IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    хХАХАХАХХХАХХАХАХАХХАХ, да се хвалиш, че си се разделил с всичките си активи и да си получил шума!!
    Получих шума на софикс 500 - сега софикс колко е

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      Хаха, не сме дорасли май да разберем твоите светли идеи да плащаме пенсии и заплати със заеми, дали пък защото помним Луканов и Виденов. Трети такъв месия не ни трябва.
      Не, просто не ми пука какви глупости ви се въртят в кухте глави. още няколко месеца и бай- бай ГЕРБ отивате в бунището на историята където ви е мястото

Коментар

В
        Както може би се сещаш твоето мнение за моето мнение изобщо не ме интересува. по никакъв начин не можеш да ме убедиш че не съм прав, все едно какъв цвят избираш на постовоте си

Просто поредната порция лъжи от поредния промит гербераст. нищо друго не съм очаквал от вас, да не кажеш че живея в Утопия

Коментар

Колега, аз напротив - пазарувам. Благодарих на Бога, че колегата Равновесие няма правомощия да ни управлява или да влияе върху решенията и т.е. да не ни натресе 2 милиарда дълг.
          Че той Дянков го взе този дълг, но просто след дълг качулка и когато вече беше профукал много повече от резерва ни. Ако беше взел наполовина на това когато му тряваше можеше кризата в България да си беше минала плавно и неусетно.

Но пуста некадърност. Та берете си плодовете на некадърната ви политика. Ще се видите пак първа политическа сила само в страната на чудесата на Алиса. Ако изобщо успеете да влезете в следващия парламент.

И едно конструктивно мнение. Айде да спрете с лъжите. Първата година могат да ви минават безнаказано, ама след това леко накъртват. Като добър пример е точно горния ти пост. Като се вземе в предвид намаляването на фискалния резерв и взетите вътрешни и външни дългове, към момента ГЕРБ са ни натресли бая повече дългове от тези които се възмущаваш че съм бил предлагал.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Мечо,
            зад целия тоя цветен дим на българския "преход" има само една проста истина:

Нямаше и няма друга сила, която да е взела властта от комунягите у нас.
            Съответно изводът е, че те са на власт и до сега.

То ест преходът беше от единия джоб в другия.
            То ест всички сегашни цветни са червени, но даже не са и червени. Те са номенклатура - вторият вид рак на човешкото общество, след евреите.
            А защо? - защото нямаше и няма друга сила, която да е взела властта от комунягите.

Какво ни остава, Мечо?

БКП, ДПС, СДС, БСП, НДСВ - са техни агенти.

Кое, обаче, е най-смешното с ГЕРБ?
            То е, че батковците-номенклатурчици ги оставиха да подчистват след номерцата им лайната им.
            И, все пак - кое е смешното? Смешното е, че бат ти Бойко си вярва наполовина, а още по-смешното е, че народа (нарочно не използвам пълен член) му вярва нацяло.

Смях през сълзи щеше да е за мен, ако не ми свършваше животът по-наскоро
            Както винаги много точно си го казал!!!
            От Гошо I Тарабата до Боко Последни Тиквата (дали ще е последен зависи от нас)
            Не ти свършва живота. Трябва да учим хората да мислят правилно.
            Другото само ще се нареди.
            Голямото затопляне не е голямо затопляне
            Голямото застудяване не е голямо застудяване
            Свинския грип не е свински грип
            Птичия грип не е птичи грип
            Прехода не е преход.
            Лопатите не са лопати.
            Няма да дойде Видовден ще дойде Видовден
            Last edited by mechobikov; 08.09.2012, 04:56.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Мечо,
              зад целия тоя цветен дим на българския "преход" има само една проста истина:

Нямаше и няма друга сила, която да е взела властта от комунягите у нас.
              Съответно изводът е, че те са на власт и до сега.

То ест преходът беше от единия джоб в другия.
              То ест всички сегашни цветни са червени, но даже не са и червени. Те са номенклатура - вторият вид рак на човешкото общество, след евреите.
              А защо? - защото нямаше и няма друга сила, която да е взела властта от комунягите.

Какво ни остава, Мечо?

БКП, ДПС, СДС, БСП, НДСВ - са техни агенти.

Кое, обаче, е най-смешното с ГЕРБ?
              То е, че батковците-номенклатурчици ги оставиха да подчистват след номерцата им лайната им.
              И, все пак - кое е смешното? Смешното е, че бат ти Бойко си вярва наполовина, а още по-смешното е, че народа (нарочно не използвам пълен член) му вярва нацяло.

Смях през сълзи щеше да е за мен, ако не ми свършваше животът по-наскоро
              Last edited by vmаnkov; 08.09.2012, 03:58.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Прав си, Мит и Бойко трябва са спечелят! Всички останали са бело дугме
                по скоро Црна мачка бели мачор

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  За ББ не знам, но на обама ще му сритат черния задник.
                  Прав си, Мит и Бойко трябва са спечелят! Всички останали са бело дугме

Коментар

Можеш да имаш всякакви пристрастия, но някак немотивирана е омразата ти и за съйаление не видях нищо гражданско в позицията ти на тотално отрицание.
                    Ако мислиш, че нещо може да се направи по-добре, обясни. Може би ще те разберем и съгласим с теб.
                    Равновесие,
                    имаш показа за РАБОТА..... ще ходиш на прослушване...

Коментар

Колега, аз напротив - пазарувам. Благодарих на Бога, че колегата Равновесие няма правомощия да ни управлява или да влияе върху решенията и т.е. да не ни натресе 2 милиарда дълг.
                      Да, аз погрешно цитирах теб, но понеже ти пръв реагира на безумната хвалба на един подмостовец, та затова сгреших!

Коментар

хХАХАХАХХХАХХАХАХАХХАХ, да се хвалиш, че си се разделил с всичките си активи и да си получил шума!!

Сега по-сериозен въпрос:
                        ДАЛИ НОВИТЕ МАНДАТИ НА ОБАМА И БОРИСОВ, ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ПО-УСКОРЕНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ХОРАТА ИЛИ САМО ЩЕ МИНЕМ КАТО ПЪТНИ ЗНАЦИ НЯКОЛКО ЦЕНТРАЛНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ В СТАНДАРТА?

ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЙКО

САМО ГЕРБ!!!

Коментар

Сега по-сериозен въпрос:
                          ДАЛИ НОВИТЕ МАНДАТИ НА ОБАМА И БОРИСОВ, ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ПО-УСКОРЕНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ХОРАТА ИЛИ САМО ЩЕ МИНЕМ КАТО ПЪТНИ ЗНАЦИ НЯКОЛКО ЦЕНТРАЛНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ В СТАНДАРТА?

ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЙКО

САМО ГЕРБ!!!
                          Да жювей Франц Йосиф I
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Сега по-сериозен въпрос:

ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЙКО

САМО ГЕРБ!!!
                            За ББ не знам, но на обама ще му сритат черния задник.

Коментар

И слава богу!
                              Затова пък я колко свободно време имаш сега, а и какви възможности да се изразяваш и да ни просвещаваш.

Сега по-сериозен въпрос:

ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЙКО

САМО ГЕРБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Какво да реализирам - нямам нищо общо с държавната машина, никакви правомощия за каквото и да било, и никакви условия за това. Аз каквото можах направих - продадох си голяма част от българските акции - оказа се доста добро решение.
                                И слава богу!
                                Затова пък я колко свободно време имаш сега, а и какви възможности да се изразяваш и да ни просвещаваш.
                                Last edited by Werter; 07.09.2012, 21:40.

Коментар

Working...
                                X