Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТцъ ще кажат за магистралите. Колко много бил построил.
Държавата взима 40 млн.евро бонус за проучванията в Черно море
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...o-more,139453/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя ще ти кажат, че Асфалт Паша асфалтира и реже панделки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото логиката щом БСП са лоши, то ние сме добри върви пред идиотите. И като няма с какво друго да се хвалят се хвалят че БСП са лоши.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛогиката ви ми убягва. Какъв е смисъла да ги плюете БСПето, като хем не са на власт, хем никой не ги фали
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеМного ясно. След като имаме позиция ,и сме гласували против БСП-крадците. трябва да подкрепяме тези за които сме дали вота си след като виждаме ,че парите от данъци се влагат за да се съживи икономикат, крадливите министри и кметове са уволнявани на секундата, Бандитите отвлекли десетки замогнали се хора са на топло и вече не ни тероризират, ходим си по курортите по хубави и по-безопасни пътища.И най важно работят за българските национални интереси и не се дупят на дядо ти Иван. Ясно е ,че ща ги подкрепяме.
А фурнаджийски лопати като теб винаги за всичко недоволни ще има . Не може да се угоди на всички. Има и по простички хора дето не разбират, смисъла на всички тези действия на правителството. А те са в правилната посока и ще доведат до големи ползи за нацията. Вторият мандат ,ще бъде по лесен и ще има повече приходи в бюджета и повече блага за чакащите на него.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБъди рахат. Няма начин да се разочароваш. Ти ще бъдеш с таз която е на власт
А фурнаджийски лопати като теб винаги за всичко недоволни ще има . Не може да се угоди на всички. Има и по простички хора дето не разбират, смисъла на всички тези действия на правителството. А те са в правилната посока и ще доведат до големи ползи за нацията. Вторият мандат ,ще бъде по лесен и ще има повече приходи в бюджета и повече блага за чакащите на него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениети също трябва да си рахат ... ти винаги ще си бъдеш злобен и настръхнал срещу този , който е на власт ... Така погледнато ти ще жълтееш от злоба , а аз ще цъфтя като пролетно цвете ...Та как мислиш кой ще е по рахат...пич ( научи ли елементарното процентно смятане BTW )Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБъди рахат. Няма начин да се разочароваш. Ти ще бъдеш с таз която е на власт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениее ако намеря някой мъжкар като тебе , умен над средното ниво за страната , мисля че по лесно ще преживея разочарованието....нали това е нужно на една нежна душа...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
въпреки това смятам че си заблудена, че живееш в някаква красива илюзия и скоро ще се разочароваш напълно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИнтересно направен клип >http://www.youtube.com/watch?v=RjizBZD1ZPQ - гледайте и се веселете! И най-важното: мислете!
Долното поне не е поръчков клип, като твоя.
http://www.youtube.com/watch?v=4zf41...eature=related
Коментар
-
Интересно направен клип >http://www.youtube.com/watch?v=RjizBZD1ZPQ - гледайте и се веселете! И най-важното: мислете!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова е основното (за мен)- множеството гледни точки.
Аз харесвам да чета тук- във форума и хора с по-ексцентрични икономически възгледи. Дори и да не ги приема- могат пък да провокират някакви други мисли у мени ви се дразня когато се опитвате да ги прогоните.
Коментар
Коментар