IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Чети Инвестора

Държавата взима 40 млн.евро бонус за проучванията в Черно море
    http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...o-more,139453/
    В България се сондира за нефт от десетилетия до сега резултата е почти кръгла 0

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Тцъ ще кажат за магистралите. Колко много бил построил.
      Чети Инвестора

Държавата взима 40 млн.евро бонус за проучванията в Черно море
      http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...o-more,139453/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ся ще ти кажат, че Асфалт Паша асфалтира и реже панделки
        Тцъ ще кажат за магистралите. Колко много бил построил.

Коментар

Защото логиката щом БСП са лоши, то ние сме добри върви пред идиотите. И като няма с какво друго да се хвалят се хвалят че БСП са лоши.
          Ся ще ти кажат, че Асфалт Паша асфалтира и реже панделки
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Логиката ви ми убягва. Какъв е смисъла да ги плюете БСПето, като хем не са на власт, хем никой не ги фали
            Защото логиката щом БСП са лоши, то ние сме добри върви пред идиотите. И като няма с какво друго да се хвалят се хвалят че БСП са лоши.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Много ясно. След като имаме позиция ,и сме гласували против БСП-крадците. трябва да подкрепяме тези за които сме дали вота си след като виждаме ,че парите от данъци се влагат за да се съживи икономикат, крадливите министри и кметове са уволнявани на секундата, Бандитите отвлекли десетки замогнали се хора са на топло и вече не ни тероризират, ходим си по курортите по хубави и по-безопасни пътища.И най важно работят за българските национални интереси и не се дупят на дядо ти Иван. Ясно е ,че ща ги подкрепяме.
              А фурнаджийски лопати като теб винаги за всичко недоволни ще има . Не може да се угоди на всички. Има и по простички хора дето не разбират, смисъла на всички тези действия на правителството. А те са в правилната посока и ще доведат до големи ползи за нацията. Вторият мандат ,ще бъде по лесен и ще има повече приходи в бюджета и повече блага за чакащите на него.
              Логиката ви ми убягва. Какъв е смисъла да ги плюете БСПето, като хем не са на власт, хем никой не ги фали
              tnm

Коментар

Бъди рахат. Няма начин да се разочароваш. Ти ще бъдеш с таз която е на власт
                Много ясно. След като имаме позиция ,и сме гласували против БСП-крадците. трябва да подкрепяме тези за които сме дали вота си след като виждаме ,че парите от данъци се влагат за да се съживи икономикат, крадливите министри и кметове са уволнявани на секундата, Бандитите отвлекли десетки замогнали се хора са на топло и вече не ни тероризират, ходим си по курортите по хубави и по-безопасни пътища.И най важно работят за българските национални интереси и не се дупят на дядо ти Иван. Ясно е ,че ща ги подкрепяме.
                А фурнаджийски лопати като теб винаги за всичко недоволни ще има . Не може да се угоди на всички. Има и по простички хора дето не разбират, смисъла на всички тези действия на правителството. А те са в правилната посока и ще доведат до големи ползи за нацията. Вторият мандат ,ще бъде по лесен и ще има повече приходи в бюджета и повече блага за чакащите на него.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                  ти също трябва да си рахат ... ти винаги ще си бъдеш злобен и настръхнал срещу този , който е на власт ... Така погледнато ти ще жълтееш от злоба , а аз ще цъфтя като пролетно цвете ...Та как мислиш кой ще е по рахат...пич ( научи ли елементарното процентно смятане BTW )
                  Асфалт Паша
                  tnm

Коментар

ти също трябва да си рахат ... ти винаги ще си бъдеш злобен и настръхнал срещу този , който е на власт ... Така погледнато ти ще жълтееш от злоба , а аз ще цъфтя като пролетно цвете ...Та как мислиш кой ще е по рахат...пич ( научи ли елементарното процентно смятане BTW )

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                      е ако намеря някой мъжкар като тебе , умен над средното ниво за страната , мисля че по лесно ще преживея разочарованието....нали това е нужно на една нежна душа...
                      tnm

Коментар

въпреки това смятам че си заблудена, че живееш в някаква красива илюзия и скоро ще се разочароваш напълно.
                        е ако намеря някой мъжкар като тебе , умен над средното ниво за страната , мисля че по лесно ще преживея разочарованието....нали това е нужно на една нежна душа...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Интересно направен клип >http://www.youtube.com/watch?v=RjizBZD1ZPQ - гледайте и се веселете! И най-важното: мислете!
                          Абе ние мислим още от 2008-а. В тая държава само с мисленето си останахме.
                          Долното поне не е поръчков клип, като твоя.

http://www.youtube.com/watch?v=4zf41...eature=related

Коментар

• И за илизионист нестава.....Само да лапа паржоли и рита мачле...е те това муе чара
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Интересно направен клип >http://www.youtube.com/watch?v=RjizBZD1ZPQ - гледайте и се веселете! И най-важното: мислете!
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Това е основното (за мен)- множеството гледни точки.
                                Аз харесвам да чета тук- във форума и хора с по-ексцентрични икономически възгледи. Дори и да не ги приема- могат пък да провокират някакви други мисли у мен и ви се дразня когато се опитвате да ги прогоните.
                                Не мисля че съм се опитвал да гоня когото и да било - въпреки че понякога може би съм малко остър в репликите. На мен също ми харесва да чувам мнения коренно различни от моите.

Коментар

Working...
                                X