If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурно има доста хора,родени на 18.07,но защо ли се сещам само за един-единствен?И как пък точно на неговият рожден ден се случи тази случка,а?Нищо не казвам,просто си разсъждавам....
Сигурно има доста хора,родени на 18.07,но защо ли се сещам само за един-единствен?И как пък точно на неговият рожден ден се случи тази случка,а?Нищо не казвам,просто си разсъждавам....
"У нас на всеки ъгъл има дюнер и магазини за един лев, които се държат от араби....Затова териристичен акт е невъзможен...Спете спокойно....."
ББ......
Не те срам. Веднага започна да правиш пропаганда. Омерзен съм
"У нас на всеки ъгъл има дюнер и магазини за един лев, които се държат от араби....Затова териристичен акт е невъзможен...Спете спокойно....."
ББ......
Това е един от много редките моменти, в които ще те похваля - а именно добре си направила, че публикуваш препоръките на доклада. Те разбира се са точно обратното на твоите мнения относно промени в Конституцията. Барозу ги систематизира много точно:
ЕК: Вече имате законите, изпълнявайте ги
Барозу: България е постигнала в последните пет годни съществен напредък, сега вниманието трябва да бъде насочено към прилагане на приетите закони и попълване на оставащите празноти
На летище Бургас е взривен автобус с израелски граждани. Това съобщи за Радио "Фокус" кметът на Бургас Димитър Николов. По неофициална информация има загинали.
На летище Бургас е взривен автобус с израелски граждани. Това съобщи за Радио "Фокус" кметът на Бургас Димитър Николов. По неофициална информация има загинали.
Народното творчество се развихри Ето какво намерих в нета:
ГЕРБ-ерът ми замириса
(по Вазов ама не съвсем)
Из съседната градина
гербер млад ми замириса.
Ум далеч назад замина
и сърцето ми болно сви са:
върнах се в ЦВЕтуща младост,
сетих трепети и сладост.
ГЕРБ-ерът ми замириса,
а пък мене що ме втриса?
Сетих всичко, що веч няма,
дето бе и вече скри са:
свинско, агнешко, салама
(как душа ми се униса!)
в майска нощ в градина млада
гербер черпи лимонада.
ГЕРБ-ерът ми замириса,
а пък мене пак ме втриса!
Колко думи страстни, нежни
(ах, сърце ми сладко сви са!)
се изрекоха небрежно
там за първата мотриса!
и ефирът зарази са и Бареков не прекри са...
от отровен дъх талази....
ГЕРБ-ерът ми замириса,
а пък мене пак ме втриса!
Дано Господ ни опази!
Дълго ходяхме двамина
из заспалата Родина.
Моята душа упи са
без да пие ум замина,
доста бяхме си двамина,
съмна вече. А покрий са
ГЕРБ-ер мой до догодина!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар