Сега като си спомням, че изглеждах като Роки Балбоа в края на първа серия, ми е смешно, макар тогава да не ми бе- толкова крошета получих, но нали това, което не ни убиваше, ни правеше по-силни,,,,ах спомени....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Я да се върнем към оплюването на политиците.
Предлагат задължителна застраховка на общинските имоти срещу бедствия
И сега ще кажат в коя компания да се застраховат общините.
Пак някаква далавера с народни пари се върти. Пак кръвопийци!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ си обяснявал кво е МинетЕееех, колко малка е България
Много ми е разбирала тогава главата от такива неща. Гледах да се влюбя. И с едно-две изключения, само с гледането си останах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма да разговарям с теб, защото Монти ще ме обвини в педофилия.
Ти, когато си била на 10-, аз вече съм бил полово активен.Еееех, колко малка е България
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСтига се заяжда бе!
По-добре виж Маичка, може за тез 25 години да е научила значението на оназ думичка.
Как беше в рекламата? "Жилет, най-доброто за един мъж!"
Много ме подразни Монти с неговите назидания и убиване по милиционерски на всичко, което е по-различно от неговите разбирания.
А на всичкото отгоре ми се прави на Светец.
Ай сиктир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМонти, защо не признаеш пред Форума грешката си???!!!
Кажи кой списваше дълго време под никнейма (Мече Цвети) на невръстната си дъщеря в Инвестор? Форум, който е много-много над нейната възраст?
Не изпитваш ли леки угризения за това и дали не попадаш под ударите на Агенцията за закрила на детето?
Сега да не вземеш да се спечеш?! Всеки прави грешки, но рядко си ги признава. Особено по отношение на децата си.....
По-добре виж Маичка, може за тез 25 години да е научила значението на оназ думичка.
Как беше в рекламата? "Жилет, най-доброто за един мъж!"Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ щом оправдавате педофилията и липсата на контрол в интернет с думата шега ,май не съм в точната тема и с точните хора....
Кажи кой списваше дълго време под никнейма (Мече Цвети) на невръстната си дъщеря в Инвестор? Форум, който е много-много над нейната възраст?
Не изпитваш ли леки угризения за това и дали не попадаш под ударите на Агенцията за закрила на детето?
Сега да не вземеш да се спечеш?! Всеки прави грешки, но рядко си ги признава. Особено по отношение на децата си.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМонти, педофилията не е дошла с идването на интернета, и знаеш ли защо? Ами знам го от личен опит. Точно от един такъв научих думичката "минет", на невръстните 10 години, т, е. преди повече от 25 години, но понеже бях борбена и с помощта на добри ХОРА, не можа да ми покаже какво значи.
Няма да разговарям с теб, защото Монти ще ме обвини в педофилия.
Ти, когато си била на 10-, аз вече съм бил полово активен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА защо не му показа какво значи ХондуРАС..
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМонти, педофилията не е дошла с идването на интернета, и знаеш ли защо? Ами знам го от личен опит. Точно от един такъв научих думичката "минет", на невръстните 10 години, т, е. преди повече от 25 години, но понеже бях борбена и с помощта на добри ХОРА, не можа да ми покаже какво значи...
Коментар
-
Това да сте забелязали ?
http://dnes.dir.bg/news/makedonia-be...opisi-11883401
Каква страхотна новина .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВестник 24 часа
„59% от българите без нито лев за черни дни”
59% от българите нямат спестен нито лев за спешни нужди. За сравнение, в Европа без такъв фонд са 43 на сто, показва проучване на ING.
Ние обаче сме по-стриктни при разходите за почивката. 84% у нас планират предварително бюджета и 74 на сто се придържат към него. В Европа ясен финансов разчет си правят 71 на сто от хората, като само 52% от тях го спазват.
Вечерта преди заминаването опаковат багажа си 73 на сто от българите и 68% от европейците. 89 на сто от тях купуват необходимите принадлежности предварително, докато у нас това правят 80 на сто.
Има разлики и при вземането на решение по финансови въпроси. 60% от българите размишляват, а 40% действат веднага, докато в Европа са съответно 72 на 28 на сто. Повечето нашенци се съветват със семейството, преди да инвестират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНещо политически некоректно ли казах? Тюх да се не види!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе съм афроамериканец (както и приятелите ми), ако това визираш.
Сега да се оплача ли на Монти, че употребяваш думата "негър" и да ти пусне една "проверчица"?
Как е правилно? Нигър?
А относно заплатите. Видно е че някои хора вземат незаслужено високи заплати. И аз исках да ми намалят моята, щото по цял ден вися из нета и нищо не пипвам, ама главния счетоводител каза че не може. Имало някакви минимални прагове...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧестито на новият "комунист"...Поне една риза да ти беше купил.......
Честито за щерката ! Най -доброто в IT насоката....100% гарантирана работа при завършване, навсякъде по света.....
Дано не се е метнала на баща си "папагал" да повтавя всичко що види в нета без да мисли и без да го провери!
Коментар
Коментар