IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко деца имате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    АдИ, сЯ пА и ти - грижите не са умножени по две за близнаците, пък и за следващите едно след друго деца (с 1-2-3 години разлика)... Все "откачате", но после нещата си идват на място, или съжалявате, когато след години си кажете, ама защо не ги направихме тогава... Я стига си клинчила, а почвай да работиш по същество!

ПП - ама тая "оДрязана глава" не ми звучи много добре, ШЪ знаИш...
    +1,

Тъй е,

ама това е за тези с едно дете. А за тези без деца не знам какво мислят. В интерес на истината зная само един човек който ще си остане без поколение - щото докато чакал правилния момент взел че остарял.

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
      Ох и на мъжа ми рода са само мъже. И аз родих момче Даже се шегуваше братовчед му че ако не е момче значи не е от техния род. Малкият пък е одрязал главата на свекърва ми

За близнаците - на мен с едно дете ми е трудно пък с близнаци ще откача сигурно
      Ха ха ха,

Шъ ма омурите от смях вееее

Коментар

• И при мен две от момичетата са близначки - макар да са малко дивички, поне се занимават една друга и имаме много часове на относително спокойствие (сега са на 5).
        Но като цяло си е нанагорно де...
        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
          Ох и на мъжа ми рода са само мъже. И аз родих момче Даже се шегуваше братовчед му че ако не е момче значи не е от техния род. Малкият пък е одрязал главата на свекърва ми

АдИ, сЯ пА и ти - грижите не са умножени по две за близнаците, пък и за следващите едно след друго деца (с 1-2-3 години разлика)... Все "откачате", но после нещата си идват на място, или съжалявате, когато след години си кажете, ама защо не ги направихме тогава... Я стига си клинчила, а почвай да работиш по същество!

ПП - ама тая "оДрязана глава" не ми звучи много добре, ШЪ знаИш...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Не мога да ти помогна! Имам две момчета. И брат. И той има две момчета. И баща ми има брат. И баща му имал само братя...
            Тъй че по мъжка линия само момчета. Никаква сестра.
            Ама ако искаш момче-гаранция!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              А, точно това не го знаех, ама щом са ми от един вид, значи всичко е ясно
              Това беше убийствено точно попадение - десетката е малко за такава оценка!
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Не си съвсем прав. Някои мъже са майстори и ги правят на един път в комбинация - разнояйчни близнаци, момче и момиче Но такивИтИ мъже са антикварна рядкост.

Ххахахах...тези мъже наистина трябва да са експерти......Аз ко да кажа с гайдата....бухам пък квот даде Господ

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  Нали знаеш че един баща прави само от един вид. Ако искаш да са шарени, трябва да потърсиш някои да помага!!
                  Не си съвсем прав. Някои мъже са майстори и ги правят на един път в комбинация - разнояйчни близнаци, момче и момиче Но такивИтИ мъже са антикварна рядкост.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Нали знаеш че един баща прави само от един вид. Ако искаш да са шарени, трябва да потърсиш някои да помага!!
                    А, точно това не го знаех, ама щом са ми от един вид, значи всичко е ясно

Коментар

Да са ти живи и здрави момчелята

Иначе тази тенденция и аз я виждам. Около мен са само жени
                      Не знам дали ми се струва само или е истина, но има по-малко момчета-момичета, отколкото момче-момче или момиче-момиче.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Нека да отбележим, че с 3+ деца клони вече към 10%.
                        Мноого сме!!!Силни сме!!!

Коментар

• Нека да отбележим, че с 3+ деца клони вече към 10%.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Не мога да ти помогна! Имам две момчета. И брат. И той има две момчета. И баща ми има брат. И баща му имал само братя...
                            Да са ти живи и здрави момчелята

Иначе тази тенденция и аз я виждам. Около мен са само жени
                            Не знам дали ми се струва само или е истина, но има по-малко момчета-момичета, отколкото момче-момче или момиче-момиче.

Коментар

• Децата на нашите деца - са със специален статут (именно на деца) във всяко семейство!

Като отчитам горното, съпругата ми (най-вероятно) смята, че моите деца са 5...

Коментар

• Първоначално изпратено от naglia Разгледай мнение
                                Как ми се иска още едно момиченце ..............!!!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X