IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИЗАНИ ОТ ГЕРБ И КОЛЕГИТЕ ИМ! И ВНИМАТЕЛНО С КАШКАВАЛА ...
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Ето едно мое предложение: нека започнем с политическо движение за масово гласуване на избори с бяла бюлетина.
      Това е само начало на пътя, но така се почва - с първа крачка.
      На първо време това е реална алтернатива. Невалидни избори и избори до дупка!
      Като в Сърбия преди 10-тина години.
      Лошото е, че намериха цаката и на това - при преброяването драскат по бюлетината и я обявяват за невалидна, после преразпределят гласовете.
      Мечобиков да предложи работещ вариант за честни и прозрачни избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Посочи една държава с пряка демокрация.
        Въпроса също е реторичен.
        Ама аз съм тъп и не зная какво означава реторичен въпрос. За това отговарям.

1. Швейцария
        2. Избирането пряко на местни полицейски началници (САЩ)
        3. Мажоритарни избори има в много държави.
        4. Референдуми по важни за нацията въпроси се провеждат в много други страни
        5. Въпроса за вината на съдебните процеси в САЩ се решава от избрани на случаен принцип съдебни заседатели.
        6. Прозрачно управление в някои държави (не напълно, но в достатъчна степен, за да може ако се приложи у нас, да доведе до моменталното изритване на паразитиращия свински комунистически елит грабил варварски България, като се почне от Георги Димитров Тарабата и се свърши (дай боже) с Бойко Борисов Тиквата.)
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
          Хехе матряла като е избрал червените демагози Луканов и Виденов да фалират два пъти България, сега питай къде са ти доходите и защо всичко ти е скъпо.
          Демагог си ти. Нали същите тези които са избрали Луканов и Лилов, сега избраха Боко Тиквата, въпреки, че преди Симо Ментата да го назначи за главен секретар на МВРето си беше един откровен бандит. Симо Ментата е велик. Назначи баш бандита Боко Тиквата да гони себе си.

Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
            Мисля да гласувам за СтаниШефчо - обичам далаверките и заменките за 3 милиарда, харесвам да се харчат наедро по 4 милиарда лева за 2-3 месеца, е без никакъв ефект, но голяма работа.
            Прекрасно е пак бай Ахмед да си е мелиоратор на републиката и да си строим огледала и да си му плащаме милиончета......
            Да се върнат времената когато тракторчето си седеше в ДАНС и рекетираше и отвличаше, а Станишко му пращаше докладите за национална сигурност, а пък запалката си хортуваше с галевите и псувайки, че американците не му дават виза, си пикаеше във фонтаните.
            Имаше и голяма свобода на словото - е нищо че едва оживя един журналист от хората на тракторчето. Харесваше ми и сумиста - съветник на Гоце и БСП, яко момче, килърче - добра работа вършеше. А пък други наши другари да прехвърлят чантите с парички през границата.
            А и Гоце да го преизберем, че не си губеше времето и обикаляше чукарите в Бинбинистан да отстрелва архари, не за друго - просто никой в Европа не искаше да се среща с него. Сбърках - само Путин се срещаше, та да забъркат една централка с дупка за един милиард. Бих гласувал за Станишко, за да ни спрат пак еврофондовете /ама за какво са ни - той нали отмени кризата а и разви България/.
            И ми допада неговата непрестанна грижа за пенсионерите - в последните си месеци реши да им вдигне пенсиите. Не че ги плащаше, но им ги вдигна.
            И Плугчиева да дойде, та накрая на мандата да открием едни 5 км. магистралка.
            Ех какъв живот ще бъде!!!!!
            Ъхъ ГЕРБ и БСП различни похвати сходен резултат Личи си че са си от един дол дренки

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Или по скоро, ако лопатите не са лопати, то тогава кое е лопата?
              Истината е толкова объркваща, че даже да не повярваш - всъщност, лопати няма!

Ебало си е мамата.

Коментар

.
                Абе я да ви питам един атавистично-реторично- релативистичен въпрос:
                След като групата ви установи, че лопатите не са лопати, то какво всъщност са лопатите?

Или по скоро, ако лопатите не са лопати, то тогава кое е лопата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  ☭ Честит празник - 9 септември на; БСП, СДС, ГЕРБ, ДСБ, БКП, Атака, ДПС, Евророма, ВМРО, НДСВ, Движение България на гражданите, БЗНС, Движение Гергьовден, Национален фронт за спасение на България, Новото време, Партия на Зелените, Екогласност, Рома, ГОРД, РЗС и още много други. Ако съм пропуснал някой извинявайте...

☭ На всеки километър
                  http://www.youtube.com/watch?v=EC58ZjzejL0
                  Е то май не остана.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Некоректно изказване.
                    Първо, не е от тази тема, а е от темата 30+, и тук не е на место да го използваш.
                    Второ, не си проследил началото и смисъла на този коан, който Мечо пробва.
                    ---------

Говорих и в множествено, и в единствено число.

Аз мога да съм възпитан, мога и да съм невъзпитан.
                    Според моите правила съм непременно възпитан само към тези, които не струват вниманието ми.

Факушка,
                    отивам да спя, така че не чакай отговор от мен до утре.

Лека нощ!

Ми лека нощ.
                    Мечобиков го използва тук, та и затова тук питам.
                    Май спането не е спане.

Коментар

• ☭ Честит празник - 9 септември на; БСП, СДС, ГЕРБ, ДСБ, БКП, Атака, ДПС, Евророма, ВМРО, НДСВ, Движение България на гражданите, БЗНС, Движение Гергьовден, Национален фронт за спасение на България, Новото време, Партия на Зелените, Екогласност, Рома, ГОРД, РЗС и още много други. Ако съм пропуснал някой извинявайте...

☭ На всеки километър
                      http://www.youtube.com/watch?v=EC58ZjzejL0
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Предполагам че ми говориш на вие, понеже си учтив и възпитан.
                        Както и да е...
                        Ние не предлагам алтернатива. Като казах тези дни, не съм фен на политиката.
                        НО -

Алтер-натива, или друго, различно, ново решение, не могат да дадат тези, които правят вятър, правят свирки и полагат теманета на власт имущите, на силните на момента.
                        А останалото ...
                        След като групата ви установи, че лопатите не са лопати, то какво всъщност са лопатите?
                        Некоректно изказване.
                        Първо, не е от тази тема, а е от темата 30+, и тук не е на место да го използваш.
                        Второ, не си проследил началото и смисъла на този коан, който Мечо пробва.
                        ---------

Говорих и в множествено, и в единствено число.

Аз мога да съм възпитан, мога и да съм невъзпитан.
                        Според моите правила съм непременно възпитан само към тези, които не струват вниманието ми.

Факушка,
                        отивам да спя, така че не чакай отговор от мен до утре.

Лека нощ!

Last edited by vmаnkov; 09.09.2012, 02:18.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Предполагам че ми говориш на вие, понеже си учтив и възпитан.
                          Както и да е...
                          Ние не предлагам алтернатива. Като казах тези дни, не съм фен на политиката.
                          НО -

Алтер-натива, или друго, различно, ново решение, не могат да дадат тези, които правят вятър, правят свирки и полагат теманета на власт имущите, на силните на момента.
                          А останалото ...
                          Last edited by Факушкa; 09.09.2012, 02:13.

Коментар

Че вие сте по-скоро свободноплюещи.
                            Плюете по всичко наоколо. Мисленето обаче липсва: не давате никаква алтернатива.
                            Щот е по-лесно, плюваш си и не мислиш. 6
                            А вие предлагане ли алтернатива?

Са, еврейчета, не се самозабравяйте - вие сте само хитри, но не и умни.

То ест вие, възхваляващи сегашното положение на нещата, възхваляващи статус-кво, просто по определение не сте тези, които могат да предложат различно решение - при положение, че всекиму е ясно, че сегашното положение е "майка плаче".
                            До тук доказвам защо твоето "вие не давате алтернатива" са лисичи припадъци или, казано по друг начин, еврейски номерца.

Следва другото - може ли този, който постоянно плюе сегашното положение, да даде алтер-натива, а, казано по друг начин - да предложи промяна?
                            Отговорът е: да, може. Докато вие, блюдолизците и гъзодавците на силните на момента, не можете по определение.

До тук суха логика.

Но Мечо дава, освен критика - и предложение (даже две).

То ест, момченце, осъзнай се колко сперма си погълнал, правейки свирки на управляващите, а и се сети, че тя е засъхнала около свиркаджийската ти уста и всеки що годе осъзнат вижда това и му се повръща от твоя вид.
                            ===================================

Мечо,
                            продължавам с моите прости изследвания от предишния ми пост.

... Но няма чак толкоз лошо една сила да управлява страната.

Добре, нямало друга сила да отнеме властта на предишната. Значи остава предишната, единствена, сила.

Това даже е добре, понеже тя би трябвало, в този случай, да обере всички плюсове и минуси на тази по-особена ситуация.

Това е така, ако това е сила, и съответно със силата - и отговорна най-малко пред себе си.

Но тази сила, която имаме от 1945 година и досега - БКП-ДПС-СДС-БСП-НДСВ-ГЕРБ - въобще не е сила.

Въобще не е сила!
                            Поради тази причина тази номенклатура се старае да отслаби, чрез властовите лостове на заграбената държавна власт, всеки свой противник, а единственият възможен противник и евентуална сила срещу БКП-ДПС-СДС-БСП-НДСВ-ГЕРБ е само народът, и то, най-главно - българите.

--------------------------------------
                            Какво ни остава, Мечо?
                            Можем да се борим срещу пропагандата на номенклатурата. И го правим.
                            Можем да предложим друго решение, а ако не решение, то поне друг път. И го правим.

Ето едно мое предложение: нека започнем с политическо движение за масово гласуване на избори с бяла бюлетина.
                            Това е само начало на пътя, но така се почва - с първа крачка.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Така мисля аз.

1. Да не са дигали бензина.
                              2. Да не са дигали тока
                              3. Да не са държали доходите 10 пъти по ниски от средните за Европа
                              4. Да не са си мислили, че сме лош матриал
                              5. ВЕНСЕРЕМОС
                              Хехе матряла като е избрал червените демагози Луканов и Виденов да фалират два пъти България, сега питай къде са ти доходите и защо всичко ти е скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Да не забравите пак да гласувате за ГЕРБ, бюлетина 666 - за Шистов газ, за Цар Киро, за Безмитни Цигари, за Престъпността, за По голям Външен Дълг, за Продажбата на Булгар Табак за стотинки, За да бъдете мачкани с Микробуси, за Да може полицията да слуша музиката от кръстника, за Продажбата и подаряването на земеделска земя на Изриел, Турция и Саудитска Арабия, за да сме Колония на САЩ,

Най-новата песен за Бойко Борисов

http://www.youtube.com/watch?v=a5qsu...eature=related
                                Мисля да гласувам за СтаниШефчо - обичам далаверките и заменките за 3 милиарда, харесвам да се харчат наедро по 4 милиарда лева за 2-3 месеца, е без никакъв ефект, но голяма работа.
                                Прекрасно е пак бай Ахмед да си е мелиоратор на републиката и да си строим огледала и да си му плащаме милиончета......
                                Да се върнат времената когато тракторчето си седеше в ДАНС и рекетираше и отвличаше, а Станишко му пращаше докладите за национална сигурност, а пък запалката си хортуваше с галевите и псувайки, че американците не му дават виза, си пикаеше във фонтаните.
                                Имаше и голяма свобода на словото - е нищо че едва оживя един журналист от хората на тракторчето. Харесваше ми и сумиста - съветник на Гоце и БСП, яко момче, килърче - добра работа вършеше. А пък други наши другари да прехвърлят чантите с парички през границата.
                                А и Гоце да го преизберем, че не си губеше времето и обикаляше чукарите в Бинбинистан да отстрелва архари, не за друго - просто никой в Европа не искаше да се среща с него. Сбърках - само Путин се срещаше, та да забъркат една централка с дупка за един милиард. Бих гласувал за Станишко, за да ни спрат пак еврофондовете /ама за какво са ни - той нали отмени кризата а и разви България/.
                                И ми допада неговата непрестанна грижа за пенсионерите - в последните си месеци реши да им вдигне пенсиите. Не че ги плащаше, но им ги вдигна.
                                И Плугчиева да дойде, та накрая на мандата да открием едни 5 км. магистралка.
                                Ех какъв живот ще бъде!!!!!

Коментар

Working...
                                X