IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Имаше си график за вдигане на акцизите така че да стигнат средните за Европа. дянков се напълна да го изпълни на веднъж. така че не ми приказвай за европейски причини, защото нямаше нищо общо с тях.

Другата му идея може да е била че така ще напълни бюджета - но ако е така значи е по-голям некадърник отколкото дори и аз съм го смятал до сега. колко хора си е мислил че ще могат да дават двойно повече за цигари на месец. При средна заплата от 700 лева как си представя някой да се бърка по 200 лева за цигари.

И така единствената причина която остава, която хем не приема че Дянков е пълен олигофрен, хем се съобразява с фактите е че са искали да дадат хляб на контрабандистите.
    Интересно как би постъпил ти на мястото на Дянков, ако ти завещаят продънен бюджет с 550 млн, дефицит и растящ поради планираните нереални приходи, които рязко намаляват заради кризата, която беше несъществуваща според Станишко, и при това трябва да плащаш 1 милиард повече за пенсии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      Аха, това било гражданска позиция - да летиш на крилата на своята омраза и неприязън и да обясняваш без доказателства как всички са маскари, корумпирани, некадърни, престъпници, а само ти си кристално чист критикар на бял кон.
      Ами дай едни тезиси, програмка - може да ги харесаме и да те изберем да ни водиш по светлия път?
      Или май някъде са ти спрели кранчето и затова си в тази депресия?
      Не всички ГЕРБ.

И мисля че все още имам право да мразя управляващата партия в България. Или ГЕРБ и това мисли да забрани скоро. казвайте ако мислите да го правите че да се изнасям преди да сте сложили кльоновете по границите.

Коментар

Имаше си график за вдигане на акцизите така че да стигнат средните за Европа. дянков се напълна да го изпълни на веднъж. така че не ми приказвай за европейски причини, защото нямаше нищо общо с тях.

Другата му идея може да е била че така ще напълни бюджета - но ако е така значи е по-голям некадърник отколкото дори и аз съм го смятал до сега. колко хора си е мислил че ще могат да дават двойно повече за цигари на месец. При средна заплата от 700 лева как си представя някой да се бърка по 200 лева за цигари.

И така единствената причина която остава, която хем не приема че Дянков е пълен олигофрен, хем се съобразява с фактите е че са искали да дадат хляб на контрабандистите.
        Забравяш, че винаги има избор да не купуваш и да си имаш 200 лева повече.
        Аз лично предпочитам да вдигнат акцизите отколкото данъците ми.

Коментар

Никой не ми плаща че да пиша. Просто ГЕРБ са ми неприятни и ги намирам за вредни за България. Приеми го като изява на гражданската ми позиция.
          Аха, това било гражданска позиция - да летиш на крилата на своята омраза и неприязън и да обясняваш без доказателства как всички са маскари, корумпирани, некадърни, престъпници, а само ти си кристално чист критикар на бял кон.
          Ами дай едни тезиси, програмка - може да ги харесаме и да те изберем да ни водиш по светлия път?
          Или май някъде са ти спрели кранчето и затова си в тази депресия?

Коментар

Това е твоята странна логика колега. Разбирам, че трябва да защитиш хонорарчето, но такива акцизи има в цяла Европа и то доста по-високи - по твоята логика може би и Меркел и Камерън и управляващите в Румъния и Чехия и т.н. работят за контрабандистите?
            Ти май не си чул за арестите на контрабандисти тези дни .....
            Дали пък не трябва да се прегледаш?

Коментар

Никой не ми плаща че да пиша. Просто ГЕРБ са ми неприятни и ги намирам за вредни за България. Приеми го като изява на гражданската ми позиция.
              +1

Коментар

Да и тъй като акциза идва от държавата - то това е политическо решение. И изведнъж дянков реши да сложи едно политическо решение за да ме бил отказал от моя избор да пуша цигари.

Айде стига лицемерие. Нали ако всички се бяха отказали от пушенето и половината пари за МВР щяха да се изпарят от бюджета.

Не го направиха обаче че и да съберат повече - защото постъпленията паднаха. Единствената причина за това - поне рационална причина може да е за да направят густо на контрабандистите на цигари
                Това е твоята странна логика колега. Разбирам, че трябва да защитиш хонорарчето, но такива акцизи има в цяла Европа и то доста по-високи - по твоята логика може би и Меркел и Камерън и управляващите в Румъния и Чехия и т.н. работят за контрабандистите?
                Ти май не си чул за арестите на контрабандисти тези дни .....
                Дали пък не трябва да се прегледаш?

Коментар

А аз мислех, че с твоето старание си вече милионер.

Коментар

Колега, моля не изперквай.
                    Нали не падаш за пръв път от луната, че да ти обяснявам елементарни неща?
                    Всички ние ежедневно правим личен избор какви стоки и услуги да закупим чрез цените, които плащаме за тях и в които има калкулирани данъци и акцизи.
                    Да и тъй като акциза идва от държавата - то това е политическо решение. И изведнъж дянков реши да сложи едно политическо решение за да ме бил отказал от моя избор да пуша цигари.

Айде стига лицемерие. Нали ако всички се бяха отказали от пушенето и половината пари за МВР щяха да се изпарят от бюджета.

Не го направиха обаче че и да съберат повече - защото постъпленията паднаха. Единствената причина за това - поне рационална причина може да е за да направят густо на контрабандистите на цигари

Коментар

Да ти приличам на медия я съм написал 500 поста срещу ГЕРБ, я не. то това е продукцията само на един от всичките им вестници лизачи само за един брой.
                      А аз мислех, че с твоето старание си вече милионер.

Коментар

Не си спомням нейде в конституцията или законе на страната да има "помагане във вземане на личен избор". Не и е мястото на държавата да МИ СЕ БЪРКА В ЛИЧНИТЕ ИЗБОРИ. Държава и управляващи които правят това или се опитват да правят това са тоталитарни.
                        Колега, моля не изперквай.
                        Нали не падаш за пръв път от луната, че да ти обяснявам елементарни неща?
                        Всички ние ежедневно правим личен избор какви стоки и услуги да закупим чрез цените, които плащаме за тях и в които има калкулирани данъци и акцизи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ами утре може да им хрумне да си имаме само електромобили....Те са много полезни и няма никакви заболели от тях да знаИш...
                          Тогава вече сме го гледали този филм само че с обратен знак....Когато с туби продаваха наФта в Сърбия.... Други пък че свинското е само холестерол и да ядем моркови...
                          Или пък да им хрумне да караме през лятото през деня със запалени фарове !!!
                          А, пардон, то май това вече им хрумна
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Ми ще ти дава, щото е на власт! Избрали сме го да решава някои неща, които по принцип на нас би ни било трудно, или поне против убежденията ни! Аз не съм пушач и приветствам всяко едно такова решение, ако някои други които са на власт биха решили да се пуши повсеместно и нявсякъде, аз не бих възразил тъй като не бих имал правото за това, съобразно така действащото ни законо- и праворъздаванв, просто ако не ми беше комфортно нямаше да посещавам такива места.
                            Ами утре може да им хрумне да си имаме само електромобили....Те са много полезни и няма никакви заболели от тях да знаИш...
                            Тогава вече сме го гледали този филм само че с обратен знак....Когато с туби продаваха наФта в Сърбия.... Други пък че свинското е само холестерол и да ядем моркови...

Коментар

Интересно, по твоята логика, за да си осигурят медиен комфорт би трябвало ГЕРБ и теб да те напазарува, освен ако по-вероятно някой друг вече не го е направил за обратната кауза.
                              Ако ли не - тогава излиза, че ти си луд, че не си се продал като господа депутатите.
                              Да ти приличам на медия я съм написал 500 поста срещу ГЕРБ, я не. то това е продукцията само на един от всичките им вестници лизачи само за един брой.

Коментар

Така е - пушиш и плащаш. Ако не искаш да плащаш, спираш цигарите, както и някои направиха. Всичко е личен избор и целта на акциза е да ти помогне в избора.
                                Не си спомням нейде в конституцията или законе на страната да има "помагане във вземане на личен избор". Не и е мястото на държавата да МИ СЕ БЪРКА В ЛИЧНИТЕ ИЗБОРИ. Държава и управляващи които правят това или се опитват да правят това са тоталитарни.

Коментар

Working...
                                X