IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ако прочетеш по-надолу постовете ми, ще видиш, че имам пост в който казвам, че проблемът не е само у нас, а глобален.

Мен не ме успокоява, че младежът срещу мен е в първите 10% по IQ в световен мащаб, а че не може да мисли (за моите разбирания).

Да не обобщавам - има и мислещи млади хора, но се намират все по-рядко.
    Аноне, все по-рядко по улиците ще видиш деца с онзи вече изчезнал наивен, романтично-замечтан поглед, при когото на детето ще го щипнеш по бузата и ще му завидиш за безгрижието.Няма го вече!Сега вече те гледат изпитателно и сурово направо в очите, при което спираш да ги подценяваш.Така че за днешната действителност са си напълно подготвени.

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
      http://www.imo-official.org/results.aspx Ако погледнеш този сайт ще разбереш, че не си много прав.Дали сме малко на заден, ама сме доста по-добре от много по-големи страни от нас.Остави го този максимализъм да искаме всички деца да са умни колкото нас за развитието им, достъпът до информация е много важен, но не трябва да е безконтролен!
      Ако прочетеш по-надолу постовете ми, ще видиш, че имам пост в който казвам, че проблемът не е само у нас, а глобален.

Мен не ме успокоява, че младежът срещу мен е в първите 10% по IQ в световен мащаб, а че не може да мисли (за моите разбирания).

Да не обобщавам - има и мислещи млади хора, но се намират все по-рядко.

Коментар

Според мен това е заблуда. Кое им съзрява по-бързо в главата? Нищо. Те остават едни псевдоинформирани кретени, които не могат да съберат 2 и 2, но знаят почти всички клипове на Азис.

Е, мерси от такава "акселерация".
        http://www.imo-official.org/results.aspx Ако погледнеш този сайт ще разбереш, че не си много прав.Дали сме малко на заден, ама сме доста по-добре от много по-големи страни от нас.Остави го този максимализъм да искаме всички деца да са умни колкото нас за развитието им, достъпът до информация е много важен, но не трябва да е безконтролен!

Коментар

А относно възпитанието на подрастващите ТЯ(днешната младеж) много по-бързо съзрява(акселерира) и една от причините е по-достъпната информация(интернет, телевизия....)
          Според мен това е заблуда. Кое им съзрява по-бързо в главата? Нищо. Те остават едни псевдоинформирани кретени, които не могат да съберат 2 и 2, но знаят почти всички клипове на Азис.

Е, мерси от такава "акселерация".

Коментар

• хахаха
            Гъгов, гъгсов, гигчев, гъгнещ.......

http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart

Виждаш ли тази статия и твойте политици в нея как са крали и ги има на свобода.Това никога няма да сломи духа на Българина да се очисти от такива и като теб обаче. аххах

Какво да кажем, като след тях идват други, които примерно вече искат да работят за нас и България, с тази корупция и наследство и вълшебна пръчка няма как за един мандат да стане.хаххахаа
            Но идват и такива като тебе, които са за болницата....но няма място вече.аахаха
            Last edited by Вътрещаря; 29.08.2012, 16:11.

Коментар

• Аноне, секса и политиката са си другарчета, гледам сте ги застъпили темите.А относно възпитанието на подрастващите ТЯ(днешната младеж) много по-бързо съзрява(акселерира) и една от причините е по-достъпната информация(интернет, телевизия....) Този по-добър достъп до инфомация си е като нож без дръжка с две остриета-без него е трудно да работиш, но хванеш ли го вероятността да се порежеш е голяма.Затова ролята на родителите е тази да насочи децата към това сами да разберат(с помощта на родителите и учителите)кое е добре и кое е лошо за тяхното развитие като едни добри граждани в обществото.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ами да ти я обЯсна тогава.

Тука оплюваме политиците и съфорумците!
                Вие от това оплюване се обезводнихте.

Да не взема да ви пратя в темата за "Здравето", че да пиете по цял ден вода и да ви видя тогава как се плюе и пие вода едновременно.....

П.П. Починете малко, съберете слюнка....

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                  Сори, че спамнах темичката.
                  Не му се връзвай на Чунчо. Аз що ядове съм брал с него за Яната (йената).

Аватарът му е продукт на неговата ненавист към мен.

Коментар

Аз тази тема я гледам от 3 години и също не мога да схвана същността й.
                    Ами да ти я обЯсна тогава.

Тука оплюваме политиците и съфорумците!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Сори, че спамнах темичката.
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Тук(в тази тема) последно погледнах преди час и нещо, но засега не мога да схвана същността на разговора, нищо, че като времева пауза е малко.
                        Блазе ти!!!!

Аз тази тема я гледам от 3 години и също не мога да схвана същността й.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Кое не ти убиваше?
                          Стига бе, мръсник!

Жената споделя сериозни неща, а ти й скачаш по обувките.

Коментар

• Тук(в тази тема) последно погледнах преди час и нещо, но засега не мога да схвана същността на разговора, нищо, че като времева пауза е малко.

Коментар

Сега като си спомням, че изглеждах като Роки Балбоа в края на първа серия, ми е смешно, макар тогава да не ми бе- толкова крошета получих, но нали това, което не ни убиваше, ни правеше по-силни,,,,ах спомени....
                              Кое не ти убиваше?

Коментар

Сега като си спомням, че изглеждах като Роки Балбоа в края на първа серия, ми е смешно, макар тогава да не ми бе- толкова крошета получих, но нали това, което не ни убиваше, ни правеше по-силни,,,,ах спомени....
                                Сега остава да кажеш че и сръбска музика е звучала
                                Всъщност ако и тоя ти пост се отнася за събитието от предния, се чудя какво ли се е случило на подобен изрод!?

П.П. Сори, лек ден!
                                Last edited by kev; 29.08.2012, 15:45.

Коментар

Working...
                                X