Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеХайде сега ти сметни колко години внасяш осигуровки и после колко години получаваш пенсия!!!! И каква стана тя сега - 37 на 9!!!
Не ставаш за търговец пич, хич те няма да си хвалиш "стоката".
Въпросът е за истината, че всъщност средно 15-25 години се получава пенсия, особено категорийните - 30-35 години кресливо защитавани от синдикатите си.
Ясно е че проблемът е че солидарният модел дава възможност НОИ да се източва от хора, които никога не са внасяли осигуровки, от 800 хиляди пишман инвалиди и от здравеняци, които се пенсионират средно на 50 години и получават пенсия 30-35 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеКазах, че работата му е доста по-добра и бих добавил резултатна и то при завещан продънен бюджет през 2009 и в условията на жестока криза в Европа. Аз лично бих искал по-радикални реформи от ББ и имам от какво да съм недоволен. Осъзнавам обаче че политиката е изкуството на възможното и на компромиса и че това е правителството на малцинството, чиято лодка всеки би искал да клати.
Ако имаше мнозинство като Костов, бих бил доста по-взискателен.
Но да сравняваш ситуацията с Виденов, който ни срина за втори път и ни върна в първи клас със средни доходи 30 долара си е голяяямо пренатягане, колега - само не знам пред кого.
Точно в условията на световна икономическа и финансова криза беше повече от необходимо начело на държавата да е икономически грамотен човек, да не казвам компетентен, че ще изляза прекалено претенциозен. Но пожарникарска тиква начело - единствено пожарникарска тиква може да роди подобна колосална глупост. Ама нали освен тиква е и нарцис - те го те резултата - Гласуваш за БОРИСОВ, получаваш ВИДЕНОВ!!!
А кажи сега на кой се натягам!!!
Коментар
-
меценат
И тук плювахте Бойко Борисов=Държавник=на националноотговорен политик, че пренебрегвал всичко освен спорта. А той бил ценител-меценат!!!
http://dnes.dir.bg/news/teatri-boyko...-11931285?nt=9
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ugun4o Разгледай мнениеА бре нещастнико. Нестига ,че си на държавна заплата, ами и работа не вършиш По цял ден плющиш глупости на поразия. Нали те засякохме , че последното ти мнение е в 16.08 ч, минал си да кажеш довиждане на началника и да се натегнеш и от там право в къщи. И ето те пак в 17.57 на линия. Ясен си ми като бял ден. Ако беше много велик търговец, тук ли щеше да си чешеш езика по цял ден. или щеше да търгуваш. Ач кюпек си и си се продал на БСП за една мизерна заплата в администрацията. Поне да беше свършил нещо. Заради такива като теб сме на този хал.А ревете за увеличение на заплатите като вдовици за хой.
От къде ще дадеш пари като си гладна въшка. Само голтаците и малоумниците са влюбени в серопозитивните.
“Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМА ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил” ...
И впрочем вече почна да се оправдаваш - репликата на Чърчил не опрощава членуването в БКП, другарю, а се отнася само до убежденията. Това, че ти си бекапе-позитивен не значи, че аз и другите трябва да бъдем, чаткаш ли?Last edited by Pavlik Morozov; 05.09.2012, 23:23."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСлаба ракия си! Аз заради ГЕРБ съм седнал на масата и ям и пия. Вчерашните телешки карета с гъби и си отворих едно португалско розе. Лошото е, че детето си легна да спи и аз си правя виртуални наздравици с Всички по-влиятелни ГЕРБЕРИ които са на снимка пред мен. Шепна им "Наздраве Държавници!!!!!!!! Нов мандат!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеКазах, че работата му е доста по-добра и бих добавил резултатна и то при завещан продънен бюджет през 2009 и в условията на жестока криза в Европа. Аз лично бих искал по-радикални реформи от ББ и имам от какво да съм недоволен. Осъзнавам обаче че политиката е изкуството на възможното и на компромиса и че това е правителството на малцинството, чиято лодка всеки би искал да клати.
Но да сравняваш ситуацията с Виденов, който ни срина за втори път и ни върна в първи клас със средни доходи 30 долара си е голяяямо пренатягане, колега - само не знам пред кого.
Целта им е да те омотаят в доказване от твоя страна, че нямаш сестра.
Иначе - продължавай си по новобранската и ги засипвай с информация и факти. Скоро ще ти уври главата.Last edited by anon6706; 05.09.2012, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеНе колега, ваш ред е, ваш ред е. Толкова сте учени, знаещи, можещи, неопетнени, с дар слово, опитни в софистиката и демагогските спорове....
Хайде дайте нещо насоки, програмка, само с черен PR не става!
ИМА ЛИ ТУКА БЪЛГАРИ БРЕ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК БРАТЯ И СЕСТРИ. НАШИТЕ ДЕДИ НЕ СА ИСКАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО. НИЕ СМЕ ТЕХНИ НАСЛЕДНИЦИ !!!
http://youtu.be/T1JvCMFbGRMБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеколко пъти съм заставал на амбразурата заради ГЕРБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеЧе работата на Станишко беше зле, няма спор, ама да твърдиш, че на Борисов работата била - ок, много ще ме извиняваш, ама не си прав!
Борисов приравнявам по капацитет и резултати на Виденов!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи кога дойде в тая тема, кога взе да ме правиш антиГЕРБаджия.
Някой млад нахъсен партиен кариерист ще излезеш.
Вземи питай някой от старите кучета тук, колко пъти съм заставал на амбразурата заради ГЕРБ.
П.П. Ей затова ви трябва казарма. Да знаете кога сте новобранци и кога стари кучета.
това е подкреплението ви а ВИЕ водите приятелски огън......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВярно, Дуче. Прав си.
http://youtu.be/bhTxRBiNp9g
http://youtu.be/-lyPxypqbzw
http://youtu.be/n-YPPpr0Upk
Шуми Марица Дуче, разбираш ли ??? И по пет на нож !!!
http://youtu.be/1tFeT0F8SHA
Иначе нашият проект върви добре - непрестанно се присъединяват нови и нови хора, скоро ще бъдем многобройни и ще направим партията - може би дори по-рано, отколкото мислех.
Аз вече нямам почти никакво доверие на сидеров, но в една коалиция няма да може много-много да шава. Нас ни трябва електоратът му - не толкова он.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар