IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
    Гигов, скрий се че нещо си тръгнал с списъците.А това е диагноза.Твоето. хахаха

Не съм гонил никои, но при положение че бяхте част от политически проект и сега тои вече е затънал в конспирации.Излизате тука с един факт защо средния БВП последните 10 г. точно сега е по нисък.хахаха
    Ами нали се разбрахме, че политически трупове или тези които са ги обслужвали нямат място нито тук,нито в парламента.Това би трябвало да е нивото ни, но ви има все още.Това е.
    Ами... не знам с мен да си се разбирам нещо. Ако се разбереш с другите ми кажи. Аз нямам проблем да не пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Кунева обещава ли промяна на изборния закон и мажоритарни избори. Ако спечели ще облекчи ли процедурите за предизвикиване на референдуми ???
      Доколкото знам да. Съвсем наскоро говорихме по тази тема, но знаеш, че не съм правен гуру и избягвам да говоря в дълбочина по теми, от които не разбирам. Ако те интересуват някакви конкретни механизми, може да я питам като се чуем следващия път и да ти кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
        Е ти ме изгони от форума, сега ме питаш хаха

Аз съм бил винаги на едно и също място. Намери ми участия отпреди 10 години и ще видиш абсолютно същите позиции и тези, каквито ще видиш и днес на стената ми във Фейсбук. Правилни или грешни - друга тема. Аз съм си аз и не се променям като други хора, които са минали през комунистически, социалистически, либерални, десни и какви ли не други партии за 20-30 години.
        Кунева обещава ли промяна на изборния закон и мажоритарни избори. Ако спечели ще облекчи ли процедурите за предизвикиване на референдуми ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Г-н Каролев, аз ви предупредих, че тъпаците и простаците от форума ще Ви оплюят. Един от тях е именно неграмотния Вътрещар, с предния ник SoKoLoV.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гигов, скрий се че нещо си тръгнал с списъците.А това е диагноза.Твоето. хахаха

Не съм гонил никои, но при положение че бяхте част от политически проект и сега тои вече е затънал в конспирации.Излизате тука с един факт защо средния БВП последните 10 г. точно сега е по нисък.хахаха
            Ами нали се разбрахме, че политически трупове или тези които са ги обслужвали нямат място нито тук,нито в парламента.Това би трябвало да е нивото ни, но ви има все още.Това е.
            Last edited by Вътрещаря; 25.08.2012, 13:05.

Коментар

Комплексни причини, но не една единствена ГЕРБ.Това така ли е?
              Ами къде е опозицията, тя се държи като враг на България, защото не е във властта. Как е?
              Къде сте да видите това?
              Когато бяхме колко тримесечия в отрицателен БВП, къде бяхте тогава и кога и защо се случи това.Май след управлението на някого.
              Как да ни стимулирате да работим за да вадим продукт с 200 еврови заплати?Това е отговора на въпроса ви.
              Е ти ме изгони от форума, сега ме питаш хаха

Аз съм бил винаги на едно и също място. Намери ми участия отпреди 10 години и ще видиш абсолютно същите позиции и тези, каквито ще видиш и днес на стената ми във Фейсбук. Правилни или грешни - друга тема. Аз съм си аз и не се променям като други хора, които са минали през комунистически, социалистически, либерални, десни и какви ли не други партии за 20-30 години.

Коментар

Да ти не виждаш собствената си невежест, а тази на ГЕРБ, ама моля ти се бре душице, я се скрии, че сте толкова мазни станали вече, че край нямате.
                И какво сега край Герб са виновни, че БВП не е 5 % както при НДСВ ли?

Кои ще пита за Илия Павлов и кога точно го застреляха и още колко като него и кога точно.
                Та нали Мадридския Комарджия дължеше пари.

Тъпа работа е тази дискусия още повече след като се включва и един известен "политически труп".
                Ясно е че Герб НЕ са все още политически труп, за разлика от всички останали партии.В тази парламентарна държава.Така ли е ?

И най тъпото е че труповете ви тормозят егото, невежеството, но не и развитието ви.

Агент Кои беше? "Камен"

Я вижте какви неща излизат в гугъл в търсене за " Каролев Агент".

https://www.google.bg/search?q=%D0%9...hrome&ie=UTF-8

Как е ?

А и кои е шефът ви в агентурните среди и неговият.Ако това признаете може да говорим за икономика и за правителствата на прехода. аххах
                Този пост на СоКоЛоВ се нуждае от специален анализ, предвид изключителната му тъпота. Да караме подред.

Кои ще пита за Илия Павлов и кога точно го застреляха
                Илия Павлов беше застрелян на 7 март 2003г. Когато главсек на МВР беше ББ. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=393620
                и още колко като него и кога точно.
                Отговарям:
                30 януари 2003 г. - с картечница бе убит международният съдия по борба Тодор Матов.
                7 март 2003 г. - бе разстрелян Илия Павлов.
                8 март 2003 г. - загина Степан Рибаков.
                4 април 2003 г. - застрелян Марио Иванов.
                14 април 2003 г. - бе убит Георги Джамбазов
                18 април 2003 г. - бе извършен опит за убийство на Иван Тодоров-Доктора.
                31 май 2003 г. - опит за атентат срещу Константин Димитров-Самоковеца.
                12 юни 2003 г. - в София бе прострелян Кирил Киров-Японеца.
                19 август 2003 г. - застрелян Филип Найденов-Фатик. Ранен бе неговият бодигард Румен Желязков, който две години по-късно бе открит мъртъв в запустяло село.
                7 октомври 2003 г. - бе застрелян Николай Иванов.
                8 октомври 2003 г. - разстрелян Николай Тодоров.
                5 ноември 2003 г. - убит Евгени Стефанов-Женята.
                13 ноември 2003 г. -застрелян Николай Христов-Данкина.
                27 ноември 2003 г. - убит бе Румен Маринов-Нарциса.
                6 декември 2003 г. -убит Константин Димитров-Самоковеца
                19 януари 2004 г. - при взрив в асансьор бяха убити един от основателите на СИК - Стоил Славов, и тримата му бодигардове.
                10 февруари 2004 г. - застрелян Костадин Иванов Костадинов-Динко.
                4 юни 2004 г. - бяха застреляни трима човека, сред които и Димитър Малчев-Митко Малкия.
                14 юни 2004 г. - бе застрелян Петър Илиев, известен и като Пешо Кучето.
                30 юли 2004 г. - в ресторант-градина "Славия" бяха разстреляни 6-има човека, сред които и едни от знаковите за СИК фигури - Милчо Бонев, известен като Бай Миле.
                1 септември 2004 г. - е убит Асен Младенов, известен като Шаки.
                24 октомври 2004 г. - застреляна друга знакова фигура от СИК - Дмитрий Минев- Димата Руснака.
                20 януари 2005 г. - снайперист разстрелва Васил Гьорчев-Кьоравия.
                16 февруари 2005 г. - разстрелян Димитър Тодоров-Бретона
                24 март 2005 г. - убит Явор Николов.
                9 април 2005 г. - прострелян Кирил Киров-Японеца.
                15 май 2005 г. - разстрелян финансистът Константин Дишлиев.
                13 юли 2005 г. -посред бял ден бе взривена колата на Рали Пенков. Убити бяха съпругата му и 2-годишното им детенце.
                30 юли 2005 г. - застреляни трима човека, сред които и Антон Милтенов-Клюна.
                25 август 2005 г. - снайперист разстреля Георги Илиев, шеф на ВАИ Холдинг и президент на Локомотив Пд.
                7 септември 2005 г. - 39-годишният Мартин Хасан Дойчев бе убит в колата си,
                http://www.bpost.bg/story-read-1580.php

Този списък на поръчкови убийства (45 души убити) по време когато главен секретар на МВР е Бойко Борисов разбира се не е пълен, ама ще има и продължение
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За света и ЕС не е ли имало криза? Защо сме под средния техен ръст за пръв път от 10 години, тогава?
                  Комплексни причини, но не една единствена ГЕРБ.Това така ли е?
                  Ами къде е опозицията, тя се държи като враг на България, защото не е във властта. Как е?
                  Къде сте да видите това?
                  Когато бяхме колко тримесечия в отрицателен БВП, къде бяхте тогава и кога и защо се случи това.Май след управлението на някого.
                  Как да ни стимулирате да работим за да вадим продукт с 200 еврови заплати?Това е отговора на въпроса ви.

Коментар

Да но и Царя е с картонче.Кои лъже в този случай Бсп или вие не си признавате?
                    Това не знам дали е теза на в.Шок но е доста правдоподобна.И едва ли шок за писали за това.
                    Вчера си говорихме с приятел и той сподели колко е искал Ники Василев на инвеститор във гр. Варна около 1 млн.лв. Как е?
                    А е лобирал за варненското летище за някого като е обещавал на участник в конкурса да се откаже за му даде друг проект.
                    Въобще много лоши договорки и комисионни.Та то Доган е пиленце пред вас.

За Б.Б също се говори, че искал 50% от всяка нова инвестиция.Това ли се опитвате да кажете. хахаха
                    Срещу аргумента "един човек каза" отдавна съм се отказал да се боря Мисли си каквото искаш за мен, Василев, Сакскобурготски, Велчев и т.н. Ако си мислиш, че няма да спя поради тази причина... лъжеш се Свободен свят - свободен избор. Не преча на ничий избор да си формира каквото иска мнение и да си мисли каквото иска Жив и здрав!

Коментар

Верно е. Според вестник ШОК

После да не ревете срещу медиите?
                      Да но и Царя е с картонче.Кои лъже в този случай Бсп или вие не си признавате?
                      Това не знам дали е теза на в.Шок но е доста правдоподобна.И едва ли шок за писали за това.
                      Вчера си говорихме с приятел и той сподели колко е искал Ники Василев на инвеститор във гр. Варна около 1 млн.лв. Как е?
                      А е лобирал за варненското летище за някого като е обещавал на участник в конкурса да се откаже за му даде друг проект.
                      Въобще много лоши договорки и комисионни.Та то Доган е пиленце пред вас.

За Б.Б също се говори, че искал 50% от всяка нова инвестиция.Това ли се опитвате да кажете. хахаха
                      Last edited by Вътрещаря; 25.08.2012, 12:54.

Коментар

Може и така да е, ноо вие бяхте на власт.
                        Интересно ми верно ли че Царя е набутал баснословни пари за комар, които след това БСП е върнала за сметка на Илия Павлов, след което реверансът е връщането му в България и пак управление на БСП?
                        Верно е. Според вестник ШОК

После да не ревете срещу медиите?

Коментар

Да а световната финансова криза къде я забрави.Пак.ахахахаха

А от 2009г. упралявали ГЕРБ хахаяха ами нали след като пика беше 2007 на края последствията ще са 3-5 години.... или викаш и това е Герберско и те са виновни.ахахах. Ами това си е цикъл "Камене"
                          И на всичкото от горе пак зависи от наследството им, а то беше от вас.Защо не продадохте БФБ защото думата приватизация било мръсна дума.
                          Ами мръсна дума е това човек с картонче да излиза и да говори за БВП.
                          Тогава защо създадохте толкова договорни фондове в тази ситуация.
                          До кога ще оцелеят вашите фондове, това има връзка с появата ви тук?
                          За света и ЕС не е ли имало криза? Защо сме под средния техен ръст за пръв път от 10 години, тогава?

Коментар

Окей. Няма да ви тормозя повече

Пак да си повторя, на власт не съм бил, тъй като не съм заемал властова позиция. Бил съм на власт, колкото и 4ун4о е сега на валст, тъй като е редови член на ГЕРБ (предполагам)
                            Може и така да е, ноо вие бяхте на власт.
                            Интересно ми верно ли че Царя е набутал баснословни пари за комар, които след това БСП е върнала за сметка на Илия Павлов, след което реверансът е връщането му в България и пак управление на БСП?

Коментар

Никога не съм крил нищо. Историята с картончето е тук: http://karolev.com/bac/karolev.nsf/p...6?openDocument

Който иска да й вярва. Който не иска, да си мисли каквото ще.

4un4o, спирам да споря. Безумно е да спорим дали нараства БВП. За всяка година си има статистика. Не гледай моята графика дори, отвори си Евростат/НСИ/Световната Банка. Вари го, печи го, от 2009, включително, насам нещата са зле. А от 2009, включително, управляват ГЕРБ.
                              Да а световната финансова криза къде я забрави.Пак.ахахахаха

А от 2009г. упралявали ГЕРБ хахаяха ами нали след като пика беше 2007 на края последствията ще са 3-5 години.... или викаш и това е Герберско и те са виновни.ахахах. Ами това си е цикъл "Камене"
                              И на всичкото от горе пак зависи от наследството им, а то беше от вас.Защо не продадохте БФБ защото думата приватизация било мръсна дума.
                              Ами мръсна дума е това човек с картонче да излиза и да говори за БВП.
                              Тогава защо създадохте толкова договорни фондове в тази ситуация.
                              До кога ще оцелеят вашите фондове, това има връзка с появата ви тук?

Коментар

А бе елементарен типаж.Това е реалността, не знам кои къде е бил и в кое вътрешно и или външно контраразузнаване.
                                Но това Вади Гугъл, казах политически трупове нямат място в нашият живот.Били са на власт и няма да се върнат това е.
                                А това че го познаваш каква връзка има.И да бивши от ДС има ли?
                                Та то до оня ден президента ти беше от тях.Ти какво очакваш да има търпимост към такива ли?
                                Я сега се замисли кои е с внушенията и кои не.И в каква реалност живееш тогава ти?
                                Окей. Няма да ви тормозя повече

Пак да си повторя, на власт не съм бил, тъй като не съм заемал властова позиция. Бил съм на власт, колкото и 4ун4о е сега на валст, тъй като е редови член на ГЕРБ (предполагам)

Коментар

Working...
                                X