IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    А ти откъде знаеш!!!
    А да,работил си за историята!!!
    Ето откъде знам http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Прост въпрос ти зададох. Знаеш ли (да или не) че преди 17 години бат Бойко беше биз бизе със СИКаджиите.

Нали си историк. Би трябвало да знаеш и въпроса да не те затруднява
      Абе Мечо, ти си бил много досадно момченце бре! Ти откъде я имаш тази инфо, щото при мене е от първа ръка? Я кажи да ти се посмея здравата. Ти знаеш ли Мечо, че бате Бойко беше някакъв смешник, никой сред тази компания сред които водещи фигури бяха Кимбата, Алеко и Пашата? Бойко беше бедния роднина сред тях и с нищо не се е ползвал. Знама, щото аз съм се ползвал дори повече от него. Той ходеше с един бял шлифер като инспектор Дю Дю. Всички му се подиграваха на егото и т.н., ама кво да обяснявам на лозунгари!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Какво е станало преди 17години, преди малко повече години Крушата пърдеше в дискотеката в Ловеч на микрофона на Диджея и комплексарите със заешки сърца викаха Евала.......

Сега е същото в нашата Политика...
        Ами ето какво е ставало преди 17 години http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Големи симпатяги сте ми всичките. Ако знаете само как ме забавлявате. Бисерите ви са като на най-калпавите кандидат-студенти. Аре лека нощ. Утре пак очаквам от бикомечов бисери, от равновесния нови увъртания за политическите му страсти, а от антисемитчето - нищо!
          И след обезценката на темата последва и обезценка на опонентите, като същевременно бе отклонена отново в друга посока, което все пак върна нещата в очакваната точка А, и веднага преминаване и през точка Б

Коментар

Боже, Боже! Какво си създал погрешка!!!
            Прост въпрос ти зададох. Знаеш ли (да или не) че преди 17 години бат Бойко беше биз бизе със СИКаджиите.

Нали си историк. Би трябвало да знаеш и въпроса да не те затруднява
            tnm

Коментар

• Големи симпатяги сте ми всичките. Ако знаете само как ме забавлявате. Бисерите ви са като на най-калпавите кандидат-студенти. Аре лека нощ. Утре пак очаквам от бикомечов бисери, от равновесния нови увъртания за политическите му страсти, а от антисемитчето - нищо!

Коментар

Какво е станало преди 17години, преди малко повече години Крушата пърдеше в дискотеката в Ловеч на микрофона на Диджея и комплексарите със заешки сърца викаха Евала.......

Преди 17 години Крушата май вече го бяха гръмнали

Коментар

• Е, не, нема кво да го чакам, и нема това уважение от мен.

Излизам.

Но утре съм пак тук, еврейче!
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Особено "Б" е много еврейски похват, да знайш.
                    Не само, всеки може да докара разговора до краставицата, при липса на други аргументи

Коментар

Лъжеш. Ти не си историк. Ти не знаеше до преди малко, че през 1995 година Бойко Борисов си е пиел ичкията със СИКаджиите, а ще ми говориш за стара история.
                      А ти откъде знаеш!!!
                      А да,работил си за историята!!!

Коментар

Какво средновековие, Дилетанте. Ти преди 17 години не знаеш какво е ставало в България

Коментар

Абе ти не четеш какво ти пиша. Нали ти казах, че и аз бях там, ядох и пих. Ама после СИК ме уби.
                          О фантазия, последва обезценка на темата чрез ирония

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Ако се съди по изказванията до момента ще последва
                            А - нападение към личността на някой
                            Б - абсолютно несвързан с темата аргумент
                            Особено "Б" е много еврейски похват, да знайш.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Какво средновековие, Дилетанте. Ти преди 17 години не знаеш какво е ставало в България
                              Абе ти не четеш какво ти пиша. Нали ти казах, че и аз бях там, ядох и пих. Ама после СИК ме уби.

Коментар

Мечок какво общо си има Воко с историята и с какво ще влезе Във
                                Дилетанта се пише историк, дето знае историята преди хилядолетия, а не знае какво е правил настоящия премиер преди 17 години. Какво не ти е ясно. Да си признае, че не е историк.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X