IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Отговори ти бре, няколко пъти. Защо във всеки въпрос го питаш пак и се опитваш да внушиш, че не ти е отговорил. Мислиш ни за прости ли ???
    Това дето си го говорхме за пропагандата - ето го в концентриран вид. Повтаря се една и съща лъжа достатъчно много пъти и достатъчно запалено и се надяваш че ще хване достатъчно избиратели.

В случя е леко нелепо, защото моята личност и моите пристрастия нямат никакво значение за никой друг освен мен. Ама като очевидно е развил такъв условен рафлекс и не може да се пренастрои.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Или като храбреците по форуми, дето дори нямат смелост да имат собствено мнение, но много ги кефи да повтарят мнението на Бойко Разбираемо техен идол и обект на обожание.
      Абе по въпроса за смелостта - то аз си казах, а ти - не! Хитрец си ти, хитрец на думи!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Ама не ти стиска дори да си кажеш за кого си.
        Отговори ти бре, няколко пъти. Защо във всеки пост го питаш пак и се опитваш да внушиш, че не ти е отговорил. Мислиш ни за прости ли ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          сигурно се гордееш с президента.....
          Напълно, но то не е чудно, за 25 години нито един свестен президент. Вече съм почти напълно убеден че този пост трябва да се премахне напълно

Коментар

. А дотогава си като храбреците в кварталната кръчма, които разкатават фамилията на ББ всеки ден.
            Или като храбреците по форуми, дето дори нямат смелост да имат собствено мнение, но много ги кефи да повтарят мнението на Бойко Разбираемо техен идол и обект на обожание.

Коментар

• Аз имам един въпрос

Абе като как си го представяте аджеба, СИКаджия да бори престъпността.
              tnm

Коментар

Да в мой интерес е ГЕРБ, а също така и която и да било друга партия, да не преяжда с власт, също както мисли и всеки нормален човек не желаещ диктатура.

Къде тук виждаш червена пропаганда. А аз наистина не гласувах на тези избори.

сигурно се гордееш с президента.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Тъй ли!?:

И това ако не е пропаганда!? Калфин постоянно повтаряше същото...
                  Повтаряше същото защото разбра че това са нагласите на такива като мен. Което очевидно не му помогна. Що не пусна целия ми пост

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Напротив, както не веднъж съм казвал нито веднъж през живота си до сега не съм гласувал за БСП. На никои избори. За момента обаче по мое мнение ГЕРБ и БСП са еднакво лоши. Т.е. и двете партии са ми в силно черния списък.

Обаче

БСП няма власт, а ГЕРБ имат. Което означава, че е в мой интерес ГЕРБ да отслабне властта му, дори и това да означава БСП да вземе малко власт. Така възможностите за корупция и на двете партии спада. Т.е. един кофти избор, но даващ добри резултати в желана от мен посока.

Не ме интересува нито какъв е Калфин, нито какъв е Станишев или Доган. Това което ме мотивира да гласувам е да се намали властта на Герб. Самата личност която ще прави това има много малко значение, защото институцията на Президента сама по себе си има само негативна власт. Т.е. властта да пречи на другите, а не да създава нещо.

Коментар

Гледай сега - вземи звънни едно телефонче на спонсора ви , ментора ви, или там както наричате този дето ви набива идеи и застава зад вас в трудни моменти. Не се справяш нещо както трябва, имаше едни машинки по едно време, грамофони май ги наричаха, имаха изключително кофти чертата да забият на едно място и да повтарят до припадък едно и също. Пък било то и откровено скучна глупост.

Тези работи с който не е с нас е за тройната коалиция се изтъркаха преди бая време. Горе долу когато правителството и лично Тиквон първи лъсна с целия си блясък на недоучил но за сметка на това прост и нагъл селски бек. От този момент нататък, който е с ГЕРБ признава за себе си и на другите, че този височайш пример му е по душа. А това разбираемо много хора приемат като доста, как да го кажа, унизително за собственото им самочувствие признание.

Разбира се винаги има откровено вярващи. Но то и Чарлс Менсън е имал последователи.
                    Стремежът ти да се изкараш по-умен отколкото мъжествен е похвален.
                    А че ми харесва управлението на ББ - харесва ми въпреки недостатъците му. А ти като се смяташ за по-умен от него - хайде докажи го де. Ама не с превзет псевдоинтелектуален стил анонимно във форум, а първо заяви открито и ясно позициите си, излез публично (може преди това и тук малко да споделиш), направи си движение, партия, отиди на избори, спечели 5-6 пъти, победи ББ на политическия тепих и тогава ще ти признаем самочувствието. А дотогава си като храбреците в кварталната кръчма, които разкатават фамилията на ББ всеки ден.
                    Ама не ти стиска дори да си кажеш за кого си.

Коментар

Тъй ли!?:

Не ме интересува нито какъв е Калфин, нито какъв е Станишев или Доган. Това което ме мотивира да гласувам е да се намали властта на Герб.
                      И това ако не е пропаганда!? Калфин постоянно повтаряше същото...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Скоро май и анално ще почнете да ни съдите
                        По тези въпроси (анални, вазелинови и т.н.) се обръщай към водещите партии от Тройната. Техните лидери поради културни и личностни мотиви (Сергей, Доган) ги разбират най-добре.

Аз като европеец не се занимавам с подобна ориенталска тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Ей сега ще ти освежа паметта със спомени за нашата полемика:

Така е, червените сте коварни и подли.
                          Да в мой интерес е ГЕРБ, а също така и която и да било друга партия, да не преяжда с власт, също както мисли и всеки нормален човек не желаещ диктатура.

Коментар

В грешка си! Не избягвам отговори и не манипулирам. Не съм като вас. Каквото имам да го казвам, казвам го. А въпроси задавам - неудобни за такива като теб и някои други. Ама мие не отговаряте - клинчите. Умеете само да плюете анонимно. Браво!
                            1. Ми ти го питаш за кои е няколко пъти !!!
                            2. Той ти отговори няколко пъти на въпроса !!!
                            3. Истината за теб очоизвадно няма значение !!!
                            tnm

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ ravnovesie

Кога по точно съм агитирал за Калфин. Можеш ли да намериш и един мой пост за това. Точно на тези избори дори не си направих труда да отида да гласувам, защото и двамата кандидати ми бяха еднакво противни.
                              Ей сега ще ти освежа паметта със спомени за нашата полемика:

Президентски избори в България 2011
                              http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12700&page=3

БСП няма власт, а ГЕРБ имат. Което означава, че е в мой интерес ГЕРБ да отслабне властта му, дори и това да означава БСП да вземе малко власт. Така възможностите за корупция и на двете партии спада. Т.е. един кофти избор, но даващ добри резултати в желана от мен посока.

Не ме интересува нито какъв е Калфин, нито какъв е Станишев или Доган. Това което ме мотивира да гласувам е да се намали властта на Герб.

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              А виж аз имам интерес БСП по всеки възможен начин да бъде държана колкото се може далеч от властта. Просто защото след правителствата на Луканов, Виденов и Станишев те безусловно ми доказаха че са най-голямото зло - най лошие възможен избор.

Следващата партия в моя черен списък е ДПС и тя отново сега е плътно с БСП и Калфин.

Така че логиката и здравия разум ми диктуват да отхъврля Калфин. Тук персоналната оценка също дава доказателства - Калфин по произход и начин ан мислене е номенклатура, докато Плевнелиев е доказал се бизнесмен и държавник, при това със собствени усилия.

Така че избора е ваш - и както се вижда в анкетата на темата за втория тур е определено за Плевнелиев.
                              Така е, червените сте коварни и подли.

Коментар

Гледай сега - вземи звънни едно телефонче на спонсора ви , ментора ви, или там както наричате този дето ви набива идеи и застава зад вас в трудни моменти. Не се справяш нещо както трябва, имаше едни машинки по едно време, грамофони май ги наричаха, имаха изключително кофти чертата да забият на едно място и да повтарят до припадък едно и също. Пък било то и откровено скучна глупост.

Тези работи с който не е с нас е за тройната коалиция се изтъркаха преди бая време. Горе долу когато правителството и лично Тиквон първи лъсна с целия си блясък на недоучил но за сметка на това прост и нагъл селски бек. От този момент нататък, който е с ГЕРБ признава за себе си и на другите, че този височайш пример му е по душа. А това разбираемо много хора приемат като доста, как да го кажа, унизително за собственото им самочувствие признание.
                                Разбира се винаги има откровено вярващи. Но то и Чарлс Менсън е имал последователи.

Интересно как има хора да се смятат за втора ръка интелектуалци . т.н. селски или кръчмарски интелектуалци....

Коментар

Working...
                                X