IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Средната продължителност 69 години е изчислена от момента на раждането. както знаеш, има бебешка, детска, юношеска, младежка смъртност и т.н.
    Хайде, хайде - ти сега ще ми кажеш, че като умре едно пеленаче и средната продължителност на живота на двама столетници става 66 години.

Мрем си на по 70 години и това е.
    Аз смятам да изкарам повече, но не разчитам на пенсия. Подарявам си осигурителните вноски.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Колега много добре си анализирал подхода на такива като Мечобиков! Това е подхода на бившите комунисти, които не те пускаха да запишеш университет заради произхода. Да започнеш работа в определени професии също. Аз също му го казах, че е чисто комунистически подход това изброяване на имена свързани с роднински връзки.
      Обаче забелязваш ли как профанизират диалога и го размиват веднага след това. Следва бла бла бла бла
      Да жювей Франц Йосиф
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз не съм нито сакат, нито военен, нито полицай, нито дори балерина...

Какво ми дреме на мен горната статистика?

Аз съм здрав прав мъж и средната продължителност на живота в България на такива като мен е 69 години.

Чети сега по-надолу и смятай какви шансове имам да започна да получавам пенсия и колко време ще я взимам, като както казах, Господ не ме е наказал да бъда сакат, военен или балерина..

--------------------------
        Правото на пенсия за осигурителен стаж и възраст от 1 януари 2021 г. се придобива при осигурителен стаж 37 години за жените и 40 години за мъжете и навършена възраст, както следва: 1. от 1 януари 2021 г. - 60 години и 6 месеца за жените и 63 години и 6 месеца за мъжете; 2. от 1 януари 2022 г. - 61 години за жените и 64 години за мъжете; 3. от 1 януари 2023 г. - 61 години и 6 месеца за жените и 64 години и 6 месеца за мъжете; 4. от 1 януари 2024 г. - 62 години за жените и 65 години за мъжете;
        ---------------------------------
        Колега, има тънка разлика, която ти като заслужил инвеститор, би трябвало да забилижиш ако не бише заслепен от черногледски настроения. Средната продължителност 69 години е изчислена от момента на раждането. както знаеш, има бебешка, детска, юношеска, младежка смъртност и т.н. Ако в момента си на средна възраст, например 45 години - средната продължителността на живота за мъжете би се изчислила на поне 76-80 години. Така че усмихни се, спри цигарите, не наблягай на алкохола, спортувай, и дълги години ще си получаваш пенсийката.

Коментар

Браво колега - типичен демагогски комунистически подход. Гледаме произход, а не делата. Те затова нашите комунисти се провалиха за разлика от жълтите, които правилно решиха да следват принципа - не е важно дали котката е бяла, черна или червена, важното е да лови мишки, т.е. да върши работа. Работата на Станишко беше плачевна. На Борисов - доста по-добра. Някой друг да предложите, който да я свърши по-добре?
          Колега много добре си анализирал подхода на такива като Мечобиков! Това е подхода на бившите комунисти, които не те пускаха да запишеш университет заради произхода. Да започнеш работа в определени професии също. Аз също му го казах, че е чисто комунистически подход това изброяване на имена свързани с роднински връзки.
          Обаче забелязваш ли как профанизират диалога и го размиват веднага след това. Следва бла бла бла бла

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Обаче онази история за плъховете дето се гмуркат като делфини обра точките.
            Мдааа, хубави спомени са ми.
            Сега най-много с някоя едра хлебарка да се срещна.

Поделението ми отдавна са го закрили и сега пустее всичко.

Коментар

Двете години казарма ми стигат като допир с шапкарите.

Нямаше да е зле и 6 месечна "специализация" при балерини, но няма пълно щастие на тоя свят.
              Обаче онази история за плъховете дето се гмуркат като делфини обра точките. Аз чак такава история не знам. Първи курс като бяхме имахме 40 дена лагер през лятото на Червенка до Созопол. Формата беше "кепе, плувки и обувки". Военните бяха решили да ни оморячат. По цял ден гребяхме. Докато си почивахме плувахме. Бяха ни забранили да ядем змии. Ама ние ядяхме, щото беше забранено. Туй дето ти го казвам няма скрит политически смисъл а е спаммммммммммммммммммммм.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Остава да кажеш, че не са ти били и в голяма степен полезни Няма да ти повярвам!
                Напротив. Не съжалявам за нито един ден от времето ми в казармата.
                Аз съм привърженик на задължителната казарма и то 2 години. Но казармата с порядките от преди 89-та година, което вече няма да е възможно.
                Last edited by anon6706; 05.09.2012, 22:23.

Коментар

Нямаше да е зле и 6 месечна "специализация" при балерини, но няма пълно щастие на тоя свят.
                  Остава да кажеш, че не са ти били и в голяма степен полезни Няма да ти повярвам!

Коментар

Аз като ти казвах, че военното образование е по добро за здравето, ти ми се присмя (или беше обратното на обратното). Вече не си спомням точно

Коментар

Аз не съм военен
                      Аз като ти казвах, че военното образование е по добро за здравето, ти ми се присмя (или беше обратното на обратното). Вече не си спомням точно
                      tnm

Коментар

Колега, нещо си се объркал за пенсиите, та повтаряш демагогията на БСП. За какво доживяване говориш, като за някои групи си е по-голямата част от трудоспособните години.
                        Ако погледнеш данните от НОИ ще разбереш, че между 1992 и 2010 година има сериозно увеличение на продължителността на получаване на пенсия.

Най-голям относителен ръст се наблюдава при пенсиите за осигурителен стаж и възраст, получаването на които се увеличава с 66% или 8,5 г. (от 13.5г на 22 год). В абсолютна стойност най-бързо расте получаването на пенсии поради трудова злополука и професионална болест – с 10,5 г., което е увеличение от 47% (от 22 на 32.5 год.) При пенсиите за осигурителен стаж и възраст по чл. 69 – полицаи, военни, пожарникари, водолази, летци, балерини и др.- увеличението е със 7,7 г., (от 17.3 на 25 год.) което е ръст от 46%.
                        Аз не съм нито сакат, нито военен, нито полицай, нито дори балерина...

Какво ми дреме на мен горната статистика?

Аз съм здрав прав мъж и средната продължителност на живота в България на такива като мен е 69 години.

Чети сега по-надолу и смятай какви шансове имам да започна да получавам пенсия и колко време ще я взимам, като както казах, Господ не ме е наказал да бъда сакат, военен или балерина..

--------------------------
                        Правото на пенсия за осигурителен стаж и възраст от 1 януари 2021 г. се придобива при осигурителен стаж 37 години за жените и 40 години за мъжете и навършена възраст, както следва: 1. от 1 януари 2021 г. - 60 години и 6 месеца за жените и 63 години и 6 месеца за мъжете; 2. от 1 януари 2022 г. - 61 години за жените и 64 години за мъжете; 3. от 1 януари 2023 г. - 61 години и 6 месеца за жените и 64 години и 6 месеца за мъжете; 4. от 1 януари 2024 г. - 62 години за жените и 65 години за мъжете;
                        ---------------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Да.

Но ми е най-интересно защо техните кученца бълват също срещу самоуправлението?

Не, даже не и това ми е интересно - ясно е защо кученцата лаят по враговете на господарите.

Но другите, които все още не са кученца - защо им гълтат ... ммм... е...

Добре - най-вероятно 90% от така наречените "мъже" у нас са свиркаджии, възпитани от същите свиркаджии-родители.

И тех ше им е кеф и останалите мъже да го лапат, за да не им е гадно - но не! ние, останалите не го лапаме!

И затова свиркаджиите се ядосват, Мечо
                          Вярно е. Ама много ме е яд. Какво им пречи бре. Можеш ли да ми кажеш, какво им пречи. Ма за насъщния мислели, ма семейства имали да хранят. Ми Манков и Мечо нямат ли семейства да хранят. Смазано им било самочувствието. На истинския мъж самочувствието му умира последно, три месеца след физическата му смърт. Що не се съвземат, Да ударят с юмрук по масата. Да кажат че и те са хора. Е вярно, като удариш с юмрук по масата малко те заболява ръката, но ставаш ЧОВЕК !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Както винаги ти изпитваш непреодолими затруднения при различаването на мечка и бик....
                            +100%

Коментар

Ха, тебе май те нямаше като пусках това

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                              2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                              3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                              4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                              5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                              6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                              7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                              8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                              9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                              10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                              11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                              12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                              Браво колега - типичен демагогски комунистически подход. Гледаме произход, а не делата. Те затова нашите комунисти се провалиха за разлика от жълтите, които правилно решиха да следват принципа - не е важно дали котката е бяла, черна или червена, важното е да лови мишки, т.е. да върши работа. Работата на Станишко беше плачевна. На Борисов - доста по-добра. Някой друг да предложите, който да я свърши по-добре?

Коментар

Сега като се замисля. Ми те ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки и май този референдум е за прах в очите. Ще си стиснат ръцете тайно и ще отменят референдума !!!
                                Както винаги ти изпитваш непреодолими затруднения при различаването на мечка и бик....

Коментар

Working...
                                X