IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ЗА 3 ГОДИНИ ПОХАРЧИХТЕ 8 МИЛИАРДА, КОИТО КОМУНИСТИТЕ ВИ ОСТАВИХА- НАЛИ СТЕ ТЯХНИ КЛОНИННГИ
    нали бяха 5 бе Кирчо , ти утре ще кажеш че пейсе милиарда са похарчени .. и стига неточности..Кажи откраднахте...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ходя всяка година десетина дни Св. Константин и Елена , десетина дни на Несебър ..
      Мога да ти кажа от години българите намаляват по морето. Ходят в Гърция ,Турция но не и на нашето. При нас са руснаци , украинци ,немци ,унгарци ,чехи , англичани и румънци...те са с резервации а румънците са по Северното...Има малко старозагорци , сливенчани и пловдивчани да пробват да ходят за уикенди по Тракия .
      Така че малко е мираж това с отстъпките и доброто обслужване...
      А Станишев пълнеше зимата морските хотели с пенсионери,които при интервюта взимани им от телевизиите,които обслужват Тиквата,казваха че преди това години не били стъпвали по нашето черноморие.
      Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        На оправданията сте големи знам!Искам да те питам и приключвам с теб:колко пари ви остави Станишев за да ги похарчите после вие?И не ми отговаряй с това,че е трябвало да изплащате неиздължените с тях договори и пенсии,които Станишев увеличи.А бе най-добре не ми отговаряй,защото всички знаем,че ги пресвоиха ГЕРБ и обръча от фирми,с които Тиквата работи.
        остави защото не му стигна времето на станишев и аверите му да ги "доусвоят" ...малоумнико

Коментар

Аз не говоря за частните квартири.

Пък и чужденците тази година, пък и следващите, няма да са това, което бяха.....
          а и те са си с пакетни предплатени услуги. (т.е. от тях рядко имаш "добавена стойност")

Живот и здраве, ще видиш, че съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Моето благосъстояние няма да се увеличи, но ще мога да си джиткам с колата и с бензин от 3 лева на воля по полупразните магистрали.

Вие за какво сте недоволни?!

Няма да има задръствания, хотелите по морето ще предлагат хубави отстъпки, обслужването ще се подобри.... и т.н. и т.н. и знаеш ли защо??!! ЗАЩОТО СВЪРШИХА МИСИРКИТЕ С ЛЕСНИТЕ ПАРИ, които оселчиха всичко нормално в тази държава.

Честно казано, предпочитам 1000 мутри с крадени пари в България, отколкото 2 милиона българи с пари от кредити.

Всяка жаба да си знае гьола..... и мястото в него!!!!!

Ходя всяка година десетина дни Св. Константин и Елена , десетина дни на Несебър ..
            Мога да ти кажа от години българите намаляват по морето. Ходят в Гърция ,Турция но не и на нашето. При нас са руснаци , украинци ,немци ,унгарци ,чехи , англичани и румънци...те са с резервации а румънците са по Северното...Има малко старозагорци , сливенчани и пловдивчани да пробват да ходят за уикенди по Тракия .

Коментар

• ФОРЕКСОВ И КАК ТАКА СТАНА НИЕ ДА ПОЛУЧИМ ДИВИДЕНТИ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ГОЛЯМИ ОТ ТЛЪСТИТЕ ТИ ЛИХВИ. А ЛИХВИТЕ ЩЕЛИ ОЩЕ ДА ПАДАТ- ЗАПАСИ ЛИ СЕ С ВАЗЕЛИН

Коментар

• ЗА 3 ГОДИНИ ПОХАРЧИХТЕ 8 МИЛИАРДА, КОИТО КОМУНИСТИТЕ ВИ ОСТАВИХА- НАЛИ СТЕ ТЯХНИ КЛОНИННГИ

Коментар

• Тук, от цитати, преминахте в следващото ниво: ШИЗОФРЕНИЯ.

П.П. Предлагам и така да се преименува темата: ПОЛИТИЧЕСКА ШИЗОФРЕНИЯ.

Коментар

Не е вярно пенсиите ги увеличи Борисов,защото Борисов ги плаща вече три години ,гърците ги намалиха ,испанците и италианците го готвят . Тройната предадоха властта с 2 милиарда неплатени и надути договори и защо няма пари за пенсии да питат Доган и Огледалото с милион хонорар и 1 милиард дадени така за Цанков камък а той струва наполовина . Дал съм ги на прокуратурата ...Пенсионерите да си ги искат от Станишев и Доган увеличинията ....
                    "Вчера г-н Борисов избяга от дебати, а депутатите от ГЕРБ направиха един безпрецедентен хаос и цирк в Народното събрание, което е поредна гавра с институциите, и всичко това, само и само българските граждани да не чуят аргументите на левицата и на българската опозиция", посочи Станишев.

Безпрецедентен фарс в българския парламент, режисиран и изигран от премиера, който съвсем целенасочено и съзнателно руши българската държавност", коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Едно безобразно, циркаджийско поведение на премиера, който каза: "Аз искам дебати, направете дебати", и уж неговата група го бламирала - пълна подигравка, абсолютно несериозно."

Коментар

Не е вярно пенсиите ги увеличи Борисов,защото Борисов ги плаща вече три години ,гърците ги намалиха ,испанците и италианците го готвят . Тройната предадоха властта с 2 милиарда неплатени и надути договори и защо няма пари за пенсии да питат Доган и Огледалото с милион хонорар и 1 милиард дадени така за Цанков камък а той струва наполовина . Дал съм ги на прокуратурата ...Пенсионерите да си ги искат от Станишев и Доган увеличинията ....
                      На оправданията сте големи знам!Искам да те питам и приключвам с теб:колко пари ви остави Станишев за да ги похарчите после вие?И не ми отговаряй с това,че е трябвало да изплащате неиздължените с тях договори и пенсии,които Станишев увеличи.А бе най-добре не ми отговаряй,защото всички знаем,че ги пресвоиха ГЕРБ и обръча от фирми,с които Тиквата работи.
                      Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                        Пенсионерите умират от глад с пенсия от средно двеста лева,вие за магистрали ми говорите.Замразихте заплатите и пенсиите и сега заради вас са на тези нива,глупако.

Коментар

• Монти,тъпанар,знаеш ли как живеят европейските пенсионери,а?

Коментар

А по асфалт се кара храната а и идват инвеститори и без инфласкруктура не искат да инвестират....
                            Кой ще кара по тези магистрали като горивото стане над четири лева?Много си прост!
                            Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 17:39.

Коментар

А по асфалт се кара храната а и идват инвеститори и без инфласкруктура не искат да инвестират....
                              Пенсионерите умират от глад с пенсия от средно двеста лева,вие за магистрали ми говорите.Замразихте заплатите и пенсиите и сега заради вас са на тези нива,глупако.

Коментар

България от въздуха е обръч от магистрали и като пуснем всичките 7 благосъстояниео на хората ще се увеличи. Никой не е направил колкото нас... Ето днес и метро пуснахме до края на Цариградско и Европа ни приветства.....
                                Моето благосъстояние няма да се увеличи, но ще мога да си джиткам с колата и с бензин от 3 лева на воля по полупразните магистрали.

Вие за какво сте недоволни?!

Няма да има задръствания, хотелите по морето ще предлагат хубави отстъпки, обслужването ще се подобри.... и т.н. и т.н. и знаеш ли защо??!! ЗАЩОТО СВЪРШИХА МИСИРКИТЕ С ЛЕСНИТЕ ПАРИ, които оселчиха всичко нормално в тази държава.

Честно казано, предпочитам 1000 мутри с крадени пари в България, отколкото 2 милиона българи с пари от кредити.

Всяка жаба да си знае гьола..... и мястото в него!!!!!
                                Last edited by anon6706; 25.04.2012, 17:42.

Коментар

Working...
                                X