IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Е щом оправдавате педофилията и липсата на контрол в интернет с думата шега ,май не съм в точната тема и с точните хора....
    Монти, педофилията не е дошла с идването на интернета, и знаеш ли защо? Ами знам го от личен опит. Точно от един такъв научих думичката "минет", на невръстните 10 години, т, е. преди повече от 25 години, но понеже бях борбена и с помощта на добри ХОРА, не можа да ми покаже какво значи.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Да, ама в САЩ бият негрите!
      Не съм афроамериканец (както и приятелите ми), ако това визираш.

Сега да се оплача ли на Монти, че употребяваш думата "негър" и да ти пусне една "проверчица"?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        И ги избират за президенти тоже!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          А бре тъпо комуноидно изчадие. В сайта който посочи, има 1173 обявени работни места за преподаватели.. и най ниската основна заплата обявена за 8 часов работен ден е 450 лв
          всички заплати под 450 лв за да непълно работно време 4 часа или 6 часа.
          Престанете с гадните ви комунистически номера. от 1173 работни места точно това на 4 часа ли избрахте. Име и едно за 250 лв покажете него. Само ,че за да манипулирате тъпъят си електорат, сте взели 293 да е с 3 лева над минималната, защото иначе всеки ще ви попита защо е по малка от 290 лв.(МРЗ. Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.
          Честито на новият "комунист"...Поне една риза да ти беше купил.......
          Честито за щерката ! Най -доброто в IT насоката....100% гарантирана работа при завършване, навсякъде по света.....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Бате Пешо, всичко което казваш за нашето висше образование е вярно, но в минало време. Ти можеш да застанеш с твоята диплома срещу колеги от цял свят, и аз мога .... Но откога са нашите дипломи, приятелю? Знаеш ли какъв ужас е сега? Нали миналата година провеждах конкурс за младши инспектор при мен .... Косата ми се изправи! Идват хора с прилични дипломи (петици и шестици, тук таме четворки) от ТУ и СУ, а не могат две приказки на кръст да кажат и не знаят елементарни неща. Такива едно време като бях асистент в СУ им изхвърлях студентската книжка директно през вратата в коридора. Ужас ти казвам! Тя моята мома допреди година въобще не мислеше да ходи да учи в чужбина. Искаше си тук, в СУ. Но като поговори с някои от по-големите, които вече бяха първокурсници, и се отказа. Те самите деца бързо схващат, че образованието запада и се ориентират към по-доброто. И при това ти говоря за специалности (математика и компютърни науки), които успяха да запазят много от предишното качество и престиж. А в областта на естествените науки - там е направо трагедия! Лошото е, че настъплението на мутренската и чалгарска "култура", при това с подкрепата на правителството, скоро ще ни доведе до там да внасяме специалисти с висше образование. Първо бяха естествените науки, сега дойде ред на математиката и инженерните дисциплини, утре същото ще стане и с медицината. И накрая ще останем с разни пуцове, които дават дипломи по мутроикономика, мутроправо, мутрофинанси, мутросоциология и мутрожурналистика.
            Mрежата аз действително нямам поглед върху днешното образование.Ти имаш щерка и аз имам явно са връстнички.Моята наесен става на 19.Кандидатствува в АУБ,СУ,ТУ-София,УНСС и СА Свищов.Приеха я навсякъде по първо желание.За Свищов и УНСС каза че го прави заради мама и няма да учи там.Открито заяви че няма да прави бойкоти и ще изкара оценка колкото е могла.В УНСС и Свищов държа и английски.За АУБ SAT иTOEFL.Но нейното желание са компютрите.Преди това беше в математическа гимназия.Оставам на теб да познаеш кой университет избра.Който е решил да учи особено компютри и математика университета не е толко важен.Днешните млади хора не са като нас.Когато кандидатствува в АУБ се сприятелихме с момичето което отговаряше за приема.Тя ни отвори очите за много неща и свърза щерката със българи които учат компютри по цял свят.Всички казаха че истината е или ТУ или СУ.Караш две години в София и после по програма за обмяна на студенти където искаш.Незнам дали да не свържем децата ако имат желание да си правят справки какво се учи в Англия и какво тук.След синковеца малко преосмислих нещата и не съм голям фен на западното образование.Там парите са решаващи.Имаш ли пари учиш нямаш ли ако не си вундеркинд ти казват чао.Според мен това образование не си заслужава парите.
            Преди да се присъединим дойдоха колеги от ЕС да ни наблюдават.Какво да ти кажа едни надменни едни тежкари ние гледаме и мигаме.мислехме си че това са супер специалисти докато един ден не ги разкрих.Стана авария изкарахме анализите ония мигат.Незнаят основни неща а хора на 50 години.Много бързо бяха свалени на земята а като им донесох домати чушки краставици и пъпеши откачиха.И станаха фенове на България.Имаме западна техника и понеже има договор за поддръжка идват специалисти от София Холандия Белгия и Германия.Нашия завършил УНСС пълен лаик.Два дена се мотаят и нищо.Накрая нашия човек завършил в Русе ги сложи в малкия си джоб.Хората се смутиха и попитаха защо ги викат като си имаме човек а шефа им каза че ръководството не дава ние да пипаме.И тия прибират големите пари а за нас трохите.Затова ме е яд.Разбери че западняците с нищо ама с нищо не ни превъзхождат.Дори ние сме в по изгодна позиция.Те ни смятат за туземци питат виждали ли сме пералня миялна машина имаме ли телевизия интернет телефони. А са ограничени и тъпи.
            Last edited by Бате Пешо; 29.08.2012, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              А бре тъпо комуноидно изчадие. .................... Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.
              Лапай патката животно! "Комуноидно изчадие" ще викаш на майка си! Аман от милиционери!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Айде стига сте се заяждали. Кажете нещо за това:

Вижте ТУК какво значи мутризация и чалгаризация на нацията. Ние говорим за проблемите във висшето образование, но нещата имат по-дълбоки корени ....

учител в прогимназия - 293 лева
                чистач - 310 лева
                автомеханик - 400 лева
                бояджия - 455 лева
                възпитател - 493 - 515 лева

Ето това е България! Направо ще полудея!
                А бре тъпо комуноидно изчадие. В сайта който посочи, има 1173 обявени работни места за преподаватели.. и най ниската основна заплата обявена за 8 часов работен ден е 450 лв
                всички заплати под 450 лв за да непълно работно време 4 часа или 6 часа.
                Престанете с гадните ви комунистически номера. от 1173 работни места точно това на 4 часа ли избрахте. Има и едно за 250 лв покажете него. Само ,че за да манипулирате тъпъят си електорат, сте взели 293 да е с 3 лева над минималната, защото всеки ще се усъмни и ще попита защо е по малка от 290 лв.(МРЗ. Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.
                Last edited by 4un4o; 29.08.2012, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Наистина си отвратително ЧЕНГЕ. Ти беше този, който вкара в темата думата ПЕДОФИЛИЯ.
                  Типично за неуспял кадър на ДС - МАНИПУЛАЦИЯ се казва това, Монти. От мен да го знаеш!!!!!
                  Ченгенце, ето ти поста в който ТОЧНО ТИ започна да говориш за педофили.
                  И за това ли да ти пускам "проверчица"??!!
                  Да не би работата при теб да е - Гузен - негонен бяга.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Браво!
                  Почнахте да обиждате децата си , 10 годишни момичета -българчета. Да не сте педофили...
                  П.П. Казах ти вчера, че всичко ти се документира и ти леко се сви, но днес пак си на първа линия за МАНИПУЛИРАНЕ.
                  Last edited by anon6706; 29.08.2012, 14:33.

Коментар

Не знам как е в УК. Имам приятели от детските си години в САЩ. Автомонтьори, вътрешно обзавеждане (разбирай дърводелци), ел. техници. Взимат поне 40-60% ТВЪРДО над заплатата на прогимназиален учител в САЩ. И това е без овъртаймите им, които са много често случващи се неща - заради спешност на поръчката, заради нестандартни изисквания и т.н. Наистина, това беше по време на строителния бум в САЩ. Наскоро не съм ги чувал.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Е щом оправдавате педофилията и липсата на контрол в интернет с думата шега ,май не съм в точната тема и с точните хора....
                      Наистина си отвратително ЧЕНГЕ. Ти беше този, който вкара в темата думата ПЕДОФИЛИЯ.
                      Типично за неуспял кадър на ДС - МАНИПУЛАЦИЯ се казва това, Монти. От мен да го знаеш!!!!!

Коментар

И къде на Запад по-точно е такова съотношението? Далеч съм от професиите на прогимназиалния учител, автомонтьора, чистачката и бояджията. Знам нещата на Запад в моя си бранш. Но провокиран от теб чукнах в Гугъла и съвсем случайно попаднах на следните обяви за свободни работни места на пълен работен ден във Великобритания:

учител по английски в прогимназия - от 35 000 до 38 000 паунда годишно
                        автомеханик - от 18 700 до 20 800 паунда годишно.
                        Не знам как е в УК. Имам приятели от детските си години в САЩ. Автомонтьори, вътрешно обзавеждане (разбирай дърводелци), ел. техници. Взимат поне 40-60% ТВЪРДО над заплатата на прогимназиален учител в САЩ. И това е без овъртаймите им, които са много често случващи се неща - заради спешност на поръчката, заради нестандартни изисквания и т.н. Наистина, това беше по време на строителния бум в САЩ. Наскоро не съм ги чувал.

Коментар

Напротив. Гледай в долния пост как Монти продължава с "милиционерските" си постове.

След малко ще изкара половината тук педофили, а жените - Маман-и.

Коментар

И още пет пъти да го вдигнеш този пост - ползата ще е никаква.

На Запад е подобно заплащането като съотношение. Само където там се носи огромна отговорност от тъй-наречените майстори.
                            И къде на Запад по-точно е такова съотношението? Далеч съм от професиите на прогимназиалния учител, автомонтьора, чистачката и бояджията. Знам нещата на Запад в моя си бранш. Но провокиран от теб чукнах в Гугъла и съвсем случайно попаднах на следните обяви за свободни работни места на пълен работен ден във Великобритания:

учител по английски в прогимназия - от 35 000 до 38 000 паунда годишно
                            автомеханик - от 18 700 до 20 800 паунда годишно.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                              А виждам, че и се кефиш
                              Напротив. Гледай в долния пост как Монти продължава с "милиционерските" си постове.

След малко ще изкара половината тук педофили, а жените - Мадам-и.
                              Last edited by anon6706; 29.08.2012, 14:21.

Коментар

Тогава що се противиш да ЗАБРАНЯ Интернет???!!!

Нали точно за това пиша последните си няколко поста.

Или искаш пак да правиш "проверчици"? Аз съм по-краен - ЗАБРАНА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И КАЛКУЛАТОРИ,.... И ЕЛЕКТРОННИ ЧАСОВНИЦИ до 18 годишна възраст.
                                Не знам дали знаеш но има хора който дебнат точно в това направление.....в интернет и за това им правя евала ако хванат някой "актьор"

Коментар

Working...
                                X