Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИ..ако те турят какво ще направиш ?
2. Ще слушам Валентин Златев и каквото той каже това ще правя.
3. И пътищата ще ги правя на вълнички щото не ме фаща морска болест
4. Ще правя контрабанда с наркотици и като стане уйт ще карам моряците да ми поемат винатаLast edited by mechobikov; 01.09.2012, 15:08.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато съм изключително прост що не ме турите за премиер. Нали според вас ГЕРБерите, е най добре министър председателя да е прочел максимум 1 книга (за предпочитане Винету). Аз и толкоз не съм прочел.
Плюс това сега да си премиер е лесно. Каквото каже Валентин Златев - Правиш го !!!
Каже ти да изгониш министър - гониш го !!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеизключително прост си - Ваньо Танов се скара с Златев ама не са го изгонили.
Плюс това сега да си премиер е лесно. Каквото каже Валентин Златев - Правиш го !!!
Каже ти да изгониш министър - гониш го !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
изключително прост си - Ваньо Танов се скара с Златев ама не са го изгонили.
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми нали го изгониха след като се скара с Валентин Златев !!!
Забрави ли ??? А казваш, че аз съм прост
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеНе знам обясни ми ти - аз никога не съм твърдял такова нещо, че Трайков е изгонен заради Лукойл
Забрави ли ??? А казваш, че аз съм простБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не знам обясни ми ти - аз никога не съм твърдял такова нещо, че Трайков е изгонен заради Лукойл
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА кажи сега като си много умен, Асфалт Паша що клекна на Бензин Паша да изгони министър Трайков ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеSoKoLoV,ако си мислиш че с обиди можеш да ме спреш да пиша истината много се лъжеш.
Ето ти истината:
Станишев положил два пъти повече асфалт от Борисов
А доколко Станишев е политически труп-времето ще покаже. Онзи ден Станишев беше избран за вицепрезидент на Социалистическия интернационал.
Станишев става и вицепрезидент на Социалистическия интернационал
Това е не само признание за качествата му, това увеличава значително шансовете му да бъде избран за председател на Партията на европейските социалисти, на която в момента е временен председател.
А твоят лъжец Бойко го очаква раираната пижама след като падне от власт.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеИли да обобщим за ментално по слабите като мечо, кат, шуменското комунде и другите - червените при милиарди излишъци в бюджета са направили два пъти по малко пътищаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Абе кат може ли да си толкова смотан бе -
133 са километрите изградени магистрали по времето на Сергей Станишев, 260 ще бъдат в мандата на Бойко Борисов, при това Станишев е вложил доста повече асвалт - лъсна още една далавера на червените - мухахахаха
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеСтанишев положил два пъти повече асфалт от Борисов
Два пъти повече асфалт е бил поставен по времето на Сергей Станишев в сравнение с управлението на Бойко Борисов. Това показват изчисления на в. "24 часа" на базата на новопостроени и ремонтирани километри шосета от 2005 г. досега заедно с планираните дейности до лятото догодина.
Според сметките за строителството на магистралите и ремонта на пътищата в предишния мандат са отишли над 11,4 млн. тона асфалт общо, а до края на сегашното управление ще са около 5,45 млн. тона.
133 са километрите изградени магистрали по времето на Сергей Станишев.
От партията на Кунева: Управлението на Борисов е на довършителните работи
"Борисов не е започнал нито един свой проект и управлението му може да се нарече "управление на довършителните и утопителните работи, защото премиерът е и утопист".
Членът на ръководството на движението отбеляза още, че Столична община планира да изразходва 1 милион лева за реклама на несъществуващия завод за боклука и допълни, че Бойко Борисов е спечелил изборите за кмет на София през 2005-та година с обещанието, че до 2007-ма този завод ще бъде построен, но това не се е случило и до днес.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1527169
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЗащото явно сте напълно малоумни.Как само три години след като бяха на власт вие пак говорите за социалистите и комунистите като нещо велико, а те всъщност си станаха точно полит. трупове.Това разбирате ли го?
Или и това се включва в демокрацията да върнете БСП, вече политически трупове във властта, Ама вие сте напълно малоумни.
Ако му беше там турските термини които ползваш, щеше ли Дянков да им вземе лиценза.А ама не наистина сте много зле.Говорете си какво си искате и без това сте като развалени телефони... ужас пълен.Само незнам какво бъдеще ни чака с такива като вас.Май срамът и нищетата на която ни обричат така мислещи типажи като вас ще е доста дълго време.
Кои го интересува, Станишев, колко асфалт е положил, след като има вече олигархия и тя си обира поръчките.Кога Станишев е бил против Руския монопол и кога за срещу супер неизгодните им проекти.Знаете ли въобще.Ама сте смешки....
Нали Бензин Паша го изгони от министерлъка
Значи Бензин Паша управлява България, а Асфалт Паша му е куче на верижкаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНищо не разбрах. Защо искаш да лъжем ???
Или и това се включва в демокрацията да върнете БСП, вече политически трупове във властта, Ама вие сте напълно малоумни.
Ако му беше там турските термини които ползваш, щеше ли Дянков да им вземе лиценза.А ама не наистина сте много зле.Говорете си какво си искате и без това сте като развалени телефони... ужас пълен.Само незнам какво бъдеще ни чака с такива като вас.Май срамът и нищетата на която ни обричат така мислещи типажи като вас ще е доста дълго време.
Кои го интересува, Станишев, колко асфалт е положил, след като има вече олигархия и тя си обира поръчките.Кога Станишев е бил против Руския монопол и кога за срещу супер неизгодните им проекти.Знаете ли въобще.Ама сте смешки....
Коментар
Коментар