IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Хайде чао. Приятно прекарване в комунистическият кръжок. С простаци не може да се спори. Когато намерите нещо ,черно на бяло, например нотариалните актове на Ц.Ц да ги видим негови ли са тези имоти и кога ги е придобил тогава ще говорим. Прокуратурата нищо не откри. Само вие сте просветените и знаете. Хайде успехи, дрипльовци, Като замогнете ще разберете , че "сиромах човек жив дявол".(не съм го казал аз).
    прокуратурата не го е търсила даже, данъчните разглеждаха с какви доходи са купени тези имоти, които сам Цветанов си описа в декларация
    И данъчните откриха единствено спестявания при тъща му, която помогнала...

Чунчо, знаеш ли от кого се държи "Ипон", която охранява половината едър бизнес?
    И в кои години са взимани големите договори?

Коментар

Хайде чао. Приятно прекарване в комунистическият кръжок. С простаци не може да се спори. Когато намерите нещо ,черно на бяло, например нотариалните актове на Ц.Ц да ги видим негови ли са тези имоти и кога ги е придобил тогава ще говорим. Прокуратурата нищо не откри. Само вие сте просветените и знаете. Хайде успехи, дрипльовци, Като замогнете ще разберете , че "сиромах човек жив дявол".(не съм го казал аз).
      Изтърва си пак нервите, защото ти свършиха аргументите. Просто си го играй форексо, и не се опитвай да защитаваш неистини, най много да се нервираш.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Човек който няма доказателства и плюе по хората, мога да го нарека само келеме. това е гнилоч, некачествен материал. от който нищо не става. Трябва да си доволен ,защото речника ми разполага с доста по цветущи фрази. Хайде радвай се ,че мина метър.
        Като свършат аргументите, почват обидите.
        Не съм излъгал. Ръководството на ГЕРБ са наследници на политбюро на ЦК на БКП. Провери преди да се изложиш като ме наричаш лъжец.

Борисов не е пряк наследник, ноооооооооооооооооооооооо

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не те разбирам, то всеки сам се очерня. Едва ли на някой му пука кой е баща му и кой е дядо му ако човека е честен и кадърен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Стига си го обиждал, че е червен, колко пъти ти казва че не е.

[/COLOR][/B]
            Идеята му е много проста. Трябва червен, социалист, БСП, да бъде възприемано като обида. В същото време ГЕРБ да бъде възприемано като противоположното на червен. Така хората с по-слабо самочувствие ще се пречупят и ще няма да смеят за казват че не им харесва ГЕРБ, защото ще бъдат възприемани като червени.

Доста елементарна техника за едновременно присъединяване на конформисти към правлината партия и отказване на останалите да си казват мнението.

За голямо съжаление на Стамболов тези елементарни манипулации действат само на елементарни хора И то само до като не го осъзнаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Разбира се. И когато открадна еврофондовете говореше истини. И когато подписа крадливия проект Белене говореше истини. И когато Моника раздели парите с Хохегер говореше истини. И когато раздаваше парите от резерва за милиардни предизборни поръчки говореше истини. И когато назначи Трактора в ДАНС говореше истини. И т.н. и т.н.

Вие червените с тези глупости просто осигурявате втори мандат на ГЕРБ. Но ви липсва интелигентност да го осъзнаете...
              Че тя пиарката на М.Найденов повече си докара от Моника, сега и за реклама на динозаври
              http://www.cross.bg/1324202
              Кристина Спасова се прочу със спечеления конкурс да направи срещу 94 000 лева профили на Програмата за развитие на селските райони в иначе безплатните Facebook и Twitter. Те бяха поръчани и платени от земеделското министерство.

Хубавата пиарка е работила в една от структурите му. Четири дни, след като напуска, си основава фирма, която само за 3 месеца прави 200 000 лева печалба. В следващите няколко месеца 25-годишната специалистка придобива два апартамента за половин милион лева, прехвърлени й от фирмата за пилета „Градус - 1″. После си купува и завод, а заедно с него се оказва и собственик на земи за над 1 милион лева.

Кристина Спасова получава интересна поръчка и от друго ведмоство, в което е работила - ОП „Регионално развитие". От там е взела 35 000 лева за реклама на динозаври край село Дорково.
              * * *
              Станишев назначи Трактора в ДАНС, а Борисов назначи Покровителя на Трактора в БорКор - да способства корупцията
              Last edited by съни(тя); 28.08.2012, 17:24.

Коментар

Къде са ви аргументите бре Бесепарчета. дайте копия от нотариалните актове на Ц.Ц. Нали имал откраднати 6 апартамента. куде са ви аргументите. аз от няколко седмици пишам тук, досега аргумент от БСПар не съм прочел. Само хулите хората. Червени Келемета.
                Ти си много смешно пуберче.

Ето ти Декларацията подадена пред Сметната палата от Цветан Цветанов при встъпване в длъжност вицепремиер.

http://register.bulnao.government.bg...E88D325929.xml

1. апартамент от УПИ с ид.ч. София София-град 2008г
                2. гараж София София-град (Столична) 2008г
                3. апартамент от УПИ с ид.ч. София София-град 2008г
                4. гараж София София-град (Столична) 2008г
                5. апартамент София София-град (Столична) 1991г
                6. апартамент София София-град (Столична) 2007г
                7. апартамент София София-град (Столична) 2008г
                8. апартамент София София-град (Столична) 1998г
                9. къща с двор с. Шума Годеч 2008г
                Това са му имотите тогава. А отзад е годината на придобиване. Калмукът преди да влезе в политиката е имал един наследствен апартамент и един закупен от МВР като служител.

И 2007г внезапно забогатява.

Достатъчно ли е пуберче тъпо?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми айде де осъдетете го. Ето вече имате и милицията и съда и прокуратурата - вся власт советов. Айде почвайте с народния съд
                  Няма да ги осъдят, щото комунист комунисту око не вади !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ето за това говоря. Като видяхте, че позицията ви е явно незащитима започнахте да обиждате, с идеята, че ще ви се вържем !!!
                    Човек който няма доказателства и плюе по хората, мога да го нарека само келеме. това е гнилоч, некачествен материал. от който нищо не става. Трябва да си доволен ,защото речника ми разполага с доста по цветущи фрази. Хайде радвай се ,че мина метър.

Коментар

Разбира се. И когато открадна еврофондовете говореше истини. И когато подписа крадливия проект Белене говореше истини. И когато Моника раздели парите с Хохегер говореше истини. И когато раздаваше парите от резерва за милиардни предизборни поръчки говореше истини. И когато назначи Трактора в ДАНС говореше истини. И т.н. и т.н.

Вие червените с тези глупости просто осигурявате втори мандат на ГЕРБ. Но ви липсва интелигентност да го осъзнаете...
                      Стига си го обиждал, че е червен, колко пъти ти казва че не е.

Ето кои са червени
                      1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                      tnm

Коментар

Не ми стана ясно утре в списъка да не пише баща комунист. и да ме очерните. като онази внучка , степендиант. син на шофьор на филянкишията, и т.н щуротии.
                        Не те разбирам, то всеки сам се очерня. Едва ли на някой му пука кой е баща му и кой е дядо му ако човека е честен и кадърен.

Коментар

Ми айде де осъдетете го. Ето вече имате и милицията и съда и прокуратурата - вся власт советов. Айде почвайте с народния съд

Коментар

Дай копие от нотариални актоиве. Говориш колкото да не заспиш. Ами ,че то аз тогава имам повече от него. 3 магазина. 1 къща в гръцко. 5 къщи с двор. Какво има този прошляк бре? Ами ,че той нищо не е откраднал. само 6 апартамента, има няма 300 000 евро. И то някои са на дедо му, който си има собствен бизнес.
                            Щом той нищо не е откраднал ,то ти колко си откраднал.......
                            Защо смяташ че обувките са най печелившият бизнес ,защо мислиш че търговията е най малко засегнатият от кризата
                            Щом през криза си добре а при възход си зле какво спекулираш...
                            ПП На колко години и не смяташ че другите не ядат доматите с колците....

Коментар

Този списък да ти го пусна действително 1000 пъти. Не знам какво смяташ че постигаш с тази натраплива история. Звучи като донос на партиен секретар, спазващ класово-партийния подход. Знам че вие комунистите винаги обичате да обвинявате опонентите в собствените ви престъпления. Но аргументи от рода на "Вие защо биете негрите" не се приемат...
                              Казах истината, а тя е, че ръководството на ГЕРБ са наследници на политбюро.
                              Като нямаш аргументи срещу мнението ми и ме обиди от безсилие. Аргументум ад хоминем.
                              tnm

Коментар

При ГЕРБ ставаш, там акъл не требва, само подходящи дядовци
                                Не ми стана ясно утре в списъка да не пише баща комунист. и да ме очерните. като онази внучка , степендиант. син на шофьор на филянкишията, и т.н щуротии.

Коментар

Working...
                                X