If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами каква истина и интерест да търсим.....твойта..
Или истината и интереса на Борисов . Не е аз си имам моята истина интерест и си я търся .Интереса на БорисоФ и моят само един път се припокриха когато реши да източи БТН преди приватизацията ,че горкият Дянков нямаше кьораво леФче в хазната и изпразни касичките на държавните заводи и фабрики а аз се случих акционер със сериозни акции в Булгартабак....иначе непрекъснато се разминаваме и в заплати и в здравеопазване и в бонуси и в каквото и не като почнем от топлото та стигнем до студеното ...
Наистина е жалко да виждаш как интелекта в България залязва......
Готови сте да се самобичувате, вместо да търсите истината..... Тъжно!
Ами каква истина и интерест да търсим.....твойта..
Или истината и интереса на Борисов . Не е аз си имам моята истина интерест и си я търся .Интереса на БорисоФ и моят само един път се припокриха когато реши да източи БТН преди приватизацията ,че горкият Дянков нямаше кьораво леФче в хазната и изпразни касичките на държавните заводи и фабрики а аз се случих акционер със сериозни акции в Булгартабак....иначе непрекъснато се разминаваме и в заплати и в здравеопазване и в бонуси и в каквото и не като почнем от топлото та стигнем до студеното ...
А относно балона на БФб....си го направихме ние когато влезнахме в ЕС а чужденците ни изработиха като чуха криза през 2008 г. и си скъсаха обувките да бягат от опасните маркети , после гърците и така останаха таксиджиите и оФчарите.......
Наистина е жалко да виждаш как интелекта в България залязва......
Готови сте да се самобичувате, вместо да търсите истината..... Тъжно!
Аз не мисля много. Мисля за себе си. И най-вече мисля, че политиците могат единствено да надуват балони, а реалността да ги пука.
Сега си помисли кой наду балона на БФБ. Или по-скоро - допусна да се надуе.
Ако мислиш за себе си трябва да се подсигуриш много ако залагаш на сегашният премиер.....
Окачил съм си една статия от 2009 когато дойде на власт...
Поне бивши 4 министри в затвора , един премиер осъден , 50 % договори да бъдът оспорени от прокуратурата и парите върнати в бюджета заплатите с 20 % ,пенсиите с по 30 % ,безработица по ниска и на 01 юли 2012 г.магистрала София -Бургас....
Ама какво да ти пиша ,то излезна в медиите че от 116 обещания е изпълнил 11 ....
А относно балона на БФб....си го направихме ние когато влезнахме в ЕС а чужденците ни изработиха като чуха криза през 2008 г. и си скъсаха обувките да бягат от опасните маркети , после гърците и така останаха таксиджиите и оФчарите.......
Жалко че така мислиш за Борисоф и понеже вярваш в него вкарай на нашата борса някоя сумичка в икономиката.
Аз не мисля много. Мисля за себе си. И най-вече мисля, че политиците могат единствено да надуват балони, а реалността да ги пука.
Сега си помисли кой наду балона на БФБ. Или по-скоро - допусна да се надуе.
Аз не се оплаквам от маркета а от правителството а иначе на БФБ колкото и да искаш компании за печалба/ и понеже никой не вярва на Борисов всички купуват АДСИЦ и компании който обявяват ликвидация с кеш е аз купих малко по рано от всички .../
Имам малко ТИМ ,повече Фарма но те са за цвят .....
Жалко че така мислиш за Борисоф и понеже вярваш в него вкарай на нашата борса някоя сумичка в икономиката.
Виждаш ли, че съм бил прав в предположението си, че си "ушит" на БФБ?
Не прави аналогия на "ушиване" с губене, а по-скоро като "свързване". Може и да си на печалба, но тъй като няма къси - ти винаги ще си недоволен когато БФБ пада, съответно и към управляващите по времето на този спад.
Това ми беше мисълта.
Тъй като на БФБ няма къси, то всеки, който се оплаква от поведението на БФБ през последните години, по презумпция е "ушит" на нея.
Аз не се оплаквам от маркета а от правителството а иначе на БФБ колкото и да искаш компании за печалба/ и понеже никой не вярва на Борисов всички купуват АДСИЦ и компании който обявяват ликвидация с кеш е аз купих малко по рано от всички .../
Имам малко ТИМ ,повече Фарма но те са за цвят .....
Отвратителният милиционерско-герберски цирк продължава...
Най-жалкото в тази герберска милиционерска държава е, че това може да се случи на всеки. На всеки невинен! На всеки, когото герберите поискат да смачкат.
Отвратителния цирк на червената кукувица, снаха от Политбюро, продължава...
Най-жалкото в кампанията на червените е постоянния слугинаж на организираната престъпност, в случая на известния бандит Хамстера, човека на Трактора.
Не е изключено "България на гражданите" да се коалира с ГЕРБ или с БСП
Казва председателят на Инициативния комитет на “Движение България на гражданите” адвокат Йонко Грозев http://www.mediapool.bg/не-е-изключе...ews194535.html
Коментар