Първоначално изпратено от baiH
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениепечатат, печатат ама ... пари / мангизи, сухо, кеш и т.н./ нЕма. що така?
няма по света-и у нас
що нема пари?
ако можеш - отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеСпоко, ако за мен е безплатна, ти ще я платиш тройно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНедей така... Вчера равновесенов ме кандърдисваше как е добре да се дават кредити на безработни за да изхранват семействата си... Аз му казах, че е по-добре да им се дават социални помощи вместо кредити, ама той не рачи да ме слуша...
по-добре ли е да има потребление и бай японец да бачка или
да кътаме кюлчетата и бай японец да е на помощи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко кретенското "стимулиране" на икономиката бе спряно преди 20 години щяхме да го преболедуваме много по-леко и вече щяхме да сме тръгнали по пътя на устойчивото развитие. Колкото повече продължава икономическата заблуда, толкова по-жесток ще е икономическия срив... Като зависимоста е в геометрична прогресия!
Усетих възмущението ти в това, че недостатъчно хора ползват четки за зъби, което явно е признак на упадък, затова попитах как смяташ да измениш тази тенденциякак предлагаш да културния дискурс, в който смартфоните може би имат по-голяма ценност от четката за зъби?
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМа защо ти ще ми стимулираш потреблението? Аз да не съм някакъв дебил, че да не зная от какво имам нужда? Ако имам от нещо нужда ще си го купа, ако ли не няма да го купя. Точка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОбикновено хората имащи лоши спомени от валутния пазар имат една обща черта. Смятат, че Господ им е длъжник. А той горкия на кого по-напред... На никого с нищо не е длъжен. В момента в който го осъзнаеш, си застрахован от лоши спомени!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениесамо ако знаеш какъв кеф е да си безработен японец, особено ако се е набълбукал с дългове ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеКато ви чета тука, ФБР безплатно ще ви я раздава тази "демокрация"!
Коментар
-
Ей тука много интересно филмче за паричките и банките(не са подредени по ред )
http://vbox7.com/search/?completed=0...80%D0%B8%D1%8F
Най- интересно ми беше :
"Въпреки че правилата са много заплетени ,реалността е много проста.Банките могат да създадат толкова пари, колкото ние можем да вземем на заем"Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеОсвен непроизведени стоки, има и скъпо платена Услуга (Демокрация) за продаване, особено на страни, които имат петрол, газ и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеМастър, ти си екстремист! Искаш да вземеш паничката на тези, дето инфлацията ги храни!
Ааа да си дойдем на думата ! Те затова оспамиха целата тема с малоумни тези и твърдения - щото некой иска да им катурне паничката ! За техно съжаление, при това много скоро, "лумпените" , "анархистите" и "хулиганите" ще им я захлупят на главата тая паничка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеЕ не така де, и зад трилионите дългове стоят стоки ... които обаче още не са произведени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДостатъчно е хората да спрат да бъдат облъчвани с шизоидно-циклофренични теории за "стимулиране" на потреблението и божествения произход на инфлацията тъй необходима за икономиката, като въздуха и водата за всяко живо същество!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДостатъчно е хората да спрат да бъдат облъчвани с шизоидно-циклофренични теории за "стимулиране" на потреблението и божествения произход на инфлацията тъй необходима за икономиката, като въздуха и водата за всяко живо същество!...
Ако кретенското "стимулиране" на икономиката бе спряно преди 20 години щяхме да го преболедуваме много по-леко и вече щяхме да сме тръгнали по пътя на устойчивото развитие. Колкото повече продължава икономическата заблуда, толкова по-жесток ще е икономическия срив... Като зависимоста е в геометрична прогресия!
само ако знаеш какъв кеф е да си безработен, набълбукал се с дългове японец ...Last edited by baiH; 15.02.2012, 13:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАз пък си мисля, че хората в 21век сме достатъчно умствено израснали, за да водим разни глупави войни. Ако системата е на друго мнение, значи е време да бъде сменена.
Само че и през 20 век са си мислели същото.
Това не попречи да е най-кървавия век в историята
Коментар
Коментар