Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗа серГейовите хора ,дет са си спинозни по рождения. За стипендиантите, син на шофьора и внучка на заместника не се отнася.
Темата е вече Масларова и агент Гоще. къде са скрили крадените милиони. Дали прокуратурата ще и го тури на топло.
1. Защо не са в затвора ???
2. Дали защото ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКаква иска да стане като порасне ?като поучи малко там ще реши каво точно .... А и тя вече е достатъчно пораснала - на 19 години е.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе пичове, съвсем изперкахте в тая тема "Политика"..... Чета ви и ви се дивя на акъла .... Аз лично имам много по-приятни емоции в момента. Не мога да се сдържа да не се похваля - след по-малко от месец моето момиче заминава за Кеймбридж да учи Компютърни науки и Математика. Детето само си извоюва мястото в може би най-елитния университет в света и на мен лично всичките нашенски простотии в момента ми се виждат ташак работа ....Айде наздраве!
Като сме тръгнали да си хвалим стоката - и моят прочете една книга днес
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе пичове, съвсем изперкахте в тая тема "Политика"..... Чета ви и ви се дивя на акъла .... Аз лично имам много по-приятни емоции в момента. Не мога да се сдържа да не се похваля - след по-малко от месец моето момиче заминава за Кеймбридж да учи Компютърни науки и Математика. Детето само си извоюва мястото в може би най-елитния университет в света и на мен лично всичките нашенски простотии в момента ми се виждат ташак работа ....Айде наздраве!
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Абе пичове, съвсем изперкахте в тая тема "Политика"..... Чета ви и ви се дивя на акъла .... Аз лично имам много по-приятни емоции в момента. Не мога да се сдържа да не се похваля - след по-малко от месец моето момиче заминава за Кеймбридж да учи Компютърни науки и Математика. Детето само си извоюва мястото в може би най-елитния университет в света и на мен лично всичките нашенски простотии в момента ми се виждат ташак работа ....Айде наздраве!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа, създава се нова партия - на тухларите......
Лорда - 4
чунчо - 5
цветанов - 6
димката - 8
Някой да каже 9........първи път.......втори път.........На последният ред, господина, стари къщи на село не се броят.....Last edited by desperado; 28.08.2012, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе говори за Йосиф като за жена. Той е фалирал форексар, който толкова си компрометира ника "Йосиф" че го смени.
Ама краставото магаре и под чул се познава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКои комуняги, и тези също нали ???
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Темата е вече Масларова и агент Гоще. къде са скрили крадените милиони. Дали прокуратурата ще и го тури на топло.Last edited by 4un4o; 28.08.2012, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКога съм давал такива определения за теб. Както мисля и друг път съм казвал, за теб специално вярвам, че си вярваш че всъщност правиш нещо добре. Като цяло уважавам твърдата лична позиция, дори и да е различна от моята.
въпреки това смятам че си заблудена, че живееш в някаква красива илюзия и скоро ще се разочароваш напълно.
Ама краставото магаре и под чул се познава!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа, създава се нова партия - на тухларите......
Лорда - 4
чунчо - 5
цветанов - 6
димката - 8
Някой да каже 9........първи път.......втори път.........На последният ред, господина, стари къщи на село не се броят.....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАко има разумни избиратели в тази държава, Комунягите не трябва да припарват до властта поне 30 години за да стъпим на крака. Може да не са Герб, но комунист равно на инфлация, а инфлация равно на ограбване на доходи и спестявания. Ще гласувам ако трябва за Атака или за РЗС, но БСП не трябва да припарват до кабинета, иначе пладнешкият обир продължава. А ако може и да променят състава на корумпираният съд и да тикнат няколко крадливи министри в затвора, само тогава ще има респект и ще спрат кражбите от кацата с меда(БЮджета)
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеАз за тебе съм селтак , какво ще кажеш ... некомпетентен , непрофесионалист от нищо не разбиращ и на всичкото отгоре съм и политически пристрастен ..
въпреки това смятам че си заблудена, че живееш в някаква красива илюзия и скоро ще се разочароваш напълно.Last edited by ravnovesie; 28.08.2012, 22:53.
Коментар
Коментар