IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Стамболов,

1. Чети какво съм написал внимателно
    5. Но ти не мислиш правилно.

Доказателство, че не мислиш правилно

3. Така, че следва да го забравиш комунистическото изчадие Станишев и да се концентрираш върху миналото на лидера си, а то е:
    4. БАНДИТ от СИК
    Още по-зле. Започна да поучаваш мен и колегите от форума как да мислят и върху какво да се концентрират. Тежък тоталитарен синдром...

Но ти отново избяга от отговора на въпроса който ти зададох. За мен честния отговор на този въпрос е критерий за морал. И така:

Ако изборите за парламент бяха днес, ти за коя партия би гласувал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      АКО ОБИЧАШ, НЕ МИ СЛАГАЙ ДУМИ В УСТАТА

За СИК отиди да обясняваш на нашите европейски и евроатлантически партньори и още повече на българските избиратели. Те са достатъчно компетентни дати отговорят - Станишев получава този отговор вече няколко години

Зададох ти прост въпрос. Ако потрябва, ще го сложа оцветен с големи букви:

АКО ДНЕС ИМА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ, ТИ mechobikov ЗА КОГО БИ ГЛАСУВАЛ?

Или:

Или:

Или:

Е?
      Стамболов,

1. Чети какво съм написал внимателно
      2. В поста който цитираш аз твърдя, че не считаш, че Бойко Борисов е БАНДИТ от СИК, защото си мислиш, че света е сътворен през 2001 година.
      3. Ти казваш, че ти слагам думи в устата
      4. Следователно считаш, че Бойко Борисов е БАНДИТ от СИК, което показва, че мислиш правилно
      5. Но ти не мислиш правилно.
      6. Следователно просто не си прочел внимателно поста ми, и не аз на теб, а ти на мен слагаш думи в устата

Доказателство, че не мислиш правилно

1. Ти си мислиш, че въпроса дали Бойко Борисов е БАНДИТ от СИК е повдигнат от Станишев през 2009 година
      2. Ти си мислиш, че когато някой отговори нещо на Станишев по този въпрос, това може евентуално да промени факта, че Бащицата наистина беше БАНДИТ от СИК през деветдесетте години.
      3. Така, че следва да го забравиш комунистическото изчадие Станишев и да се концентрираш върху миналото на лидера си, а то е:
      4. БАНДИТ от СИК
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Знаеш ли защо не считаш, че Бойко Борисов е БАНДИТ от СИК ???
        Защото си мислиш, че света е сътворен през 2001 година !!!

За СИК отиди да обясняваш на нашите европейски и евроатлантически партньори и още повече на българските избиратели. Те са достатъчно компетентни дати отговорят - Станишев получава този отговор вече няколко години

Или:

Или:

Или:

Е?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          [B][SIZE="5"]
          Но по-големи са пораженията в обществото, тъй като лидерът насажда примитивен тип мислене. Борисов създава нагласи, че е нормално да се управлява еднолично и в непрекъсната лъжа, която остава без реакция в медиите. Борисов събужда и налага отново позаглъхващата вече, 22 години след комунизма, носталгия по силната ръка.
          Връщането чрез него към стереотипи за единоначалие и „диктатура в името на човека” е връщане на обществото с 20 години назад.
          Тиквата използва няколко много лесни и същевременно силно непродуктивни обществени нагласи. Те не са български по презумпция а всъщност са общи за хората изобщо. Нагласи, които се таят дълбоко в най-неприятните лични черти на всеки един и която всяка една диктатура лична или тоталитаризъм използват.

Първата нагласа е отказа от индивидуалност. Отказа от това човек да изгради характера си, отказа от поемане на отговорност за личните решения, за личния живот. Много по-лесно е тази отговорност да се прехвърли на обществото, на другите. Да се изяви чрез следване на мода, или на лидер. Важното е някой да друг, анонимен или популярен, да взима решения, които всъщност всеки един би трябвало да прави сам. Какво да харесва, какво да мрази, кой е виновен, кой е добър. Какво е добро и какво е лошо.

Втората нагласа е бягството от несигурността. Никой не обича да се чувства несигурен, тревожен. Но за една част от хората, обикновено с леко или повече невротичен характер или пък просто по тъпички, тази несигурност силно намалява когато някой им представи ясна структура на света. Ясно разделяне на черно и бяло, добро и лошо. Ясни обяснения на това което се случва, прости и ограничени обяснения. Защото иначе няма как да са ясни. Но хората или поне тези непълноценни хора предпочитат яснотата пред истината.

Което като се съчетае с първата нагласа за бягството от отговорност и вече се превръща в тотално бягство от личната свобода. Една част от хората и то никак малка искат да са безмозъчни роби. Някой друг да им казва какво да харесват и какво не, някой друг да им казва какво се случва около тях. Някой друг да им обяснява какво трябва да чувстват към този или онзи или към този или онзи факт.

Но почти никой не си признава пред себе си тези си нагласи. Или поне избягва по всякакъв начин да ги свързва със собствения си характер, със собствената си слабост. Защото тези нагласи са плод на подсъзнателно признание, че човек е страхлив, безсилен, некадърен и тъп. За това и всеки който се опитва да налага подобни нагласи на всички среща такъв силен отпор от тези които не са съгласни с него. Защото всъщност им се бърка в личното прострастнство, в личната свобода, в личния избор. Което привържениците на подобни лидери не могат да разберат. Те точно от тази свобода се опитват да избягат и не могат да си представят че някой се стреми към нея. За тях това е лошия хаос, който им пречи да спят спокойно.

Аз за това неведнъж съм си казвал мнението че Тиквата е антидемократичен лидер. Той използва най-тъмните части, най-долните инстикти, на хора, с чиято ценностна система никой човек вярващ в себе си не може да се съгласи. За това и в този форум често съм казвал че за ГЕРБ са само аутсайдери. Защото само аутсайдер - в собствените си очи - може да замени личната си свобода за илюзорната сигурност на грешни, елементаризирани представи на прост и тъп лидер. И те си знаят че са аутсайдери, за това и търсят силата, която усещат че нямат в силата на лесните решения на силния лидер. И точно на тази най-запалена част им е трудно да се откаже от този лидер, защото това ще е връщане към състоянието на лично безсилие, с което толкова много са свикнали и им е толкова неприятно.

Коментар

Не считам че Бойко Борисов е бандит от СИК и не съм казвал никога, че няма алтернатива.

Знаеш ли защо не считаш, че Бойко Борисов е БАНДИТ от СИК ???
            Защото си мислиш, че света е сътворен през 2001 година !!!

Но не си прав.
            Преди това светът съществуваше
            Съществуваше и СИК.
            Щрауса като си зарови главата в пясъка задника му стърчи нагоре
            tnm

Коментар

• Дилетанте ами тази история знаеш ли я историко
              http://www.desant.net/show-news/24103/poll_results.php
              tnm

Коментар

Стамболов, защо казваш, че БАНДИТА от СИК няма алтернатива ???

Не считам че Бойко Борисов е бандит от СИК и не съм казвал никога, че няма алтернатива.

Коментар

• Ами това ???
                  http://e-vestnik.bg/10527
                  tnm

Коментар

• Това вярно ли е бре ???
                    http://www.voininatangra.org/modules...hp?storyid=314
                    tnm

Коментар

Ами виж какво. Ето ти и линк ако не вярваш http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067

Сега разбра ли кого хвалиш !!!

На мен като българин не ми харесва, че държавата ми се управлява от МАФИОТ от СИК
                      Стамболов, защо казваш, че БАНДИТА от СИК няма алтернатива ???
                      Ами не можем ли да турим някой друг бандит от ВИС или от ТИМ на негово място.
                      Какво ще се промени ???
                      Вие с Дилетанта пак ще си редите дитирамби, пък ние ще го плюем.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Защо митниците се местят точно в Русе?
                        Скандална заменка стои зад местенето на митниците

Местенето на администрацията на Агенция „Митници“ от София в Русе е съпроводено със заменка, която със сигурност няма да е в полза на държавата. Предстои сградата на агенцията на ул. “Г. С. Раковски” в центъра на София да се замени срещу част от новопостроения Бизнес парк в Русе. За момента не е ясно чия точно е офертата – на правителството или на собственика на сградата Богомил Димитров.

Сделка с голям бакшиш

„Сградата на Агенция „Митници“ в София претърпя един много скъп ремонт още при Милен Велчев. Тя е пригодена специално и точно за митническата администрация и е клас „А“. Единствената сграда, която е същия клас в Русе, това е така нареченият Бизнес парк, самият собственик призна, че е поготвена замяна на двете сгради“, обясни пред OFFNews.bg Григор Здравков от Българска легия „Антимафия“. Според него това много прилича на класическа корупционна сделка, за която комисионната варира около 15 млн. лв. „Сами преценете – едната сграда е в центъра на София, ремонтирана е, има съответната инфраструктура с паркинги и т.н. Другата сграда е на по-голяма площ, но е в Русе“, каза Здравков като уточни, че сградата на митниците в София през годините е пригодена специално за нуждите на агенцията.

Информацията за готвената заменка беше потвърдена преди седмица от шефа на митниците Ваньо Танов.
                        http://offnews.offroad-bulgaria.com/...-na-mitnitsite

Коментар

Аз нямам нищо против това твърдение да го повториш още 20 пъти - досега са толкова. Нищо ново не си казал - Станишев заяви това още през 2009. Не се усещате, че говорите за главния полицай в държавата 4 години, получил толкова награди

Но аз отдавна искам да те питам нещо. Интересно ми е, ако изборите за парламент бяха днес, ти за коя партия би гласувал?
                          Ами виж какво. Ето ти и линк ако не вярваш http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067

Сега разбра ли кого хвалиш !!!

На мен като българин не ми харесва, че държавата ми се управлява от МАФИОТ от СИК
                          tnm

Коментар

Понеже на времето българския премиер Бойко Борисов беше от групировката СИК, пък тя е трибуквена. И за да не се създават вредни за светиня му асоциации щели да я преименуват. Вече щяла да се казва СИКИШ !!!
                            Аз нямам нищо против това твърдение да го повториш още 20 пъти - досега са толкова. Нищо ново не си казал - Станишев заяви това още през 2009. Не се усещате, че говорите за главния полицай в държавата 4 години, получил толкова награди

Но аз отдавна искам да те питам нещо. Интересно ми е, ако изборите за парламент бяха днес, ти за коя партия би гласувал?

Коментар

Хайде пак на маце мейси българският народ й е виновен. Толкова хубава, добра и умна журналистка и вместо да я слушат какво говори и пише всеки ден, простите българи подкрепят злия Бойко Борисов. Възмутително....

Ето една новина за най-добрия приятел на маце мейси Трактора, главата на Октопода, шестака от ДС:

Къртиците на Трактора влияели върху това, кой да получи бг гражданство
                              24 Юли, 2012
                              |автор: frognews.bg
                              |

http://www.frognews.bg/news_46330/Ka...bg_grajdanstvo
                              Понеже на времето българския премиер Бойко Борисов беше от групировката СИК, пък тя е трибуквена. И за да не се създават вредни за светиня му асоциации щели да я преименуват. Вече щяла да се казва СИКИШ !!!
                              tnm

Коментар

• Според израелски специалист по сигурността
                                Българските служби са се провалили при охраната на летището в Бургас
                                Опитни агенти веднага щяха да забележат ненормалното поведение на атентатора, смята Исаак Йефет

http://www.mediapool.bg/%-news195542.html

Хайде герберчета, отговаряйте на въпросите, нали сте управляващи, къде са ви били агентите по време на атентата и какво са работели?
                                Ей на тези въпроси трябва да отговори вожда ви ББ, щото ДАНС е на негово подчинение!!!

Коментар

Working...
                                X