IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алоо, "Свети Наум"!
    Пратете санитарите...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Медийният дебют на БПФ на фонът на наглостта на Шебекът:

http://www.dnes.bg/politika/2012/09/...vetanov.167406
      Време е БНБ-то да се намеси на БФБ-то
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ГЕРБ трябва да дава на Соколов пари за да мълчи !!!
        Абсолютно вярно. Много се радвам че ГЕРБ имат за защитник такъв малоумник. Достатъчно е някой да влезе, да прочете два му поста и да се отврати от герберите.

Добре работи Соки за каузата на БСП. Ние ряпа да ядем!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение

От това мислене нямаме полза, така че дайте нещо като факти и тогава да говорим.
          Кога ще видите тогава нещо положително.Никога.
          Ами вие само очерняте, омаскарявате и какви ли не глупости.
          Това не необходимо, нали така.

Аз също съм критичен към властта, но моят глас е глас в бездна.
          Това е основния проблем.Тук.А вашите тролски са напълно ненужни.Това е.

Равновесие разбрали всичко горе.Че нали трудно разбирате какво ви се говори с gigow.
          Ми тук като гледам само факти се дават - но всичките говорят че ГЕРБ са некадърни корумпирани лъжци - и не знайно защо ти наричаш това омаскаряване.

Скъсал си с реалността и си постваш само плоската пропаганда - вземи звънни един телефон на този дето ти е дал инструкциите за отговори в интернет и му кажи че е пълен некадърник защото никой вече не му се лови на лъжите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Доган Ефенди, ти що изгони Домуз Паша от форума ???
            Нали ти обясних, че ще изгоня и теб, ако продължаваш да се правиш на гьон.
            Прасето беше супер неадекватно и обиждаше по подразбиране всички.А аз такива не ги търпя много много.
            Разбра ли сега или да ти повторя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              параноя батка, няма лечения освен тежки лекарства. чакар че то май нее параноя когато всички са срещу теб
              Срещу мен сте както казах Коки,gigow,кат123, и ти.Та вие сте известните тролове от инвестора.
              АХХАХАХАХ
              Ужас едва ли някога ще срещна Българи с токова елементарно възприятие, като на тези горе. хаха

Коментар

Ми БСП и ГЕРБ са окупулирали дъното. но вече ГЕРБ взима огромна преднина в копаенето по дъното. Трудно ще бъде настигнат.

И защо тролове. Що не си избереш някакви други митологични създание. Можеш да ни наричаш например дракони, орки, кракени и така нататък лами

Все пак вие вярващите в приказки представителите на празноглавата ламя трябва да сте наясно с митичните създания
                ЛЕЛЕЛЕЛ колко много си прост, просто не ми се вярва, че може да има толкова промит мозък в Бъглария.Ти Българин ли си, ако да много ме срам за теб.Тъй като лесно те спамват с жълти новини, които пък ти изграждат ежедневието.И това за последните три години.
                Тезите ви за медиите,за винетките, за парите на бюджетниците, за снимките, за акциите на полицията, до вчера и за Шенген,за мутрата, за пожарникаря, за тиквата и тем подобни тролски термини, са напълно празни и на логика и на факти.

От това мислене нямаме полза, така че дайте нещо като факти и тогава да говорим.
                Кога ще видите тогава нещо положително.Никога.
                Ами вие само очерняте, омаскарявате и какви ли не глупости.
                Това не необходимо, нали така.

Аз също съм критичен към властта, но моят глас е глас в бездна.
                Това е основния проблем.Тук.А вашите тролски са напълно ненужни.Това е.

Равновесие разбрали всичко горе.Че нали трудно разбирате какво ви се говори с gigow.

Коментар

Ей ти си жерта на тези именно тролове, как за или не бре.Това да не ти е пазар.
                  Е как да кажа да на че ме наричаш платен.А аз пари не получавам за мисля така.Просто липсите на мозък и морал и логика на някои от тукашните тролове е покъртителна и на това трябва да се сложи край.

Не че след като не си влизал и с две мнения не генерализира много и си тръгна толкова бързо.Ужас и това поведение е смешно.
                  Да не се окажеш и ти с някои друг ник тука.
                  параноя батка, няма лечения освен тежки лекарства. чакар че то май нее параноя когато всички са срещу теб

Коментар

А това пък като висота в глупостта може да го каже само GIGOW, нали така?
                    А понеже е бивш военен и не разбираше много от нещата на Соки, и до ден днешаен е същият гьон.Ти да не си един от никовете му.А? ахахха
                    Казах ти елементарен си. Ти пак продължаваш да хейтваш.Парцал си.
                    Доган Ефенди, ти що изгони Домуз Паша от форума ???
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Всички платени писачи във форума са за игнор...без значение чия страна защитават. Този форум не е за пропаганда. Който иска пропаганда - в инвестора се продава реклама и има за всички - платете си и рекламирайте идеите и продуктите си, но да ни облъчвате брутално със ЗА/ ПРОТИВ е максимално изнервящо.

Не бях влизал в тази тема от няколко месеца и мисля, че не съм сбъркал.

довиждане
                      Ей ти си жерта на тези именно тролове, как за или не бре.Това да не ти е пазар.
                      Е как да кажа да на че ме наричаш платен.А аз пари не получавам за мисля така.Просто липсите на мозък и морал и логика на някои от тукашните тролове е покъртителна и на това трябва да се сложи край.

Не че след като не си влизал и с две мнения не генерализира много и си тръгна толкова бързо.Ужас и това поведение е смешно.
                      Да не се окажеш и ти с някои друг ник тука.

Коментар

Ами за жалост, аз не съм зле аз мисля така.А тролове като теб, мислят и продължават да мислят над медиите измислици.Това е проблема ти, както и на другите тролове.
                        Да не казвам по възрастните от тях как милеят за БСП, ахахахах
                        Ми БСП и ГЕРБ са окупулирали дъното. но вече ГЕРБ взима огромна преднина в копаенето по дъното. Трудно ще бъде настигнат.

И защо тролове. Що не си избереш някакви други митологични създание. Можеш да ни наричаш например дракони, орки, кракени и така нататък лами

Все пак вие вярващите в приказки представителите на празноглавата ламя трябва да сте наясно с митичните създания

Коментар

Аре сега - ние познаваме неповторимия стил на Соки. само той може да каже цяло изречение в което никоя дума да няма никаква връзка с останалите Ти нямаш нищо общо с него - та и з атова лъжеш
                          А това пък като висота в глупостта може да го каже само GIGOW, нали така?
                          А понеже е бивш военен и не разбираше много от нещата на Соки, и до ден днешаен е същият гьон.Ти да не си един от никовете му.А? ахахха
                          Казах ти елементарен си. Ти пак продължаваш да хейтваш.Парцал си.

Коментар

• Всички платени писачи във форума са за игнор...без значение чия страна защитават. Този форум не е за пропаганда. Който иска пропаганда - в инвестора се продава реклама и има за всички - платете си и рекламирайте идеите и продуктите си, но да ни облъчвате брутално със ЗА/ ПРОТИВ е максимално изнервящо.

Не бях влизал в тази тема от няколко месеца и мисля, че не съм сбъркал.

довиждане
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тцъ - те на това разчитат - така все някой ще им се върже на лъжита. пък този е толкова зле, че просто плаче да бъде отрезвен малко.
                              Ами за жалост, аз не съм зле аз мисля така.А тролове като теб, мислят и продължават да мислят над медиите измислици.Това е проблема ти, както и на другите тролове.
                              Да не казвам по възрастните от тях как милеят за БСП, ахахахах

Коментар

Бертране, пак си в заблуда.Не съм платен и няма да бъда.
                                Аз съм SoKoLoV, които се принудих да им кажа да ми изтрият ника, заради таквиа заблудени като кат123,коки gigowи други разни малоумници.
                                Ужас и теб са промили явно., ахаххаха
                                Аре сега - ние познаваме неповторимия стил на Соки. само той може да каже цяло изречение в което никоя дума да няма никаква връзка с останалите Ти нямаш нищо общо с него - та и з атова лъжеш

Коментар

Working...
                                X