IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами каква истина и интерест да търсим.....твойта..
    Или истината и интереса на Борисов . Не е аз си имам моята истина интерест и си я търся .Интереса на БорисоФ и моят само един път се припокриха когато реши да източи БТН преди приватизацията ,че горкият Дянков нямаше кьораво леФче в хазната и изпразни касичките на държавните заводи и фабрики а аз се случих акционер със сериозни акции в Булгартабак....иначе непрекъснато се разминаваме и в заплати и в здравеопазване и в бонуси и в каквото и не като почнем от топлото та стигнем до студеното ...
    Нямам какво да добавя.
    Неприятни са нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Наистина е жалко да виждаш как интелекта в България залязва......
      Готови сте да се самобичувате, вместо да търсите истината..... Тъжно!
      Ами каква истина и интерест да търсим.....твойта..
      Или истината и интереса на Борисов . Не е аз си имам моята истина интерест и си я търся .Интереса на БорисоФ и моят само един път се припокриха когато реши да източи БТН преди приватизацията ,че горкият Дянков нямаше кьораво леФче в хазната и изпразни касичките на държавните заводи и фабрики а аз се случих акционер със сериозни акции в Булгартабак....иначе непрекъснато се разминаваме и в заплати и в здравеопазване и в бонуси и в каквото и не като почнем от топлото та стигнем до студеното ...

Коментар

А относно балона на БФб....си го направихме ние когато влезнахме в ЕС а чужденците ни изработиха като чуха криза през 2008 г. и си скъсаха обувките да бягат от опасните маркети , после гърците и така останаха таксиджиите и оФчарите.......
        Наистина е жалко да виждаш как интелекта в България залязва......
        Готови сте да се самобичувате, вместо да търсите истината..... Тъжно!

Коментар

Аз не мисля много. Мисля за себе си. И най-вече мисля, че политиците могат единствено да надуват балони, а реалността да ги пука.
          Сега си помисли кой наду балона на БФБ. Или по-скоро - допусна да се надуе.
          Ако мислиш за себе си трябва да се подсигуриш много ако залагаш на сегашният премиер.....
          Окачил съм си една статия от 2009 когато дойде на власт...
          Поне бивши 4 министри в затвора , един премиер осъден , 50 % договори да бъдът оспорени от прокуратурата и парите върнати в бюджета заплатите с 20 % ,пенсиите с по 30 % ,безработица по ниска и на 01 юли 2012 г.магистрала София -Бургас....
          Ама какво да ти пиша ,то излезна в медиите че от 116 обещания е изпълнил 11 ....
          А относно балона на БФб....си го направихме ние когато влезнахме в ЕС а чужденците ни изработиха като чуха криза през 2008 г. и си скъсаха обувките да бягат от опасните маркети , после гърците и така останаха таксиджиите и оФчарите.......

Коментар

Жалко че така мислиш за Борисоф и понеже вярваш в него вкарай на нашата борса някоя сумичка в икономиката.
            Аз не мисля много. Мисля за себе си. И най-вече мисля, че политиците могат единствено да надуват балони, а реалността да ги пука.
            Сега си помисли кой наду балона на БФБ. Или по-скоро - допусна да се надуе.

Коментар

Аз не се оплаквам от маркета а от правителството а иначе на БФБ колкото и да искаш компании за печалба/ и понеже никой не вярва на Борисов всички купуват АДСИЦ и компании който обявяват ликвидация с кеш е аз купих малко по рано от всички .../
              Имам малко ТИМ ,повече Фарма но те са за цвят .....
              Жалко че така мислиш за Борисоф и понеже вярваш в него вкарай на нашата борса някоя сумичка в икономиката.
              Виждаш ли, че съм бил прав в предположението си, че си "ушит" на БФБ?

Не прави аналогия на "ушиване" с губене, а по-скоро като "свързване". Може и да си на печалба, но тъй като няма къси - ти винаги ще си недоволен когато БФБ пада, съответно и към управляващите по времето на този спад.
              Това ми беше мисълта.

Коментар

Тъй като на БФБ няма къси, то всеки, който се оплаква от поведението на БФБ през последните години, по презумпция е "ушит" на нея.
                Аз не се оплаквам от маркета а от правителството а иначе на БФБ колкото и да искаш компании за печалба/ и понеже никой не вярва на Борисов всички купуват АДСИЦ и компании който обявяват ликвидация с кеш е аз купих малко по рано от всички .../
                Имам малко ТИМ ,повече Фарма но те са за цвят .....

Коментар

как съм се ушил......
                  Почваш и ти да водиш разговора като някой твой "любимци"...
                  Тъй като на БФБ няма къси, то всеки, който се оплаква от поведението на БФБ през последните години, по презумпция е "ушит" на нея.

Коментар

Напълно сериозно ти го казвам. Още повече, като знам как си се ушил на БФБ - би трябвало да се радваш на ГЕРБ.
                    как съм се ушил......
                    Почваш и ти да водиш разговора като някой твой "любимци"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Ама щеше..., ама можеше и да не е щеше...
                      Навлизаш в доста заблатена за теб местност.
                      Като толкова разбираш, хайде кажи ми защо спадовете в Италия и Австрия са по-големи от нашия? Или Русия?

Коментар

Предполагам ,че не си го написал сериозно.....
                        Мога да напиша реферат за бездарието на това правителство към БФБ....
                        Напълно сериозно ти го казвам. Още повече, като знам как си се ушил на БФБ - би трябвало да се радваш на ГЕРБ.

Коментар

Всичко е заради Бойко Борисов. Ако беше останала Тройната ламя - спадът щеше да е над 85%.
                          Ама щеше..., ама можеше и да не е щеше...

Коментар

Всичко е заради Бойко Борисов. Ако беше останала Тройната ламя - спадът щеше да е над 85%.
                            Предполагам ,че не си го написал сериозно.....
                            Мога да напиша реферат за бездарието на това правителство към БФБ....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Отвратителният милиционерско-герберски цирк продължава...
                              Най-жалкото в тази герберска милиционерска държава е, че това може да се случи на всеки. На всеки невинен! На всеки, когото герберите поискат да смачкат.
                              Отвратителния цирк на червената кукувица, снаха от Политбюро, продължава...

Най-жалкото в кампанията на червените е постоянния слугинаж на организираната престъпност, в случая на известния бандит Хамстера, човека на Трактора.

Не е изключено "България на гражданите" да се коалира с ГЕРБ или с БСП
                              Казва председателят на Инициативния комитет на “Движение България на гражданите” адвокат Йонко Грозев
                              http://www.mediapool.bg/не-е-изключе...ews194535.html

Кунева пита официално МВР дали я подслушва
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...ushva/?ref=rss
                              Last edited by Стамболов; 27.06.2012, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                ...........да отговорят на простичкия въпрос - Защо положението с индекса SOFIX e такова - около 30 % надолу?

П.П. Както се казва в един филм - Не задавай въпроси, чиито отговори не искаш да чуеш.
                                Last edited by anon6706; 27.06.2012, 13:17.

Коментар

Working...
                                X