IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    няма лошо човек да си мечтае и да очаква желанията му да се случат ... Само ми е странно как така решавате ,че бсп вечно и завинаги ще е фактора в живота на българина.... само един папардак на който целия му смислен живот е преминал в социализма може да бленува подобни хипотези , но тебе си те представях максимум 40 годишен....явно греша дядо равновесен ..не съм го правил умишлено ...пенсията как е , стига ли ...
    Не е така ... Запислил ли си се защо Комунистите три пъти се завръщат на власт и ще дойде момент за четвърти. Ами всеки остарява и идва момент когато остава само на пенсия и ето и Борисов не им увеличи стандарта а Станишев обещава и през мандата си го направи ..... Още през 1996 г. ги изморихме пенсионерите който гласуваха за Виденов а сега е 2012 и още има и Плевналиев за малко щеше дада фира......
    Разбира се че когато дойде момент за избори ще пусна синята бюлетина а мажоритарно ще е червена..... анти Герб. И то при човек който е свързан със синята партия но виждайки че ще ми отиде гласа ще предпочета да гласувам и за Станишев за да не пропадне и ГЕРБ да вземе мандат ..... Станишев е определил курс за не съглашателство с ГЕРБ и затова го подкрепям въпреки мойте симпатии....Всички останали без Герб са малки и се въртат за постове...Атака ,РЗС ,Сините.и затова ги напуснаха заради слънчогледа ..цирк...

Коментар

няма лошо човек да си мечтае и да очаква желанията му да се случат ... Само ми е странно как така решавате ,че бсп вечно и завинаги ще е фактора в живота на българина.... само един папардак на който целия му смислен живот е преминал в социализма може да бленува подобни хипотези , но тебе си те представях максимум 40 годишен....явно греша дядо равновесен ..не съм го правил умишлено ...пенсията как е , стига ли ...
      Тя и БСП бавно умира.

А иначе пенсията за нищо не стига - тези гербери само вдигат цените, но не и пенсиите. Не са кат наще.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това всъщност е дебата за бъдещето на ГЕРБ. Печели Гоце - Герб става притурка на БСП, печели Станишев Герб остава в другия ъгъл и бавно умира.

Коментар

• [QUOTE=йосиф;1059250570]Добро утро монти, добро утро равновесен , добро утро и на останалите :

Това всъщност е дебата за бъдещето на ГЕРБ. Печели Гоце - Герб става притурка на БСП, печели Станишев Герб остава в другия ъгъл и бавно умира.

Коментар

• Добро утро монти, добро утро равновесен , добро утро и на останалите :

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Герб да гледат другата секта в България ДСБ. Това напускане предстои и на ГЕРБ съвсем скоро, но много по-масово
              По принцип аз не съм костовист /даже заради него напуснах СДС /,но това което става в ДСБ не е добре за бъдещите избори и страната .... Те бяха много организирани и първи внедриха платените и не платени писачи във форумите. Сега не са много по малко активни... Имат сериозна подкрепа в София сред дясно мислещите .Ако се разцепят някой дано не отидат при Борисов а в СДС от омраза към Кунева ,Станишев и другите . Тези който излизат са от проекта Кунева но другите обезверените ...

Коментар

• Герб да гледат другата секта в България ДСБ. Това напускане предстои и на ГЕРБ съвсем скоро, но много по-масово

Коментар

Просто нямам думи .Управляващите начело с Рапона и Шестака са уникални малоумници МВР ще работи за разкриване на лица, които имат намерение да вършат престъпления, и ще ги разубеждава да се откажат от престъпните си мисли.
                  Ала бала за пред матреала .Йоска чете ли увода на Стратегията от която е видно ,че най-накрая твойте хора си признаха : "През последните години престъпността се характеризира с негативна динамика на количествените и качествените си параметри. Криминологичните анализи дават основание да се предположи, че криминогенната обстановка ще продължи да се усложнява." Така започва приетата от МС ,, Стратегия за превенция на престъпността'' http://press.mvr.bg/NEWS/news120424_03.htm Интересно само защо Цветанов продължава да упорства по телевизиите, че МВР е овладяла престъпността и, че има някакъв напредък?
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Борисов откри предсрочно спирка на метрото, до която няма път

Та се питам защо се прерязва лентата на нещо недовършено?
                    Ти пък откъде изникна???

Щеше ли да ти е по-добре да се пише като по "твое" време:

СТАНИШЕВ ОТКРИ ПЪТ КЪМ МЕТРОСТАНЦИЯ, КОЯТО ОЩЕ НЕ Е ПОСТРОЕНА.

Коментар

• Борисов откри предсрочно спирка на метрото, до която няма път

Та се питам защо се прерязва лентата на нещо недовършено?
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                        Монти,тъпанар,знаеш ли как живеят европейските пенсионери,а?
                        Не гледай в чуждата паница.И не говори глупости.Ти изобщо незнаеш как живеят европейските пенсионери.Не гледай че ходят по други държави заблуда е просто им е по евтино.Средата е различна и не може да се сравняват.Там плащат наеми имотните данъци не са символични.И европейските пенсионери не стискат разни порутени имоти в центъра.Ти гледаш примерно пенсия 1500 и викаш ей три бона голям живот но не е така.Кой български пенсионер ще си продаде имота в София и ще отиде в Ловеч примерно под наем или на село в малка къщурка.Манталитета е различен.И не политиците са виновни.
                        Last edited by Бате Пешо; 25.04.2012, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Но всеки човек си иска нужното/ за някой е дрехи ,за други екскурзии ,за трети кола за четвърти екскурзии,за пети къща ../ не можеш цъл живот да се стискаш с хиляда на месец и да гледаш две деца и жена.
                          Аз и ти как сме се "стискали"?! Аз поне - сега помагам (ограничено) на още поне 4-ма души. Правя го без кредити, но и защото цял живот съм се мъчил да си вадя сам хляба - настоящия, не онзи - бъдещия, който е на кредит.

Тези, дето не се стискаха, сега се "изпуснаха" в гащите.

"Ум царува, ум робува, ум патки пасе!!!!!" Невероятно истинна и актуална поговорка за днешните времена и събития.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            През живота си не съм взел 1 лев назаем от човек, да не говорим за кредит от банка.
                            Всеки лев съм си го изработвал с труд и знаеш ли колко добре се чувствам , когато разни пикльовци, които като видяха заплата от 1000 лева, взеха кредити от по 100 000 лева и ми оскъпиха живота???!!!

Затова и сега злорадствам над тези МИСИРКИ. Да го д*хат и то в продължение на 20 години, че и децата им да го д*хат.
                            Много си краен. Аз също съм консервативен и кредити и кредитни карти нямам и дано да нямам за вбъдеще.... Но всеки човек си иска нужното/ за някой е дрехи ,за други екскурзии ,за трети кола за четвърти екскурзии,за пети къща ../ не можеш цъл живот да се стискаш с хиляда на месец и да гледаш две деца и жена.Някой грешат и се надценяват....Въпросът е кога си сгрешил . През 2002 г купих за 10 К долара в Овча купел апартамент /тогава за толкова вървяха/ а през 2008 го продадох за 40 К в евро....на едно момче /младо семейство / от провинцията теглило заем и работещи в Нестле и сега се чуди дали да го плаща повече или да го продават ... Та ако беше купил през 2002 сега щеще да е напред в покупката..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              По добре е ти да си прав.... не това за мутрите разбира се . ЕФтино море и добро обслужване...
                              През живота си не съм взел 1 лев назаем от човек, да не говорим за кредит от банка.
                              Всеки лев съм си го изработвал с труд и знаеш ли колко добре се чувствам , когато разни пикльовци, които като видяха заплата от 1000 лева, взеха кредити от по 100 000 лева и ми оскъпиха живота???!!!

Затова и сега злорадствам над тези МИСИРКИ. Да го д*хат и то в продължение на 20 години, че и децата им да го д*хат.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Аз не говоря за частните квартири.

Пък и чужденците тази година, пък и следващите, няма да са това, което бяха.....
                                а и те са си с пакетни предплатени услуги. (т.е. от тях рядко имаш "добавена стойност")

Живот и здраве, ще видиш, че съм прав.
                                По добре е ти да си прав.... не това за мутрите разбира се . ЕФтино море и добро обслужване...

Новобранецът е най добър ....може би защото е непредубеден и няма позиция за гласуване. Стамболов е схванат между нормалното и да не каже неща който фрапантно ,Йосиф бяга по тъч линията и не се вживява ... това е че играе роля.
                                Ще продължим по късно че пиша в четири теми а и ще излизам..

Коментар

Working...
                                X