Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа, ама в САЩ бият негрите!
Сега да се оплача ли на Монти, че употребяваш думата "негър" и да ти пусне една "проверчица"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа, ама в САЩ бият негрите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА бре тъпо комуноидно изчадие. В сайта който посочи, има 1173 обявени работни места за преподаватели.. и най ниската основна заплата обявена за 8 часов работен ден е 450 лв
всички заплати под 450 лв за да непълно работно време 4 часа или 6 часа.
Престанете с гадните ви комунистически номера. от 1173 работни места точно това на 4 часа ли избрахте. Име и едно за 250 лв покажете него. Само ,че за да манипулирате тъпъят си електорат, сте взели 293 да е с 3 лева над минималната, защото иначе всеки ще ви попита защо е по малка от 290 лв.(МРЗ. Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.Поне една риза да ти беше купил.......
Честито за щерката ! Най -доброто в IT насоката....100% гарантирана работа при завършване, навсякъде по света.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБате Пешо, всичко което казваш за нашето висше образование е вярно, но в минало време. Ти можеш да застанеш с твоята диплома срещу колеги от цял свят, и аз мога .... Но откога са нашите дипломи, приятелю? Знаеш ли какъв ужас е сега? Нали миналата година провеждах конкурс за младши инспектор при мен .... Косата ми се изправи! Идват хора с прилични дипломи (петици и шестици, тук таме четворки) от ТУ и СУ, а не могат две приказки на кръст да кажат и не знаят елементарни неща. Такива едно време като бях асистент в СУ им изхвърлях студентската книжка директно през вратата в коридора. Ужас ти казвам! Тя моята мома допреди година въобще не мислеше да ходи да учи в чужбина. Искаше си тук, в СУ. Но като поговори с някои от по-големите, които вече бяха първокурсници, и се отказа. Те самите деца бързо схващат, че образованието запада и се ориентират към по-доброто. И при това ти говоря за специалности (математика и компютърни науки), които успяха да запазят много от предишното качество и престиж. А в областта на естествените науки - там е направо трагедия! Лошото е, че настъплението на мутренската и чалгарска "култура", при това с подкрепата на правителството, скоро ще ни доведе до там да внасяме специалисти с висше образование. Първо бяха естествените науки, сега дойде ред на математиката и инженерните дисциплини, утре същото ще стане и с медицината. И накрая ще останем с разни пуцове, които дават дипломи по мутроикономика, мутроправо, мутрофинанси, мутросоциология и мутрожурналистика.
Преди да се присъединим дойдоха колеги от ЕС да ни наблюдават.Какво да ти кажа едни надменни едни тежкари ние гледаме и мигаме.мислехме си че това са супер специалисти докато един ден не ги разкрих.Стана авария изкарахме анализите ония мигат.Незнаят основни неща а хора на 50 години.Много бързо бяха свалени на земята а като им донесох домати чушки краставици и пъпеши откачиха.И станаха фенове на България.Имаме западна техника и понеже има договор за поддръжка идват специалисти от София Холандия Белгия и Германия.Нашия завършил УНСС пълен лаик.Два дена се мотаят и нищо.Накрая нашия човек завършил в Русе ги сложи в малкия си джоб.Хората се смутиха и попитаха защо ги викат като си имаме човек а шефа им каза че ръководството не дава ние да пипаме.И тия прибират големите пари а за нас трохите.Затова ме е яд.Разбери че западняците с нищо ама с нищо не ни превъзхождат.Дори ние сме в по изгодна позиция.Те ни смятат за туземци питат виждали ли сме пералня миялна машина имаме ли телевизия интернет телефони. А са ограничени и тъпи.Last edited by Бате Пешо; 29.08.2012, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА бре тъпо комуноидно изчадие. .................... Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде стига сте се заяждали. Кажете нещо за това:
Вижте ТУК какво значи мутризация и чалгаризация на нацията. Ние говорим за проблемите във висшето образование, но нещата имат по-дълбоки корени ....
учител в прогимназия - 293 лева
чистач - 310 лева
автомеханик - 400 лева
бояджия - 455 лева
възпитател - 493 - 515 лева
Ето това е България! Направо ще полудея!
всички заплати под 450 лв за да непълно работно време 4 часа или 6 часа.
Престанете с гадните ви комунистически номера. от 1173 работни места точно това на 4 часа ли избрахте. Има и едно за 250 лв покажете него. Само ,че за да манипулирате тъпъят си електорат, сте взели 293 да е с 3 лева над минималната, защото всеки ще се усъмни и ще попита защо е по малка от 290 лв.(МРЗ. Големи хитреци и помияри сте това комунягите. Отвратителни типове.Last edited by 4un4o; 29.08.2012, 14:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаистина си отвратително ЧЕНГЕ. Ти беше този, който вкара в темата думата ПЕДОФИЛИЯ.
Типично за неуспял кадър на ДС - МАНИПУЛАЦИЯ се казва това, Монти. От мен да го знаеш!!!!!
И за това ли да ти пускам "проверчица"??!!
Да не би работата при теб да е - Гузен - негонен бяга.
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБраво!
Почнахте да обиждате децата си , 10 годишни момичета -българчета. Да не сте педофили...Last edited by anon6706; 29.08.2012, 14:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе знам как е в УК. Имам приятели от детските си години в САЩ. Автомонтьори, вътрешно обзавеждане (разбирай дърводелци), ел. техници. Взимат поне 40-60% ТВЪРДО над заплатата на прогимназиален учител в САЩ. И това е без овъртаймите им, които са много често случващи се неща - заради спешност на поръчката, заради нестандартни изисквания и т.н. Наистина, това беше по време на строителния бум в САЩ. Наскоро не съм ги чувал.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ щом оправдавате педофилията и липсата на контрол в интернет с думата шега ,май не съм в точната тема и с точните хора....
Типично за неуспял кадър на ДС - МАНИПУЛАЦИЯ се казва това, Монти. От мен да го знаеш!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ къде на Запад по-точно е такова съотношението? Далеч съм от професиите на прогимназиалния учител, автомонтьора, чистачката и бояджията. Знам нещата на Запад в моя си бранш. Но провокиран от теб чукнах в Гугъла и съвсем случайно попаднах на следните обяви за свободни работни места на пълен работен ден във Великобритания:
учител по английски в прогимназия - от 35 000 до 38 000 паунда годишно
автомеханик - от 18 700 до 20 800 паунда годишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНапротив. Гледай в долния пост как Монти продължава с "милиционерските" си постове.
След малко ще изкара половината тук педофили, а жените - Маман-и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ още пет пъти да го вдигнеш този пост - ползата ще е никаква.
На Запад е подобно заплащането като съотношение. Само където там се носи огромна отговорност от тъй-наречените майстори.
учител по английски в прогимназия - от 35 000 до 38 000 паунда годишно
автомеханик - от 18 700 до 20 800 паунда годишно.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеА виждам, че и се кефиш
След малко ще изкара половината тук педофили, а жените - Мадам-и.Last edited by anon6706; 29.08.2012, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТогава що се противиш да ЗАБРАНЯ Интернет???!!!
Нали точно за това пиша последните си няколко поста.
Или искаш пак да правиш "проверчици"? Аз съм по-краен - ЗАБРАНА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И КАЛКУЛАТОРИ,.... И ЕЛЕКТРОННИ ЧАСОВНИЦИ до 18 годишна възраст.
Коментар
Коментар