If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз дори жена си нямам и за деца въобще не мисля...в сегашната ситуация не ми позволява съзнанието за семейство, но съм си взел едно цвете да гледам за повече нямам условия
Всички са тук и не искат да чуят за чужбина. Имат приятели навсякъде. Постоянно контактуват с тях. И когато аз повдигна въпроса, става революция!!
"- Аз няма да спя в стая с двуетажни легла с още трима! Ние там сме емигранти, наравно с африканците и циганите! ....".
И все в тоя стил! Предпочитат да се борят тук, от колкото някъде под мостовете на Темза или Сена!
Сигурно са прави.
Изпуснал съм мохабета щото вече рядко влизам в този форум.
Та с две думи, аз имам 4!
Най-малкия сега е втори курс в Техническия Университет.
Имам един магистър, един бакалавър/с тенденция да завърши и той магистратура/.
И двама студенти.
Ние със съпругата ми също сме висшисти. Дори на времето имах тема за аспирантура. Но дойде един колега от Университета с една група студенти на стаж при мен. И от дума на дума, като разбрах че неговата заплата е на половината на моята, всичко отиде в кошчето. Не съжалявам! Просто България!!
Браво и от мен.
Иначе големите ти тука в БГ ли са или навън, ако не е тайна?
Днес станах случайно слушател на една майка, която каза, че нямало нищо по-лошо от това майката да каже на детето си да стои в чужбина, а да не се върне у дома.
И двама студенти.
Ние със съпругата ми също сме висшисти. Дори на времето имах тема за аспирантура. Но дойде един колега от Университета с една група студенти на стаж при мен. И от дума на дума, като разбрах че неговата заплата е на половината на моята, всичко отиде в кошчето. Не съжалявам! Просто България!!
И двама студенти.
..............
Егати глупостите сте заформили в този "невероятен" форум Инвестор.
За съжаление си напълно прав , но нарочно се опитах да избутам темата, работейки по казус подобен на този :
"....„Българска работа“ (конгрес, културно тържество, състояние, обществено предприятие и пр.), това е работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосно ръководена, която сякаш по задължение свършва със скандал, за да послужи само за позорна регистрация на печалните си герои...."
Из "Оптимистична теория за нашия народ"
Много добре си личат първосигналните негови представители - рицари на печалния образ
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
След този твой задълбочен анализ разбирам, че скоро ще трябва да се купуват 161 часовника, автомобила и апартамента, които "подхождат" на деца на инвеститори.
Е що така?
Те децата са си инвестиция за някои и "инвестиция" за други.
Ама сега даде идея да се пръкне нова тема:"какъв часовник подхожда на дете на голям инвеститор?"
Според мен в анкетата трябваше да участват само хора, които нямат намерение да имат повече деца. Навярно са гласували и хора, които все още не са женени и малко се изкривяват нещата.
Гласували 131
Деца 161
131 инвеститорски семейства, т.е. 262 души раждат 161. Т.е. грубо казано, при "равен старт" имаме намаление от -101 деца след 1 поколение или -38.54%. Спокойно може да се закръгли на -40% като включим, че от тези 161 все някое ще се разболее, ще остане ерген или ще се пръкне педераст ( без да обиждам никой ).
Аз така ги смятам нещата, разбира се уговорката, че това са данни за семейства, които са приключили с плодежа.
Те така. Нека продължаваме да говорим великите хуманистични идеи за доброто образование, възпитание и пр. Много ни порасна и на нас работата все едно преди някакви си 130г., а за някои и 100г. (говоря за земите все още под турско преди войната от 1912г.) повечето от българите не са били обикновени селяци с основно меню черен хляб, лук и боб.
Сега сме много учени за това циганите ни ебат, колят и блъскат с микробуси без извинение.
След този твой задълбочен анализ разбирам, че скоро ще трябва да се купуват 161 часовника, автомобила и апартамента, които "подхождат" на деца на инвеститори.
Коментар