IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не само ,онзи който преди шест месеца заяви че е служител на ДАИ и и ни изнесе лекция как нито леФ не е взел за себе си ,да не си бил пак на няколко Уискита.... .........
    Така е, само че служителите на ДАИ се занимават с малко по-други неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Нещо се опитваш лично ли да ме атакуваш мишле? Не виждам какво общо имат светлините и разрешената скорост с мен. Виж, че ти си комунист, си личи от къртичи поглед.
      Нито ти нито мечобиков нищо не споменавате за :
      руснак паша,
      испанец паша, както и за
      философ паша, коите е..аха мамата на БГ.
      Не само ,онзи който преди шест месеца заяви че е служител на ДАИ и и ни изнесе лекция как нито леФ не е взел за себе си ,да не си бил пак на няколко Уискита.... .........

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
        език ,пръсти всичко ти се преплита , спри да пиеш момченце....
        на теб не са ли ти обяснили че когато те игнорират в разговора си неприятен за контактуване....никой не обича събеседване с клонинги или дубликати или като си харесаш думичката за дубльори.....

Коментар

Е недей да подценяваш зенмният лорд. В момента вижда как Борисов му е осигурил с наредбата по транспорта бъдещо препитание и на внучетата....
          Особенно с фаровете и това 30 километра в населено място....всички бакшиша ще станат на пържоли....
          Нещо се опитваш лично ли да ме атакуваш мишле? Не виждам какво общо имат светлините и разрешената скорост с мен. Виж, че ти си комунист, си личи от къртичи поглед.
          Нито ти нито мечобиков нищо не споменавате за :
          руснак паша,
          испанец паша, както и за
          философ паша, коите е..аха мамата на БГ.

Коментар

• Гледах новините преди малко .....и се разсмях.Искали "сертифициране" на казаните за ракия...Смяяяях....Днес четох,че се приело наретба за слагане на фискализирани устройства на кафе-автомати,клатушки,въртележки......абе..Пак смяяяяях

Бат Бойко,ти хубаво искаш да сертифицираш казаните за ракия...ама знаеш ли колко "нелегални " има...Че то по времето на Турската империя се е варяло ракия,ти искаш сега да станеш по-велик от султана.А за тия фискални устройства по вендинг автоматите,ми те вече са измислили противодействие от сега

Бат Бойко,аз ти предлагам нещо по-съществено и масщабно,даже ако го възприемеш и процент искам.Гледай сега........Правиш пакет дамски превръзки 20лв.Жените всеки месец ще се отчитат,нема мърдане5лв за хазната,10лв за теб:0(един от тези за мен)...Вдигаш и памука и лигнина...Да се оправят както могат ако не плащат.Нашите прабаби как са се оправяли....и те са садили картофи и овце са гледали,нали.Аре сега де....Която не иска да дава пари...да забременява...и раждаемостта се вдига хем.В този смисъл...и един презерватив...10лв.Който иска да ходи по "чуждо"...да си плаща..Ако няма пари,да внимава...а ако се зарази с нещо...лекарства...Таман се вдига работата на аптеки,дистрибутори,заводи за лекарства......А к'во ще кажеш Бат Бойко....Ти ,глупости ...казани за ракия,вендинг машини......Аре сполай ти...и да кажеш на Дянков ,специално на мен да ми намали данъците

Поздрав най-сърдечен,драги ми Смехурко...Весел Патиланчо

Коментар

Е недей да подценяваш зенмният лорд. В момента вижда как Борисов му е осигурил с наредбата по транспорта бъдещо препитание и на внучетата....
              Особенно с фаровете и това 30 километра в населено място....всички бакшиша ще станат на пържоли....
              език ,пръсти всичко ти се преплита , спри да пиеш момченце....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ндааа, всичко е ясно....

Коментар

Преди време искахме с Равновесие и други колеги по мислещи и по знаещи млади гербери ,но моля ви се не искаме кадрите на Карлуково....Моля ви се!
                  Чунчо от обувната бригада , на който четири часа не можа да види кое по малко 2 или 5 ,Десет часа сметахме пътища ,един месец... заплати, университети , работни места и километри асФалт...
                  Лендлорда от ДАИ пет лева че нямаш светлини ,който уж всичко е наред и нещо му стане ... А да най доволен беше от увеличението на тока и спирането на АЕЦ...
                  Роджърс от завършващите средното към Карлуково...
                  Димка от католическото девическо училище .....
                  Соколов от логопедическото....
                  Стамболов от Първа медиина група на Пеевски....
                  Монти или мече цвети пак си прекалил с бирите.....

Коментар

Ако ГЕРБ с /Бойко Борисов=България=Държавник/ увеличи доходите на хората, ще се радва на няколко мандата и ще стане българския Хелмут Кол. Само така България=ГЕРБ=Б.Б. ще се отърве завинаги от мръсните и крадливи комунисти
                    Давай БОЙКОООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!- ПРИЯТЕЛ И ВОЖД
                    Ндааа, всичко е ясно....

Комисията от съдебни лекари, която трябваше да реши дали духовният кръгозор на Швейк съответствува, или не на всички престъпления, в които го обвиняваха, се състоеше от трима необикновено сериозни господа, при което възгледите на всеки от тях поотделно никога не съвпадаха с възгледите на другите двама.
                    Тук бяха застъпени три различни научни школи и възгледи в психиатрията.
                    И ако в Швейковия случай се стигна до пълно единомислие между тия диаметрално противоположни научни лагери, това може да се обясни просто само с поразителното впечатление, което направи Швейк на цялата комисия. При влизането си в помещението, където трябваше да бъде изследвано душевното му състояние, забелязвайки на стената портрета на австрийския владетел, Швейк извика:
                    Господа, да живее негово величество император Франц Йосиф Първи!

Работата бе съвсем ясна. Спонтанната проява на Швейк направи излишни цяла редица въпроси.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ако ГЕРБ с /Бойко Борисов=България=Държавник/ увеличи доходите на хората, ще се радва на няколко мандата и ще стане българския Хелмут Кол. Само така България=ГЕРБ=Б.Б. ще се отърве завинаги от мръсните и крадливи комунисти
                      Преди време искахме с Равновесие и други колеги по мислещи и по знаещи млади гербери ,но моля ви се не искаме кадрите на Карлуково....Моля ви се!
                      Чунчо от обувната бригада , на който четири часа не можа да види кое по малко 2 или 5 ,Десет часа сметахме пътища ,един месец... заплати, университети , работни места и километри асФалт...
                      Лендлорда от ДАИ пет лева че нямаш светлини ,който уж всичко е наред и нещо му стане ... А да най доволен беше от увеличението на тока и спирането на АЕЦ...
                      Роджърс от завършващите средното към Карлуково...
                      Димка от католическото девическо училище .....
                      Соколов от логопедическото....
                      Стамболов от Първа медиина група на Пеевски....
                      Last edited by Монти; 01.09.2012, 21:37.

Коментар

• Ако ГЕРБ с /Бойко Борисов=България=Държавник/ увеличи доходите на хората, ще се радва на няколко мандата и ще стане българския Хелмут Кол. Само така България=ГЕРБ=Б.Б. ще се отърве завинаги от мръсните и крадливи комунисти

Коментар

• Задължението на "Ем Енд Марк" е било да публикуват платени съобщения в сайтове, както и да пишат във форумите на онлайн медии.

За периода ноември – април “Ем Енд Марк” е успяла да привлече експерти по селската програма, които да пишат по форумите, става ясно от отчeта...

Интернет форуми и сайтове, в които следва да се публикуват информации и да се пише във форумите им са: eurofunds.bg, Investor.bg, fermer.bg, agro.bg, dnevnik.bg, agronet.bg, segabg; farmer.bg, agrozona.bg, bgfermer.bg, selo.bg, dir.bg, vesti.bg, news.bg, dnes.bg, dariknews.bg, economymagazine.bg.

....
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                            Нали ти обясних, че ще изгоня и теб, ако продължаваш да се правиш на гьон.
                            Прасето беше супер неадекватно и обиждаше по подразбиране всички.А аз такива не ги търпя много много.
                            Разбра ли сега или да ти повторя.
                            ПРАСЕТО беше голямата ти грешка. Задето го изгони, целия форум се обърна срещу теб, и ти се налага вече три пъти да си сменяш ника. И така ще бъде вовеки, освен ако не му се извиниш и не го поканиш да се върне. ПРАСЕТО има много приятели тук и липсва на целия форум. А ти си досаден изгонвач на готини хора !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Всички платени писачи във форума са за игнор...без значение чия страна защитават. Този форум не е за пропаганда. Който иска пропаганда - в инвестора се продава реклама и има за всички - платете си и рекламирайте идеите и продуктите си, но да ни облъчвате брутално със ЗА/ ПРОТИВ е максимално изнервящо.

Не бях влизал в тази тема от няколко месеца и мисля, че не съм сбъркал.

довиждане
                              е да де но на Инвестора им харесва , даже са щастливи и трият само от кумува срама..

Коментар

• Коментар

Working...
                                X