Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЮююю бряяяя, Бойкострала като слънце3,5 часа Бургас-София
Без бързо каране
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАз съм решил да внеса некой и друг политик от Санто Томе и Принсипи май беше!!!Там книжките са сини!!!Но за туй :ни дум ,ни вопъл ,ни стон от нашите ,щото не им изнася.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеАлоооо Werter,нещо си обръркал влака .Като се има предвид ,че ядрото на партията Герб са всичките със скрити червени книжки на БКП в задният джоб + колегите им в НС където са милиционер/разбирай комунист/+роднина+милиционер +роднина...следва,че и те са от същото котило от които са изброените от теб партии.Аз и за туй не гласувам ,защото всички които са на политическата ни сцена 23години са си от люпилнята на БКП/ДС.Така както вървят нещата ...няма алтернатива за която бих гласувала .
пп Като ви чета тук имам чувството ,че само mechobikov като мен не е фен на никоя партия.Всичко друго симпатизира я на комуняги ,я на сателитите им
Аз съм решил да внеса некой и друг политик от Санто Томе и Принсипи май беше!!!Там книжките са сини!!!
Ех Саше,Саше!!!
Коментар
-
Werter
На това, колега, се казва wishful thinking.
С удоволствие бих гласувал за по-добри и решителни реформатори, но нещо не ги виждам.
Може би червените? ДПС? Кунева? Костов? Атака? - смях и сълзи!
Правителството на ББ набра инерция и се справя все по-добре, потвърдено и от международните оценки и рейтинги, дори и червената демагогия няма да ги спре..Така както вървят нещата ...няма алтернатива за която бих гласувала .
пп Като ви чета тук имам чувството ,че само mechobikov като мен не е фен на никоя партия.Всичко друго симпатизира я на комуняги ,я на сателитите имСледва ,че и в бъдеще статуткото на упралвение ,ще си е все същото.Не виждам как с шепа хора ще им извием ръцете mechobikov ?
Last edited by коки; 08.09.2012, 18:09.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи си бати. Но Коки е права. Виждал си много руснаци поробители по време на руското робство. Просто не знаеш как изглежда един поробител. Те не ходят по улиците с кръвясали очи и нямат ножове между зъбите. На челото им не пише "поробител". Виж питай чехите и унгарците, те ще ти обяснят по добре. При нас зверствата не са били по малки, но са се случили скоро след окупацията и преди ние да се родим. В България се е пипало с малко по твърда ръка, защото са си знаели урока, който им е предал Стамболов. За това и бяхме по послушни от чехи и унгарци.
Може би няма да те убедя, но това не е от голямо значение. Сега е редно да не се караме, а да се обединяваме срещу тези дето ни слагат в един кюп и ни наричат комунисти, макар самата ГЕРБ да е с комунистическо ръководство и да е от един червен дол дренки с БСП.
После като изметем ГЕРБаджийско БСПарската сволач, ще имаме достатъчно време да спорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИскаш да кажеш че правителството се крепи само на герберастката демагогия.
защото всъщност се справя ужасно с всичко. По-добър и решителен реформатор - че те всички са по-добри и решителни реформатори. дори и БСП. ГЕРБ за три години са свършили кръгла 0. Една голяма кръгла нула. никакъв успех, в какъвто и да било план. Само демагогия, пропаганда, и плюене по всички по купените медии, че да изглеждат добре.
Е да ама хората не са слепи. Виждат че ГЕРБ иска хората да сравняват ГЕРБ с оплютите от самите ГЕРБ всички останали. Плюсовете да си намалил значително свободата на словото е че можеш да плюеш по когото си искаш без да ти отвръщат.
Така че не е вярно че ГЕРБ няма алтернатива. Напротив всички останали са по-добрата алтернатива от ГЕРБ. ГЕРБ е възможно най-лошия избор.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнениеНа това, колега, се казва wishful thinking.
С удоволствие бих гласувал за по-добри и решителни реформатори, но нещо не ги виждам.
Може би червените? ДПС? Кунева? Костов? Атака? - смях и сълзи!
Правителството на ББ набра инерция и се справя все по-добре, потвърдено и от международните оценки и рейтинги, дори и червената демагогия няма да ги спре.
защото всъщност се справя ужасно с всичко. По-добър и решителен реформатор - че те всички са по-добри и решителни реформатори. дори и БСП. ГЕРБ за три години са свършили кръгла 0. Една голяма кръгла нула. никакъв успех, в какъвто и да било план. Само демагогия, пропаганда, и плюене по всички по купените медии, че да изглеждат добре.
Е да ама хората не са слепи. Виждат че ГЕРБ иска хората да сравняват ГЕРБ с оплютите от самите ГЕРБ всички останали. Плюсовете да си намалил значително свободата на словото е че можеш да плюеш по когото си искаш без да ти отвръщат.
Така че не е вярно че ГЕРБ няма алтернатива. Напротив всички останали са по-добрата алтернатива от ГЕРБ. ГЕРБ е възможно най-лошия избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКак можа да напишеш подобна безкрайна глупост?
Над 50 години съм на този свят и още не съм видял руснак-поробител в България. Виждал съм само туристи.
Може би няма да те убедя, но това не е от голямо значение. Сега е редно да не се караме, а да се обединяваме срещу тези дето ни слагат в един кюп и ни наричат комунисти, макар самата ГЕРБ да е с комунистическо ръководство и да е от един червен дол дренки с БСП.
После като изметем ГЕРБаджийско БСПарската сволач, ще имаме достатъчно време да споримБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКак можа да напишеш подобна безкрайна глупост?
Над 50 години съм на този свят и още не съм видял руснак-поробител в България. Виждал съм само туристи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеБългария направи мощен скок в конкурентоспособността. Институтът, който я оцени прибра половин милион
Страната се е изкачила от 74-то до 62-ро място в годишната класация за конкурентоспособност на Световния икономически форум (СИФ), пише в редовния доклад на СИФ за конкурентоспособност на икономиките на 144 страни (The Global Competitiveness Report 2012-2013) съобщи Vesti.bg
Други данни, които не бяха оповестени
На 11.05.2012 г. фирмата "Естат" е получила 440 724 лева без ДДС за „Социологически проучвания за изпълнение, мониторинг и оценка на Комуникационния план на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013”, показа проверка на Биволъ в Агенцията за обществени поръчки.
В поръчката има две обособени позици "Провеждане на социологически проучвания и изготвяне на изследователски доклади" за 259 624 лв. и "Извършване на медиен мониторинг и изработване и предоставяне на контент анализ на публикациите и излъчванията в печатните и електронни медии по теми, свързани с Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013". за 181 100 лв.
Поръчката е възложена от МИЕТ без предварително публикуване на обявление в официалния вестник на Европейския съюз.
"Естат" е собственост 50/50 на Иво Желев Желев и на Фондация "Център за икономическо развитие" (ЦИР) - партньор на Световния икономически форум при изготвянето на доклада за България, който тази година се оказа толкова благоприятен.http://www.bivol.bg/cir.htmlНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеgigow;сори ,но не съм съгласна с квалификация ти ,че видите ли идеята била идиотска.Напротив като се има предвид ,че историята ни е манипулирана от твойте хора,следва,че искането си е много правилно.Братушките не са ни освободили ,а са ни поробили.Ако от мен зависеше 3 март ще го премахна от националните ни празници,
Над 50 години съм на този свят и още не съм видял руснак-поробител в България. Виждал съм само туристи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще участва в 9-ия Национален събор на приятелите на Русия в България
08 септември 2012 | 07:41 | Агенция "Фокус"
Казанлък. Председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще участва в 9-ия Национален събор на приятелите на Русия в България, съобщиха от пресцентъра на партията. Съборът ще се проведе от 12.00 часа на язовир Копринка, Казанлък. Тази година съборът е посветен на 135-годишнината от началото на Руско-турската освободителна война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Редута.бгКонспект на лятото
Веселина Седларска
Трима души вървели с по две тухли. Срещнал ги някакъв човек и ги попитал какво правят. Нося тухли, отвърнал първият. Градя стена, рекъл вторият. Третият казал: Строя катедрала.
Оглеждам се, а наоколо предимно носачи на тухли. Но не само. Даже започнах да си мисля, че във всички времена и по всички места е имало и от трите вида и все в същото тъжно съотношение. Но ние обичаме да правим обобщения: хората – така, българите – иначе. По-рано – тъй, а сега – инак. Там и тук, те и ние, преди и сега…
Разлиствам напред-назад едно тефтерче, в което си записвам разни случки, фрази, лица, думи. Ситни-дребни и безотчетни.
................................
Бележка 2. За първи път днес видях хора, които просеха за вода. Въздухът беше като вряло желе. Първо един, по-късно втори човек ме попита дали мога да му дам вода. Бяха от циганите, които ровят по контейнерите. Спомних си, че моята приятелка Гинка, чието работно място е контейнерът на нашата улица, ми каза: „Толкова съм гладна, колкото съм наконтена.” В контейнерите намирали доста дрехи, но вече никаква храна. Боклуците на един човек са стоката на друг (Ал. Хемон). Така Гинка се издокарала с бельо, за което дори не подозирала, че съществува. Обаче храна…
Тя замина от Сливен на гурбет в Бургас и се върна след четири-пет дни. Не се издържало на конкуренцията на българите. „Все е имало българи да ровят в контейнерите, но туй лято са много, ний не можем да вземем ръка от тях. Да не ме е срам от комшиите, да те извикам да ме преснемеш и покажеш по телевизора, да види министерството как живея.”
...Много пъти си го представих: човек съм, жаден съм, ровя в боклука да извадя нещо за ядене, жаден съм, няма чешмички, много съм жаден, ходя по задните улички, където са контейнерите, гетото е далече, до припадък съм жаден, но и да мина край кафене не мога да вляза… Не, това не бива да е така. И не може да е дълго така. Нещо ще се случи през зимата след лятото, в което българите станаха гладни, а циганите и жадни.
Бележка 4. Т. ме убеждава, че тази година върви масово крадене на бизнеси. Нещо като втора приватизация ли? Не, казва, повече като комасация. При него станало така. Дошъл един и му казал искам да ти стана съдружник. Т. казал, че не, нямам нужда от съдружник, бизнесът ми е успешен, но малък, разработвам го от десет години, справям се. Имаш нужда, имаш нужда, казал оня. Т. обаче: Не, бе, нямам. И като започнали едни проверки от всички институции, които Т. бил чувал, и такива, каквито не бил чувал. „Глоби, актове, скъсаха ме.” Дойде оня и вика още ли нямаш нужда от съдружник. Т. това вече го бил чувал през деветдесетте, когато имал ресторант, само че тогава „още ли нямаш нужда от застраховка”. Ама да не си мислите, че застраховка от ДЗИ.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар