IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
    Не знам дали си Вътрещар, но си абсолютен Повръшняр.
    Тъй като Владо Каролев ми е приятел и знам доста повече от теб за него ще ти кажа нещо. Владо не е бил ченге а ВКР. Виж какво е това първо, ако изобщо си ходил в казармата. Опитваш да правиш долни внушения, но това явно ти е стил. Ето това са ченгеларски неща. То и без това герберите само от това разбират.
    А бе елементарен типаж.Това е реалността, не знам кои къде е бил и в кое вътрешно и или външно контраразузнаване.
    Но това Вади Гугъл, казах политически трупове нямат място в нашият живот.Били са на власт и няма да се върнат това е.
    А това че го познаваш каква връзка има.И да бивши от ДС има ли?
    Та то до оня ден президента ти беше от тях.Ти какво очакваш да има търпимост към такива ли?
    Я сега се замисли кои е с внушенията и кои не.И в каква реалност живееш тогава ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Да ти не виждаш собствената си невежест, а тази на ГЕРБ, ама моля ти се бре душице, я се скрии, че сте толкова мазни станали вече, че край нямате.
      И какво сега край Герб са виновни, че БВП не е 5 % както при НДСВ ли?

Кои ще пита за Илия Павлов и кога точно го застреляха и още колко като него и кога точно.
      Та нали Мадридския Комарджия дължеше пари.

Тъпа работа е тази дискусия още повече след като се включва и един известен "политически труп".
      Ясно е че Герб НЕ са все още политически труп, за разлика от всички останали партии.В тази парламентарна държава.Така ли е ?

И най тъпото е че труповете ви тормозят егото, невежеството, но не и развитието ви.

Агент Кои беше? "Камен"

Я вижте какви неща излизат в гугъл в търсене за " Каролев Агент".

https://www.google.bg/search?q=%D0%9...hrome&ie=UTF-8

Как е ?

А и кои е шефът ви в агентурните среди и неговият.Ако това признаете може да говорим за икономика и за правителствата на прехода. аххах
      Никога не съм крил нищо. Историята с картончето е тук: http://karolev.com/bac/karolev.nsf/p...6?openDocument

Който иска да й вярва. Който не иска, да си мисли каквото ще.

4un4o, спирам да споря. Безумно е да спорим дали нараства БВП. За всяка година си има статистика. Не гледай моята графика дори, отвори си Евростат/НСИ/Световната Банка. Вари го, печи го, от 2009, включително, насам нещата са зле. А от 2009, включително, управляват ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Защо тази графика не може да се отваря вече. Нещо замириса много гадно.
        Г-н Каролев защо скрихте графиката. Нали не съм прав и я гледам на обратно?
        И при мен не се отваря от онзи линк.

Принципно е публична в кориците ми във Фейсбук.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Да ти не виждаш собствената си невежест, а тази на ГЕРБ, ама моля ти се бре душице, я се скрии, че сте толкова мазни станали вече, че край нямате.

Кои ще пита за Илия Павлов и кога точно го застреляха и още колко като него и кога точно.

Тъпа работа е тази дискусия още повече след като се включва и един известен "политически труп".
          Ясно е че Герб НЕ са все още политически труп, за разлика от всички останали партии.В тази парламентарна държава.Така ли е ?

И най тъпото е че труповете ви тормозят егото, невежеството, но не и развитието ви.

Агент Кои беше? "Камен"

Как е ?

А и кои е шефът ви в агентурните среди и неговият.Ако това признаете може да говорим за икономика и за правителствата на прехода. аххах

Не знам дали си Вътрещар, но си абсолютен Повръшняр.
          Тъй като Владо Каролев ми е приятел и знам доста повече от теб за него ще ти кажа нещо. Владо не е бил ченге а ВКР. Виж какво е това първо, ако изобщо си ходил в казармата. Опитваш да правиш долни внушения, но това явно ти е стил. Ето това са ченгеларски неща. То и без това герберите само от това разбират.

Коментар

Някой има ли идея защо не мога да отворя графиките от фейсбук на Каролев?
            https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
            Виж коментаторите в снимката изцяло поддържат тройната коалиция хахаха..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Що така бе чукчи......?
              Живееш в най-бедния квартал а имаш един завод, две фабрики,три кооперации, четири магазина и милион китайци за работници .........
              Намали пиенето и малко уважавай форумците.....Каролев е нов тука, него ако искаш го уважавай , но ние си те знаем......
              Това са истински данни, от действащи фирми в Бг за които получавам данни. По това си правя изводи за състоянието на икономиката. и от някои статистически данни. А също и от частните имоти. Вярно ,че търсенето на имоти под наем се е свило, което ме навежда на мисълта ,че хората не искат да рискуват в тези времена на криза.

Коментар

• Някой има ли информация, защо на сайта на МФ не са публикувани месечните бюлетини на МФ за изпълнението на бюджета и за държавния дълг за юли 2012 г.?

Коментар

• Някой има ли идея защо не мога да отворя графиките от фейсбук на Каролев?
                  Разгеле отворих я! Та да си дойдем на думата. В момента ръста на БВП на Бг е около 1.5%. и графиката на Бг в момента пресича тази на ЕС и е насочена нагоре. а тази на европа е насочена надолу. като абсолютни стойности са еднакви защото са в точката на пресичане.
                  Сега малко теория. Доколкото си спомням в онези дебелите книги който много от вас не са чели пише: ръста на икономиката трябва да е в диапазона от 2% до 6%, и най добре между над 2% и под 5%. Ръст над 5% създава опасения за прегряване на икономиката и ролята на Управлението на Държавата е да я държи в тези гранищи и обратно ръст под 2% за по продължителен период говори за рецесия.
                  Та по въпросната графика
                  http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                  от идването на власт на ГЕРБ 7 юни 2009 до около август 2010 икономиката на страната е в състояние на свободно падане. За сравнение Европейската икономика започва да спада още в края на 2007 година когато популистите от БСП ни лъжеха ,че криза в Бг нямало да има. Много вероятно и всички държавни поръчки които са направили и не са били осигурени със средства да са направени с двуяка цел.
                  Първо да задържат до изборите ръста и да се тупат по гърдите и второ да си приберат рушветите, знаейки ,че им е за последно.
                  В последствие всички тези държавни поръчки бяха стоварени на Боко да се разолаща с фирмите.
                  Някои от тях обаче се разследват и разплащанията ще станат само ако не се установи престъпление.
                  От август 2010 вследствие на взетите мерки от правителството на ГЕРБ ръста на БВП тръгва да нараства и в момента сочи 1.5% ръст спрямо предходната година. Вярно ,че не е достигнато нивото от 6% постигнато от НДСВ, но в момента ръста е положителен и смятам ,че ще продължи да расте.В момента Бг е най привлекателната страна за инвестиции.
                  Last edited by 4un4o; 25.08.2012, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                    чудя се само, дали ще преживееш уикенда от яд и завист ???
                    Тикво....
                    Аз на врагове( не мисля, че имам...), политически педали и магистрални труженички пожелавам здраве и късмет, та на един фалирал форексчикия ли да завиждам и да му мисля злото.....
                    Не бе тупане...., аз ти пожелавам здраве и късмет, но съдбата си е в твоите ръце, а те гледат само как да преджобят хората и да им потурчат парите......
                    Но ти ме обиди още в темата за Меком....Аз купих над 100К и за 20 дни направих 100% а ти злобееш..........
                    И знаеш ли голямата изненада.....Аз за разлика от тебе вече съм осигурил и апартамента.... На 10мин от двореца......
                    Сега кой ще преживее и кой няма да преживее уикенда.....

ПП Животът е низ от изненади..... Затова на никого с лошо......В едно бъди сигурен...Ако случайно някой ти пусне в чинийката за помощи, 100 крони...ще съм аз.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Сега няма да ти обяснявам на малко дете на което са му изяли близаката , къде му е тя!
                      Каролев е политик от такъв ранг ,че няма да допуска грешки който аз и ти да оборваме от раз ,освен това е ясно че 2009 г. е в отчета на ГЕРБ и ДЯНКОВ с дребните си хитрини за да излъже ЕС , съсипа икономиката и дребният бизнес от раз....
                      СПРИ СЕ!

Агент Кои беше? "Камен"

Как е ?

Last edited by Вътрещаря; 25.08.2012, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Сега няма да ти обяснявам на малко дете на което са му изяли близаката , къде му е тя!
                        Каролев е политик от такъв ранг ,че няма да допуска грешки който аз и ти да оборваме от раз ,освен това е ясно че 2009 г. е в отчета на ГЕРБ и ДЯНКОВ с дребните си хитрини за да излъже ЕС , съсипа икономиката и дребният бизнес от раз....
                        СПРИ СЕ!
                        Имам честта да познавам няколко политици лично. В някои области са много добри, а и дар слово дал бог. Но математиката им е като плява.
                        А то целият Живот и просперитет се дължи на математиката. И на теб прасето ти е изяло сметанката докато си играел на бунището в село!

Коментар

• Защо тази графика не може да се отваря вече. Нещо замириса много гадно.
                          Г-н Каролев защо скрихте графиката. Нали не съм прав и я гледам на обратно?
                          Last edited by 4un4o; 25.08.2012, 11:47.

Коментар

Малките серГейчета много азгън. Ти да не си си седнал на Главата и да виждаш графиката наобратно? Не само ги чета ами ги и анализирам. По една графика мога да ти напиша роман дебел колкото Чичо Томовата колиба с анализи във всички аспекти и прогнози с вероятности. А ти вземи си обърни монитора на обратно и ще се оправят нещата. И теб те хванал спина ясна е работата.
                            СПРИ СЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Или си пиян или изобщо не разбираш за к'во става въпрос??????
                              За да излезе, трябва Е/$ да се срине до 0.9000 бе човек ! При Е/$ 1.55++ хуя дето ще го ядем просто ще е още по-голям и дебел !!!!!
                              Е Петъре, нали съм ти казвал през годините че Петърите не ставате за тази професия.
                              Прекалено сте егоистични.
                              Ти въобще не разбираш, какво е направил Милен с външният дълг, а си тръгнал да говориш простотии.Правило се било с опции.Ами кои ще е маркет мейкъра ве, тъпан.
                              Има ли такъв?Не.Трябвало да излезе ако било паднало до 0.9 еврото към долара.Ами защо бре Патъре да не би това да е цената на промяната на външния дълг а?Не.
                              Ти въобще не пиши повече и заминавай по бързо, че си излагаш колегите и те са явно на твоето ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                                И аз това се чудя. Това е ръст на икономиката. Като от -4 си отишъл на нулата значи просто, че си спрял да падаш. Не значи, че си почнал да растеш, да не говорим да си се върнал на изходното положение отпреди спада. Още повече, за България през 2012 се очаква ръст от под 1%. Така че и нашата линия тръгва надолу. За света се очаква 3.6%. ЕС са като нас и ще кретат с между 0% и 1%.

За ГЕРБерите е типично да четат статистики като дявола - евангелието Просто, защото, никога не са в тяхна полза
                                Давам пример: БВП примерно 1995 г
                                1 000 000 лв
                                Ръст на БВП от +6% отива 1996 на -10% или ръста на БВР е -16% спрямо предходната година (1995)
                                Това ще рече 1000000 х 0.16 = 160000 или БВП за 1996 г е = 1000000-160000 =840000 лв
                                Въпреки всичко вие твърдите ,че той е наранал. Г-н Каролев това не сте Вие. Ползвате само този ник и незнам какво целите. Дали някой админ не се е предрешил за да вдига интереса към форума?
                                Last edited by 4un4o; 25.08.2012, 11:44.

Коментар

Working...
                                X