If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, ама какво толкова трудно за разбиране съм казал тук: "но обещавам да се трудя много, за да достигна майсторлъка на тези "някои мъже", разбира се при подходящиТЕ условия"... ? , че да се реагира с "Брррр"...
Казах, че - ако има жена, която желае да получи "доказателството за нечий майсторлък" - просто трябва да предостави на "трудещият се" гостоприемна вагина и необходимият брой яйцеклетки... Мисля, че всичко нататък е ясно..., но чак пък "Брррр"?... - не е необходимо в случая...
Останах с впечатление, че ще правиш опити докато се получи. А ако не се получи от първите няколко опита, това са си много деца...
Е, ама какво толкова трудно за разбиране съм казал тук: "но обещавам да се трудя много, за да достигна майсторлъка на тези "някои мъже", разбира се при подходящиТЕ условия"... ? , че да се реагира с "Брррр"...
Казах, че - ако има жена, която желае да получи "доказателството за нечий майсторлък" - просто трябва да предостави на "трудещият се" гостоприемна вагина и необходимият брой яйцеклетки... Мисля, че всичко нататък е ясно..., но чак пък "Брррр"?... - не е необходимо в случая...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Лисицата, свинята и лъвицата бистрели клюките. Като стигнали до темата за децата свинята казала:
- Аз имам 10
Лисицата казала
- Аз имам 8
Лъвицата казала:
- Аз имам 1
Лисицата и свинята в хор и се присмели:
- Ха ха ха само едно
Лъвицата изръмжала гордо:
- Едно ама ЛЪФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Цитат:
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не си съвсем прав. Някои мъже са майстори и ги правят на един път в комбинация - разнояйчни близнаци, момче и момиче Но такивИтИ мъже са антикварна рядкост.
За една полякиня пишеше, че родила близнаци, от двама различни бащи! Така че никога не можеш да бъдеш сигурен в нищо!!!
Поправете ме, ако греша, но майсторка при разнояйчните близнаци - си е именно жената, която е "произвела" ДВЕ яйцеклетки, които са били оплодени от два сперматозоида от милионите "предоставени" по подходящ начин (за подробностите ще си замълчим...) и в подходящото време (овулационният цикъл на двете яйцеклетки)...
Много съвпадения, много - нещо......, приемете го като вид оправдание от моя страна (но обещавам да се трудя много, за да достигна майсторлъка на тези "някои мъже", разбира се при подходящиТЕ условия...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Не си съвсем прав. Някои мъже са майстори и ги правят на един път в комбинация - разнояйчни близнаци, момче и момиче Но такивИтИ мъже са антикварна рядкост.
За една полякиня пишеше, че родила близнаци, от двама различни бащи! Така че никога не можеш да бъдеш сигурен в нищо!!!
Лисицата, свинята и лъвицата бистрели клюките. Като стигнали до темата за децата свинята казала:
- Аз имам 10
Лисицата казала
- Аз имам 8
Лъвицата казала:
- Аз имам 1
Лисицата и свинята в хор и се присмели:
- Ха ха ха само едно
Лъвицата изръмжала гордо:
- Едно ама ЛЪФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Според мен всичко се прави тук и сега! Ние сме хора, които могат всичко, както много други... И, изобщо не е необходимо да поставяме някаква последователност, че и условия, ако еди кое си се случи - можем да направим това (дете)... Няма такива сметки: човек се товари до откат с различни неща, по едно и също време..., не е толкова крехък, че да се "счупи"... Разбира се, трябва да го има разбирателството и доверието на другият човек в двойката, както и сигурността (и други неща), че двамата ще изплуват...
Май написах хубави думички,... но пък си и вярвам, някак...
Сметки такива не трябва да се правят.А ако се правят трябва много добре да се премисли.
Думичките са ти хубави, а още по-хубаво е че вярваш. И аз вярвам.
ама това е за тези с едно дете. А за тези без деца не знам какво мислят. В интерес на истината зная само един човек който ще си остане без поколение - щото докато чакал правилния момент взел че остарял.
Според мен всичко се прави тук и сега! Ние сме хора, които могат всичко, както много други... И, изобщо не е необходимо да поставяме някаква последователност, че и условия, ако еди кое си се случи - можем да направим това (дете)... Няма такива сметки: човек се товари до откат с различни неща, по едно и също време..., не е толкова крехък, че да се "счупи"... Разбира се, трябва да го има разбирателството и доверието на другият човек в двойката, както и сигурността (и други неща), че двамата ще изплуват...
Май написах хубави думички,... но пък си и вярвам, някак...
Коментар