Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеА ти не считаш ли, че време да паднеш на колене и да молиш за милост?
Ето ти пример за вашето пропадане:
Станишев отказа на Първанов примирие преди конгреса
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...redi_kongresa/
Единствените който трябва да молят на колене сте Вие че за три години съсипахте това което от 1997 се събираше ...... Сега е късно почнаха червените картони. днес в Кюстетдил ,другата седмица в Съединеие,после на кака Меркел и на края на цялата дружинка на Герб с продажните "независими" депутати в АЕЦ Белене да възстановите част от профуканото .....наново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДокажи че не така.....
Ето ти пример за вашето пропадане:
Станишев отказа на Първанов примирие преди конгреса
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...redi_kongresa/
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеВиж к'во Монти?
Наричаш ме луд и платен гербаджия без да ме познаваш,като се опитваш да го внушиш това на всички тук.Ако си пичага ще си разкриеш самоличността,а и аз своята,за да видим кой,кой е и за какво се бори.Затова не ми пиши глупости от тези които си изредил тук,а бъди мъж на място,щото взе да олекваш,а и нямат тежест думите(квалификациите ти) по мой адрес така със скритата ти самоличност.Казах ти не ми е проблем да ти кажа кой съм,ти измисли начин как да разкриеш своята самоличност и тогава да си говорим кой какъв е,разбра ли?Чао,до после!
А това за олекването . На кой му пука най малко на мен. В момента правя пари от падналото евро а ти си за разнообразие.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какво Гражданино!
Писа че веднага можеш да си разкриеш самоличността....
Разкривай я или хващай пътя. Намираш се в икономически форум и на никото не си бил нужен по никакъв повод досега....
На никого няма да липсва твоето отсъствие със или без легитимацията....Както сме карали без теб, така ще продължим....
Гражданино!
Наричаш ме луд и платен гербаджия без да ме познаваш,като се опитваш да го внушиш това на всички тук.Ако си пичага ще си разкриеш самоличността,а и аз своята,за да видим кой,кой е и за какво се бори.Затова не ми пиши глупости от тези които си изредил тук,а бъди мъж на място,щото взе да олекваш,а и нямат тежест думите(квалификациите ти) по мой адрес така със скритата ти самоличност.Казах ти не ми е проблем да ти кажа кой съм,ти измисли начин как да разкриеш своята самоличност и тогава да си говорим кой какъв е,разбра ли?Чао,до после!
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеНе ми се прави на циркаджия!Аз съм лесен,ти ми кажи как ще ми докажеш кой мистър мускул гел водопроводчик стои зад ника МОНТИ?
Писа че веднага можеш да си разкриеш самоличността....
Разкривай я или хващай пътя. Намираш се в икономически форум и на никото не си бил нужен по никакъв повод досега....
На никого няма да липсва твоето отсъствие със или без легитимацията....Както сме карали без теб, така ще продължим....
Гражданино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми давай платена политическа мижитурка....
пиша само в този форум от 2007 г и поне 20 човека ме знаят по име и фамилия и няколко лично....
Пусни си снимката.... Ах тоз Ален Делон....
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеВеднага мога да разкрия самоличността си,за да разбереш,че нито имам общо с ГЕРБ,нито гласувах за тях до последните местни и президентски избори.Ама ти не можеш да си разкриеш самоличността,защото ще лъсне истината защо така се храчиш по ГЕРБ във форумите.
пиша само в този форум от 2007 г и поне 20 човека ме знаят по име и фамилия и няколко лично....
Пусни си снимката.... Ах тоз Ален Делон....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧовече ти си болен.....Борисов всеки ден се обажда в телевизиите където не му харесва нещо за него....
ВСЕКИ ДЕН!
Ти поредният платен гербаджея ли си поради несправяне с работата на предишните си пратен да помага ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнениеКолкото и да удебеляваш буквите при въпроса ти,маймунският ти червен гъз-лъщи и се забелязва от километри.А относно изреждането и малките дечица от детския коментар на БТВ ще ти кажат,че чичко Стани-шев държи медиите и прави облъчване по цял ден-седем дни в седмицата и 365 дни в годината.А относно Борисов той сам каза да не го отразяват,защото никога не ги е карал да го правят,при един въпрос подобен на твоя от една медия.Това беше едно от внушенията идващи от БСП преди изборите,за да дискредитира Борисов, и може би подхвърлени от Рекламна и PR компания Active Group и чинно подети за разпространение от медиите.А истината за отразяването на събития с Премиера е това,че правителството ни работи.....РАЗБРА ЛИ?.....Борисов всеки ден се обажда в телевизиите където не му харесва нещо за него....
ВСЕКИ ДЕН!
Ти поредният платен гербаджея ли си поради несправяне с работата на предишните си пратен да помага ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтамболов ,нещо бъркаш .....
няма три години как си на власт ....казах ти ако на третата сте под 20 % сте пътници....
Единственото ви спасение е предсрочни избори защото няма кой да ви ги направи. Разбихте РЗС ,АТАКА ,ДСБ сега и СДС ,мъчите се и БСП да разделите и да спечелите поради липса на участници но не би...
Все ще има кой да е против вас и хората да ви дадат червен картон....Търси си нов спонсор и проект където да си учредител
Борисов е вече загубена кауза. От президенските избори е така когато успяхте да мобилизирате всички недоволни срещу вас да гласуват за комунистите...!
Под 20% е пример за твоите халюцинаторни прокоби, чийто неуспех виждаме 4 години. Дори червената Медиана не стига чак дотам.
Много сме велики, след като според теб сме разбили толкова много партии...Аз предпочитам по-нормалното обяснение - хората виждат че ГЕРБ е най-добрата алтернатива и затова единствено ние сме стабилни. А дори агент Гоце се оплака, че сте дали 1 млн.лв. за черен пиар - докъде изпаднахти вие червените...
Президентските избори бяха за нас голям успех и вашият червен плач нас само може да ни радва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не правя защита на никой а съм против Герб....как искай го тълкувай. Цинизма ,арогантността ,лъжата и медииното облъчване по цял ден ,седем дни в седмицата и 365 дни в годината ,вече ми е писнало до такава степен че отново искам нормалното политичесто говорене не повече от 15 минути на ден....РАЗБРА ЛИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение---------------
много ясно че ще гласуват за червените защото им обещават увеличени детски , майчинсвто , по голяма компенсации при безработица и тн...циганина магистрали не го интерасуват защото там е забранено движение на каруци. Монти,голяма защита направи за "Коалиция за България"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтамболов ,нещо бъркаш .....
Разбихте РЗС ,АТАКА ,ДСБ ......
Гордей се Стамболов!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар