Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрост въпрос ти зададох. Знаеш ли (да или не) че преди 17 години бат Бойко беше биз бизе със СИКаджиите.
Нали си историк. Би трябвало да знаеш и въпроса да не те затруднява
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеКакво е станало преди 17години, преди малко повече години Крушата пърдеше в дискотеката в Ловеч на микрофона на Диджея и комплексарите със заешки сърца викаха Евала.......
Сега е същото в нашата Политика...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеГолеми симпатяги сте ми всичките. Ако знаете само как ме забавлявате. Бисерите ви са като на най-калпавите кандидат-студенти. Аре лека нощ. Утре пак очаквам от бикомечов бисери, от равновесния нови увъртания за политическите му страсти, а от антисемитчето - нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБоже, Боже! Какво си създал погрешка!!!
Нали си историк. Би трябвало да знаеш и въпроса да не те затрудняваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеКакво е станало преди 17години, преди малко повече години Крушата пърдеше в дискотеката в Ловеч на микрофона на Диджея и комплексарите със заешки сърца викаха Евала.......
Сега е същото в нашата Политика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеОсобено "Б" е много еврейски похват, да знайш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛъжеш. Ти не си историк. Ти не знаеше до преди малко, че през 1995 година Бойко Борисов си е пиел ичкията със СИКаджиите, а ще ми говориш за стара история.
А да,работил си за историята!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво средновековие, Дилетанте. Ти преди 17 години не знаеш какво е ставало в България
Сега е същото в нашата Политика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе ти не четеш какво ти пиша. Нали ти казах, че и аз бях там, ядох и пих. Ама после СИК ме уби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко се съди по изказванията до момента ще последва
А - нападение към личността на някой
Б - абсолютно несвързан с темата аргументСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво средновековие, Дилетанте. Ти преди 17 години не знаеш какво е ставало в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеМечок какво общо си има Воко с историята и с какво ще влезе ВъвБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар