IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Всичко ми е ясно. само едно не мога да разбера. Какъв ви е келепира в България да има бедни хора. Ами бедният е като пиявица. Гледа да се лепне някъде и да смуче кръвчица. Какво сте се затръшкали комунистически дрипльовци. В САЩ ако си беден никога не можеш да станеш и губернатор даже. Защото като не можеш да печелиш пари значи няма да ти сече акъла и държавата да управляваш.Хората са го прозряли това още преди 200 години, а вие искате навсяка цена да ви управляват дрипльовци като вас.Бесепарска сволач!
    Има борд Мозъков, колкото повече сухо печелят богатите, толкова по малко сухо остава за бедните. Анадънму ???

Да събираш и да изваждаш не знаеш ли бря ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      искаш проверчица ли да ти прасна ....
      Монти, туй малко милиционерщина ми звучи?

А искаш ли аз на теб да ти прасна една "проверчица" за злоупотреба със служебно положение???!!! Може да ти изстине стола.

Лапай държавни пари и не се отваряй! Капиш?

П.П. Не се изказвай неподготвен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Докато червените агитатори беснеят от злоба и завист, ние от ГЕРБ работим:

Подписано: 11% по-евтин газ от Русия
        Намалението важи със задна дата от април, обяви Делян Добрев
        http://www.economymagazine.bg/news/8...-obnovena.html
        Работите, за родину, за Путина

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          А с ББ можеш ли да се сравняваш за 2 МИЛИАРДА
          Аз това имам предвид като говоря за концентрация на сухото. ББ и сол таш*ците му (синове, дъщери, зетьове и снахи на политбюро и бандити от СИК и ТИМ) концентрират все повече и повече сухо у себе си, като изваждат от икономиката все по голяма част от това същото сухо. Понеже тъй като нямаме право да печатаме на ура сухото е константа, в икономиката остава все по малко сухо.
          tnm

Коментар

Всичко ми е ясно. само едно не мога да разбера. Какъв ви е келепира в България да има бедни хора. Ами бедният е като пиявица. Гледа да се лепне някъде и да смуче кръвчица. Какво сте се затръшкали комунистически дрипльовци. В САЩ ако си беден никога не можеш да станеш и губернатор даже. Защото като не можеш да печелиш пари значи няма да ти сече акъла и държавата да управляваш.Хората са го прозряли това още преди 200 години, а вие искате навсяка цена да ви управляват дрипльовци като вас.Бесепарска сволач!

Коментар

Дай копие от нотариални актоиве. Говориш колкото да не заспиш. Ами ,че то аз тогава имам повече от него. 3 магазина. 1 къща в гръцко. 5 къщи с двор. Какво има този прошляк бре? Ами ,че той нищо не е откраднал. само 6 апартамента, има няма 300 000 евро. И то някои са на дедо му, който си има собствен бизнес.
              Като ти гледа икономическите и финансови знания ,нямаш и кокошарник.... искаш проверчица ли да ти прасна ....

Коментар

Киро, това не е Форекс тема. Само там се печелят (месечно) такива пари и най-вече от БГ трейдъри.

Коментар

• А с ББ можеш ли да се сравняваш за 2 МИЛИАРДА

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Щото като падне от власт ще му затворят кранчето. Ще намалеят парите за платени агитатори като него.
                    ГЕРБ ще падне от власт, но Стамболов никога.
                    Мухата никога не пада Гигов, тя винаги намира ново лайно на което да се качи !!!
                    tnm

Коментар

Дай копие от нотариални актоиве. Говориш колкото да не заспиш. Ами ,че то аз тогава имам повече от него. 3 магазина. 1 къща в гръцко. 5 къщи с двор. Какво има този прошляк бре? Ами ,че той нищо не е откраднал. само 6 апартамента, има няма 300 000 евро. И то някои са на дедо му, който си има собствен бизнес.
                      Ами, че то и аз мога да се равнявам с Цецо. Три къщи с двор, заедно с тези на жената с тават 5, още 2 апартамента, 1 офис и 1 магазин. Та той Цецо има колкото всеки втори българин бе, кво сте се огледали за тези 6 апарта?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Щото като падне от власт ще му затворят кранчето. Ще намалеят парите за платени агитатори като него.
                        Не е това. ГЕРБ може да са всякакви, но не са ПЛАЩАЧИ. Такива, каквито са някои други партии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Как бе !
                          На Цветанов е построил и купил шест апартамента....

Коментар

• Задълженията на държавата ще се увеличават - "Облигационна емисия за 300 млн. долара пуска Българският енергиен холдинг. Енергийният холдинг търси начин да осигури средства, с които да помогне на НЕК да изплати дълговете си към банките....." Прехвалената ни, "много печеливша енергетика", затъва все повече. НЕК има загуби от 1 милиард и явно не може да покрива дори вече лихвите си по тях, щом теглят заем за да го "спасяват". И всичко това въпреки абсолютния монопол който притежава НЕК, въпреки най-високите цени на ток в Европа, съобразно разходите на енергийните компании в България, не-съпоставими с разходите на аналозите си в развитите държави и стандартите на заплащане в страната.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Изключително негативна новина за цялата индустрия в страната! 27.08.2012 - "Делян Добрев: Нов договор за руския газ ще бъде подписан до 15 ноември. Подписано е и протокол, според който до 15 ноември страната ни трябва да подпише инвестиционното споразумение за Южен поток..." - Само за "Добър ден", България ще кихне на Газпром 300 милиона, а това е само началото.... За компенсация, Газпром прави уж една 11 % отстъпка от най-високите цени в Европа - по братски ни се продава на такива ) и то само от април до нова година. После - тъй като няма диверсификация, може да ни продават и на най-скъпата газ във Вселената. Въртят, сучат, приказват уж за диверсификация и намаление на цените, но старата любов ръжда не хваща. Политиците ни, като комунистически и ДС отрочета, винаги са обърнати със задни части към руските монополи. 25.11.2010 Въпросителни при доставките и транзит на газ в България http://borsi.blog.bg/novini/2010/11/...lgariia.640075
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                ...........
                                Ти защо имаш такъв голям мерак да продължава да управлява ГЕРБ?

На мен ми омръзна това еднообразие.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X