IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    ГЕРБ трябва да дава на Соколов пари за да мълчи !!!
    Не лъжа, няма нищо общо с парите на държавата и това кои разпорежда това.Ами ти си явно пълен малоумник.Щом си мислиш така.

Не ДУУТРОБНО, вашите сплетни тука са доста дериозни и манипулативни, както и елементарни.Измислете нещо истинско.Ако можете обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      този (соки) е от платените никове, а за тях най-голямото наказание е функцията игнор.
      Тцъ - те на това разчитат - така все някой ще им се върже на лъжита. пък този е толкова зле, че просто плаче да бъде отрезвен малко.

Коментар

• Медийният дебют на БПФ на фонът на наглостта на Шебекът:

http://www.dnes.bg/politika/2012/09/...vetanov.167406
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          този (соки) е от платените никове, а за тях най-голямото наказание е функцията игнор.
          Бертране, пак си в заблуда.Не съм платен и няма да бъда.
          Аз съм SoKoLoV, които се принудих да им кажа да ми изтрият ника, заради таквиа заблудени като кат123,коки gigowи други разни малоумници.
          Ужас и теб са промили явно., ахаххаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Лъжеш лъжльо, знаеш отлично за какво говоря - нищо чудно и на теб да ти плащат с нашите пари дето Бойко ги завря в Корпоративна че да си купува медиино влияние.
            ГЕРБ трябва да дава на Соколов пари за да мълчи !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Верно ли заради акциите на физкултурника, апартаментния и сега заради тиквата и мутрата ще влезем в Шенген?

Айй колко сте умни и добри и да въобще с вас ни чака добро развитие.ахахахха
              Като,Развалени телефони сте.Така ли е?

Пак да повторя ли не съм гласувал за ГЕРБ, нито някои ми плаща.
              Но сега ще го направя ще гласувам, тъй като поне успяха да удържат границите ни, през които се е търгувало доста и не само с наркотици.

А да и кога щеше да си тръгва Дянков и какво бил правил, че едва ли не не разбирал какво прави.

Просто с такива картинки и фрази от медиите, няма как да ви кажат да мислите така.
              Но като гледам са успели, ужас.за България

Коментар

Лъжеш лъжльо, знаеш отлично за какво говоря - нищо чудно и на теб да ти плащат с нашите пари дето Бойко ги завря в Корпоративна че да си купува медиино влияние.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                  Божеее, колко си елементарен почти колкото и си равновесен.
                  Кои медии, бре? Парите на държавата зависят от парламента, а не Б.Б.Ама ти не си зле и поляризиран.Не.
                  И какви изводи си правиш.Това е същият като за Бориславова.Пълни диаметрални глупости.
                  Това не са фактите които трябваше да споделиш за да кажеш това което искаш да кажеш.
                  Разбра ли колко си объркан.Медиите няма как да имат един собственик, а пък бил той и банка.Спри се нереални глупости говориш.

Коментар

Добре вие може ли да сте толкова малоумни, явно.
                    Може ли от една снимка да си правиш извод за това кое е добро и и не за станата.Ти пак говориш за държавата.
                    Ами ти знаеш ли кое историческо време е било тогава.А трол неземен и елементарен.
                    Знам бре, 1995 година
                    tnm

Коментар

Познавам ги бре

На снимката рахат си пият ракията следните баш големци
                      1. Асфалт Паша
                      2. Румен Николов Паша (СИК Паша)
                      3. Венцислав Стефанов Паша
                      4. Николай Златев Паша
                      Добре вие може ли да сте толкова малоумни, явно.
                      Може ли от една снимка да си правиш извод за това кое е добро и и не за станата.Ти пак говориш за държавата.
                      Ами ти знаеш ли кое историческо време е било тогава.А трол неземен и елементарен.

Коментар

Е те това е върха - значи жълтите вестници собственост на Пеевски, купени и издържани с парите на корпоративна банка, която пък има пари защото Бойко прави в нея депозити на държавни фирми - та тези жълти медии изцяло контролирани от ГЕРБ - пускат Лъжи с които хвалят ГЕРБ и след това значи ние взимаме тези лъжи - това ли искаш да кажеш.

Защото аз като гледам тук само истини се говорят Срещу Бойко и само Лъжи за Бойко.
                        Божеее, колко си елементарен почти колкото и си равновесен.
                        Кои медии, бре? Парите на държавата зависят от парламента, а не Б.Б.Ама ти не си зле и поляризиран.Не.
                        И какви изводи си правиш.Това е същият като за Бориславова.Пълни диаметрални глупости.
                        Това не са фактите които трябваше да споделиш за да кажеш това което искаш да кажеш.
                        Разбра ли колко си объркан.Медиите няма как да имат един собственик, а пък бил той и банка.Спри се нереални глупости говориш.

Коментар

• Я да видим кой ще твърди че създаване на профил във фейсбук струва 10 000 лв?
                          Нагло по гербаджийски

За "техническа" изработка на страница във Фейсбук са нужни около 10 хил. лева. Други 10 хил. лева пък са отделени за реклама.
                          В това се опита да убеди слушателите на БНР бившата пиарка на Агенцията по храните Кристина Спасова, която бе замесена в нечуван скандал, след като стана ясно, че е прибрала 50 000 лева за изработка на страница във фейсбук и профил в туитър на Програмата за развитие на селските райони.
                          И това ако не е нагла кражба герберска-здраве му кажи.

ВСЕКИ от нас знае, че профилът във фейсбук и туитър е безплатен.

И тези пари са дадени БЕЗ търг. Без обявяване на обществена поръчка.
                          Министерството било поканило за изхарчването на тези парички три фирни. И избрало едната, на пиарката.
                          Обаче и ТРИТЕ фирми са създадени в един и същи ден, месец преди поканата, имат една и съща дейност, а бе фирми близначки.
                          Кой гербер ще твърди че това не е нагласена работа?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Виж аз не се сърдя, за твоето невежество,а се сърдя на болните мозъчета, какъвто е и твоя.И ти не казваш самата истина,защото не познаваш никои на снимката, а тя ти е спусната и те карат да си мислиш разни такива цинични глупости.Нали.

Ами моля те не ни ги споделяй прекалено са елементарни.
                            Тези неща долу няма как да ги твърдиш, защото нямаш факти.Имаш само "медийни изрезки".
                            Нямате оправия.
                            Познавам ги бре

На снимката рахат си пият ракията следните баш големци
                            1. Асфалт Паша
                            2. Румен Николов Паша (СИК Паша)
                            3. Венцислав Стефанов Паша
                            4. Николай Златев Паша
                            tnm

Коментар

Ами там е работата ,че няма как да ви приема доводите и фактите защото те са точно плод точно на спам от жълти вестници и нищо друго.
                              Е те това е върха - значи жълтите вестници собственост на Пеевски, купени и издържани с парите на корпоративна банка, която пък има пари защото Бойко прави в нея депозити на държавни фирми - та тези жълти медии изцяло контролирани от ГЕРБ - пускат Лъжи с които хвалят ГЕРБ и след това значи ние взимаме тези лъжи - това ли искаш да кажеш.

Защото аз като гледам тук само истини се говорят Срещу Бойко и само Лъжи за Бойко.

Коментар

Соколов, ама защо се сърдиш. Аз казвам самата истина. През деветдесетте Асфалт Паша беше хайдутин. Ето доказателство:

После султан Селимион го тури на заптиетата за бинбашия, и трябваше да ходи да се гони сам себе си.

После го туриха за Паша, и оттогава е Асфалт Паша, каквото му е и името
                                Виж аз не се сърдя, за твоето невежество,а се сърдя на болните мозъчета, какъвто е и твоя.И ти не казваш самата истина,защото не познаваш никои на снимката, а тя ти е спусната и те карат да си мислиш разни такива цинични глупости.Нали.

Ами моля те не ни ги споделяй прекалено са елементарни.
                                Тези неща долу няма как да ги твърдиш, защото нямаш факти.Имаш само "медийни изрезки".
                                Нямате оправия.

Коментар

Working...
                                X