IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Ама ти защо считаш че като оплюеш всички и това те прави по-убедителен. Напротив, прави те да приличаш на един герой от Алеко Константинов...

Следва човек да може да посочва позитивни алтернативи, а не да раздава оплювания наляво и надясно и накрая да не може да различи мечка от бик..
    За кого искаш компромат. Не си казал не съм ти дал !!!

1. Станишев е син на политбюро
    2. Асфалт Паша е сол таш*к на Пашата от СИК
    3. Меглена Кунева е снаха на Пръмов от политбюро на ЦК на БКПето

Позитивна алтернатива - пряка демокрация !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Всичките петролни компании са на едно ниво по морал с ндрагентата, просто имат повече кинти за ПР.
      Ми и аз туй казвам, ама Стамболов твърди, че ТОТАЛ били чисти като сълза и не са дали пари под масата на нашето също така чисто правителство.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Всичките петролни компании са на едно ниво по морал с ндрагентата, просто имат повече кинти за ПР.

Коментар

А бе някак си ми изглежда леко антиевропейско, ще ме прощаваш..
          Кое ти изглежда антиевропейско - да четеш, или считаш, че твърденията за замесването на ТОТАЛ в подкупи за Саддам, са антиевропейска пропаганда?

Напомням ти, че източникът е съвсем надежден и европейски - ВВС

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Стамболов, запозна ли се с линка относно "уважаваната" компания ТОТАЛ?
            А бе някак си ми изглежда леко антиевропейско, ще ме прощаваш..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Бате Вълчо, що бре. Ми аз мога да кажа също с чиста съвест и че Асфалт Паша е маскара. Ето на:

АСФАЛТ ПАША Е МАСКАРА !!!

Проблема е, че Стамболов не може.
              Ама ти защо считаш че като оплюеш всички и това те прави по-убедителен. Напротив, прави те да приличаш на един герой от Алеко Константинов...

Следва човек да може да посочва позитивни алтернативи, а не да раздава оплювания наляво и надясно и накрая да не може да различи мечка от бик..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                "....Бразилският паяк-скитник причинява най-много смъртни случаи, но негов токсин води и до 4-часова ерекция....."

Помагай "сестро", че ме охапа пустият му паяк......
                казах ти къде съм ... ела ще ти изпълня всички желания.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  А, Йоска добре дошъл !!! Сега поне няма да ги объркваш мъжкия и женския род.
                  сега и брада започна да ми расте , та скоро ще съм си същия незабравим и симпатичен евреин от едно време .

Коментар

• Бате Вълчо, що бре. Ми аз мога да кажа също с чиста съвест и че Асфалт Паша е маскара. Ето на:

АСФАЛТ ПАША Е МАСКАРА !!!

Проблема е, че Стамболов не може.
                    tnm

Коментар

А според мен опростачването спомага за оглупяването...
                      Опитвам се да се вписвам в атмосферата на темата. Някок си културната размяна на мнения тук не се цени кой знае колко. Пък и аз съм си малко конформист, ако човек не прилича на аудиторията си аудиторията му го избягва

Коментар

• Стамболов, запозна ли се с линка относно "уважаваната" компания ТОТАЛ?

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                          проверих смачкан , няма права.следващото ми име ще е "чичко в равновесие".

а иначе за компенсацията веднага ти давам адреса ... х-л камчия златни пясъци, до 10 септ.съм там . Ела не една , а колкото свирки искаш , гледам си я закъсал и ще помогна.
                          "....Бразилският паяк-скитник причинява най-много смъртни случаи, но негов токсин води и до 4-часова ерекция....."

Помагай "сестро", че ме охапа пустият му паяк......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Но не ме правят и по-тъп. Само по-прост
                            А според мен опростачването спомага за оглупяването...

Коментар

това са само 40 % от общия им брой . Мечо колко са общия брой в твоята глава
                              А, Йоска добре дошъл !!! Сега поне няма да ги объркваш мъжкия и женския род.
                              tnm

Коментар

не мога да те оставя най-умния сам сред простаците.
                                Много благодаря за съпричастността, без теб темата не беше същата

Коментар

Working...
                                X