IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Ей, почвам да си мисля, че Той наистина е научил нещо от Тато... Не очаквах да отпочне нещата точно по тоя начин, все се надявах да почне от Цвъцко, ама и този подход не е за изхвърляне.... Не съм Му фен, но не мога да отрека, че не е дремал там на ул. Секвоя .....
    Кой е казал ,че Борисоф е тъп ,той като котките има девет живота и голям инстинкт за самосъхранение........

сега няма да смени Цветанов защото ще му създаде допълнително лош имидж...
    Цветанов ще си иде в началото на зимата хем Бащицата да каже че е сменил най верния си човек, хем оня да яхне платените активисти и да купи изборите как той си знае....
    Но този път няма да му мине номера....

П.П. ще пипне и пенсиии и заплати....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Мечо, зае..таковай политиката! Морето ни чака. Топло, спокойно и духа съвсем лек ветрец. Аз лично затварям колибата и "Дим да ме няма"
      Дал съм си почивка малко. Края на седмицата отивам на Албена.

"Ако ти не се занимаваш с политика, тя ще почне да се занимава с тебе "
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• ЛЕВСКИ

Не умирай, Апостоле!
        Ти умреш ли – умира България.

Колко много престъпници дебнат за нея...
        Те иконата, дето ти си целувал, отвлякоха даже.
        Кръвожадни акули довършват България –
        стърчат скелети голи...

Не умирай, Апостоле – става страшно без тебе.
        Не разбра ли – носим празни души
        и не щем с трите твои маслинки да напълним корема си.

Не умира, Апостоле. Кой ще пази България?
        И прощавай, че с твоето име се кичат престъпници.

Опрости ни – даже теб не спасихме! –
        как се гърчим сега, че ни гледаш!

Ний сме слаби и грешни – само ти ни остана.
        Кой ще тръгне да буди народа – тоя смазан народ!

Не умирай, Апостоле!
        Ти умреш ли – умира България!

1994
        Ангел Ников
        „Дневник 1989-1997”

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ...
          Мечо, зае..таковай политиката! Морето ни чака. Топло, спокойно и духа съвсем лек ветрец. Аз лично затварям колибата и "Дим да ме няма"
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ей, почвам да си мисля, че Той наистина е научил нещо от Тато... Не очаквах да отпочне нещата точно по тоя начин, все се надявах да почне от Цвъцко, ама и този подход не е за изхвърляне.... Не съм Му фен, но не мога да отрека, че не е дремал там на ул. Секвоя .....
            Твоята хипотеза е една от възможните. Възможно е новият Тато да подхвърля една дребна риба на вълците. Недостатък на тази хипотеза е закъснението. Това действие трябваше да стане преди 2-3 месеца за да може вече да е повдигнато обвинение и случаят да влезе в Доклада. Ама е възможно и така да е, предвид факта че Пожарникарят е свикнал да действа по пожарникарски-след като огънят се разгори.
            Друга хипотеза е, че депутатът не се отчита парично на Когото трябва и за това го "изгарят" за назидание на другите. Или комбинация от двете хипотези.
            Или една съвсем различна трета хипотеза. Главният прокурор е събрал смелост и е решил да действа съобразно закона, без да се съобразява с политиката. Това обаче предполага наличие на здрави сили в прокуратурата, както и в полицията. И по-специално отдел "Вътрешна сигурност" да е сравнително независим от министъра. Малко ми се струва нереално, ама кой съм аз че да зная?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
              Хм, нелоша новина.

Продават български облигации при отрицателна лихва

От миналата седмица облигациите, по които предстоят плащания през януари, се продават при отрицателна лихва.
              Това означава, че банкерите държат тези облигации, въпреки че трябва да плащат на държавата или други инвеститори, обясни финансовият министър Симеон Дянков. Той направи и сравнение с Германия, където също има отрицателни лихви по облигациите.
              Според Дянков рязкото падане на лихвите на вътрешния пазар, както и успехът на новата емисия дават основания да се смята, че ще има понижение на лихвите за фирмите и гражданите.
              Финансовият министър се срещна с новия президент на Европейската банка за възстановяване и развитие Сума Чакрабарти.
              България върши всичко правилно в сегашната ситуация и се справя много по-добре от други държави в региона.
              Смятам, че с правилна политика износът ще расте с по-бързи темпове, което ще помогне и за възстановяването на икономиката, допълни Чакрабарти.
              Всяка година банката предоставя около 200 млн. евро на България за различни проекти.
              ЕБВР ще съдейства за преструктурирането на енергийния сектор, за увеличаване на експортния капацитет и конкурентноспособността на българските производители, както и за подобряване на общинската инфраструктура.
              http://www.darikfinance.bg/novini/78...EB%E8%F5%E2%E0
              Ето, направих човек от тебе. Така се прави

1. Като харесваш управляващите пишеш добри новини за тях
              2. Когато някой пише нещо лошо за тях, не се опитваш да го изкараш тъп.
              3. Полека полека ще се научиш и ще станеш пълноправен коментатор в тема политика
              tnm

Коментар

• А ей ги на излязоха най страшните защитници на партията майка ГЕРБ !!!
                В работно време навлязохме явно.

А сега плюйте де !!!
                Last edited by mechobikov; 18.07.2012, 08:35.
                tnm

Коментар

• Стига сте плюли управляващите в извънработно време бре. Не става диалог. Плюйте в работно време ако сте мъже, ама май тогава има кой да ви излезе насреща и не ви стиска.

Ся що само в работно време ви излизат насреща не знам, щот съм тъп.
                  Last edited by mechobikov; 18.07.2012, 08:18.
                  tnm

Коментар

• Хм, нелоша новина.

Продават български облигации при отрицателна лихва

От миналата седмица облигациите, по които предстоят плащания през януари, се продават при отрицателна лихва.
                    Това означава, че банкерите държат тези облигации, въпреки че трябва да плащат на държавата или други инвеститори, обясни финансовият министър Симеон Дянков. Той направи и сравнение с Германия, където също има отрицателни лихви по облигациите.
                    Според Дянков рязкото падане на лихвите на вътрешния пазар, както и успехът на новата емисия дават основания да се смята, че ще има понижение на лихвите за фирмите и гражданите.
                    Финансовият министър се срещна с новия президент на Европейската банка за възстановяване и развитие Сума Чакрабарти.
                    България върши всичко правилно в сегашната ситуация и се справя много по-добре от други държави в региона.
                    Смятам, че с правилна политика износът ще расте с по-бързи темпове, което ще помогне и за възстановяването на икономиката, допълни Чакрабарти.
                    Всяка година банката предоставя около 200 млн. евро на България за различни проекти.
                    ЕБВР ще съдейства за преструктурирането на енергийния сектор, за увеличаване на експортния капацитет и конкурентноспособността на българските производители, както и за подобряване на общинската инфраструктура.
                    Last edited by X_Y; 18.07.2012, 09:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Ако съдът осъди някой гражданин, той нали вече се нарича престъпник.....
                      Ама че глупости! Човек, ти не правиш ли разлика между осъден за престъпление и осъден за правонарушение

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Ако този престъпник има голяма власт, за да не се намесва, влияе и оказва натиск върху следващата инстанция на съдебната система, не трябва ли временно да се оттегли в платен годишен или неплатен многогодишен отпуск в пазарджишкия затвор.....
                        Щот ми е "симпатичен", може и домашен арест в село Шума за да копа картофите на баба си......
                        колко , колко ще лежи Цветанов във затвора...а чичко , ти като най-знаещ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...e_zadurjan_za/

Гладни са хората ,три години без явна далавера ....

А защо не се ударят звездите от сутрешните блокове на медиите а горят бошони....

Арестуваният депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов е бил уличен в измама по САПАРД с фирма без комплексно разрешително, показа проверка на PIA.

Още в началото на август 2010 година от НД Екогласност разпространиха Декларация на нарочна пресконференция. PIA публикува пълния текст на сигнала, изпратен до Главния прокурор Борис Велчев, парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси, инспектората към МОСВ, ЕК и ОЛАФ.> http://pressclub.bg/society/20120717/news-109113
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Мисля, че наближава момента, когато ще разберем дали Светиня Му е усвоил нещо от Тато или само е подпирал оградата на ул. Секвоя.... Спомнете си какво правеше Тато в подобни ситуации ....
                            Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...e_zadurjan_za/

Гладни са хората ,три години без явна далавера ..................
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...e_zadurjan_za/

Гладни са хората ,три години без явна далавера ....

А защо не се ударят звездите от сутрешните блокове на медиите а горят бошони....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                ВАС ОСЪДИ ЦВЪК, ЧЕ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!

[B]
                                Ако този престъпник има голяма власт, за да не се намесва, влияе и оказва натиск върху следващата инстанция на съдебната система, не трябва ли временно да се оттегли в платен годишен или неплатен многогодишен отпуск в пазарджишкия затвор.....
                                Щот ми е "симпатичен", може и домашен арест в село Шума за да копа картофите на баба си......

Коментар

Working...
                                X