IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Колега, съгласен съм, така е. Сигурен съм, че става все по-очевидно и форумците го разбират.
    Смешното е че уж всички са един дол дренки и всички са маскари, но плюят само по ГЕРБ, които са цвете пред другите. Така и не разбрахме обаче, каква алтернатива предлага групичката - може би да дойдат на власт анархисти, лумпени, криминални и идиоти, които са били изгонени отвсякъде през последните 30-40 години.
    Задаваш си правилен въпрос а защо не беше така преди три години....
    А аз имам друг въпрос защо пишеш само вечер.....

Коментар

Не колега, ваш ред е, ваш ред е. Толкова сте учени, знаещи, можещи, неопетнени, с дар слово, опитни в софистиката и демагогските спорове....
      Хайде дайте нещо насоки, програмка, само с черен PR не става!
      Ти кога дойде в тая тема, кога взе да ме правиш антиГЕРБаджия.
      Някой млад нахъсен партиен кариерист ще излезеш.

Вземи питай някой от старите кучета тук, колко пъти съм заставал на амбразурата заради ГЕРБ.

П.П. Ей затова ви трябва казарма. Да знаете кога сте новобранци и кога стари кучета.

Коментар

Хехе, сега изведнъж вече не те интересува, но си направи труда да окаляш форума с плач и неверни твърдения.
        Ето ти статистика колега : http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19&a1=297&a2=298#cont
        Ако си направиш труда, ще видиш че за мъж на 45 г. градски жител средната продължителност на предстоящия живот е 28.82 г. т.е. обща продължителност почти 74г.
        Хайде сега ти сметни колко години внасяш осигуровки и после колко години получаваш пенсия!!!! И каква стана тя сега - 37 на 9!!!
        Не ставаш за търговец пич, хич те няма да си хвалиш "стоката".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Аз нямам против да дойдат и пенсионирани балерини да ни управляват.

Така де - управляваха ни цар, безработен и пожарникар. Ред е на балерините.
          Не колега, ваш ред е, ваш ред е. Толкова сте учени, знаещи, можещи, неопетнени, с дар слово, опитни в софистиката и демагогските спорове....
          Хайде дайте нещо насоки, програмка, само с черен PR не става!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Хайде, хайде - ти сега ще ми кажеш, че като умре едно пеленаче и средната продължителност на живота на двама столетници става 66 години.

Мрем си на по 70 години и това е.
            Аз смятам да изкарам повече, но не разчитам на пенсия. Подарявам си осигурителните вноски.
            Хехе, сега изведнъж вече не те интересува, но си направи труда да окаляш форума с плач и неверни твърдения.
            Ето ти статистика колега : http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19&a1=297&a2=298#cont
            Ако си направиш труда, ще видиш че за мъж на 45 г. градски жител средната продължителност на предстоящия живот е 28.82 г. т.е. обща продължителност почти 74г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Хъ - Виденов.

Виденов поне имаше достойнството да подаде оставка.
              Големи циркове бяха тогава, та то стачки, бунтове, ама да - поне си подаде оставката и си отиде по живо, по здраво, макар по едно време да беше доста напечено положението.
              Сегашната тиква не го търси - тоз нарцис нема да хвъли оставка дори и напук!

Коментар

Колега, съгласен съм, така е. Сигурен съм, че става все по-очевидно и форумците го разбират.
                Смешното е че уж всички са един дол дренки и всички са маскари, но плюят само по ГЕРБ, които са цвете пред другите. Така и не разбрахме обаче, каква алтернатива предлага групичката - може би да дойдат на власт анархисти, лумпени, криминални и идиоти, които са били изгонени отвсякъде през последните 30-40 години.
                На умряло куче кво да вадя нож.Комунистите са боклуци по цял свят и не виждам смисъла да го повтарям по пет пъти на ден.Сидеровци янета и всичката паплач са един дол дренки барабар с герберите.Просто не виждам интелигентни и способни хора.И затова не гласувам.Милиционерите са с две гънки в мозъка.

Коментар

• Вярно, Дуче. Прав си.

http://youtu.be/bhTxRBiNp9g
                  http://youtu.be/-lyPxypqbzw
                  http://youtu.be/n-YPPpr0Upk

Шуми Марица Дуче, разбираш ли ??? И по пет на нож !!!
                  http://youtu.be/1tFeT0F8SHA
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• силата ГЕРБ

Усещам как добрите политики на ГЕРБ се ускоряват догодина до геометрична прогресия и как ще се поздравим отново с нов мандат!
                    Понеже заговорихте за казарма, се сетих, че аз докато бях в казармата излезе една песен "Блясъка на славата"
                    Поздрави!

http://www.youtube.com/watch?v=MfmYCM4CS8o

BLAZE OF GLORY
                    ГЕРБ
                    BLAZE OF GLORY
                    ГЕРБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                      Че работата на Станишко беше зле, няма спор, ама да твърдиш, че на Борисов работата била - ок, много ще ме извиняваш, ама не си прав!
                      Борисов приравнявам по капацитет и резултати на Виденов!
                      Хъ - Виденов.

Виденов поне имаше достойнството да подаде оставка.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

може би да дойдат на власт анархисти, лумпени, криминални и идиоти, които са били изгонени отвсякъде през последните 30-40 години.
                        Аз нямам против да дойдат и пенсионирани балерини да ни управляват.

Така де - управляваха ни цар, безработен и пожарникар. Ред е на балерините.

Коментар

Колега, има тънка разлика, която ти като заслужил инвеститор, би трябвало да забилижиш ако не бише заслепен от черногледски настроения. Средната продължителност 69 години е изчислена от момента на раждането. както знаеш, има бебешка, детска, юношеска, младежка смъртност и т.н. Ако в момента си на средна възраст, например 45 години - средната продължителността на живота за мъжете би се изчислила на поне 76-80 години. Така че усмихни се, спри цигарите, не наблягай на алкохола, спортувай, и дълги години ще си получаваш пенсийката.
                          Ся, Вертер, господ е българин, и той решава колко дълго ще жювее бат Мечо.
                          Анадънму ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Работата на Станишко беше плачевна. На Борисов - доста по-добра. Някой друг да предложите, който да я свърши по-добре?
                            Че работата на Станишко беше зле, няма спор, ама да твърдиш, че на Борисов работата била - ок, много ще ме извиняваш, ама не си прав!
                            Борисов приравнявам по капацитет и резултати на Виденов!

Коментар

• Приятели и съмишленици,

На 6 септември т.г. се навършват 127 г. от Съединението на България и последвалата я победоносна Сръбско-Българска война, затвърдила българското съединение.

Дата, която изведе младата българска държава в полезрението на тогавашна Европа. Съединението на България показа на всички, че българският народ е способен сам да решава своите национални проблеми, въпреки игрите на Великите сили, които го бяха разделили с Берлинския конгрес от 1878 г. Българският народ доказа, че не само желае, но и е готов да се бори, давайки жертви, за своите национални идеали.

След Съединението България стана уважавана държава, с която започнаха да се съобразяват не само на Балканите.

Съединението на Княжество България с Източна Румелия мобилизира българския народ, даде му увереност в собствените сили и само няколко години по-късно цяла Европа говореше за българското икономическо чудо и България бе сочена с уважение от всички като модел на просперираща и модерна държава.

Всичко това стана възможно, защото българите бяха единни и поставяха интересите на Отечеството над всичко, загърбиха противоречията помежду си, за да защитят интересите на целокупния български народ.

Приятели,

Днес България не само не се ползва с необходимото уважение на другите народи, но българският народ мизерства с най-ниски доходи в Европа и най-голяма безработица, с най-лошо здравеопазване, с армия два пъти по-малобройна от тази по време на Съединението преди 127 години. Българският народ изчезва поразен от демографската криза, болести, най-високата смъртност в Европа и най-ниската раждаемост. Само за 20 години населението в България намаля с 1,7 млн. души. Днес българите в България сме 5,5 млн., колкото бяхме и преди 127 г. - по време на Съединението, а след още 20 години ще бъдем малцинство в собствената си държава!

22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират.

Ако искаме да има България и нейните чеда да не скитат по света немили-недраги за едно парче хляб, на това трябва да се сложи КРАЙ!

Не бива повече да чакаме като овце съдбата ни като народ да се решава в Брюксел, Вашингтон или Москва!

Съмишленици и приятели,

Ние, като български патриоти, трябва да загърбим личните си страсти и противоречия, да заровим лошите думи, казани помежду си, и да дадем пример за Съединение на националната енергия, за да изведем България от мизерното положение, в което се намира.

Няма нищо по-велико от интересите на Отечеството и пред него нашите дребни различия трябва да бъдат загърбени.

Предлагам до края на месец септември да проведем обща среща, на която да обсъдим възможностите за съгласуване на общи действия с оглед предстоящите парламентарни избори.

Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в могъщ патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния разрушителен политически модел на управление, който е на път да унищожи България.

Нека примерът на нашите предшественици от 6 септември 1885 г. бъде пред очите ни, защото само Съединението прави силата!

За достойна и благоденстваща България!

С уважение:

Красимир Каракачанов, председател на ВМРО – Българско национално движение

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Колега много добре си анализирал подхода на такива като Мечобиков! Това е подхода на бившите комунисти, които не те пускаха да запишеш университет заради произхода. Да започнеш работа в определени професии също. Аз също му го казах, че е чисто комунистически подход това изброяване на имена свързани с роднински връзки.
                                Обаче забелязваш ли как профанизират диалога и го размиват веднага след това. Следва бла бла бла бла

Коментар

Working...
                                X