IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
    ...що нема пари?
    ако можеш - отговори
    Кой нема пари? Някои имат пари и с тях си купуват това, от което принуждават другите да се лишават(къде "доброволно", къде не) за да живеят.

Коментар

печатат, печатат ама ... пари / мангизи, сухо, кеш и т.н./ нЕма. що така?
      няма по света-и у нас
      кажи де фори!
      що нема пари?
      ако можеш - отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Споко, ако за мен е безплатна, ти ще я платиш тройно
        Не - "Ще."! Аз си плащам за "демокрация", откак съм се родил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Недей така... Вчера равновесенов ме кандърдисваше как е добре да се дават кредити на безработни за да изхранват семействата си... Аз му казах, че е по-добре да им се дават социални помощи вместо кредити, ама той не рачи да ме слуша...
          кажи де, моля!
          по-добре ли е да има потребление и бай японец да бачка или
          да кътаме кюлчетата и бай японец да е на помощи.

Коментар

Ако кретенското "стимулиране" на икономиката бе спряно преди 20 години щяхме да го преболедуваме много по-леко и вече щяхме да сме тръгнали по пътя на устойчивото развитие. Колкото повече продължава икономическата заблуда, толкова по-жесток ще е икономическия срив... Като зависимоста е в геометрична прогресия!
            Доста фриволно боравиш с неща, които трудно могат да бъдат наречени факти
            Усетих възмущението ти в това, че недостатъчно хора ползват четки за зъби, което явно е признак на упадък, затова попитах как смяташ да измениш тази тенденциякак предлагаш да културния дискурс, в който смартфоните може би имат по-голяма ценност от четката за зъби?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ма защо ти ще ми стимулираш потреблението? Аз да не съм някакъв дебил, че да не зная от какво имам нужда? Ако имам от нещо нужда ще си го купа, ако ли не няма да го купя. Точка!
            Или все пак признаваш, че хората знаят по-добре от какво имат имат нужда и това което за теб е ценност за друго множество от хора може да не е?

Коментар

Обикновено хората имащи лоши спомени от валутния пазар имат една обща черта. Смятат, че Господ им е длъжник. А той горкия на кого по-напред... На никого с нищо не е длъжен. В момента в който го осъзнаеш, си застрахован от лоши спомени!
              Да, осъзнах не само, че Господ не ни е длъжник, а че ние сме най-големите му длъжници и това трябва да се осъзнае и от всички, защото много ще патят,
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

само ако знаеш какъв кеф е да си безработен японец, особено ако се е набълбукал с дългове ...
                Недей така... Вчера равновесенов ме кандърдисваше как е добре да се дават кредити на безработни за да изхранват семействата си... Аз му казах, че е по-добре да им се дават социални помощи вместо кредити, ама той не рачи да ме слуша...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                  Като ви чета тука, ФБР безплатно ще ви я раздава тази "демокрация"!
                  Споко, ако за мен е безплатна, ти ще я платиш тройно

Коментар

• Ей тука много интересно филмче за паричките и банките(не са подредени по ред )

http://vbox7.com/search/?completed=0...80%D0%B8%D1%8F

Най- интересно ми беше :
                    "Въпреки че правилата са много заплетени ,реалността е много проста.Банките могат да създадат толкова пари, колкото ние можем да вземем на заем"
                    Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      Освен непроизведени стоки, има и скъпо платена Услуга (Демокрация) за продаване, особено на страни, които имат петрол, газ и т.н.
                      Като ви чета тука, ФБР безплатно ще ви я раздава тази "демокрация"!

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                        Мастър, ти си екстремист! Искаш да вземеш паничката на тези, дето инфлацията ги храни!

Ааа да си дойдем на думата ! Те затова оспамиха целата тема с малоумни тези и твърдения - щото некой иска да им катурне паничката ! За техно съжаление, при това много скоро, "лумпените" , "анархистите" и "хулиганите" ще им я захлупят на главата тая паничка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                          Е не така де, и зад трилионите дългове стоят стоки ... които обаче още не са произведени
                          Освен непроизведени стоки, има и скъпо платена Услуга (Демокрация) за продаване, особено на страни, които имат петрол, газ и т.н.

Коментар

Достатъчно е хората да спрат да бъдат облъчвани с шизоидно-циклофренични теории за "стимулиране" на потреблението и божествения произход на инфлацията тъй необходима за икономиката, като въздуха и водата за всяко живо същество!..
                            Мастър, ти си екстремист! Искаш да вземеш паничката на тези, дето инфлацията ги храни!

Коментар

Достатъчно е хората да спрат да бъдат облъчвани с шизоидно-циклофренични теории за "стимулиране" на потреблението и божествения произход на инфлацията тъй необходима за икономиката, като въздуха и водата за всяко живо същество!...

Ако кретенското "стимулиране" на икономиката бе спряно преди 20 години щяхме да го преболедуваме много по-леко и вече щяхме да сме тръгнали по пътя на устойчивото развитие. Колкото повече продължава икономическата заблуда, толкова по-жесток ще е икономическия срив... Като зависимоста е в геометрична прогресия!
                              това отиди да го разправяш в Япония...ще те разберат, ама друг път.
                              само ако знаеш какъв кеф е да си безработен, набълбукал се с дългове японец ...
                              Last edited by baiH; 15.02.2012, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                                Аз пък си мисля, че хората в 21век сме достатъчно умствено израснали, за да водим разни глупави войни. Ако системата е на друго мнение, значи е време да бъде сменена.
                                Дано си прав.
                                Само че и през 20 век са си мислели същото.
                                Това не попречи да е най-кървавия век в историята

Коментар

Working...
                                X