IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Просташките заяждания не те правят по-умен от мнозинството българи....
    Но не ме правят и по-тъп. Само по-прост

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Димче, ти ли си, не се сдържа да стоиш далеч от тази тема
      не мога да те оставя най-умния сам сред простаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        А устицата ти вмирисана, змнаеш ли как ще я напълня???? Така ме присвива корема от простотиите,ти, че със кеф ще те нахраня!
        О дедо Чунчо, много слаби нерви, много слаби повече сън и по-малко форекс и ще си като нов човек

Коментар

Като гледам герберите се карате кой колко бръмбари да вземе. Разбираемо, всяко кухо нещо добива смисълът само като се напълни с нещо
          А устицата ти вмирисана, змнаеш ли как ще я напълня???? Така ме присвива корема от простотиите,ти, че със кеф ще те нахраня!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            На нея ми прилича.....
            Даже и като пъшка, стене с името на Гигов......
            Нооо, като се замисли човек ... си пъшка сама със заека ...
            Аз ако съм на мястото на Гигов, ще питам дали някакви сродни права не нарушава димката и ще настоявам за компенсация.... една бърза с.....а....
            проверих смачкан , няма права.следващото ми име ще е "чичко в равновесие".

а иначе за компенсацията веднага ти давам адреса ... х-л камчия златни пясъци, до 10 септ.съм там . Ела не една , а колкото свирки искаш , гледам си я закъсал и ще помогна.
            Last edited by гигов; 30.08.2012, 15:24.

Коментар

Като гледам герберите се карате кой колко бръмбари да вземе. Разбираемо, всяко кухо нещо добива смисълът само като се напълни с нещо
              Просташките заяждания не те правят по-умен от мнозинството българи....

Коментар

На нея ми прилича.....
                Даже и като пъшка, стене с името на Гигов......
                Нооо, като се замисли човек ... си пъшка сама със заека ...
                Аз ако съм на мястото на Гигов, ще питам дали някакви сродни права не нарушава димката и ще настоявам за компенсация.... една бърза с.....а....

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                  ще ми е съвестно ти да останеш с празна кратуна.

Коментар

Коментар

Разделете си бръмбарите по братски, за теб 50% и за чунчо 50%. На Сокито няма нужда да му давате, той вече си има предостатъчно

Коментар

това са само 40 % от общия им брой . Мечо колко са общия брой в твоята глава
                        Разделете си бръмбарите по братски, за теб 50% и за чунчо 50%. На Сокито няма нужда да му давате, той вече си има предостатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                          Тъй като психологическото им здраве е под дълбоко съмнение.
                          Никовете Гигов и Равновесие са едно от бруталните тролове в този форум постоянно ни говорят за "полицейщина", "мутризация", "Тиквата", "тъп народ гласувал пак за когото не трябва","Асфалт паша", които са черешката на тортата на прекрасния ви форум.

Нали това горе на са обиди и не целят нищо лошо.Това са мозъците на троловете които сте си отгледали във форума.хахаха

ТОВА ДО КОГА СМЯТАТЕ ДА Е ТАКА?
                          НАЛИ ТАКА АМСТЕРДАМЕ.И ДА АМСТЕРДАМЕ ПАК ТЕ НЯМА И ЗАЯДЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ ПАК ТИ СЪЗДАДОХА РАБОТА, НО ДАЛИ ЗА ТЕБ МОРАЛНАТА НОРМА Е НЕЩО ИЛИ ПРОСТО И НЕГО НЕ РАЗБИРАШ. ТОВА КОЕТО РАБОТИШ.
                          Не използваните обиди и то публично във форума ви са проблем ,а морала на модератора.ахаххаха Пак тъпа работа.

Но за мен са обида и не водят до нищо хубаво.
                          И това не са заяждания, това е мисълта и болното съзнание на тези тролове/потребители/.
                          А то това правителство може да се похвали с нещо направено.А къде сте тролове мазни да го видите.
                          Тези подигравки, са типично български глупости, които няма как да ви донесат нищо хубаво.Тъй като се оказва, че това е мисленето ви.А то е близо до акото в главите ви.
                          Това е истината.Продажници.
                          Разбирам да си от етнически произход като някои тука и да си заблуден и злобен, ама от Българи, когато трябваше да ревете срещу ламята и Костов, къде бяхте ТОГАВА бре тъпИ мишки.Че чак сега се сетихте че искате и вие развитие и нормален живот.А?Тъпа работа.

Психическо здраве се казва SoKoLoV, психическо, а не психологическо.
                          Какво си се запенил такъв? Явно пак са те изтървали от "Свети Наум"
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тука никовете които твърдят че БСП и Герб били един дол дренки да видят първо себе си от кои дол дренки идват и тогава да говорят за хората кои от кои дол е.Това първо и обезателно.
                            Тъй като психологическото им здраве е под дълбоко съмнение.
                            Никовете Гигов и Равновесие са едно от бруталните тролове в този форум постоянно ни говорят за "полицейщина", "мутризация", "Тиквата", "тъп народ гласувал пак за когото не трябва","Асфалт паша", които са черешката на тортата на прекрасния ви форум.

Нали това горе на са обиди и не целят нищо лошо.Това са мозъците на троловете които сте си отгледали във форума.хахаха

ТОВА ДО КОГА СМЯТАТЕ ДА Е ТАКА?
                            НАЛИ ТАКА АМСТЕРДАМЕ.И ДА АМСТЕРДАМЕ ПАК ТЕ НЯМА И ЗАЯДЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ ПАК ТИ СЪЗДАДОХА РАБОТА, НО ДАЛИ ЗА ТЕБ МОРАЛНАТА НОРМА Е НЕЩО ИЛИ ПРОСТО И НЕГО НЕ РАЗБИРАШ. ТОВА КОЕТО РАБОТИШ.
                            Не използваните обиди и то публично във форума ви са проблем ,а морала на модератора.ахаххаха Пак тъпа работа.

Но за мен са обида и не водят до нищо хубаво.
                            И това не са заяждания, това е мисълта и болното съзнание на тези тролове/потребители/.
                            А то това правителство може да се похвали с нещо направено.А къде сте тролове мазни да го видите.
                            Тези подигравки, са типично български глупости, които няма как да ви донесат нищо хубаво.Тъй като се оказва, че това е мисленето ви.А то е близо до акото в главите ви.
                            Това е истината.Продажници.
                            Разбирам да си от етнически произход като някои тука и да си заблуден и злобен, ама от Българи, когато трябваше да ревете срещу ламята и Костов, къде бяхте ТОГАВА бре тъпИ мишки.Че чак сега се сетихте че искате и вие развитие и нормален живот.А?Тъпа работа.
                            Last edited by Вътрещаря; 30.08.2012, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Ей, Мечо, ти го докара близко до оня виц - Стьопа и Джон спорят в коя държава е по-широка демокрацията и Джон му казва: Аз мога да влезна в Белия дом, да ударя с юмрук по бюрото на Рейгън и да кажа свободно "Аз не харесвам политиката на Рейгън!" А ти? Стьопа му отговаря: И при нас е същото - мога да отида в Кремъл, да ударя с юмрук по бюрото на Брежнев и да кажа "Аз не харесвам политиката на Рейгън!"
                              И аз мога да го топна на Корнелия и да кажа. Аз не харесвам политиката на Рейгън!

Коментар

• Ей, Мечо, ти го докара близко до оня виц - Стьопа и Джон спорят в коя държава е по-широка демокрацията и Джон му казва: Аз мога да влезна в Белия дом, да ударя с юмрук по бюрото на Рейгън и да кажа свободно "Аз не харесвам политиката на Рейгън!" А ти? Стьопа му отговаря: И при нас е същото - мога да отида в Кремъл, да ударя с юмрук по бюрото на Брежнев и да кажа "Аз не харесвам политиката на Рейгън!"
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X