Има и такива политици! http://www.vbox7.com/play:7d7072b5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗнаеш ли как се нарича състоянието в което човек живее в собствена реалност - психоза. та гледай поне ти да не си вярваш на лъжите щото иначе не е зле да те прегледа чичко доктор.
А полицейските акции нямаха ли превантивен елемент, докато при тройната коалиция, която си е и беше "машина за смърт",какво беше директно партията нарежда убийства.
И като ми намерете правителство в историята което да хване повече наркотици, които м/у другото са били през годините доходите на някои си с влияние и какви ли не още помии покрай това.Тогава ще ми говорите за омаскаряване и омаловажаване на усилията на правителството ви.Цървулчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеОмаскаряване има о от твоя ник и от този на дуутробното, както и от gigow,коки.
Малко маскари сте, че сте тръгнал ида се правите на невинни.Парцалчета.
Я се виж долу каква помия си изсипал.
После султан Селимион го тури на заптиетата за бинбашия, и трябваше да ходи да се гони сам себе си.
После го туриха за Паша, и оттогава е Асфалт Паша, каквото му е и иметоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеаххахаха какво боляло, нито това което твърдиш, като омаскаряваш маса народ, не е вярно нито може да стане вярно.
От колко години четеш само жълти вестници.Явно от доста.Още преди две години ти създадоха възглед и мислене по този начин.АХАХАХАХАХХАХА
ЕЕЕ прекалено ти е елементарно всичко ,че да се усетиш.
Аз вече бях пуснал една молба до представителите на ГЕРБ в този форум да избират малко по-внимателно кого пускат тук, така малко по интелегентни да ги избират. Поне до средното ниво на гражданите на Ихтиман да го докарат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА - от истината боли а. ДПС депутата Пеевски работи здраво за блаженството на Бойко като пълни всичко с лъжи.
От колко години четеш само жълти вестници.Явно от доста.Още преди две години ти създадоха възглед и мислене по този начин.АХАХАХАХАХХАХА
ЕЕЕ прекалено ти е елементарно всичко ,че да се усетиш.
Коментар
-
Който ме познава значе, че съм гласувал за ГЕРБ, но това не значи, че не мога да съм критичен към политиците спечелили властта и с моя глас.
МВР - безброй акции отразени по телевизията като сериали от поредицата с Хорейшио, а броя на престъпленията...май пак същия. Не бих пуснал децата си да играят сами.
Цветанов е министър 3+ години, но явно спокоен в кортежа с бронирани коли който го разнася по софия без да зачита правила и знаци все едно е папата или американския президент....явно няма как да забележи , че дебелите полицаи и сега се крият на всяко по-сгодно местенце ..особено когато е топло и приятно време и си чакат 10-те лева рушветче...докато в районите им се продава дрога на ученици, разбиват се коли и домове.
Цветанов е слаб министър на вътрешните работи, който не стига, че не може да пресече корупционните практики в подопечното си министерство, но се опитва и да кадрува в съдебната система. Който мисли, че бъркам да излезе утре (неделя) и да покара из София без пуснати фарове. Ще го спрат поне 4-5 пъти, но бас ловя че срещу 10 кинта ще се разделя с полицаите като с първи приятели.
това не е европейска държава - съжалявам за което.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеМомче ти си резултат на медиите, ти си абсолютно забъркан.
Какви факти бре.Ти правиш ли разлика м/у факти и реалност.Тези твой факти са по медиите които са пък развален телефон.Това си е твоята ограничена камбанария.
Е много малоумно за пореден път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ама не - това просто води до трупане на все повече лъжи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТази помия да не сме я измислили ние. Това са просто факти от управлението на Борисов.
И в момента в който някой ви хване в Лъжа и вие веднага почвате да ревете как ви били омаскарявали. Ами не правете глупости и не лъжете - като не искате след това хората да ви хвърлят лъжите в очите. ,
Но оподобно поведение е просто невъзможно за ГЕРБ - изисква капацитет дето го нямате и никога няма да го имате. За това ви остава да купувате медии и да лъжете най-нагло в тях.
Какви факти бре.Ти правиш ли разлика м/у факти и реалност.Тези твой факти са по медиите които са пък развален телефон.Това си е твоята ограничена камбанария.
Е много малоумно за пореден път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА - от истината боли а. ДПС депутата Пеевски работи здраво за блаженството на Бойко като пълни всичко с лъжи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеТова какво е сега довод, това за грамите от разузнаването си е повече вероятно от това за което говориш сега.Видя ли се сега.Цървул
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеКАК, КОЙ Я ПАК.ЕЙ ГЛУПАВО СЪЩЕСТВО Я СЕ СКРИ, ТИ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ДОБРЕ.
НЕ ГОВОРИ ЗА ПОЛИТИКА ТУК ТОЧНО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеОмаскаряване има о от твоя ник и от този на дуутробното, както и от gigow,коки.
Малко маскари сте, че сте тръгнал ида се правите на невинни.Парцалчета.
Я се виж долу каква помия си изсипал.
И в момента в който някой ви хване в Лъжа и вие веднага почвате да ревете как ви били омаскарявали. Ами не правете глупости и не лъжете - като не искате след това хората да ви хвърлят лъжите в очите. ,
Но оподобно поведение е просто невъзможно за ГЕРБ - изисква капацитет дето го нямате и никога няма да го имате. За това ви остава да купувате медии и да лъжете най-нагло в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКви доводи от медии съм използвал - то медиите ги притежава вашия ортак от ДПС Пеевски.
Коментар
Коментар