IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Заради тази видна герберка, ще местят Митниците от София в Русе

Да и това което пишеш пак не е помия и е вярно.
    За такива като теб е вярно, но за останалите на дали.Парцалче.

Коментар

• В очакване на съчетания с топки в раирани дрехи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Соколов, за това недоразумение ли е казал Барозу ???

Очаквам Барозу да пише още „Аз обичам България“, радва се Борисов

Ама, ти какво казваш бре маскара нагла такава?
        Нещо като да си покажеш задника ли, а етническо недоразумение.

Виж елементарен си и във възгледите с и в мисленето си,така че какво ни занимаваш?
        Защо го правиш не виждаш ли че си поляризиран от червените недоволни парцалчета.
        И аз съм недоволен от много неща, но не пиша че комунизъма не си е отишъл и там поредните абсолютни леки изцепки.
        Айде не на нас, ако може, ако пък ли не не се чуди дали съм СоКоЛоВ,СоПоЛоВ или че някои ти е бръкнал в гъза.

Коментар

• Заради тази видна герберка, ще местят Митниците от София в Русе

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
            Ами защо днес Барозу е казал, че България е готова за Шенген и че скоро ще се уреди това недоразумение.
            Соколов, за това недоразумение ли е казал Барозу ???

Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Чай ся. Аз ли си сменям ника през 5 минути или ти ???
              Айде сега изведнъж съм си сменял ника през колко мин. ей абсолютно неадекватен тип.Нали има такива типажи като тебе.
              Нали съм бил SoKoLoV или пък СоПоЛоВ днес още един път ме нарече gigow така.
              Имаш много сгрешена представа за времето.Вътрещаря го ползвам от началото на годината.

Кои съм аз според теб двуутробно, да те видя колко си болен я кажи? хахаха
              Пак си доста забъркан в помията която ти наливат, не ни занимавай с нея.И С ТЕБ АКО МОЖЕ.

Коментар

Ама аз казвам истината. Какво лошо има в това ???
                Ами нали ти казвам ,че логиката ти е лека бре.ТИ май си малоумен нещо?

Коментар

• Ами защо днес Барозу е казал, че България е готова за Шенген и че скоро ще се уреди това недоразумение.

А тука колко болни трола говореха за апартаментния, за физкултирника, за мутрата, за какви ли не глупости, къде сте сега бре дребни Български душици, къде ?

Същата ви е работата последните години само да плюете и омаскарявате и давате мнение и възгледи за хора които не познавате и малко поне.
                  Какво да говорим за възгледите ви червени и в лайната ви.Ужас и срам за такива Българи, вие сте срам и посмешище на Цяла Европа.

А да и кога щял да си Тръгне Дянков, нали му викахте Дянкoff, ТОВА СА НА GIGOW ГЛУПОСТИТЕ.
                  Ами на вас ако ви се слушат подобни тролове, на мен не ми се слуша за вашите леки мозъчета.

Коментар

Чай ся аз ли си измислям с турски термини обидни квалификации за хора които не познавам и грам.Ама много си нагло бре двуутробно.
                    Ето и резултата аз....АХАХАХ
                    Етническо петно.
                    Ама аз казвам истината. Какво лошо има в това ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Еее Мечо, такъв е животът. Едни бачкат, други режат ленти.
                      Val/she това и то ли е в среден род.Какво си ти, мъж или жена?

Коментар

Чай ся аз ли си измислям с турски термини обидни квалификации за хора които не познавам и грам.Ама много си нагло бре двуутробно.
                        Ето и резултата аз....АХАХАХ
                        Етническо петно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Не вливай ми в сърце отрова
                          tnm

Коментар

Обещавам двойно. Бащицата дава заплати 10 пъти по ниски от средните за Европа. Аз ще давам заплати 20 пъти по ниски от средните за Европа
                            ахахха ама ти си пълен Той лично ги печати и дава парите, да.Това не е довод, за леката ти логика.
                            Заплатите тръгнаха от 1997г. след фалита на банките от 130 лв. мин. месечно възнаграждение до към 300 лв. сега.Валутния Борд и тои тогава.Та вие какво очаквате от тази фискална система.
                            Това каква връзка има с сегашното правителство? Че нещо ви се губи логиката.

Не са 10 пъти по малки заплатите, много по ниски са. И с такива тролове като теб и така мислещите скоро няма да станат повече.Защото не правите разлика даже м/у държава и страна.

Е не ти си истински малоумник.
                            Last edited by SoKoLoVv; 01.09.2012, 17:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Приказка за Асфалт Паша

ИВО СИРОМАХОВ

Дядо ми ми е разправял, че преди много години, по време на робството, за губернатор на българите бил назначен някой си Асфалт паша.
                              http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?t=2837

Коментар

Е не ти вече страдаш и от шизофрения.И не съм ти нито.Соколов, нито Вътрещаря, а твое производно или резултат от цирка които сътворявате в този форум.Това как го разбираш.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X