Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеhttp://www.imo-official.org/results.aspx Ако погледнеш този сайт ще разбереш, че не си много прав.Дали сме малко на заден, ама сме доста по-добре от много по-големи страни от нас.Остави го този максимализъм да искаме всички деца да са умни колкото насза развитието им, достъпът до информация е много важен, но не трябва да е безконтролен!
Мен не ме успокоява, че младежът срещу мен е в първите 10% по IQ в световен мащаб, а че не може да мисли (за моите разбирания).
Да не обобщавам - има и мислещи млади хора, но се намират все по-рядко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСпоред мен това е заблуда. Кое им съзрява по-бързо в главата? Нищо. Те остават едни псевдоинформирани кретени, които не могат да съберат 2 и 2, но знаят почти всички клипове на Азис.
Е, мерси от такава "акселерация".за развитието им, достъпът до информация е много важен, но не трябва да е безконтролен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеА относно възпитанието на подрастващитеТЯ(днешната младеж) много по-бързо съзрява(акселерира) и една от причините е по-достъпната информация(интернет, телевизия....)
Е, мерси от такава "акселерация".
Коментар
-
хахаха
Гъгов, гъгсов, гигчев, гъгнещ.......
http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart
Виждаш ли тази статия и твойте политици в нея как са крали и ги има на свобода.Това никога няма да сломи духа на Българина да се очисти от такива и като теб обаче. аххах
Какво да кажем, като след тях идват други, които примерно вече искат да работят за нас и България, с тази корупция и наследство и вълшебна пръчка няма как за един мандат да стане.хаххахаа
Но идват и такива като тебе, които са за болницата....но няма място вече.аахахаLast edited by Вътрещаря; 29.08.2012, 16:11.
Коментар
-
Аноне, секса и политиката са си другарчета, гледам сте ги застъпили темите.А относно възпитанието на подрастващитеТЯ(днешната младеж) много по-бързо съзрява(акселерира) и една от причините е по-достъпната информация(интернет, телевизия....) Този по-добър достъп до инфомация си е като нож без дръжка с две остриета-без него е трудно да работиш, но хванеш ли го вероятността да се порежеш е голяма.Затова ролята на родителите е тази да насочи децата към това сами да разберат(с помощта на родителите и учителите)кое е добре и кое е лошо за тяхното развитие като едни добри граждани в обществото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми да ти я обЯсна тогава.
Тука оплюваме политиците и съфорумците!
Да не взема да ви пратя в темата за "Здравето", че да пиете по цял ден вода и да ви видя тогава как се плюе и пие вода едновременно.....
П.П. Починете малко, съберете слюнка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеСори, че спамнах темичката.
Аватарът му е продукт на неговата ненавист към мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз тази тема я гледам от 3 години и също не мога да схвана същността й.
Тука оплюваме политиците и съфорумците!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеТук(в тази тема) последно погледнах преди час и нещо, но засега не мога да схвана същността на разговора, нищо, че като времева пауза е малко.
Аз тази тема я гледам от 3 години и също не мога да схвана същността й.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКое не ти убиваше?
Жената споделя сериозни неща, а ти й скачаш по обувките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеСега като си спомням, че изглеждах като Роки Балбоа в края на първа серия, ми е смешно, макар тогава да не ми бе- толкова крошета получих, но нали това, което не ни убиваше, ни правеше по-силни,,,,ах спомени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеСега като си спомням, че изглеждах като Роки Балбоа в края на първа серия, ми е смешно, макар тогава да не ми бе- толкова крошета получих, но нали това, което не ни убиваше, ни правеше по-силни,,,,ах спомени....
Всъщност ако и тоя ти пост се отнася за събитието от предния, се чудя какво ли се е случило на подобен изрод!?
П.П. Сори, лек ден!Last edited by kev; 29.08.2012, 15:45.
Коментар
Коментар