IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лука Брази

Кой е тогава Лука Брази ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не ми се слушат простотии.
      Хаха, не сме дорасли май да разберем твоите светли идеи да плащаме пенсии и заплати със заеми, дали пък защото помним Луканов и Виденов. Трети такъв месия не ни трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
        Защото си е Бащ/ицата/ той!
        Аха, значи това е дон Корлеоне на млади години
        tnm

Коментар

Не ми харесва ограничаването на свободата на медиите - и не ми разправяй че няма такова нещо защото е очевидно.
          Как точно е ограничена свободата на медиите? Май всички се упражняват по ББ и ГЕРБ, особено пък се олива приятелчето на Гоце, Слави - от това по-голяма свобода - здраве!

не ми харесва връщането на мода на порядки от социализма - назначаване на лоюлни калинки на постове от които въсщност зависи нещо. Всичките партии назначават връзкари, но всичките връзкари до сега бяха назначавани на постове дето нищо не зависи от тях.
          По никакъв начин не подкрепям калинките, и бих посочил факта, че бяха уволнени безкомпромисно. ББ не прави особени компромиси и не защитава своите, като Станишко и компания.....

не ми харесва тоталната пропаганда на Герб в медиите - това си е усилие за промиване на съзнанието на електората. Работата на една управляваща партия е да действа поне до някъде в полза на електората, а не да се опитва да кара електората да харесва това което тя прави.
          Кое точно не е в полза на електората? Не ти харесват магистралите, пуснатите еврофондове, затегнатите обществени поръчки и спестени пари, даренията от партийната каса на ГЕРБ? Всички простотии за театрални дейци и кинаджии?
          Липсата на отвличания, арестувания трактор?
          На мен лично ми допадат по-радикални реформи и орязване на разходи - но ето ти пък искаш да се вземат заеми, хехе, и си давам сметка, че политиката е изкуство на възможното особено при правителство на малцинството.

брутално сбърканата икономическа политика. не можеш да си управляваща партия и да управляваш със смесица от либетарианство и социализъм.
          Съгласен съм - социализма и източването на държавни средства от железничари, металурзи, лекари, учители и т.н. трябва да се изкорени, но колко фронта трябва да си отвори ББ срещу синдикати, гилдии, готованци - такъв ни е матриала и се надявам всичко постепенно да си стане.

не ми харесва милиционерщината. не ме кефи Цецо да си прави каквото иска, и само неговия бюджет да расте - с моите данъци.
          Трябва да се поореже - съгласен. Би ли обаче малко пописал за гадните милиционерски синдикати, които искат 25% повишение?

не ме кефи брутално формалната работа на комисията за защита на конкуренцията и на ДКЕВР - искам глобени картели - глобени със стотици милиони защото са си го заслужили.
          Това са малко градски легенди за картелите. Къде точно ги виждаш? Но, ако имате доказателства - пращайте ги. И по-скоро КЗК има отношение към картелите, стига да се докажат, и към глобите.
          В
          Last edited by Werter; 07.09.2012, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Тоз що ми мяза на дон Корлеоне
            Защото си е Бащ/ицата/ той!

Коментар

• Тоз що ми мяза на дон Корлеоне
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                Аха, с 2 милиарда дългче предлагаш да се понатоварим - ами те и Гърция и Унгария Румъния и други вземаха заеми за да плащат пенсии и заплати - май не са цъфнали особено. Хайде те Гърция ще я изритат скоро. Унгария и Румъния девалвират - т.е. населението обеднява.
                А ние с нашия борд?
                Паричките щяха да отидат за внос и да ударят доверието в борда.
                А рейтинга ни къде ли щеше да потъне, а лихвите на банките с колко щяха да хвръкнат? О бъди сигурен, че хората със заеми щяха да те гонят по улицата.
                Дянков сега рефинансира с дълг с доста по-ниска лихва и пак кофи с помия се изляха.
                А ако беше взел 2 милиарда дълг преди това, сега какви ли щяха да са ни лихвите по рефинансирането?
                Май не съм съгласен особено с този сценарий.
                Не ми се слушат простотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Ти си ясен, с ниво на интелигентност доста над средното за страната остава и да не си знаел кое е правилното решение във всеки еидн момент от развитието ни Въпросът е, защо не си имал условията и правомощията да го реализираш, за което няй-вероятно пак ще ти е виновен някой друг, и то със сигурност от управляващата в момента партия
                  Какво да реализирам - нямам нищо общо с държавната машина, никакви правомощия за каквото и да било, и никакви условия за това. Аз каквото можах направих - продадох си голяма част от българските акции - оказа се доста добро решение.

Коментар

Ми аз съм го казвал десетки пъти в този форум още от есента на 2009 насам. Трябваше да си остави дефицита и веднага да вземе 2 милиарда лева дълг. то тогава и само 1 милиард щеше да свърши работа.
                    Аха, с 2 милиарда дългче предлагаш да се понатоварим - ами те и Гърция и Унгария Румъния и други вземаха заеми за да плащат пенсии и заплати - май не са цъфнали особено. Хайде те Гърция ще я изритат скоро. Унгария и Румъния девалвират - т.е. населението обеднява.
                    А ние с нашия борд?
                    Паричките щяха да отидат за внос и да ударят доверието в борда.
                    А рейтинга ни къде ли щеше да потъне, а лихвите на банките с колко щяха да хвръкнат? О бъди сигурен, че хората със заеми щяха да те гонят по улицата.
                    Дянков сега рефинансира с дълг с доста по-ниска лихва и пак кофи с помия се изляха.
                    А ако беше взел 2 милиарда дълг преди това, сега какви ли щяха да са ни лихвите по рефинансирането?
                    Май не съм съгласен особено с този сценарий.

Коментар

Виж темата за Дянков в този форум- мненията ми там са от октомври 2009 - бях описла всичките негативи, до които ще доведат действията на Дянков. И се оказах прав за абсолютно всичко.

Така че простотиите му си бяха в сферата на знанието - не може да се оправдава че не е можело да знае какво ще се получи. Щом аз без никакъв гръб от цялата държавна машина бях наясно за последиците от неговите действия - той е бил длъжен да ги знае тези последици.
                      Ти си ясен, с ниво на интелигентност доста над средното за страната остава и да не си знаел кое е правилното решение във всеки еидн момент от развитието ни Въпросът е, защо не си имал условията и правомощията да го реализираш, за което няй-вероятно пак ще ти е виновен някой друг, и то със сигурност от управляващата в момента партия

Коментар

Аха, това било гражданска позиция - да летиш на крилата на своята омраза и неприязън и да обясняваш без доказателства как всички са маскари, корумпирани, некадърни, престъпници, а само ти си кристално чист критикар на бял кон.
                        Ами дай едни тезиси, програмка - може да ги харесаме и да те изберем да ни водиш по светлия път?
                        Или май някъде са ти спрели кранчето и затова си в тази депресия?

ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ

01 юни 2009 г.
                        http://www.gerb.bg/bg/program/programlist/cat_id/21

Колега, кога ще е изпълнявате тази Програма за европейско развитие на България, то време не остана. Преди два дни говорителя на ПП ГЕРБ, Яне Янев обяви, че изборите ще са след 8 месеца, което означава предсрочни избори...

Коментар

Можеш да имаш всякакви пристрастия, но някак немотивирана е омразата ти и за съйаление не видях нищо гражданско в позицията ти на тотално отрицание.
                          Ако мислиш, че нещо може да се направи по-добре, обясни. Може би ще те разберем и съгласим с теб.
                          Не ми харесва ограничаването на свободата на медиите - и не ми разправяй че няма такова нещо защото е очевидно.

не ми харесва връщането на мода на порядки от социализма - назначаване на лоюлни калинки на постове от които въсщност зависи нещо. Всичките партии назначават връзкари, но всичките връзкари до сега бяха назначавани на постове дето нищо не зависи от тях.

не ми харесва тоталната пропаганда на Герб в медиите - това си е усилие за промиване на съзнанието на електората. Работата на една управляваща партия е да действа поне до някъде в полза на електората, а не да се опитва да кара електората да харесва това което тя прави.

не ми харесва брутално сбърканата икономическа политика. не можеш да си управляваща партия и да управляваш със смесица от либетарианство и социализъм.

не ми харесва милиционерщината. не ме кефи Цецо да си прави каквото иска, и само неговия бюджет да расте - с моите данъци.

не ме кефи брутално формалната работа на комисията за защита на конкуренцията и на ДКЕВР - искам глобени картели - глобени със стотици милиони защото са си го заслужили.

Коментар

• Виж темата за Дянков в този форум- мненията ми там са от октомври 2009 - бях описла всичките негативи, до които ще доведат действията на Дянков. И се оказах прав за абсолютно всичко.

Така че простотиите му си бяха в сферата на знанието - не може да се оправдава че не е можело да знае какво ще се получи. Щом аз без никакъв гръб от цялата държавна машина бях наясно за последиците от неговите действия - той е бил длъжен да ги знае тези последици.

Коментар

Не всички ГЕРБ.

И мисля че все още имам право да мразя управляващата партия в България. Или ГЕРБ и това мисли да забрани скоро. казвайте ако мислите да го правите че да се изнасям преди да сте сложили кльоновете по границите.
                              Можеш да имаш всякакви пристрастия, но някак немотивирана е омразата ти и за съйаление не видях нищо гражданско в позицията ти на тотално отрицание.
                              Ако мислиш, че нещо може да се направи по-добре, обясни. Може би ще те разберем и съгласим с теб.

Коментар

Интересно как би постъпил ти на мястото на Дянков, ако ти завещаят продънен бюджет с 550 млн, дефицит и растящ поради планираните нереални приходи, които рязко намаляват заради кризата, която беше несъществуваща според Станишко, и при това трябва да плащаш 1 милиард повече за пенсии.
                                Ми аз съм го казвал десетки пъти в този форум още от есента на 2009 насам. Трябваше да си остави дефицита и веднага да вземе 2 милиарда лева дълг. то тогава и само 1 милиард щеше да свърши работа.

Коментар

Working...
                                X