IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Соколов ,

Голям смех всички псуват Борисоф а , Соколоф открил месията .....
    Всички велики учители на човешкия род са били псувани от начало. В последствие визията им за света става ясна на все повече и повече хора. И в крайна сметка учението им завладява умовете и душите на хората.

Все пак и селските идиоти са постоянно псувани пък от тях нищо не излиза освен простотия и глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
      Ами в случая той изхожда от това че те имали били претенции, На изборите ще видим, аз ще гласувам за Герб, да видим ще има ли трол които да ме разубеди .
      Соколов ,
      целта на всичките платени е не да се надъхват че тях никой няма да ги разколебае да гласуват за партията която им плаща а да набират нови гласовоподаватели и то с тежест в различните социални групи......
      През 2009 г. тук бъдещи гласовоподаватели бяха 90 % от пишещите а сега от ден на ден ни пускат нови писарушки за омайване.....
      Най го обичат този израз Аз през 2009 г. не съм гласувал за ГЕРБ а сега на 100 % ,сякаш БорисоФ е пуснал тези три години мляко и мед и сме минали Германия....в икономиката и заплащането..
      Това е опит за разграничаване и отстъпление ако нещата продължават да се влошават....
      Голям смех всички псуват Борисоф а , Соколоф открил месията .....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ето го недоразумението:
        Бат ти Бойко не е тиква.
        Той може да си тежи на мястото като пожарникарски шев (докато редовите огнеборци не го изгонят).

Но не му е мястото на ръководител на правителство - нема никакви данни за това.

И сега - защо комунягите, номенклатурата сложиха такъв ... ъъъ... нещастник, меко казано, за ръководител на България?

Аз имам отговор.
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Ами ето неща които даже не сте осъзнали, а сте тръгнали да говорите за политика.

Ако ни вкарат сега в Шенген това за кого ще е Успех за ГЕРБ или Стараната България.
          http://dartsnews.bg/News/25759
          http://news.ibox.bg/news/id_968286227

Вие различавате ли първите успехи за тази Страна след над 20 преход.
          Остава съдебната власт.
          И капиталовия пазар.
          Ами той Барозу каза, че ще ни вкарат в Шенген ако се премахне едно недуразумение.

Ето го недоразумението:
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

......Тъпа работа.

На изборите ще видим, аз ще гласувам за Герб, да видим ще има ли трол които да ме разубеди .
            Наистина тъпа работа .....

Докато Путин е президент на Русия (минимум до 2024 г.) нито един европейски лидер няма да изкара два поредни мандата .....

Из рунета се търкаля една статия със заглавие :"Путин - най-мрачния кошмар на Запада",която колкото и да се води жълта ,казва доста истини....

ПС : От вчера в Русия влязоха в сила нови по-високи експортни такси върху нефта и природния газ .....Дори и цените на Брента да тръгнат трайно надолу,което малко вероятно с оглед фундамента , Владимир Владимирович ще ги държи стабилно високи както и докогато си иска .....

ПС2: Догодина на герп му давам резултат по-нисък и от на Станишеф през 2009
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Но той може да е физически здрав
              Храмът на духа обаче, понякога става пуст, друг път го населяват множество духове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Соки, единственото за което можеш да ме накараш да се замисля е за провала първо на образователната ни система и в последствие и на здравната такава
                Но той може да е физически здрав
                tnm

Коментар

• Соки, единственото за което можеш да ме накараш да се замисля е за провала първо на образователната ни система и в последствие и на здравната такава

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Тези закони са за разни заблудени.
                    Ти си моряк, и не вярвам да мислиш, че "пиратите" в Сомалия са Пиратите.
                    Правото, пък било то и международно е за регулация, така че да няма анархия, а това, което в момента изглежда като такава е просто привиден, но добре организиран "хаос".
                    Някакви неграмотни рибари видиш ли ограбват търговски кораби защото били бедни. Риъли? Тези, които преди 300-400 години са оправяли бюджета на страните си чрез "пиратство", са решили да продължат тази си дейност след като другите- по-меки методи за справяне с конкуренцията не сработват, а и необходимостта от сигурност пораждана от това пиратство създава нови бизнеси и ниши.
                    Права си. Покрай Сомалия цирка съм го виждал с очите си. Там наглостта на великите сили е безгранична. Тя всъщност навсякъде е такава, но там е очеизвадна. И все пак за тези, които имаме очи. Има колеги виждат го това същото нещо, но не могат да проумеят какво става около тях. Хем инженери и капитани. Просто образованието не им е помогнало да се научат да мислят правилно, а им е попречило. Аз съм песимист за образователната система. Управляващите нямат интерес хората да умеят да мислят критично. Хуманитарните науки ще продължават да бъдат омаскарявани с цел най умните ученици да се насочват към математиката и природните науки, защото там са по безопасни за властта.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Мечо, няма как да се изолираме от международната престъпност или ако го направим, ще бъдем нещо като Северна Корея. Ако сме важни от логистична, географска и други гледни точки, ще има опасност да ни "демократизират". Въпросът е, тази престъпност да бъде контролирана и да не й се дава възможност да бъде над държавата.
                      Не говоря за локалната престъпност, която си е наша, вътрешна работа.
                      Международна престъпност - бльъ-бльъ.

Проблемът на Отечеството ни е вътрешната престъпност - хъхряшкият бандитизъм. Талибанци - туй-онуй. Аз съм сигурен, че в пущинаците на Афганистан хората живеят по-спокойно и по-сигурно, отколкото в селата в Северозападна България.

Стига и с тия еврофондове - те само загубите от престъпно спрените 2, 3 и 4 блока на Козлодуй не могат да ни покрият.... да не говорим, че членският ни внос в ЕС е по-висок от парите, които ни дават оттам. Бе направо сме си вътре и то яко вътре от тоя ЕС, и то защото политиците ни са анални развратници, истински розави памперси - и то не в похотлив, а в политически план.

Като ме турите за Дуче, ще инициирам един референдум - нека хората да кажат - искат ли да сме в ЕС или не - щото когато влязохме (уж) НИКОЙ НЕ ГИ ПОПИТА !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ами в случая той изхожда от това че те имали били претенции, че са добри управляващи.Което си е негово субективно мнение.И от там вече логика му страда.
                        И всичко надолу му е все едно и също развален телефон.
                        Това е.Долу съм обобщил някои нещица над които да се замислите, защото това са успехи.А не това за което вие говорите.Тоест не сте реалисти.
                        Към равновесие:
                        Кои ти налга на теб специално поляризация.След като чу от мен това и след като сам се припознаваш в това.Какви работи си замислил по надолу само се виж.В нищо не е прав тои е м/у другото една многото жертви на разваления телефон на медиите.
                        Това разбра ли го?

А да и едва ли се справят ужасно, тък като нито си фактор които да оценява това, нито имаш капацитета.А бе какво съм ти заобяснявал.Тъпа работа.

На изборите ще видим, аз ще гласувам за Герб, да видим ще има ли трол които да ме разубеди .
                        Last edited by SoKoLoVv; 02.09.2012, 21:57.

Коментар

• Соколов, равновесие е абсолютно прав. Едно, че положителните нагласи трудно се създават и поддържат. Второ, заявяването на тази- по фина страна от характера се смята за слабост и манифистирането й прави хората уязвими.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Кви успехи бре? ....Прехода ще продължи докато не наритаме сиганина Борисоф по мутренския задник ....

Я кажи не е ли прав кмета Селнядурски ?!

http://www.dnes.bg/politika/2012/09/...iianski.167447
                            А махай го този кмет, без да публикувате изявите на политически трупове.
                            Тъй като може да си помислим, че и вашите възгледи са като техните.
                            Ами още нещо изтървах да напиша зависимостта ни от Русия.Също е въпрос по които се работи.Нали.

Коментар

ахахахаха Каква здрава логика.А бе ти имаш ли представа колко леко мислиш?
                              А ти имаш ли си представа дали изобщо това дето ти скърца в главата е мислене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Опитват се да налагат поляризация. ГЕРБ са абсолютно наясно че няма нищо реално зад претенциите им че са добри управляващи. Напротив всички разумни факти говорят че са ужасяво некадърно правителство. Че се справят ужасно. И така имо остава да разчитат само на емоциите за бъдеща подкрепа.

за да впрегнеш емоциите в твоя полза обаче най-лесния начин е като втълпяваш негативни емоции. Омраза, презрение, страх. Позитивните емоции са по-надежден източник за подкрепа но за тях трябва да хванеш висшите емоции на хората, да се стремиш да ги накараш най-доброто от тях. А такива нагласи се формират с десетилетия - не става за един мандат. Но с негативните емоции няма проблем. Те се разгарят бързо. Защото хората са си животни.

И така се стига до това което вече няколко пъти го казвам и в тази тема - Единствения коз на ГЕРБ е да накарат хората да мразят опозицията и ГЕРБ да се показва различна от опозицията. И се пуска машината за оплюване, откровени и нагли лъжи и за себе си и за другите.

Проблема с този начин на водене на кампания е че бързо изгаря ентусиазма и че трябва да подтискаш всяко различно мнение. Защото за формиране на консенсус базиран на емоции не трябва да има различни мнения. различното мнение - често дори и само едно разрушава, конформизма базиран на нестабилни емоции. Хората често се притесняват дори да си признават пред себе си че мислят различно, защото това ги кара да се чувстват изложени на околните, слаби. Но когато виждат че и друг мисли като тях и тази преграда изчезва.

За това и ГЕРБ се придържат към напълно тоталитарна политика когато става дума за медии. Защото само по този начин могат да задържат властта. Което пък ги превръща не само във вредна партия, но и в опасна.
                                ахахахаха Каква здрава логика.А бе ти имаш ли представа колко леко мислиш?

Коментар

Working...
                                X