IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Хаха - много лоши новини за Позитано и неговите платени революционери.
    Хайде сега обяснявайте как резерва бил опоскан, как няма пари за нищо и дори за заплати и пенсии, как Дянков не може да си събере данъците и хората няма какво да ядат.....
    http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...-ot-es,139592/
    аха - много лоши новини за Позитано и неговите платени революционери. - налагане на омраза, принизяване и търсене на конфликт

Хайде сега обяснявайте как резерва бил опоскан, как няма пари за нищо и дори за заплати и пенсии, как Дянков не може да си събере данъците и хората няма какво да ядат..... - откровена лъжа - като се използва заблуждаване чрез измислена връзка между един факт - бюджета на плюс и една неследваща от него лъжа - че това се отразява добре на домакинския бюджет. Дали бюджета е на плюс минус няма нищо обшо с доходите на хората

Коментар

• "Задължението на "Ем Енд Марк" е било да публикуват платени съобщения в сайтове, както и да пишат във форумите на онлайн медии."

Значи да видим - с нашите пари от данъци ГЕРБ плаща на някаква фирма да пуска платени пропагандатори на ГЕРБ във форуми

Ей герберасти - ние за това ли ви плащаме данъци - че след това да заливате с боклук форумите.

Това си е брутална злоупотреба с държавни пари. Защото една партия - ГЕРБ отклонява държавни пари за да си прави реклама. Чиста кражба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
        Хайде сега обяснявайте как резерва бил опоскан, как няма пари за нищо и дори за заплати и пенсии, как Дянков не може да си събере данъците и хората няма какво да ядат.....
        Абе, гербав саксофонист - твоят вожд - Четящият Винету харчи толкова пари за помощи на вашия мангалски електорат точно за ПЕТНАЙСЕТ ДЕНА !!! Т.е. точно на пръвият учебен ден Мангау вече ще ги е изял и изпил тия пари !!!

Много пари влезли в бюджета, не ще и дума !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Соколов ,
          целта на всичките платени е не да се надъхват че тях никой няма да ги разколебае да гласуват за партията която им плаща а да набират нови гласовоподаватели и то с тежест в различните социални групи......
          През 2009 г. тук бъдещи гласовоподаватели бяха 90 % от пишещите а сега от ден на ден ни пускат нови писарушки за омайване.....
          Най го обичат този израз Аз през 2009 г. не съм гласувал за ГЕРБ а сега на 100 % ,сякаш БорисоФ е пуснал тези три години мляко и мед и сме минали Германия....в икономиката и заплащането..
          Това е опит за разграничаване и отстъпление ако нещата продължават да се влошават....
          Голям смех всички псуват Борисоф а , Соколоф открил месията .....
          О да, това, че на някои хора нещата им се влошават, не означава че на всички или на повечето им се влошават. За да си фен на БСП означава, че наистина им е влошена преценката. Вероятно не им е вървяло и в училище, а и в бизнеса.

Ето малко проучване и анализ. Изводите всеки може да си направи, освен ако не е с влошени умствени способности.
          http://www.cls-sofia.org/blog/?p=596

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Лека нощ на всички.

Ще видим утре какво са решили от "Позитано"

Коментар

• Позитано неспи..........позитано.....е .....на трнировка
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Лека нощ на всички.

Ще видим утре какво са решили от "Позитано"
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Преградата е лост, от който произтичат обществени ползи.
                  Писах "преграда на естествения ход".

Старая се всяка дума от изказванията ми да е важна.
                  Или, по друг начин казано, старая се да съм максимално лаконичен.

Обръщайте внимание, който чете постовете ми, на тази особеност, моля.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Не е първият да го каже. Далеч не.

Са... ако на една река и сложиш преграда, ше изкарваш ток.
                    И така и другото - сложи преграда на естествения ход на нещата чрез държавните лостове - и събирай такса за преминаване!
                    Преградата е лост, от който произтичат обществени ползи.
                    Когато се събират такси, парите отиват в общ бюджет, който се разпределя и би трябвало да задоволява обществени нужди.

А резултатът от забраната се използва за лично или партийно-лично облагодетелстване.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Гор Видал(лека му пръст) има подобна теория.

Забраната е всъщност, добре организирана стратегия как и къде да протичат каналите и финансовите потоци от тях.
                      Не е първият да го каже. Далеч не.

Са... ако на една река и сложиш преграда, ше изкарваш ток.
                      И така и другото - сложи преграда на естествения ход на нещата чрез държавните лостове - и събирай такса за преминаване!
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        На Соколов май му свърши смяната и няма кого да скубем. Да видим утре кого ще сложат на амбразурата
                        Ти напразно ги светна, че пилето е анти-пропаганда за ГЕРБ.
                        Те се усетиха и сега на Позитано ревизират списъците на агитаторите за Бойко (виж кво мълчание е настанало...)

А требеше да си мълчиш...
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Точно, като вътрешна работа можем без престъпност. Тогава, защо да не премахнем законите, които забраняват престъпните трафици, разбира се като трафика на хора си остане престъпление. От момента на премахване на тези закони спираме да сме в конфликт с международната престъпност, защото за нас това вече няма да е престъпление и държавата ще събира законно транзитни такси от престъпниците (за нас вече обикновени почтени търговци). Така няма да сме в конфликт и с международната престъпност.
                          Гор Видал(лека му пръст) има подобна теория.
                          В "защо ни мразят нас американците" описва как забраната на наркотиците работи в полза на управляващите в Америка...

Забраната е всъщност, добре организирана стратегия как и къде да протичат каналите и финансовите потоци от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                            посочи ми точно пример за подобно поведение ,защото усещам как искайки да оправдаеш позитановци преписваш на опонента тяхното поведение и то лъжейки най-безпардонно ( за да имал предимство на изборите ) ...Ако говориш за изборите 2009 г изричаш големи лъжи ( както обикновено де )
                            За кое съм излъгала?
                            За това, че ходеше и виеше в Брюксел да ни спрат фондовете или че това му дава предимство в изборите???
                            Виеше - го заимствах от твоя пример за позитивизъм и как Саркози не виел срещу Оланд
                            И за коя година говоря пак е ясно - писала съм - преди 4 години, елементарна математическа операция води до 2008...
                            А примерът е всеки ден на екрана

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                              Ами в случая той изхожда от това че те имали били претенции, че са добри управляващи.Което си е негово субективно мнение.И от там вече логика му страда.
                              И всичко надолу му е все едно и също развален телефон.
                              Това е.Долу съм обобщил някои нещица над които да се замислите, защото това са успехи.А не това за което вие говорите.Тоест не сте реалисти.
                              Към равновесие:
                              Кои ти налга на теб специално поляризация.След като чу от мен това и след като сам се припознаваш в това.Какви работи си замислил по надолу само се виж.В нищо не е прав тои е м/у другото една многото жертви на разваления телефон на медиите.
                              Това разбра ли го?

А да и едва ли се справят ужасно, тък като нито си фактор които да оценява това, нито имаш капацитета.А бе какво съм ти заобяснявал.Тъпа работа.

На изборите ще видим, аз ще гласувам за Герб, да видим ще има ли трол които да ме разубеди .
                              при станешев бяха положени два пъти повече асфалт пише в преса днес само прочетох заглавието в магазина не съм купувал весника може и в друг вестник да е било не съм 100 % сигурен
                              Last edited by vabo_2008; 02.09.2012, 23:19.
                              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• На Соколов май му свърши смяната и няма кого да скубем. Да видим утре кого ще сложат на амбразурата
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X