IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    И пак няма гаранция,че зад профила стои правилния човек,щото една снимка и едно име отговарящо (уж) на снимката не значат нищо .....

Но подобни проблеми имаше и Медведев когато беше президент.При регистрацията си в Туитър се оказа,че съществуват още няколко профила с ник Дмитрий Медведев,които нямат нищо общо с оригинала.Само намесата на собственика на Туи реши проблема като останалите бяха баннати,а името блокирано,така че да не бъде повече използвано при бъдещи регистрации.....

И изобщо ако някой политик в БГ реши да контактува с електората,не е добре да го прави по форумите,а да си спретне собствен сайт и да диалогира чрез него....Броя репликации ще е доказателство за това доколко е популярен сред тълпата!

И понеже тук другаря пом.-полит.Мечобиков мрънка регулярно за т.нар .Пряка Демокрация ще му кажа,че "тиранина" Путин е много напред в това отношение и в момента се разработват законови механизми предложенията на граждани дадени през интернет да се обсъждат задължително от Думата при постигане на някои предварителни изисквания !
    Спретнал съм си два Фейсбук профила, Туитър профил и блог (който не е особено добър, но ще го оправя).

Нямам амбиции нито да съм политик, нито да съм популярен.

Но, все пак, мерси за съветите.

Вече наистина ме няма. До утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Г-н Каролев. Знаете, много добре ,че нещата за един кратък период могат да се манипулират. Както казах по долу кризата в Европа и спада на икономическият ръст започва в края на 2007 г. а в България спада започва леко през 2007 и спада с около 1% до изборите. Веднага след изборите за една година има спад от +5.5% до -5.5% Знаете като икономист ,че икономиката, не може да реагира с такъв спад за една година освен ако не са стъкмявани данните. А БСП са майстови в тази дейност. Знам го още от Плановата икономика (Да изпълним петилетката 5 за 4)
      Много сте наясно, че всички държавни поръчки поръчани от БСП са направени с цел да задържат ръста на БВП на нива над 5%. Въпросните държавни поръчки не са били обезпечени със средства и всички разплащания са оставени на следващото правителство.
      Същият номер е извъртян и с увеличението на пенсиите. БСП гласува 20% увеличение без да има от къде да дойдат допълнителни приходи. И 1.3 милиарда пак оставени като задължение на следващото правителство.
      А сега да разгледаме още една гледна точка. Как БСП задържаше ръста на БВП. ами с 33.3 % инфлация. ръста на цените вдигат и ръста на БВП. Или от тези 5% ръст като извадим средногодишна инфлация 8.33% при 2.7% средногодишна инфлация при ГЕРБ се получава един процент около 5.69% или ръста на БВП по времето на тройната коалиция е отрицателен и е постигнат с повошение на зените на стоки и услуги.
      Прати го това в писмо до Обама и го посъветвай да започне да се оправдава с Буш. Той в момента е в кампания. Това ще му е страшно полезен съвет. Да обясни на Американците как не е могъл да направи нищо, заради лошото наследство, и си е кютил

Да оправдаваш неуспеха си с предишното правителство и да не паднеш от власт до 30 дни е признак за доста ерозирала политическа култура в съответната държава. Това е невъзможно в която и да било развита икономика.

Ако не можеш, поради каквито и да било причини, не се наемай.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
        ....
        Ако не друго, аз поне влизам с моя Фейсбук профил и заставам с личното си име....
        И пак няма гаранция,че зад профила стои правилния човек,щото една снимка и едно име отговарящо (уж) на снимката не значат нищо .....

Но подобни проблеми имаше и Медведев когато беше президент.При регистрацията си в Туитър се оказа,че съществуват още няколко профила с ник Дмитрий Медведев,които нямат нищо общо с оригинала.Само намесата на собственика на Туи реши проблема като останалите бяха баннати,а името блокирано,така че да не бъде повече използвано при бъдещи регистрации.....

И изобщо ако някой политик в БГ реши да контактува с електората,не е добре да го прави по форумите,а да си спретне собствен сайт и да диалогира чрез него....Броя репликации ще е доказателство за това доколко е популярен сред тълпата!

И понеже тук другаря пом.-полит.Мечобиков мрънка регулярно за т.нар .Пряка Демокрация ще му кажа,че "тиранина" Путин е много напред в това отношение и в момента се разработват законови механизми предложенията на граждани дадени през интернет да се обсъждат задължително от Думата при постигане на някои предварителни изисквания !
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Все си мисля, че във форум като "Инвестора", трябва да има някакъв филтър, който да не допуска неграмотници. Както и хора, на които не им се разбира какво пишат.
          Нали се сещате кого ще отсее?
          Еми то тогава ти не трябва да пишеш.Защото твоята активна гражданска позиция е Станишев и Гоце и там червените ви глупости.Тази ти гражданска позиция я споделяй в къщи не тук.
          Ще се радвам да има все по малко мислещи като теб в България.Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
            Даа знаех си че ще има отричане на всичко до тук.
            Ами не г-н Каролев не аз имам картонче от ДС, и не аз обслужвах политически трупове/вече/. И продължавате да ги обслужвате.Защо?
            Ок това че сте публична личност отново е отговорност, но дали ви можете да я носите.Като гледам бързо се отказахте от форума заради какво анонимните форумци, които можело да бъдат и платени. ахахахха
            Ами специално аз не съм платен, а просто ви сравних със сегашната политическа класа и излиза че не сте по добри, а и при по последователни изследвания да не се окаже и че сте и крали и корумпирали повече.
            Това е същото като вашата логика на анонимен форум и "обикновен човек".

Не смятам за правилно да излиза тука човек с картонче и да говори за каквото и да било.А това било двоен стандарт.Да ама не.

И да нито, съм хейтър, нито съм платен, просто така мисля.Вие можете ли, да не се окажете в другия край на мислите на вашите политически трупове, които обслужвате още?
            Моля спешно да дойдат лекарите от МБАЛНП "Св. Наум"
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За света и ЕС не е ли имало криза? Защо сме под средния техен ръст за пръв път от 10 години, тогава?
              Г-н Каролев. Знаете, много добре ,че нещата за един кратък период могат да се манипулират. Както казах по долу кризата в Европа и спада на икономическият ръст започва в края на 2007 г. а в България спада започва леко през 2007 и спада с около 1% до изборите. Веднага след изборите за една година има спад от +5.5% до -5.5% Знаете като икономист ,че икономиката, не може да реагира с такъв спад за една година освен ако не са стъкмявани данните. А БСП са майстови в тази дейност. Знам го още от Плановата икономика (Да изпълним петилетката 5 за 4)
              Много сте наясно, че всички държавни поръчки поръчани от БСП са направени с цел да задържат ръста на БВП на нива над 5%. Въпросните държавни поръчки не са били обезпечени със средства и всички разплащания са оставени на следващото правителство.
              Същият номер е извъртян и с увеличението на пенсиите. БСП гласува 20% увеличение без да има от къде да дойдат допълнителни приходи. И 1.3 милиарда пак оставени като задължение на следващото правителство.
              А сега да разгледаме още една гледна точка. Как БСП задържаше ръста на БВП. ами с 33.3 % инфлация. ръста на цените вдигат и ръста на БВП. Или от тези 5% ръст като извадим средногодишна инфлация 8.33% (при 2.7% средногодишна инфлация при ГЕРБ) се получава един процент около 5.69% или ръста на БВП по времето на тройната коалиция е отрицателен и е постигнат с повошение на цените на стоки и услуги.
              Last edited by 4un4o; 25.08.2012, 13:34.

Коментар

• Един въпрос избягвахте през цялото време какво ще стане с фондовете ви в България и техните участия на БФБ до няколко месеца или година две, ако няма ръст в цените.
                Както и с ИП-то ви.Проблеми ли има?

Коментар

• Защо Костов определи Кунева, като последната червена лястовица.......???? хахаха
                  Това не е ли показателно, не че и Костов не е същият.....?

Коментар

• Все си мисля, че във форум като "Инвестора", трябва да има някакъв филтър, който да не допуска неграмотници. Както и хора, на които не им се разбира какво пишат.
                    Нали се сещате кого ще отсее?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Много ми е интересен двойният стандарт на хората, които сами се възприемат като "обикновени" (никога не съм харесвал това окачествяване).

Значи, те, често анонимни, смятат, че притежават някакво право свише да съдят моралните устои на публични личности, като приемат априори, че техните морални устои, като "обикновени хора", са присъщо правилни.

Извинявам се, но както много от вас се съмняват (и може би с право, с оглед на някои мои публични изпълнения по ТВ) в моите морални устои и дори здрав разум, аз имам същото право да се съмнявам в моралните устои и здрав разум на анонимни никове в онлайн форуми, които е много възможно да са на платени хейтъри от партийни централи.

Ако не друго, аз поне влизам с моя Фейсбук профил и заставам с личното си име.

Приятна Събота на всички
                      Даа знаех си че ще има отричане на всичко до тук.
                      Ами не г-н Каролев не аз имам картонче от ДС, и не аз обслужвах политически трупове/вече/. И продължавате да ги обслужвате.Защо?
                      Ок това че сте публична личност отново е отговорност, но дали ви можете да я носите.Като гледам бързо се отказахте от форума заради какво анонимните форумци, които можело да бъдат и платени. ахахахха
                      Ами специално аз не съм платен, а просто ви сравних със сегашната политическа класа и излиза че не сте по добри, а и при по последователни изследвания да не се окаже и че сте и крали и корумпирали повече.
                      Това е същото като вашата логика на анонимен форум и "обикновен човек".

Не смятам за правилно да излиза тука човек с картонче и да говори за каквото и да било.А това било двоен стандарт.Да ама не.

И да нито, съм хейтър, нито съм платен, просто така мисля.Вие можете ли, да не се окажете в другия край на мислите на вашите политически трупове, които обслужвате още?

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1519100

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                          ГИГОВ, леко си объркан, а леко объркан военен тип е проблем.
                          Правиш ли връзка, че парите на Илия Павлов имат връзка с Царя.Явно не, не ме обиждай защото си жалък както винаги.Модито пак спи.
                          г-н Каролев вижда ли сте Симеон Царя да играе хазарт някога през живота му?
                          И гледахте ли онова във "Всяка Неделя" където го питат дали ще си търси имотите, и тои отговаря "не".
                          Това какво е според вас.
                          Просто не сме убедени в моралните ви устой за да имаме доверие на това което говорите.А то е само сега. хаха
                          Много ми е интересен двойният стандарт на хората, които сами се възприемат като "обикновени" (никога не съм харесвал това окачествяване).

Значи, те, често анонимни, смятат, че притежават някакво право свише да съдят моралните устои на публични личности, като приемат априори, че техните морални устои, като "обикновени хора", са присъщо правилни.

Извинявам се, но както много от вас се съмняват (и може би с право, с оглед на някои мои публични изпълнения по ТВ) в моите морални устои и дори здрав разум, аз имам същото право да се съмнявам в моралните устои и здрав разум на анонимни никове в онлайн форуми, които е много възможно да са на платени хейтъри от партийни централи.

Ако не друго, аз поне влизам с моя Фейсбук профил и заставам с личното си име.

Приятна Събота на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Интересуват ме, ако не те затруднява.
                            Не, не ме затруднява. Ама няма да е днес и утре. Началото на другата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Г-н Каролев, аз ви предупредих, че тъпаците и простаците от форума ще Ви оплюят. Един от тях е именно неграмотния Вътрещар, с предния ник SoKoLoV.
                              ГИГОВ, леко си объркан, а леко объркан военен тип е проблем.
                              Правиш ли връзка, че парите на Илия Павлов имат връзка с Царя.Явно не, не ме обиждай защото си жалък както винаги.Модито пак спи.
                              г-н Каролев вижда ли сте Симеон Царя да играе хазарт някога през живота му?
                              И гледахте ли онова във "Всяка Неделя" където го питат дали ще си търси имотите, и тои отговаря "не".
                              Това какво е според вас?
                              Просто не сме убедени в моралните ви устой за да имаме доверие на това което говорите.А то е само сега. хаха
                              И вижте как за по невежите картончето ви, няма значение.Внимавайте да не ви повярват. Че най яко е някои с картонче да излиза и да говори за политика.хахаха
                              Last edited by Вътрещаря; 25.08.2012, 13:14.

Коментар

Доколкото знам да. Съвсем наскоро говорихме по тази тема, но знаеш, че не съм правен гуру и избягвам да говоря в дълбочина по теми, от които не разбирам. Ако те интересуват някакви конкретни механизми, може да я питам като се чуем следващия път и да ти кажа.
                                Интересуват ме, ако не те затруднява.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X