IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ето кои са от БСП Стамболов, стана 1000 поста пускам и не можа да стоплиш !!!

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
    2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
    3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
    4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
    5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
    6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
    7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
    8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
    9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
    10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
    11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
    12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
    Ми слаба памет имат в ГЕРБ трябва да им се напомня, че иначе става пази боже сляпо да прогледа

Коментар

• Ето кои са от БСП Стамболов, стана 1000 поста пускам и не можа да стоплиш !!!

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        При тези цитати от Станишев ми е малко трудно да повярвам.
        Дай един пример, с дата и час на мое изказване и изказване на станишев

Коментар

Като свършат аргументите, почват обидите !!!
          Ти си решил ника ти да е mechobikov, не аз. А относно обидите, току що ти в един твой пост до гигов отправи към мен обидна квалификация. Така че преди да видиш сламката в окото на ближния си, виж гредата в своето.

Коментар

Има борд Мозъков, колкото повече сухо печелят богатите, толкова по малко сухо остава за бедните. Анадънму ???

Да събираш и да изваждаш не знаеш ли бря ???
            Много грешиш. Колкото повече богати хора има в една държава, толкова е по добре се живее в нея. Ти и монтажника като сте дрипльовщи какви данъци ще платите? Почти никакви.
            Ако бяхте поне като мен щяхте да внасяте в хазната едни 10 000 лв годишно. Сгряваш ли защо е по добре да живееш в държава с богати хора?
            а ти като обичаш бедните се пресели в някоя циганска махала. там ще сте си лика прилика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              да....най обичам да ме плашат!
              Твоята малка душичка започна със заплахите.
              Вече е документирано.

П.П. Продължавай да се отваряш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Ще ми струва 1000 лева, а на теб службичката.
                Наистина ли го желаеш?
                да....най обичам да ме плашат!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Споко, нямам нищо общо с властта и не мисля да имам
                  При тези цитати от Станишев ми е малко трудно да повярвам.

Коментар

Ами защото само като погледна старшинката, равновесния, мечката-бик и останалите от БСП и разбирам какво чака България, ако подобни индивиди се приближат към властта. Те са по-добри агитатори за ГЕРБ и от мен.
                    Като свършат аргументите, почват обидите !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ами айде де.......
                      Ще ми струва 1000 лева, а на теб службичката.
                      Наистина ли го желаеш?

П.П. Дори могат да ми възстановят разходите.

Коментар

• Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди...

КФН извършва проверка във връзка с предстоящите търгове за продажба на земеделски земи от Държавния поземлен фонд

http://www.focus-news.bg/?id=n1690233

Половин година проспаха, сега тръгнали да правят проверка, а за резултати, чакайте другия мандат.

Коментар

Монти, туй малко милиционерщина ми звучи?

А искаш ли аз на теб да ти прасна една "проверчица" за злоупотреба със служебно положение???!!! Може да ти изстине стола.

Лапай държавни пари и не се отваряй! Капиш?

П.П. Не се изказвай неподготвен.
                          Ами айде де.......

Коментар

Ами защото само като погледна старшинката, равновесния, мечката-бик и останалите от БСП и разбирам какво чака България, ако подобни индивиди се приближат към властта. Те са по-добри агитатори за ГЕРБ и от мен.
                            Споко, нямам нищо общо с властта и не мисля да имам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              А с ББ можеш ли да се сравняваш за 2 МИЛИАРДА
                              Малко преувеличаваш. Боко още няма 2 милиарда лева.
                              На рождения си ден таз година нашият генерал Нориега се е хвалил, че направил 1 милиард долара. Това прави малко повече от милиард и половина лева. Така че чак в края на годината може да направи 2 милиарда лева.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти защо имаш такъв голям мерак да продължава да управлява ГЕРБ?

На мен ми омръзна това еднообразие.

Коментар

Working...
                                X