментирам графиката, нищо не съм казал. Вижда се че по времето на НДСВ е стабилна и даже малко ръст. Идват БСП 1995 яко надолу Ваньо Костов яко нагоре- БСП 0т 2006 надолу и 2008 яко надолу Герб силно нагоре. Нали затова сте я публикували за да я анализираме. Какви са тези мръсни думи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеЕдна от малкото теми, по които предпочитам да не говоря. Надявам се да ме извиниш.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТо само това да беше слабото място на НДСВ.... нямаше да сме под 1% доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНапипах ли слабото място на НДСВ. Това е колкото шега, толкова и истина
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеДните май бяха 800. И по графиката на БВП си личи "оправянето".
Само не рзбрах какво смяташ, че ще стане - че ЕС отново ще влезе в дълбока рецесия, а ние ще се извисим с +5%?
Не знам за какви изобщо успехи говориш с ръст на БВП около нулата и растящи незаети. Цялата риторика на ГЕРБ е пълен абсурд.
Коментар
Коментар