Първоначално изпратено от dimka_1981
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПо-голяма глупост скоро не бях чел! Всички държави туристически ориентирани, плащат в пъти повече. Дори една Унгария влага милиярди в реклама на туризма си! Сектор който дава 15% от БВП и подобрява търговския баланс да не се рекламира!!?!?!?
така не се създава средна класа от туризам печелят 200 човека собтвениците на хотели
за да има голяма на брой средна класа в бг требе машиностроенев Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеФилма го препоръчай на оня ритни топковец,ама не в понеделник че има тренировка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМного ми е интересно баба ми 3 дена трябва да стои гладна даси купи Енерго спестявашта крушка...по европейската деректива с пенсия 80 eur....да живее демокрацията...европейския рекет и дупедавците на европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1орде,в центъра не ти трябва....от нова година синята зона става 2лв...щяло да се предлага на ОС.Лазур и тук щяло да има синя зона.да им го натаковам ...Николов не е толкова добър,има добър екип и е човек на ББ .....ама на бургазлии им писва...знаеш ли,че една и съша кола в София има по-малък данък от колкото Бургас...знаеш ли колко е такса смет на нежилищни площи...11промила...............най-висока...........или ена от най-високите в БГ
Ако искаш да ти продам един апартамент...60кв.......на супер място Лазур,близо до Морската,до БСУ,...с парно....и всички екстри
....Развързвай кесията
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Е извинявай....да не се засегна...Не знам до колко го познаваш,ама щом познаваш дъщеря му,значе сте били доста близки.Относно апатите ли ми....една част в Лазур,една част в центъра.Знаеш ли къде е Лазур
...Аз там живея де
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1ар.Петко Йовчев ли ,...
Май малко послъгваш,ама карай
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...94%D0%95%D0%9E
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Е малко съм пийнал....в същност не малко де
Е повече са от 2 моите...ам не е за хвалба...наемите паднаха...Преди 4г вземах два пъти повече наеми ... сега...цените им паднаха с 30-50%...а данъците се вдигнаха ...до 3 пъти,,Да им ...таковам ...таковата
А колко чдове с наематели...Не купувай нищо в Бургас.............ниски наеми,високи данъци(да го таковам на кмета)...а цени пак високи...Едно време беше добре
Сигурно имаш повече апарти, но аз имам и 3 къщи.А те са по-имот от апартите
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Е за т'ва си прав...дълга пишка не значи по-трудоспособна,ама знам от един мой приятел...голям строителен предприемач(сигурен съм,че си го чувал).една мисъл
С дълга пишка по-лесно се пикае...Съгласен ли си
Аре наздраве
Поклон старши! Друг път пиши по-смислено за да не се чувствам неловко.
КОЛКО АПАРТАМЕНТА ИМАШ, ЧЕ МИ СТАНА ИНТЕРЕСНО?!
ЯЗЕ СЪМ С 2.
Коментар
Коментар