IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А като станеш Бащица на нацията, обещаваш ли да и таковаш мамата редовно?
    Обещавам двойно. Бащицата дава заплати 10 пъти по ниски от средните за Европа. Аз ще давам заплати 20 пъти по ниски от средните за Европа
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Лъжеш. Ти не си изгонил ПРАСЕТО. Соколов изгони ПРАСЕТО. Ти си Вътрещаря, и само се правиш на Соколов.
      Е не ти вече страдаш и от шизофрения.И не съм ти нито.Соколов, нито Вътрещаря, а твое производно или резултат от цирка които сътворявате в този форум.Това как го разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
        Е това е върха на наглостта и невежествеността ви?Запомнете си приказките, то по леки глупости няма.
        Ти си за бисери и вицове.И прасето го изпъдих както и ще изпъдя тебе, защото много сте ми нагли и невежи, което няма как да търпя тук.
        Това разбираш ли го?
        Лъжеш. Ти не си изгонил ПРАСЕТО. Соколов изгони ПРАСЕТО. Ти си Вътрещаря, и само се правиш на Соколов.
        tnm

Коментар

Обещавам и за журналистките, да ги таковам, а през почивките, да ме фалят по вестници и телевизори.

Обещавам да кажа на Меркел, че е стара чанта
          А като станеш Бащица на нацията, обещаваш ли да и таковаш мамата редовно?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е това е върха на наглостта и невежествеността ви?Запомнете си приказките, то по леки глупости няма.
            Ти си за бисери и вицове.И прасето го изпъдих както и ще изпъдя тебе, защото много сте ми нагли и невежи, което няма как да търпя тук.
            Това разбираш ли го?
            Ти вътрещар ли си или не

Коментар

Обещавам и Румен Николов Пашата каквото ми каже това да правя. И американския посланик също каквото ми каже това ще правя.

Пък ако единия ми каже едно, а другия друго, ще се извъртам по следния начин:

1. Сутринта ще кажа, че ще направим едно
              2. След обяд ще кажа, че ще направим друго
              3. Ще нахокам министрите, че все не ме разбират какво им казвам
              Това разбираш ли го?

Коментар

Недей, не им прави услуги на болните ментално.Ще си помислят че ги хвалиш. ахахха
                Ей тролове болни с Кое точно Станишев е направил повече от ГЕРБ?
                С магистралите ли ? ахахахах
                А, Вътрещарю, ошгелдин бре, насъл сън !!!
                tnm

Коментар

И да не забравиш журналистките. Всеки ден ще привикваш по-хубавичките да те пипат по "мускула". И да ти изпълняват песента "Я надуй моме кавала"
                  Обещавам и за журналистките, да ги таковам, а през почивките, да ме фалят по вестници и телевизори.

Обещавам да кажа на Меркел, че е стара чанта
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                    Или да обобщим за ментално по слабите като мечо, кат, шуменското комунде и другите - червените при милиарди излишъци в бюджета са направили два пъти по малко пътища
                    Недей, не им прави услуги на болните ментално.Ще си помислят че ги хвалиш. ахахха
                    Ей тролове болни с Кое точно Станишев е направил повече от ГЕРБ?
                    С магистралите ли ? ахахахах

Коментар

Що се правиш на по-малоумен от SoPoLoV?
                      Ето ти на графиката

Очевидно е че при Станишев са направени два пъти ПОВЕЧЕ пътища. А магистралите при Бойко наистина са повече.

Най-успешна за Бойко е 2011г- 712 км пътища, а това е ТРИ ПЪТИ по-малко от най-успешната година на Станишев 2138 км

Ама това сте герберите. Или малоумни като пилето или на черното казвате бяло.
                      Туууууп, тууууп, туууп. герберските лъжи падат една след друга.

Абе герберите, вие освен да лъжете друго можете ли да правите. за по-бавно схващащите гербери - не отговаряйте. На това в българския език му се вика риторичен въпрос

Коментар

Обещавам и Румен Николов Пашата каквото ми каже това да правя. И американския посланик също каквото ми каже това ще правя.

И да не забравиш журналистките. Всеки ден ще привикваш по-хубавичките да те пипат по "мускула". И да ти изпълняват песента "Я надуй моме кавала"

Коментар

• Обещавам и Румен Николов Пашата каквото ми каже това да правя. И американския посланик също каквото ми каже това ще правя.

tnm

Коментар

Ще се кълна, обещавам !!!

И държавни имоти обещавам да раздавам неправомерно, пък като ме фанат, ще казвам, че подписа не е мой
                            Че ти наистина ставаш за премиер!

Само да не забравиш- поръчай на минфина да купи един камион ножици от истинска шведска стомана. И да построи един завод за лентички!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Или да обобщим за ментално по слабите като мечо, кат, шуменското комунде и другите - червените при милиарди излишъци в бюджета са направили два пъти по малко пътища
                              Що се правиш на по-малоумен от SoPoLoV?
                              Ето ти на графиката

Очевидно е че при Станишев са направени два пъти ПОВЕЧЕ пътища. А магистралите при Бойко наистина са повече.

Най-успешна за Бойко е 2011г- 712 км пътища, а това е ТРИ ПЪТИ по-малко от най-успешната година на Станишев 2138 км

Ама това сте герберите. Или малоумни като пилето или на черното казвате бяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Ами ще се кълнеш ли в децата ти, като ти пускат записи в ефир с Ванъо Танов, че не са истински
                                Ще се кълна, обещавам !!!

И държавни имоти обещавам да раздавам неправомерно, пък като ме фанат, ще казвам, че подписа не е мой
                                Last edited by mechobikov; 01.09.2012, 16:15.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X