IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Пушенето е личен избор. Решил съм да пуша - пуша си - не е незаконно. Жена ми може да ме кара да спирам цигарите, на нея евентуално моите лични избори и влизат в работата. Не си спомням Дянков дори да съм го виждал че да ми дава наклон на оная работа.
    Ми ще ти дава, щото е на власт! Избрали сме го да решава някои неща, които по принцип на нас би ни било трудно, или поне против убежденията ни! Аз не съм пушач и приветствам всяко едно такова решение, ако някои други които са на власт биха решили да се пуши повсеместно и нявсякъде, аз не бих възразил тъй като не бих имал правото за това, съобразно така действащото ни законо- и праворъздаванв, просто ако не ми беше комфортно нямаше да посещавам такива места.

Коментар

хахахаха - Вертер ти на луд ли се правиш. Тва че Бойко си напазарува депутати е ясно на всички.
      Интересно, по твоята логика, за да си осигурят медиен комфорт би трябвало ГЕРБ и теб да те напазарува, освен ако по-вероятно някой друг вече не го е направил за обратната кауза.
      Ако ли не - тогава излиза, че ти си луд, че не си се продал като господа депутатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
        Това са доста недоказани твърдения, колега. Можеш ли да посочиш поне едно име?
        Депутатите са се обявили за независими. Ако имаш данни за търговия с влияние, по-добре тичай в прокуратурата.
        Парите за ГЕРБ от независими депутати се оказаха 1 096 795 лв.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...okazaha_1_096/

ГЕРБ забогатя от независимите си депутати

http://www.razkritia.com/121398/%D0%...5%D0%BF%D1%83/

Къде отиват парите на независимите? 7:1 в полза на ГЕРБ

8 от 18 са с принадлежност към политическа сила в НС

7 независими са спонсорирали ГЕРБ: от 1 януари 2011 г. – Дарин Матов, Димитър Колев и Тодор Великов (бивши народни представители от РЗС), заедно с Касим Дал (изключен от ДПС); от 2010 г. Венцислав Върбанов, Димитър Чукарски и Марио Тагарински.

Само един е преминал към БСП. Това е отцепникът от "Атака" Камен Петков.
        За 2011 г. средната субсидия за три месеца на един депутат е в размер на 49 228 лева.

Допълнителната бюджетна субсидия на независимите се разпределя между политическите сили от датата, в която независимият народен представител е декларирал принадлежност.

http://www.dnes.bg/politika/2011/11/...na-gerb.133353
        Last edited by kat123; 07.09.2012, 20:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          Какво малцинство бълнуваш, нали си напазаруваха двадесетина т.нар. "независими" депутати. Нали всеки месец ходят в централата на ГЕРБ да си получат хонорара...
          Само двадесет ли....
          Нали не смяташ ,че можеш да бутнеш мнозинство от мижитурки ,който знаят че повече медец, за тях няма....
          Вчера даже и на национален празник излезе дежурният им да прави пропаганда....
          Зададохте си въпроса защо червеният не се гони ами той е нужен за алтернатива ,която според тях има отговор...
          Мразещият ГЕРБ повече или по малко мрази комунисттите...Те смятат че повече и там е ПР за привличане на разколебани избиратели....
          Само че с тези кадри вече един път гласувах за Калфин ,ако ме убедят и за Кунева или Станишев на парламентарните ....много са се постарали да " поработят "за ГЕРБ...

Коментар

Пушенето е личен избор. Решил съм да пуша - пуша си - не е незаконно. Жена ми може да ме кара да спирам цигарите, на нея евентуално моите лични избори и влизат в работата. Не си спомням Дянков дори да съм го виждал че да ми дава наклон на оная работа.
            Така е - пушиш и плащаш. Ако не искаш да плащаш, спираш цигарите, както и някои направиха. Всичко е личен избор и целта на акциза е да ти помогне в избора.

Коментар

Депутатите са се обявили за независими. Ако имаш данни за търговия с влияние, по-добре тичай в прокуратурата.
              хахахаха - Вертер ти на луд ли се правиш. Тва че Бойко си напазарува депутати е ясно на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Бащицата с 12 апостола заминава на 10..09.да дават отчет на господарите си цък>http://www.newshub.bg/%D0%91%D0%BE%D...2.1216245.html Какво ни гласят, ще разберем скоро...
                Канада скъса отношенията си с Иран.
                Боко влачи цялото правителство в Израел.

Коментар

Какво малцинство бълнуваш, нали си напазаруваха двадесетина т.нар. "независими" депутати. Нали всеки месец ходят в централата на ГЕРБ да си получат хонорара...

Коментар

• Не я разбирате политиката. Който иска да е на власт трябва

1. Или да е пряк наследник на политбюро на ЦК на БКП
                    2. Или да е Калинка с фалшива диплома
                    3. Или да е чел максимум 1 книга през живота си, ама не до края.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Не се ли измори да скачаш и изсулваш по темите и да си кривиш душата, колега?

Пледираш за високи данъци и нисък акциз на цигарите? Странна теория - да наказваш работливите и предприемчивите, а да даваш гювеч за вредния навик на пушачите. При това пушенето е свързано с повече заболявания и съответно здравни разходи.
                      Факт е че по-високите цени накараха хора да се откажат от цигарите, а и конфискуваните цигари сега са многократно повече от времето на триглавата.

Коментар

Подобен инструмент на концесии??????????????????
                        Ми подръчета на гори след промени в закони, раздаване на държавни активи за управление, търгове за земя с вътрешна информация.

Три години с "подобни" инструменти просто си крадяха. Сега ще го нарекат стимулиране на заетостта

Коментар

пък и рано, рано вдигнаха акциза на цигарите, нищо че след това паднаха постъпленията от него. Та нелегалните цигари станаха доходни като наркотиците - ама далеч по-безопасни за разпространение.

И що го вдигнаха този акциз, кой точно спечели от това. май само тези дето продават нелегални цигари. Пък Цецо държи МВР то. Демек той трябва да го спира това, ма нищо не спира.
                          Не се ли измори да скачаш и изсулваш по темите и да си кривиш душата, колега?

Пледираш за високи данъци и нисък акциз на цигарите? Странна теория - да наказваш работливите и предприемчивите, а да даваш гювеч за вредния навик на пушачите. При това пушенето е свързано с повече заболявания и съответно здравни разходи.
                          Факт е че по-високите цени накараха хора да се откажат от цигарите, а и конфискуваните цигари сега са многократно повече от времето на триглавата.

Коментар

Идеяте на Тиквата за справяне с безработицата

- "лекът е в концесиите и подобни инструменти, които да създават работни места"

Кви концесии ще даде това недоразумение че да създаде 400 000 работни места. За концентрационни лагери ли. Или просто се чуди как да оправдае поредния подарък за някой "честен бизнесмен" с който цака белот, играе мачле или му е подарил шапка.
                            Подобен инструмент на концесии??????????????????

Коментар

И как да го променят като са в малцинство??? Нека мнозинството си го промени!
                              И е факт че го раздават като дарения. Какъв ти е проблема?

Коментар

• С какво ГЕРБ губи изборите през 2013 г

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1444404

Коментар

Working...
                                X