IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
    ти да не си местния представител на Mazek ,че с такъв плам в очите агитираш....
    ако си забравил то ИМА машиностроене в България ... така че въпроса не е до Мазек-а , явно някакъв друг ще да е проблема ....
    има да ама строителна и минна техника не се прави като изключим новиа завод в Пловдив за багери и фадроми
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      По-голяма глупост скоро не бях чел! Всички държави туристически ориентирани, плащат в пъти повече. Дори една Унгария влага милиярди в реклама на туризма си! Сектор който дава 15% от БВП и подобрява търговския баланс да не се рекламира!!?!?!?
      е сама туризам ли

така не се създава средна класа от туризам печелят 200 човека собтвениците на хотели

за да има голяма на брой средна класа в бг требе машиностроене
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Смях за вода
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Филма го препоръчай на оня ритни топковец,ама не в понеделник че има тренировка
          Нима намекваш нещо срещу нациналния отбор "Бистришки тигри"?

Коментар

• Филма го препоръчай на оня ритни топковец,ама не в понеделник че има тренировка

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Много ми е интересно баба ми 3 дена трябва да стои гладна даси купи Енерго спестявашта крушка...по европейската деректива с пенсия 80 eur....да живее демокрацията...европейския рекет и дупедавците на европа.
              Мога да ти препоръчам филма "Купи, хвърли, купи". Там се разправя за една крушка....

Коментар

• Много ми е интересно баба ми 3 дена трябва да стои гладна даси купи Енерго спестявашта крушка...по европейската деректива с пенсия 80 eur....да живее демокрацията...европейския рекет и дупедавците на европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                  Кооперация,първи етаж,с наемателя барабар......Напълно обзаведен........60К евра....
                  Хаарлия, хаарлия, но си забравил да посочиш големината на апарта, размера на наема на наемателя ти, както и типа строителство. Дребни подробности за един продавач!

Коментар

орде,в центъра не ти трябва....от нова година синята зона става 2лв...щяло да се предлага на ОС.Лазур и тук щяло да има синя зона.да им го натаковам ...Николов не е толкова добър,има добър екип и е човек на ББ .....ама на бургазлии им писва...знаеш ли,че една и съша кола в София има по-малък данък от колкото Бургас...знаеш ли колко е такса смет на нежилищни площи...11промила...............най-висока...........или ена от най-високите в БГ

Ако искаш да ти продам един апартамент...60кв.......на супер място Лазур,близо до Морската,до БСУ,...с парно....и всички екстри....Развързвай кесията....
                    Панел или тухла и между 1-ви и 3-ти етажЪ. Друго не купувам!

Коментар

Е извинявай....да не се засегна...Не знам до колко го познаваш,ама щом познаваш дъщеря му,значе сте били доста близки.Относно апатите ли ми....една част в Лазур,една част в центъра.Знаеш ли къде е Лазур...Аз там живея де
                      Знам къде е. Може би най-хубавия квартал. Ти щом си бургазлия, защо ме спираш да си купувам имоти там? Града просперира при управлението на Николов. А и атмосферата е някак много приятна. Повече ме заплени от Варна през 90-те. Ако купя нещо в Бургас би било само в центъра, Лазур, Възраждане или Братя Миладинови. Хубав град е Бургас!

Коментар

Лорде,спирам...щях да те питам и къде са ти имотите...ама нейсе

Наздраве
                        Питай бре! Ама първо посочи къде са твоите?

Коментар

ар.Петко Йовчев ли ,...

Май малко послъгваш,ама карай

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...94%D0%95%D0%9E
                          Това беше напролет. Лятото контактувах дъщеря му Мария. Тя има амбицията на баща си и иска да продължи делото му. Какво лошо има?!

Коментар

Е малко съм пийнал....в същност не малко де

Е повече са от 2 моите...ам не е за хвалба...наемите паднаха...Преди 4г вземах два пъти повече наеми ... сега...цените им паднаха с 30-50%...а данъците се вдигнаха ...до 3 пъти,,Да им ...таковам ...таковата

А колко чдове с наематели...Не купувай нищо в Бургас.............ниски наеми,високи данъци(да го таковам на кмета)...а цени пак високи...Едно време беше добре
                            Ти бургазлия ли си бе пич?! Като се разходих по "Александровска" тази година и като ме завлече на кръчма арх. Йовчев и ми обясни за проекта "СУПЕРБУРГАС", аз реших, че това е дестинацията за ВИ. Само, че вече изкрастализира старото ми влечение към слънчевия бряг. Северна Европа /на север от Стара планина/ тотално съм я отеВал.
                            Сигурно имаш повече апарти, но аз имам и 3 къщи. А те са по-имот от апартите

Коментар

Е за т'ва си прав...дълга пишка не значи по-трудоспособна,ама знам от един мой приятел...голям строителен предприемач(сигурен съм,че си го чувал).една мисъл

С дълга пишка по-лесно се пикае...Съгласен ли си

Аре наздраве
                              Проучих те и видох, ти всъщност си доста дърт от участниците 2005 г.!

Поклон старши! Друг път пиши по-смислено за да не се чувствам неловко.
                              КОЛКО АПАРТАМЕНТА ИМАШ, ЧЕ МИ СТАНА ИНТЕРЕСНО?!
                              ЯЗЕ СЪМ С 2.

Коментар

Лорде,много ми е интересно колко апартамента имаш........искаш ли да си мерим пишките
                                Не те знам, но защо само апартаменти? А може и да ти е по-дълга пи---ката, но да е по-нетрудоспособна
                                Ега ти смешното и безмислено мнение!

Коментар

Working...
                                X